12
  • kvp
    A nokia altal afrikanak kinalt flexibilis tolto (lasd: masik cikk az sg-n) valoszinuleg a fenti cikkben leirt technologiat tartalmazza. Valoszinuleg a forras cikk keszitoi csak most publikalhattak a talalmanyukat, mivel hivatalosan is gyartasba kerult.
  • Fresh Duke
    "rendkívül optimálisnak ígérkezik" -> "rendkívül jónak ígérkezik" ?
    Az "optimális" szót inkább hanyagold, ha nem tudod értelmesen mondatba foglalni. No offense.
  • Omega
    Mulatságos lesz, ha majd néhány év múlva mindenki úgy megy az utcán, hogy a feje fölött tartja a mobilját.
  • item
    balbal ? Nem blabla-t akartál írni ??

• Vol Jin
    Szinte minden cucc amit most használsz így indult, hogy valahol kutatók felfedeztek valamit, ment a szerinted blabla (gondolom a balbal ez akart lenni), most meg ott van a kezedben.
  • culas25hc
    Na ilyeneket már hallottunk elég sokat.... a balbal egyetem munkatársai kijelentették, hogy balbalba, és akár már éveken belül elkezdődhet a gyártás.

Aztán eltelnek az évek, és nemhogy nőne az üzemidő, de lassan papírvékony vezetékes telefon lesz az okos telókból.
  • NEXUS6
    Szépen egyenletesen lebarnul!
    ;)
  • Gladiator
    Anyumnak volt vmi Samsung telefonja két éve, annak is napelem volt a hátulján. Bár sose néztem, hogy tényleg működik-e, de gondolom nem poénból volt odatéve:D
  • A1274815
    Kérdés: az UV-t hogy bírja?
  • kfkl
    Miért van olyan érzésem, hogy ebből sem lesz semmi, mint ahogy az összes spéci akuból, amiről voltak régebben hírek.
  • kvp
    A rendes napelemektol elvarjak, hogy olcsoak legyenek, birjak a kulteri idojarast es ne bomoljanak le 3 ev utan. Mobiltelefonoknal egyik sem szempont.
  • pet0330
    És rendes napelemnek, mondjuk házak tetejére nem jó? Ezt meg se említik a cikkben.