Valóban drága lesz a Surface
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
killall imagent
Egyébként miért ne terjedne el?
Bemész a boltba, és azt lehet majd kapni.
Ehhez elsõsorban az kellene, hogy a Windows 8/WinRT elterjedjen, mivel korábbi Windowsok alá nem jön ki a Windows RunTime (nem egyértelmû rövidítéseket eredményezõ elnevezések miatt külön haragszom az MS-re). Máskülönben ugye miért használnák a fejlesztõk...? Lehet, hogy a késõbbiekben el fog terjedni, de ebben a reményben most eszközt venni... Én nem tenném, pedig touch felületen alapvetõen bejön a Metro/Modern UI, vagy éppen hogy nevezik most. Egyébként WinRT-re tudtommal csak Store-ból telepíthetsz szoftvert, így a DVD-s példa rossz volt😊
/*WTF?!*/
Ja, a GUI-t azt meg szard is le... meg a teljes touch paradigmat. Hogy alacsonyabb szintu kodrol vagy legacy kompatibilitasrol mar ne is beszeljunk! Latszik, hogy te sem programoztal meg sokat, ha egyaltalan...
Remek pelda minderre, hogy meg a Microsoft sem tudta normalisan portolni a flagship termeket, az Office-t: http://arstechnica.com/information-technology/2012/07/why-bother-the-sad-state-of-office-2013-touch-support
Ha megírnak egy programot valamilyen magas szintû nyelven, akkor abból forráskód lesz, amit átfordítani egy vagy két processzor gépi kódjára kukmindegy.
killall imagent
killall imagent
Mivel a jövõben a PC-s szoftverek nem csak WinAPI felület alá lesznek írva, hanem a Win8 új rendszere alá is, hát gyakorlatilag majd az összes új PC-s szoftver elérhetõ lesz rá, mivel a forráskódban azonosak lesznek az asztali Win8 programokkal. Mennyi idõ egy forráskódot átfordítani másik processzor utasításkészletére? Mondjuk negyed óra? Ott lesz a DVD-n az x86-os és ARM változat is. Szoftverhiányra nem lesz gond. Ha érdekelne, tuti ezt venném, nem az iPad-et.
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://dx.com/s/ipad+keyboards?gclid=COuer6PtjLMCFcy23god-ysAUg
Ez a billentyûzet + tok combó elsõre praktikusnak tûnik, de a gyakorlatban már kevés haszna van, mert kézben vagy ölben használhatatlan, asztalra meg szinte minden tablethez van hasonló megoldás. Ha pedig annyira kötelezõ alkatrész lenne egy desktop billentyûzet a tablethez, hogy bele kellene számolni az árába, akkor kb. ugyanannyi tablet billentyûzetet adtak volna el, mint tabletet.
/*WTF?!*/
Talán mert a noti nyekken egy utolsót, mikor a billentyûket visszahajtod a hátuljára? :-)
Mindezek mellett engem az x86-os valtozat erdekel a teljes desktop tamogatassal. Mondom ezt ugy, hogy anno (kb. 10 eve) hasznaltam 1 kilos thinkpad-et portrait modban ebook olvasashoz. Hulyen nezett ki a nyitott A4-es laptop konyvkent fogva, de jol mukodott. Mara osszement a technika hasznalhatobb meretre.
De...
Ha fel kell állítani, hát a notinak is pont ennyi hely kell...ennyiért akkor meg miért ne azt vennék?
"Kapod, vágod, érzed, érzékeled, táncoljál, lazulj meg, teszed
Hallod, fogod, megvan, kened, tapasztalod, frankón követsz"
killall imagent
Abba egy komolyabb laptopot belerakni anyit tesz mint váltógatya nélkül lenni. 😊
Természetesen 1 ember egy pogyász tehát laptop hordtáska be a bõrönbe külömben pótdíj.
Ha csak azt veszem, hogy a multkor kifizettem 40€ amiért fölkellett adni a pogyászt mert nem fért a keretbe, pár utazás és ingyen lenne a kis tablet.
A repülõn nem kapcsoltatják ki legalábbis a telóval szoktam játszani azt nem, persze átkapcsolom Fligth üzemmódrea vagy mi a neve.
Szerintem az eléggé az Apple féle marketing stratégiát követik, ez a kinyitós letámasztós nagy királyságnak tûnik annak ellenére, hogy szerintem ha jól körülnézek biztos van már hasonló régóta.
Amúgy simán kikapcsoltatják a repülõúton veled szerintem, és próbálják inkább rádtukmálni a 3 ájrós üccsit, (kettõt veszel, kapsz egy plüss kulcstartót!). Az, hogy nem lehet üccsit a gépre venni, feltûnõen egybeesett a fapadosok elterjedésével.
Amcsiban, a terrorizmus õshazájában, meg lehet folyadékot felvinni? Ott nem nitroglicerinnel robbantanak ezek a jóravaló fiatalemberek.
Ja, amúgy itt se.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Lassan a repûlõutakon azon kell filózni, hogy ruhát vagy laptopot vigyünk magunkal, ahogy próbálják a kézipoggyászokat mind kissebbre redukálni a légitársaságok, ez pont tökéletes lenne pár napos utakra nem csak melózni de az idõt elütni is a szállóban.
killall imagent
killall imagent
Ja meg appok alig vannak ra meg, hat eleg batrak, pofaraeses szagu.
Azert mert egy nem bizonyitott termekrol van szo, bizonyos parameterekben rosszabb es a software-library az elhanyagolhato az iOS-hez kepest...
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A Surface legnagyobb baja, hogy az Apple és a Google üzleti modelljeibõl egyesíti mindazt, ami rossz: drága és zárt, de az OS licenszelése miatt képtelen lesz kontrollálni a platform megbízhatóságát, mint az Apple. Ráadásul nagyon erõs piacra kell betörniük, így nem tudják érvényesíteni a piaci erõfölényüket, mint a PC-s szoftveriparban.
Az Apple elég jól megél abból, hogy felsõ középkategóriás (árban) termékeket gyárt. A plebsznek meg ott a kínai, meg kóreai bóvli, az amcsik viszont rástratoltak a vastagpénztárcájú rétegre. Kevesebb meló, kisebb költségek, nagyobb haszonkulcs.
Am. meg a mostani világgazdasági helyzetben már ez az urban legend is megdõlni látszik, kint sincs kolbászból a kerítés ráadásul az M$ a menõnek beállított ipad ellen az árával tudta volna igazán felvenni a versenyt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
/*WTF?!*/