Megvan a Need For Speed-mozifilm főszereplője és a bemutató dátuma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a The Need for Speed hangulata jó lenne
Ki a f..sz ez a tojásfejû idióta?
Én azt hittem volt már NFS szellemiségû film, több is. Paul Walkerrel és Vin Diesellel. Most minek még egy, amiben ultragagyi tuning szarokkal hihetetlen üldözéseket forgatnak a felejthetõen semmilyen történet köré?
Én azt hittem volt már NFS szellemiségû film, több is. Paul Walkerrel és Vin Diesellel. Most minek még egy, amiben ultragagyi tuning szarokkal hihetetlen üldözéseket forgatnak a felejthetõen semmilyen történet köré?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Egyetlen apróság keltette fel az érdeklõdésem: DreamWorks
nfs film lollipops
anti hero
Teljesen mindegy. Egy autós film lesz, minimális köze lesz a játékhoz a címén kívül.
csak annyit mondanak h nfs na de melyik? mert azért nem mind1 h egy régi hot pursit 2 vagy egy underground. teljesen más a kettõ.
nem akarom mondani hogy hülyeség... de az ! az nfs soha nem a storyról volt hires ... csinálják meg akkor a maffiát vagy mass effect, or gta or bármi más..duke nukem XD de ne egy sablon bar*omságot
Nem lesz semmi ilyesmije, pletykákra nehogy már alapozz. Annyit mindent akarnak a színészek, de amíg a Halálos iramban van, addig senki nem fog autós filmet adni neki, vagy a Universal túlfizeti, csak ne akarja az õ Need For Speedjüket elhagyni.
Dieselbá'-nak lesz sajátja, õ írta, játék is van belõle már, s õ rendezi, s õ játsza a fõszerepet is... ezzel keverhetted háttérinfókból..
Remélem 1-2 muzsika a játékokból fel fog csendülni a filmben is.
Amúgy én pl. Vin Dieselt vártam volna erre a szerepre.
Amúgy én pl. Vin Dieselt vártam volna erre a szerepre.
Ja, hat nagy otlet NFS filmet csinalni.
A kovetkezo majd a Fifa jatek lesz, mert abban is lehet robbanas meg stb.
...
A kovetkezo majd a Fifa jatek lesz, mert abban is lehet robbanas meg stb.
...
There are people who never really disappear, but put on a different mask.