7978
  • Torzonborz
    Hát a neve nem véletlenül Arena Commander....ebből logikusan következik hogy itt még csak arénák vannak benne aminek a mérete korlátozott ugye.
    Szóval azért akkor az aréna mérete...mert hogy ez még véletlenül sem normál ( PU ) pálya.
  • Bhalage
    mind2 egyszerre reagal sztem, de az sc gyakran counter-rantgat, ezen meg csiszolni fognak sztem. a legjobb, h az egeszet pofanbasszak egy egerpointer ahova mutat arra fordul (IMMERSION!) default kontrollra - lol

ctrl+f eger / joy mondjuk viszonylag korrekt immersion

amugy a palyak annyira kicsit, hogy ezt nem tudom hogy a faszba gondoltak :D
  • Torzonborz
    Ja még valami : FM terén elég nagy eltérés lesz Elite és SC között.
    Elite-ben gyk azonnal reagál a ladik , SC-ben van egy kis ráhagyás. Ha külső nézetre váltasz látszik hogy a thrusterek miatt , azok is ficeregnek ám. Emiatt olyan furcsa az irányítás.
    Tudod IMMERSION. ;) :D
  • Diopapa
    Pár shot tőlem:

link

link

link

link

többi shotom
  • Torzonborz
    Nekem tetszik az FM , kell még finomítani ez tény de jópofa ahogy az IFCS-el lehet váltogatni az irányítást.
    Nem lesz ez rossz , most már irdatlan mennyiségű bug reportot meg feedbacket kapnak szóval nekik is könnyebb lesz talán.
  • Bhalage
    a grafika nagyon szep es mondhatni jol megy, de ami a magja az egesznek az "erzes" hogy egy urvadaszgeppel repulsz az egy nulla.
    tenyleg az elitehez tudom hasonlitani, ami a maga "sc-hez kepest igencsak" csunyacska grafikajaval, de olyan flightmodellel, hozza tartozo hanggal atmoszferaval, olyan repules erzessel megy (x52pro hotas-sal iranyitva) mint az alom...

a free flightot kb 10 percig birtam, egy elite free flihtot, montjuk a single 2. kuldi ahol egy sidewindert lehet uldozni az aszteroida mezoben felorakon keresztul tudtam tolni; mert ELVEZETES

na mindegy vegkepp nem szeretnek szar az sc es jo az elite-tel teritgetni, van abbol eleg a forumokon sot, kicsit tul sok is. én azt mondom, hogy aki repuleserzest akar, az probalja ki.

ami az sc-t illeti en oszinten en nagoyn remelem hogy egy picit (vagy egy picitnel jobban) valtoztatnak rajta, mert iszonyat varos, hatalma potencial van benne es oriasi urt fog betolteni, es biztos vagyok benne, hogy nagyon jo jatek lesz!!! (kulonben nem allna 1 hornet es 1 300i a hangaromban ha nem lenne benne bizalmam)
  • Torzonborz
    Gondolom Elite-hez hasonlítja ami kicsit jobban áll bár 7 év reszelés után ez nem csoda.

AC-t fenntartásokkal kell kezelni , bőven lesz ez még jobb.
  • Bucser
    En csak 10 percre probaltam ki a free flightot.

Miert tunik fosnak?
  • Torzonborz
    Alfához képest nincs gond vele , egyedül csak annyi hogy grafika/konroller változtatást nem tették bele így konzolból meg xml-ből kell mókolni.
  • Bhalage
    reggel toltam egy orat, kurva nagy fostalicsknak tunik igy elsore
    :GGG
  • Susarc
    képeket,videókat! pls :)
  • Omlás
    Véégre
  • Bucser
    Toltheto az Arena Commander
  • Diopapa
    A dogfight modul fancy elnevezése.
  • Stief
    Mi ez az Aréna commander amiről beszéltek?
  • Susarc
    ez jól hangzik!!
  • Micsu
    jah csak épp ugyanannyi vagy több polygon van a képernyőn, ez a nem mind1
  • mrzoltan
    Hát ez nem újdonság sajnos, ellenben a játék fejlesztése zajlik tovább csak most már konkrétan kiírják mit javítanak.
  • s1lkforrent
    Szóval meg tudnak jeleníteni két egymást kergető hajót egy olyan konfigon, amin elfutott egy fél város Crysis 3-ban?

ui: Ritka határszar ma az SG. Egyre roszabb.
  • s1lkforrent
    Szóval meg tudnak jeleníteni két egymást kergető hajót egy olyan konfigon, amin elfutott egy fél város Crysis 3-ban?
  • s1lkforrent
    Szóval meg tudnak már jeleníteni két egymást kergető hajót egy olyan konfigon, amin eldöcögött egy fél város Crysis 3-ban?
  • Diopapa
    [email protected], R9-280X,16GB RAM, 1680x1050, Very High, 45-60fps a Deluxe hangar. Most már talán hetek kérdése és lesz Arena Commander, akkor kiderül ez mire elég. Azt mondták a készítők annak idején, hogy ha a Crysis 3 jól futott a gépeden, ez is jól fog.
  • Bucser
    I5-3750K, 8GB ram, GTX 670, 128GB SSD. 1920*1080-ben kicsit le kelle vennem, hogy ne akadjon. ha mindent maxra rakok a hangarban akkor beakado neha rendesen. Bar jo ideje nem probaltam.

Majd Arena Commanderrel megnezem es le is merem hogyan fut..
  • Susarc
    aki megvette kb. milyen számítógéppel rendelkezik és azon hogyan fut?

• MuldR
    Repulorol fegyver leszerel, majd alvanyra raszerel. Beul lo, orul :)
  • 77PXDrebil
    Üdv Urak!

Sikerült beüzemelnem a hangár modult de a kirakott fegyvert nem tudom beüzemelni. beleül a székbe a figura de ennyi. Mivel lehet életre kelteni?

Üdv: András
  • Bucser
    Kedves Grebber, te ne is lass benne semmit. Nem lehet lewarezolni.
  • Micsu
    ok :D (küldöm a logopédust)
  • grebber
    Már megint szívtál valamit, vagy gyógyszerre ittál.
    Sem rázom a brét semmi mobilos cuccra csak mindig írom ,hogy mobilos szinte kiválóak azok. A kettő az közel sem ugyanaz.
  • Micsu
    jó ezt olvasni főleg úgy hogy mindenféle mobilos szarra rázod a brét
  • PiszkosFred
    Chris Roberts, kiadótól függetlenül, szükségesnél is több pénzzel a projekthez - ennyi.
  • Diopapa
    Ott meg az alagút-animációt kell végignéznie. :D
  • Volfram42
    A véglegesben permadeath lesz szóval nem kell aggódnod, ha meghalsz nem fogod ugyanazt látni. :)
  • Torzonborz
    Naja a konkrét extra akkor jön ha bekerülnek a multi-crew shipek és mászkálni lehet majd bennük repkedés közben. A többiről már nem is beszélve.
  • Diopapa
    Talán látni még nem kell benne "extrát" de ha megcsinálják amit ígérnek, akkor a komplexitása miatt elég egyedi lesz a piacon.
  • Torzonborz
    Talán mert ez még csak egy alfa állapotot mutat...
  • grebber
    Azon kívül hogy a Cryengine jól néz ki semmi nonplusszultrát nem látok a game-ben ami ezt az elképesztő hypeot ami a game körül van indokolná.
  • Torzonborz
    Akkor gyorsan gondold meg mert az alfa slotok fogyóban vannak és nem lesz több . :)
  • Caliph
    ezt a videót látva azon rugóztam hogy bizony felrúgom a saját elveimet és belemászok egy csomagvételbe...reggelre lehiggadtam,kivárom amig megjön,de ez kurva jól néz ki...
  • TokraFan
    Látványos, de remélem működni folg az Escape gomb, hogy ki lehessen hagyni ezt az állandó hajóba bemászós, indítós animációt, különben a hajamat fogom kitépni unalmamban...Már a videót nézve is unom, remélem csak az alpha verzióban kell ezt minden egyes elhalálozás után végigcsinálni...