7978
  • Bucser
    Van egy olyan feature hogy teljes befogas utan a targeting computer ad rasegitest a celpontra, de ez csak arra valo, hogy a hajon maradjon neha a celkereszt es mondjuk specifikus reszeket lehessen kiloni.. Mindemellett azert a repulesre is erosen oda kell figyelni:)
  • TokraFan
    Csak meg kell nézni a videót. Nyilván nem a rakétáról van szó, hanem a sugár/részecske fegyverekről. A user csak Kb. oda lő ahol a cél van, a lézer mégis pont oda megy ahova kell. Ez az AutoAim. Egyértelműen látszik. A célpont hirtelen kifordul, a célkereszt a semmibe mutat miközben a lézer (vagy egyéb particle cannon) még mindig a cél felé tüzel! Tipikus konzolos bullshit, amit azért találtak ki mert a konzolos kontorllerrel nem lehet precízen célozni. PC-n ez ultra gáz, aki PC-t használ (vagyis key+mouse párost), annak semmi szüksége erre a gyerekes megoldásra. CR inkább foglalkozna ezzel, és talán kevéssé szeresse önmagát...:-)
  • Micsu
    ő arról beszél hogy minden topikba konzolos fosozik még arra is amire pcsek dobták össze a lét, sajnos nem fogja fel hogy manapság a többségnek ezekre a "buta" egyszerű játékokra van szükségük, még akkor is ha a star citizen a mai átlag AAA játékok között elég komplexnek számít, valszeg Jakuza álregje

ez az autoaimos célzás meg valszeg valamelyik új designer drog utóhatása, bár lehet hogy neki az az autoaim hogy a rakéta befogja majd követi a célpontot
  • mrzoltan
    wut?
  • Torzonborz
    Nemtom , biztos betintázott . Ebben a melegben ez könnyen megy. :)
  • Bucser
    Ooooo... Mirol beszelsz?
  • TokraFan
    Gyenge...Eleve, tisztán látszik, hogy Auto Aim-es a célzás ami egy konzolos fosnál alap, de PC-s szimulátornál gáz. Ugye itt arról volt szó, hogy elsősorban PC-re fejelsztik. CR régi motoros és mint ilyen, tisztában van vele, hogy igazán komoly szimulátort csak PC-re lehet írni.
    Nos, amit itt látok, az egy konzolSHIT autoAim-es arcade lövölde...
    Hangsúlyozom, amit ITT látok. Nyilván lehet ez még jobb is. Sőt, jobbnak kell lennie, mert ez eddig csak egy szép grafikával ellátott tucat lövölde...
  • mrzoltan
    Pontosan, bármelyik variánssal rendelkezel, kapsz egy tréning hajót, ami az alap változata annak amit vettél és azzal tudod kipróbálni az AC-t.
  • Torzonborz
    Jelenleg csak Aurora MR , 300i és Hornet repülhető. A többi később kerül Arena Commanderbe. Multi most indul , szép lassan eresztik be a népet.
  • 59th LeFty
    Köszönöm!

Amúgy most hogy megy ez? Aki vesz egy hajót az ki is próbálhatja, vagy csak majd ha kijön a full game (vagy beta). Multi lehetőségek vannak?
  • MuldR
    Az Isteni Chris hulyere issza magat :)
  • Torzonborz
    Kapunk ingame rötyipapírt.
  • BladeW
    Amúgy mi lesz 50 millánál?
  • mrzoltan
    Pontosan, bár nem alpha access-t kapsz, hanem hozzáférsz az AC-hez, de a további modulokhoz, majd megint venni kell pass-t, ha azokat is ki akarod majd próbálni.
  • 59th LeFty
    Uhh, na megnéztem azt a 48 screenshotot, és sajnos most már biztosan adakozok Mr. Roberts-nek, hogy tuti ami tuti, meglegyen az az 50 milla. Nagy egyetlen kérdésem az egybegyűltek felé:

Jól sejtem, hogy ahhoz, hogy alpha-access-em legyen meg arena modulom, ahhoz legalább a 40$ aurora MR+ modult kell megvegyem + az 5$ arena commander modult?
  • Torzonborz
    Ez a része egyébként jól meg lett csinálva pl az Aurora-n sem dísz vagy dizájn elem a négy kis szárny . Ha sérül/ellövik akkor a hűtés látja kárát.
  • Bucser
    Az összevissza billego gép a bekapott találatok miatt van. A thrusteket fizikálisan szimulálja, ezért ha túl sokat kap kipukkan az egyik és rontja a stabilitást mert tulkompenzal a rendszer. Kíváncsi vagyok hogy ez az eliteben hogy megy, de nyilván az effektet le tudjak gyengiteni.

A nyafogás meg amit itt 6 hszben levagtal kicsit gyerekes.
  • Torzonborz
    A tegnap pecsben van pár jó változtatás de pl a töltés lassabb lett , jóval több grafikai glitch jött be az irányítás is furább szóval felemás.
    Szóval mókolnak itt is rendesen.
  • Bhalage
    ne legyen igazam es valtoztassanak rajta, hogy mindenkinek jobb legyen!

amugy tenyleg hanyagolom es meglesem majd a kovi patchel (tegnapit meglestem dehat nudli) bizonyara fejlodnek majd

talan az a bajom, hogy amikor kijott az elite alpha, akkor beleptem, beallitottam egy preset x52pro konfigot, kcsit atmodositottam sajat szajiz szerint par dolgot, es olyat repultem vele, hogy lefostam a bokamat... meg mielott vki betalal h fanboy alert, nem, hanyagolva van az elite alpha is, mert jatszhatatlan a netcode. de az iranyitas olyan elvezetes, mint egy kibaszott alom

szal ennyi : )
  • Torzonborz
    az a probléma hogy úgy alkotsz véleményt mintha ez egy végleges játék lenne amiben minden kőbe van vésve.
    de te is tudod hogy nem és az alfa státusz az nem szavak mögé bújás hanem azt jelzi hogy baromi korai fejlesztési fázisban vannak és sok minden változik.
    ezt vagy megérted és elfogadod vagy nem.
    utóbbi esetben inkább hanyagold egy kicsit.
  • Bhalage
    en szivesen koltottem erre, ha nem jatszanek vele, akkor se azt bannam, hgoy betoltam penzt, hanem, hogy szamomra nem egy elvezetes jatekot csinaltak.

meg 1x: en nagoyn bizom benne, hogy egy hangulatos es elvezetes jatekot csinalnak. ennyi
  • Bhalage
    aha persze, lehet szavak moge bujni pre alpha, meg anyamtyukja. lofaszt ez alpha es ott van tobb tizezer ember gepem. de alapvetoen mindegy az is hogy minek nevezzuk, egyelore itt tartanak. miota van ez naluk internal? kurva reg ota (=6honap++). es ezt sikerult alkotniuk.

a billeges nem a tegnapi patchel jott be, ugyanis miota kiadtak ilyen fos, ugyanis ezek a nagyonokosok leprogramoztak a fizikat, DE ROSSZUL!, mert a gep folyamtosan kompenzalja az iranyvaltast de szarul, ahelyett h egy kurvaegyszeru iranyitast betettek volna, tudod jobbra huzod jobbra megy, megallitod megall. aztan lehet azt cizellalni aki akarja de ez az alap.

amugy en oszinten remelem hogy mielobb javitjak v kidobjak ezt az iranyitast, mert ez horror. az a video tokeletes pelda.

akinek tetszik, egeszsegere. sajnos nekem ez nem jon be :(
    es bocs, hogy mas a velemenyem, mint itt akiknek tetszik, vagy fullra nyugodtak, hgoy háde úgyis javitjak feljesztik meg, mert én félek alapjaiban rossz lesz. bocs
  • Torzonborz
    bammeg...az alfa pont erről szól , változtatják/finomítják a különböző részeit. mint most is mert a billegés a tegnapi peccsel jött be.

és mi a mostani státusz ? pre alfa . akkor miről hablatyolsz ?
  • Caterpillar
    Nyilván ebben igazad van, én is költöttem rá, de akkor írd azt hogy ez így szar, ne azt hogy ez szar lesz..

Így kifejtve teljesen érthető amit írsz, és bízom benne, hogy egy HC űrsziomhez közelebb álló valami lesz belőle, nem egy űrCoD...
  • Bhalage
    nem de fullra megelegednek azzal, ha normalisan lehetne iranyitani a jatekot mondjuk joy-jal.
  • Bhalage
    aha, ugyanis ebbol jatek lesz, vagy szerinted akkor kell ekezni amikor mar kesz van?
    nemkeves penzt toltam bele, es eddig oriasi csalodas amit lattam.
    leszarom hogyszazezer poli a repcsi ha a repcsimodell szar es folyamtosan billeg a gep mi a fos ez? talan ezzel kene kezdeni - az alapokkal es ennek a jateknak az alapja, hogy az urhajodal repkdsz - es nem a multicode-dal feleveket elkurni, meg a csilivili faszsagokkal...

komolyan mondomm este megnezem x360 kontrollerrel mert most olvastam csomo helyen, hogy azzal istenes ugyanis ez a kb+m es a joy is egy nagy kalap fos. amugy azert irok ilyen szepen, mert iszonyuan duhit, hogy milyen iranyba mentek el, ugyanis en nagyon varom ezt a jatekot
    de ugye gyenge alapokra nem lehet epitkezni..

bizom benne, hogy sokkal jobb lesz, de realisan, ha most a fanok visitva uvoltik, h ez mennyire isten, akkor nem fognak vele foglalkozni, mert ez igy akkor biztos jo.....
  • Micsu
    miért te azt hitted hogy majd valósághű űrszimulátort fognak készíteni a nasa meg Stephen Hawking közreműködésével? kis butus
  • Caterpillar
    Most komolyan egy Pre-Alpha programot ekézel?
  • Bhalage
    árkád fostalicska :D es fasza ahogy osszevissza billeg a gep, hanyinger, komolytalan
  • mrzoltan
    Jó lesz ez, bár azért látszik a lag rendesen, - rakéta "energiacsíkján" - de annyi baj legyen, csak kapjunk már hozzáférést.
  • Diopapa
    No ezt nem értem... szerkeszteni persze nem lehet.. No mind1, a helyes link:

meccs
  • Diopapa
    Multi meccs

• mrzoltan
    11 volt a rekord, bár mostanában álladóan fagy respawnkor :S
  • Bhalage
    jaja a rendes konfigolhatosag varos, en se szaraxom xmllel
  • Torzonborz
    Kb+m , a joyom ( TM Hotas X ) nem ismeri fel , xml-el meg nincs kedvem szarakodni. Majd ha lesz rendes konfig ingame akkor azt használom.
  • Bhalage
    kb+m, xbox v joy ?
  • Torzonborz
    Tegnap 10. wave , de kicsit elbasztam. Lesz ez még jobb.
  • Bhalage
    na ki hanyadik waveig jutott, vagy megunta mindenki es var egy kis tovabbi fejlesztesre?
  • Torzonborz
    Először csak 5vs5 lesz ha minden igaz , ahhoz ez bőven elegendő.
    Aztán ahogy egyre többet engednek be egy arénába lehet növelni a méretét.
  • Bhalage
    persze, de akkor is kicsi. vajon hany embert akarnak majd ebbe beengedni multiban es lesznek nagyobb hajok is elobb utobb(inkabb utobb)