7978
  • FNightWalker
    Valahol azt olvastam, hogy 2014 végén/2015 elején jelenik meg a teljes játék. Máshol pedig azt, hogy 2016 végén. Mi az igazság?
  • mrzoltan
    Főleg Processzor teljesítmény kell neki, a IFCS miatt, meg a sok objektum miatt a térben.
    Nekem QX9650 @3.6GHz, 4GB RAM 7870, el 1680*-ba High-on, minimális FPS droppal 30 környékén van, de ez egy cca. 6-7 éves processzor.
  • Torzonborz
    Nos nekem szintén 7870 van , viszont Core i5 és 8 Gb ram. FullHD-ban maxon szépen megy AC.
  • FNightWalker
    Köszönöm.
    Kipróbálom aztán kiderül. Ha nagyon rosszul megy, jöv. hónapban veszek 8GB RAM-ot.
  • Diopapa
    Jajj istenem...
  • Fehercsoki
    Nem futna normális fpsel szerintem, de igen elindulna.
  • BBence95
    Ezen szerintetek elindulna? http://www.laptop.hu/index.php?q=termek/lenovo-b590-black-59-389652-fd-8gb
  • BladeW
    A magasabb felbontás elsősorban videomemóriát zabál.
  • MuldR
    Nah havert megkerdeztem, valami Core i5 proc van neki (2 eves talan) GTX 460 1GB es 4 GB DDR3. FullHD low, akadasmentesen megy, de erezni, hogy "nyulik a kep" vagyis idonkent alacsony az FPS.
  • FNightWalker
    Nem tudom, hogy számít-e valamit, de a Crysis 3 HIGH-on ment 30+ FPS-el.
  • FNightWalker
    Köszönöm a válaszod.
    Csak lesz valaki aki letudja tesztelni. Bár annyi biztos, hogy Full HD-ban több RAM-ot eszik mint mondjuk 720P-ben vagy rosszul tudom?
  • MuldR
    Nekem AMD 6x 3,5 GHz proc van a gepemben es full HD medium grafikan megy.
    A kerdes a 4 GB mert elmeletileg 8 GB kell hozza (nekem 16 GB van benne).
    Ja es Radeon 7770 1GB a videokartyam. Sajnos meg azt sem tudom, hogy kiszedek ramot, mert 2x8 gb van benne. Remelem van valaki, aki ki tudja neked 4 GB-al probalni.
    Ja, mediumon is befosasszep :)
  • FNightWalker
    nekem már az is elég, ha HIGH-on, 720P felbontásban tudok 30+ FPS-el játszani.
  • FNightWalker
    Reménykedem benne, hogy tudtok segítőkész választ adni kérdésemre.
    Van egy AMD Phenom II X4 B55 3,20GHz-s processzorom. Egy ilyen processzor "boldogulna" az SC-vel? (további PC paraméterek 4096MB RAM, ASUS 7870 2GB)
  • Malibutomi
    Na de sok hozzászólás!
    NEm tudom mi baj van az irányítással, nekem X-52-vel teljesen okés, simán kavargok az ellenfelek után. Kicsit még csiszolnak rajta teljesen okés lesz.
    Csináltam is videót:

Ez meg csak egy sima spacewalk mert jól néz ki :)
  • FNightWalker
    Megtörtént. Köszönöm a válaszod. Legközelebb inkább elsőnek jobban körülnézek, aztán kérdezek. :)
    Nagyon jónak ígérkezik ez az egész. Egy új "reménycsillag".
  • Torzonborz
    Regisztrálsz , csomagot kiválasztod , kifizeted , örülsz . Ha AC-t is ki akarod próbálni akkor kell AC modul pass-t is venni plusz 5 dodóért .
  • FNightWalker
    Üdv.

Olvastam, hogy lehetőség van alpha/beta hozzáférés szerzésére, úgy, hogy megvásárolok egy 35$ értékű csomagot. Szeretnék egy ilyen 35$-os csomagot vásárolni, ebben kellene a segítségetek. Hogyan zajlik, mi ennek a vásárlásnak a menete?
  • Torzonborz
    Nem baj az legalább sokáig tart majd a kergetőzés. :D
  • Diopapa
    Jelenleg gimbalos (class 2-es) minden fegyver (az is ami a véglegeseben class 1-es lesz) de a fejlesztés folyamán javítani fogják. Igaz senki sem fog vele eltalálni semmit, de sebaj.. :D
  • Micsu
    *kérdés
  • Micsu
    igen, ez jó kérdések :D

egyébként ha jó a a balance ez annyira nem gáz, azért "2700ban" nem nagy hülyeség ha van auto targeting, elvégre csak nem 2. világháborús célzással harcol mindenki
  • Torzonborz
    Amúgy az Elite-ben van is van ilyen ...akkor az is konzolfos ?
  • Micsu
    úgyhogy ehhez képest a star citizen még istenes :P
  • Micsu
    tessék, itt lehet látni egy fegyvert ami tényleg autoaimot használ, persze gyengébb volt mint a többi, ez is a konzolok miatt valszeg 2002ben, jah és ehhez is CRnek volt köze

• Bucser
    Nem probalja ki mert Autoaim van es mi biztos csak ra akarjuk venni hogy vasaroljon mielott megjelenik:D
  • MuldR
    Nincs autoaim es meg a sima repules/celratartas is kihivas eger+bill komboval. Probald ki, vert fogsz izzadni.
  • MerlinW
    Azért ez egy űrhajón szerintem normális. A mai vadászpilóták is ránéznek sisakban a célpontra, a szoftver befogja azt, tüzelnek, az elektronika meg követi a célt. Magyarul a valóságban is "autoaim"-ot használnak:)
  • Torzonborz
    Ezt milyen videón láttad ?
    Mert tényleg nincs autoaim , valszeg csak félreértettél vmit.
  • TokraFan
    Ez még akár magyarázhatná is a dolgot, viszont itt nem a hajó orrával volt gond, hanem a célkereszttel! Ha a fegyver kitéríthető az csak azt jelenti, hogy nem kizárólag tengely irányban képes tüzelni a pilóta, viszont a célkeresztnek a fegyver "csövét" kell követni, különben semmi értelme. Attól tűnik AutoAim-nek, mert a célkereszt a semmibe néz, a lövedék mégis megy a cél felé...
  • mrzoltan
    *paramétereit o.O
  • mrzoltan
    Yah, érdekes olvasmány. Ezért tetszik a játék, remélem lehet majd piszkálni a rendszer paparémtereit, az a karakterisztika nem fut fel elég gyorsan :).
  • Diopapa
    Még valami, itt van leírva a repülési modell, annyira nem Arcady Commander szerintem..
  • Diopapa
    Egészen pontosan kis fegyverekből is van fix (ezek a Class 1-esek), a Class 2,4,5 pedig mozgatható bizonyos szögben. Tessék innen lehet okosodni.
  • Torzonborz
    Ja igen , lehet ezzel keveri az autoaimet. :D
  • Caliph
    te azt nézted be hogy itt nem fixen vannak felszerelve a fegyók,azaz nem oda lő ahova a hajó orra néz,hanem van egy minimális kitéríthetősége.
    úgy képzeld el mint a helikopterek mozgatható gépágyúit,tehát a fegyó a célza néz még akkor is ha a gép orra másfelé van.
    itt egy vidi róla,hangarban. Megvan a fix felfüggesztés de a fegyónak attól függetlenül van mozgási lehetősége. nyilván a nagyobb mordályok fiek lesznek.

• Torzonborz
    Pontosítok : mivel lesz pvp - gyk a játék alapját képzi - ezért ügyelni kell a kb+m - joy egyensúlyra irányítás/ célzás miatt. Ezért joy esetén úgy néz ki mintha lenne némi rásegítés.
    Mivel a mostani TM HOTAS-om nem ismeri fel AC - pedig kéne - ezért nem tudom 100 %-ra mondani hogy így van viszont remélhetőleg nemsokára megjön X52 Pro így akkor majd konkrétan meg tudom mondani neked.
    Viszont kb+m irányításnál nincs autoaim , ez fix.
  • Torzonborz
    Semmilyen autoaim nincs benne.
  • Micsu
    a starlancerben is volt olyan fegyó ami magától célzott, de jóval gyengébb volt mint a többi, ennyi
  • Bucser
    Szerintem te kevered a bejovo es kimeno loveseket....