7978
  • Sith
    Bocs nem voltam túl aktív mostanság szóval, billengtyűzet és joy beállítás:
    Key Blind állítás

A Resurce szekcióban az Action map editor egy online felület kicsit körülményes, de lehet vele a billentyűzet beállításokat is szekálni.
    Az Application nekem csak joy ra működött, viszont arra kicsit barátibb mint a fenti.
  • Susarc
    egyik hajón sincs légzsilip!!!

FAILED :P
  • Bucser
    Szerintem csak benne van a reflex, hogy amerikai és nagy ezért biztos szarabb, mint amit a brit Indie csinál.

Vagy csak korlátolt.
  • Bucser
    Lehetne, hogy maradsz az elite topicban innentől? Vagy nem flamelni jársz majd ide?
  • mrzoltan
    Torzonborz: "Nna van Elite topik lehet oda húzni offolni :P" || ++;
    ---
    Bhalage: Szerintem legyél büszke magadra, hogy megszülettél és már akkor is ráértél játszani, mert a hozzászólásodból leszűrve másra aligha lehetsz.
    Azt meg végképp nem értem, hogy minek jöttök ide ezzel a játékkal, amikor itt senki se kíváncsi rá. Ha nincs elég idióta, aki ezzel akarna játszani és fizetni 120€ - 240€-t, egy cca. 30 éves remake-ért, ami a multin kívül nem fejlődött semmit, keress máshol. Ezen okoknál fogva, nem látom értelmét közhelyekkel való dobálózásnak; ha tanítani szeretnél, szerezz előbb egy tudományos fokozatot és menny el az egyetemre oktatónak.

Ezt a 6DOF dolgot, meg nem tudom megérteni, miért szajkózza mindenki, főleg olyan környezetben, ahonnan látszik hogy fogalma sincs miről beszél. Először talán utána kéne nézni miről is van szó, mielőtt dobálózunk a szavakkal. Teljesség kedvéért, itt az SC-s cikk az IFCS-ről, örülnék ha tudnál hasonlót adni az Elit-ből is, mert a videó alapján nem nagyon győzött meg az irányítási rendszer felépítése és implementálása.
    Link

Köszönöm.
  • Torzonborz
    Egyébként nem tudom mi ez a nagy SC utálat részedről.
    Én örülök hogy 2 spacepewew is jön most csak nekünk jobb...
  • Bhalage
    ne tegyel ilyen 6dof, FA off es megapwn DOGFIGHTING MODULE videokat az SC forumra mert a commanderek nem fogjak jol erezni magukat...
    raadasul ez a video mar kurvaregi ;o

aa istenem na megyek is jatszani
  • Torzonborz
    Nna van Elite topik lehet oda húzni offolni :P
  • Wanted
    Az Elite több évtizedes múlttal rendelkező játék. (Az "öregek" ismerik.)
    A remake-ben az űrállomás, a hajók kinézete stb. mind-mind a régi játékot idézi, nem véletlenül.
    Egy kis gameplay:
  • Caterpillar

• Bhalage
    siman a legjobbkor idozitettek, mert legalabb van 1 urjatek amivel jatszani lehet :op
  • Bhalage
    ez egy kurva jo trailer, csak rossz threadbe szerepel ;op
  • Bhalage
    ahogy dio is mondta; mar akkor ilyen hajokkal repkedtem, amikor te meg kejes gondolat sem voltal baratom
    van erre egy mondas; ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna..
  • BladeW
    Csak egy hülye ~30 éves játék remake, ne is foglalkozzatok vele
  • Diopapa
    "Hát elég ocsmány, már nem azért, az elgondolással nem is lenne gond, de hogy néznek ki ezek a hajók, vagy repülő melegszendvics vagy mi a a fene, meg a deformált borg diamond űrállomás."

Ezek a formák már akkor megvoltak az Elite-ben amikor a Borg az ST-ben még kéjes gondolat sem volt...
  • Caterpillar
    Legyen úgy, a játékosok csak nyernek a konkurencián / alternatíván / variációs lehetőségeken...

Ellenben remélem a Next Great Starship -ből a Shimapan féle AC-240 Brutus bekerül, az egyik legjobb design szerintem az egész SC -ből.

• Torzonborz
    Nincs ezzel gond , sokan megveszik mind a kettőt.
  • PiciPanzer
    Az eredeti Elit-ből vett formavilág.
  • Caterpillar
    Alapvetően egy hajó kinézete, azt hiszem elég szubjektív, mindamellett nekem sem tetszenek, de a motor maga nem csúnya...

Simán a lehető legrosszabbkor időzítették az SC mellett...

Arról nem is beszélve, hogy, ugyan nem néztem utána, de kétlem, hogy akkora community lenne mögötte mint a SC mögött... :)
  • mrzoltan
    Hát elég ocsmány, már nem azért, az elgondolással nem is lenne gond, de hogy néznek ki ezek a hajók, vagy repülő melegszendvics vagy mi a a fene, meg a deformált borg diamond űrállomás.
  • Caterpillar
    Azt hiszem erre gondol:

Mindenesetre "fura"....
  • Diopapa
    ?
  • FNightWalker
    Elite: Dangerous valami "vicc" akar lenni vagy teljesen komoly?
  • Caterpillar
    Ehhez az xml editorhoz tudsz adni egy fórum linket? Nekiesnék az x45 -höz készíteni egyet, ha jön a pvp, kevés 10 ujjam...
  • Sith
    Nekem pld jó, a hivatalos fórumon találtam egy xml szerkesztőt, amivel elvileg meg lehet csinálni az control editálást ahogy beletúrtam kicsit szerintem működik, de persze én is lusta vagyok szóval várom a végleges megoldást (mondjuk nekem most is egészen játszható joyal x52)
  • TokraFan
    Reméljük jó lesz a joy kezelése, mert egy szimulátornál ez az alap. Nekem Thrustamster HOTAS van, nagyon remélem, fel lehet majd konfigolni rá...
  • Bhalage
    egyelore dolgoznak a joy iranyitason, van akinek jo, van akinek nem. (nekem sajnos pl nem) szoval en nem ajanlom, hogy emiatt vasarolj.

szoval amig nem alakul jobban addig en azt mondom erdemes inkabb urhajot venni es kb+m vagy x360 kontrollerrel el lehet repkedni.. :D
  • PiciPanzer
    Érdemes joystick nélkül beruházni egy aurórába, vagy egy avangerbe, vagy inkább először gyűjtsek egy joyra, aztán űrhajóra?
    A freelancerben nagyon jól meg volt oldva az egeres irányitás, SC hasonlóan működik?
  • Torzonborz
    A béta végén reset lesz , nem viszel át semmit élesbe.
  • FNightWalker
    Nem azzal van a baj, hogy meg kell venni, hanem azzal, hogy még jó pár modul nincsen bent.
    Megvárom míg mindegyik bent lesz utána megveszem valamelyik hajót.
    (Itt vagy hol olvastam, hogy elvileg a béta az az lesz, ahol minden modul bent lesz, és az elért eredmények nem törlődnek hanem "átvihetőek" lesznek a teljesbe)
  • Torzonborz
    Már most is az van , najóóó alfa. :D
    De bétába se fogsz bejutni vásárlás nélkül.
  • FNightWalker
    Köszönöm a választ. De úgy döntöttem, hogy megvárom a BÉTA-t.
  • Bhalage
    ja és ez a konnyen kicsuszik, alapvetoen nem igaz, full szorosan benne van, fogja, ez a folyamatos szetszed-kikopik utan lehet igaz es igen zavaro.
  • Bhalage
    ez igy igaz, de ha nem basztatja* az ember, akkor szerintem orokeletu

*- en pl soha nem szedem szet, csak felrerakom ilyesmi, de ha vki tepegeti, leejti, szetszedi minden alkalommal, akkor lehet gond.

de mivel koztudott ez a problema, sztem pont jo, hogy akkor lehet tudni, h ne csessze szet az ember. de ami maga a HOTAS mukodest, konfigolhatosagot, ergonomiat illeti, sztem ez egy igen kivalo minosegi cucc!
    nem kapok jutit, de csak ajanlani tudom
  • Torzonborz
    Mondjuk egy negatívumot olvastam az egész X52 szériáról ( sima/pro ): a bot-kar összekötő kábel ps2-es csatlakozású és könnyen kicsúszik a helyéről.
  • Bhalage
    Nekem prom van es kurva jo cucc, sokkal jobb mint a sima x52!
    Csak ajanlani tudom. Egyaltalan sztem 10ből 10 barmilyen review-k is ugyanezt irjak, h a pro az pro ;D. Sajat tapasztalatom, h ez egy 100% full cool hotas.
    mondjuk SCben kalap fos egyelore :D, de majd kikalapaljak, mas simekkel kiralysagos!!!
  • MuldR
    60 usdert szerintem Avengert vegyel.
    https://robertsspaceindustries.com/store/199-aegis-dynamics-avenger
    Business hangar, jol felegyverezheto, van raktere is es meg jol is nez ki. Kb azt tudja mint a majdnem 1.5x dragabb 300as sorozat.

Itt tudsz hasonlitgatni:
    https://robertsspaceindustries.com/ship-specs
  • BladeW
    40 dollárért mit kapok?

Takaríthatod a WC-t egy űrállomáson :)
  • Torzonborz
    Oké elfogadom , viszont a játékosokat szerintem nem az érdekli hogy milyen ember hanem hogy milyen játékot csinál .
    "Wing Commanderek is elmentek szódával" ez vicces kijelentés. :D

Amúgy meg CR-t inkább a fanok sztárolják , meg az egész SC hype-ot is ők tolják.
  • Bucser
    Nem érdekel milyen ember. Játékok terén bizonyított. A piacon pedig mindkettő elfer.