7978
-
MasterMason #683 Persze nyilván a legjobb móka az lenne, ha egy corpot alakítva csapatok vinnék ezeket a hajókat. Nyilván ezeken a hajókon a legjobb hely nem a pilótaülés, hanem valamelyik fegyverzetet kezelőké, ott lehet aprítani. :D -
#682 Én sem , ezért írtam hogy nem kockáztatnám meg. Még a Cutlassembe se teszek majd npc lövészt ha necces helyre megyek. -
MasterMason #681 "Ha jól vettem ki már az Idris-t is képtelenség egyedül vezetni / üzemeltetni (10 fõ)"
Ha nem lehet majd felvenni hozzá NPC-ket, akkor mit fognak kezdeni vele azok, akiknek eladták már ezeket a hajókat 10-15 ezer dollárért? :D -
Caterpillar #680 Persze az NPC lehetőség megvan, de én tuti, hogy semmi pénzért nem ültetnék 9-et magam mögé... -
#679 De itt nem csak Idris lesz , az alatt is vannak hajók ( alveziókkal ) bőven.
Carterpillar : devek mondása szerint az Idris az a ladik amit még egyedül npc legénységgel el lehet vezentni. Bár nem biztos hogy ezt így megkockáztatnám. -
MasterMason #678 Bocsi, de az lett ígérve, hogy fel lehet majd venni NPC-ket a hajókhoz, és nem csak valódi játékosokat. -
Caterpillar #677 Én elve nem is értem teljesen, hogyan képzeli el a szitut bárki, hogy captial méretű hajója lesz, és ő azzal furikázik... Ha jól vettem ki már az Idris-t is képtelenség egyedül vezetni / üzemeltetni (10 fő), de akár mondhatnám a Constellation -t is (4 fő).
Ha van 3-4 állandó haver, akkor esetleg, de ezek a nagyobb hajók (és ezek még nem is igazán nagyon nagyok) kíséret nélkül szerintem egyébként is halálra vannak ítélve. -
MasterMason #676 Jó nekem a civil verzió is, de akkor megfogalmazom másként: Ugye minden játékban az a játék, hogy kellő kitartással el lehet valamit érni, na most ugye itt lesz kereskedelem-bányászat-harc stb, és ahogy fejlődik az ember lehet begyűjteni a hajókat a hangárakba, fejleszteni azokat stbstb. Nyilván azért egy idris féle hajó már egy flotta ékköve lehet sok sok játékkal, na de ha nem elérhető csak limitált számban, és azokat eladták még azelőtt élethosszig tartó biztosítással valakiknek mielőtt megjelent volna a játék, akkor valami csak nem volna rendben. -
Diopapa #675 "Nem értem, persze biztos velem van a baj. :"
Félve kérdezem meg, hogy hány éves vagy? -
#674 Idrisből max a civil verzióhoz juthatsz hozzá leglálisan , packban is azt lehetett venni. -
Sith #673 Hmm akkor lehet mégsem saját magára értette, most a kis hajókra levetítve a dolgot, a hajódat fejlesztheted (gyorsabb hajtómű, erősebb fegyverzet stb) viszont minden más a saját ügyességeden múlik.
Vagyis ha nem tudsz "repülni" célozni stb akkor nem leszel nyerő hiába fejleszted ki a legjobb hajót -
MasterMason #672 "Az, hogy admiral meg ilyenek annyi elonyt ad, hogy a forumban odairhatod a ala."
Akkor meg mi értelme ennek? :D De most őszintén, hát ha nincsenek rangok a játékban, akkor a fórumban mi értelme van a commander meg space marshall rangnak?! :D Nem értem, persze biztos velem van a baj. :D
De a viccet félretéve, nyilván még sok mindent nem tudni, de nagyon remélem, hogy nem az lesz a korlátja egy idris megszerzésének, hogy 10000 dollárért eladták "lifetime biztosítással." -
Volfram42 #671 A kerek az alkatresz, mint itt a fuvoka. Skill az a karakterednek adott valamilyen tulajdonsag. A skillpo t ezt modositja. Na itt ilyen nem lesz. Ami lesz skill az a valodi tulajdonsagod. Azaz a reflexeid. A pillanatnyi helyzetfelismeromepesseged vagy a tapasztalatod. De ezt teagad vagy nincs a jatekban semmi egyeb modosito. -
Volfram42 #670 Nem lesznek ingame skillek. Nem rpg. Az, hogy admiral meg ilyenek annyi elonyt ad, hogy a forumban odairhatod a ala. Ennyi nem tobb. Mit hittel admiralis leszel? Minek es kinek az admiralisa?
A hajoknak lesz fentartasi koltsege is. Uzemanyagot fogyaszt. Kopik. Legenyseget fizetni, etetni kell.
A nagy hajok ezer is elsosorban guildeknek lesznek. A bengal be se tud dokkolni sehova. Azaz 24/7 tamadhato. Allando felugyeletet igenyel. A legenysege meg 755 fo. Nem lesz olcso fenntartani. -
#669 Akkor úgy írom hogy : nem lesz benne karakter fejlődés. ;) Így már talán érthetőbb neki. -
MasterMason #668 Nem lesznek skill-ek? Hát dehogy nem lesznek, hát ha nem lenne az kb olyan volna, mintha egy autós játékban az autóknak nem lenne kereke. :D -
Sith #667 off a skillt szerintem most saját magára értette, vagyis hogy az ember mennyire ügyes és nem a +5 DEX féle skill rendszerre gondolt (legalábbis remélem) -
MasterMason #666 "(a pack vásárlás annyi elõnyt ad hogy nem kell grindelned az idrisért)"
Vagyis akkor cheat-ként eladták?! -
#665 "ha elsõsorban a programban játékban elért skill dönt. " itt nem lesznek skillek.
Alapvetően meg a small scale pvp-t helyezik előtérbe - már csak az engine korlátok miatt is- szóval a kevés nagy hajó és több kis hajó( vadász ) a cél.
Meg ahogy Volfram is írta : katonai hajókat nem tudsz venni , gyártani csak szerezni pl elfoglalod.
Ha ez nem tetszik akkor nem a Te játékod lesz , ez van. Megesik az ilyen. -
Sith #664 A programban a skill dönt vagyis ha ügyes vagy akkor elég gyorsan össze grindelsz magadnak egy hajót (most az másik kérdés hogy egy idris mennyire lesz használható egyedül)
(a pack vásárlás annyi előnyt ad hogy nem kell grindelned az idrisért)
Nekem az jött le hogy az igazán nagy vasak a "guildeknek" vannak fenntartva, vagyis igen van esélyed megszerezni ha ügyes vagy és kitartó ép csak nem egyedül kell kitartónak lenned. -
MasterMason #663 "Számomra elég értelmesnek tûnik hogy valamilyen korlátot tesznek az igazán nagy hajók terén a dologba."
Legyen ez a korlát a kellő kitartás, ahogy minden játékban. :) -
MasterMason #662 Nekem a játék mindig is azt jelentette, ha elsősorban a programban játékban elért skill dönt. Nem az az okos játékmechanika, hogy aki több időt fektet bele egy játékba, kitartóbb, ügyesebb, szorgalmasabb, az lesz az ász?
Eszem ágában nincs dollár ezreket költeni, de még 50 dollárt sem egy olyan játékra, amelyben a játék megvásárlásának ára határozza meg, hogy milyen skill érhető el milyen hajó lesz birtokolható, pl, hogy lehetsz e kellő kitartással space marshall vagy commander. :(
Most akkor az van, hogy 5000-10000 dollárért elkelt előre minden komoly rang amit amúgy teljesítmény alapján kellett volna elérni? Gyakorlatilag akkor cheat-ket árultak pénzért súlyos dollár ezrekért, 5000-10000 volt a space marshall 15 ezer meg a commander rang?
Te meg hiába is leszel majd ász, nem lehet majd idrised sem mert cheat-ként eladták? Mert ha ez így van, akkor tök felesleges is volna belekezdenem. -
Sith #661 Az hogy packot vettél az annyit jelent hogy azzal a hajóval kezdesz, amit elveszíthetsz lecserélhetsz stb a későbbiekben (szóval a grind időt spórolod meg vele.) elvileg az összes packot hajó elérhető ingame a játékban és meg is vásárolható.
(Elvileg) elérhetőek lesznek a capital shippek is, ezek viszont nem vásárolhatóak hanem ingame megszerezhető (valahogy, ki tudja hogy mit kell tenni hogy megszerezed, csak az agyalás megy egyelőre biztosat nem igen tudni)
Számomra elég értelmesnek tűnik hogy valamilyen korlátot tesznek az igazán nagy hajók terén a dologba.
-
Volfram42 #660 Olyan egyszeru korlat lesz, hogy le kell gyartani. Nem terem a szantofoldon. Raadasul a nagy katonai hajokat nem gyarthatod le, mert nincs engedelyed ra. Az eletben is igy van. -
#659 Ez nem eliteskedés , szimplán okos játékmechanika.
Bengal 100 % hogy korlátozva lesz és csak UEE területen kívül lehet hozzájutni ( találni ,elfoglalni ) és ott lehet használni.
Kissebb capital shipeknél sem vagyok biztos abban hogy korlátlan számban lehet majd hozzájutni.
-
MasterMason #658 Máris kezd nem jól hangzani. Nem értem miféle korlátjai lehetnének annak, hogy bárki aki eleget játszik az megvásárolhassa bármelyik hajót. Ha ilyen "eliteskedés" lesz, hogy aki 15 ezer dollárért vette a játékot, azoknak lehet idris másoknak meg nem, akkor bele se fogok kezdeni. -
#657 A nagyobb ladikok száma korlátozva lesz, szóval nem biztos hogy hozzá tudsz jutni.
De kisebbhez igen.
Eleinte szerintem egy jól felszerelt Lancer vagy Connie beszerzése sem lesz könnyű.
De majd kiderült ez a része még papíron van. -
MasterMason #656 Az idris sem kicsit a maga 240 méterével, már az is nagyon durva jelenség. :D Bízom benne, hogy legalább azt össze lehet majd üzletelni a játékban?! Meg a hull-c-re is kíváncsi leszek az is vagy 220 méter, abba is beleférne vagy 7 darab tízemeletes ház. :D
Csak kíváncsi voltam, mert ahogy a Bengal ott úszik a telhetetlenség mintapéldányaként rögtön rátettem volna kezem.
-
Volfram42 #655 Szerintem nem lesz. Nem emberekre terveztek. Nem kompatibilis. Az átalakítás tuti nem lenne olcsó. Illetve honnan veszel alkatrészt. Az emberi nagy dögöket is csak találni lehet az elején, roncsként. Magánszemély nem birtokolhat katonai járművet. Aki talál egyet, rendbe rakja az se mehet vele az UEE területére, mert azok azonnal kérnék vissza, hisz az övék.
Így magyarázta CR. -
#654 Jelenlegi legnagyobb capital ship a Bengal és nem , nem tudod megvenni szerencsére ,pláne nem tudod egyedül elfoglalni és használni.
Amit meg lehetett venni az a Idris volt .
Az hogy a Vanduul Kingship elfoglalható lesz e jó kérdés , mindenesetre biztos jó sok ember kellhet majd hozzá. -
MasterMason #653 Egy pár dolgot hadd kérdezzek már, hátha akik régebben követik a játékot tudják ezen válaszokat. Az a kapitális egy kilométeres carries is megvásárolható lesz a játékban, ugye minden hajóra össze lehet játszani játékon belül a pénzt? Ugye volt szó hajófoglalásról is meg ilyenek, gondolom akkor elfoglalható lesz ez a másfél kilométeres vanduul is? :D
Mert akkor be is rosálok. :D
-
MasterMason #652
Ilyen a constellation belülről. -
MasterMason #651 Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből a játékból, anno freelancert imádtam bejártam az egészet, és összehasonlítva a képeket megnézve egy pár videót, hát valami egészen döbbenetes. Gépem is megvan ahhoz, hogy fullon nyomjam, szóval kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni ebből. Engem inkább ez a kereskedős utazgatós rész izgat leginkább, ahogy az is lesz akkor majd rácuppanok, már regisztráltam is, viszont nem vagyok hajlandó 0.8-as verzióval agyvérzést kapni, ha valami nem megy, szóval inkább még türelmesen várok.
Ha a fele megvalósul annak amit ígérnek, akkor minden idők legjobb játéka lehet, persze bennem is van egy kis kétely, némi közöm azért van ezekhez a "dolgokhoz", és bizony szerintem egy kicsit túl lett ígérve. :D
Ha nem akkor megemelem a kalapom, és egy hatalmas űrkaland veheti majd kezdetét "egy új világban". -
Diopapa #650 Megnéztem, több az fps (nálam már időnként 60 is előfordul very high-on). A gép pedig kevésbé rángat, emiatt "finomabb" talán az irányítás, de nem érztem annyira a különbséget. Joyyal próbáltam. 1 kört mentem, most a 9. wave-ben fingottam ki, sajna a sötét aszteroidák még mindig nem látszanak ... :D -
#649 Joy irányításra mondják sokan hogy jobb lett , erről nem tudok nyilatkozni mert nem volt kedvem kínlódni a beállításával.
Swarmot sem néztem meg reggel , csak a multit lestem meg gyorsba. -
Bhalage #648 a forumon olvastam vagy 10 "zomg kiralysag lett" irast.. amin a legjobban csodalkoztam, hogy van aki szerint az iranyitas lett jobb, bar errol mintha nem olvastam volna a notesban.. de majd inkabb en is meglesem este -
Diopapa #647 Hát.. nekem swarmban is 2 lövés a shield meg 1-2 lövés a hull és végem.. :) Ha ehhez képest is hamarabb esik szét, az nem jó... :) -
#646 Eltűnő hajót nem láttam de teleport volt , gondolom nagy latency miatt de "alt"-ra nem írja ki kinek mennyi.
Viszont swarmhoz képest sokkal hamarabb esik szét pl 300 is.
Bár ez balance probléma , először a technikai részét oldják meg. -
Diopapa #645 hülye oldal komolyan.... grrr
Szóval az új patch óta:
"I was playing on the same server as you in my last match. Had rubber banding, teleporting ships, disappearing ships, invisible ships, (at one point there were only two opponents, but then others started popping in and out. Usually, I think there were 7.
My own ship was behaving rather erratically and actually exploded once randomly, and went spinning off out of control at another point. Couldn't even acquire a target lock for more than a few seconds usually, and couldn't lock any missiles because the locks would bounce and disappear if they worked at all.
It was pretty awful honestly. Out of curiosity though, where are you playing from. Myself, I'm in Western Canada." -
Diopapa #644 Új patch óta: