7978
  • Sir Quno Jedi
    Engem jobban érdekel az űrlövölde része (ála Wingcommander), mint az átszálósdi primkólövölde, ha lehet. :D Bár akár lehet, hogy magából az átszálásosból ki tudnak valami használhatót hozni (eleddig ezek automatikusak voltak a játékokban, alig tudtál beleszólni), de a sima fps részek aztán tényleg feleslegesek bele. Ha hoznak egy Me3 multi színvonalat (mert azok a kis harcok jók nagyon), csak nagyobb terepen, akkor én senem fogok morogni.
  • Torzonborz
    Nem érted az egészet. A fps rész nem csak dedikált fps lövöldét jelent. Az fps rész az egész játékra vonatkozik.
    Tehát ha pl cimborákkal el akartok foglalni egy hajót és átszálltok rá akkor is lesz csihipuhi , ha lent vagy egy bolygón ott is lehet csihipuhi vagyis a most fejlesztés alatt álló t fps ezekre IS vonatkozik amellett hogy természetesen lesznek igazi fps pályák.
  • Sir Quno Jedi
    Egyetértek. Én azt sem értem minek bele a primkó mászkalövölde, meg még multiban is... úristen. Halom indy fos lövölde van piacon, némelyik baszott jól néz ki, kiforrott is, de így is uncsiak fos. Nem hiszem el, hogy ez lenne a lényája neki. Menjenek a hajók, lehessen ticsungolni, a kalmároknak meg kalmárkodni, lehessen tervezni/építkezni hajót, bázist, céget, nőket tomisén, meg lehessen flottád, wingman-jeid, legyen KEWL sztori is (ME eniván?) és csókolom.

Mászkamultilövöldéből 12 egy tucat.
  • StrikeFor
    azért nem csinálhatnak fullos mászkát meg űrszimet is egyben.........
  • Torzonborz
    1 : inprogress , 1.1-el részben meglesz ( map méretet még nem növelik de a meglévő már azzal megy )
    2 : AC 2.0-al jön

Ettől függetlenül az ilyen vaporware benyögéseket kerüljük , sztem a legtöbb debilltroll számára is egyértelmű most már hogy ez nem az.
    Te meg nem vagy egyik sem ( remélem :D ).

#1323:
    Az animációk cseréje még nem történt meg .
    Az fps meg olyan amilyen , ugye ez nem egy fps játék , hanem a teljes egésznek csak egy része így nem is kell ettől csodát és világ megváltást várni. Ezt nem is ígérték.

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.03.12. 10:16:55
  • Sir Quno Jedi
    - a sérülésmodel tényleg jó, főleg hogy a burkolat alatt ott vannak merevítők stb. az faja
    - az emberkék kinézete és mozgása még mindig siralmas és buflák (pedig egy nagyságrendet jaívtottak rajta)
    - a kézifegyók kevesen vannak és semmi extra/fantázia nincs bennük
    - a doom szerű mászka rész nem ronda, de nagyon uncsi, semmi extra, láttunk már sokkal jobbakat, sezbbeket és változatosabbakat
    - fizikát/interakciót ebben nem mutattak a mászka részen, majd ott lehet látni mit sikerált nekik

Igazándiból a mászka részhez felkérhettek volna egy csapatot, ami ebben vérprofi és összedobta volna nekik purrfektre.
  • EFRM
    ezeknel mondjuk foditva megy minden :D elobb a reszleteket dolgozzak ki, aztan kitalaljak hogy legyen a nagyegesz es ennek erdekeben atdolgozzak a reszleteket meg 5szor :D
  • EFRM
    en csak rakerdeztem, h 2 dolog ami engem erdekel (es ami 2 dolog a legalapabb alapja ennek a ftaliga jateknak..)
    1. 64bites konverzio (es mondjuk mapok) megvan
    2. multis hajok mennek-e
    mivel egyaltalan nem kovetem az esemenyeket semmilyen szinten jopar honapja.

ezekre senki nem mondta h igenigen nemnem akármi szal mirol beszelunk? engem tovabb ivideok igeretek nem erdekelnek, vagom h megy a design gozgep 1000L csk a hazakat se a kemennnyel kezdik epiteni hanem az alapokkal...

• StrikeFor
    a sérülés modelltől viszont az állam a földszintre majd a pincébe esett!!!!!!!!!
  • TokraFan
    Az optimalizálás a game fejlesztés utolsó fázisainak egyike...Pre-pre-pre alpha verziónál tehát a laggolásban semmi meglepő nincs, mondhatni normális.
  • StrikeFor
    fasza,hogy még a PAX-on a bemutatós kompjúteron:P is fos az FPS bazze :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.12. 01:19:58
  • TokraFan
    Brutál a sérülésmodell!
  • Torzonborz
    Ugyan , bhalage nem troll szimplán csak ilyen ( és Ő is megvette SC-t :D ).
  • Diopapa
    Ne etesd a hegyi trollt :)
  • Torzonborz
    Végül is igaz, minden jel arra mutat hogy igen : ...ööö nem :D
  • EFRM
    gondoltam.
  • Torzonborz
    Az bammeg vaporware , ja .
  • Caterpillar
  • EFRM
    64bites konverzio meg multi hajok mennek mar, nagy a csend offi oldalra/forumra honapok ota nem neztem.

vaporware vagy varhato 2020 elott valami?
  • Sith
    Cutlass Blue-nak elvileg erősebb pajzsa van erősebb hajtóműve és erősebb fegyvere, és a berendezés is más mert tele van pakolva cellákkal a hátulja mert ugye "rendörségi".
    Ha csak nem kapsz mellé valami plusz cuccot nem hiszem hogy megéri az upgrade
  • Jockey
    sziasztok!

valaki hozzáértő légyszíves világosítson fel, hogy a régen megvett cutlass black(skull paint-l) -hez képest a cutlass blue mi a fenét ad többet? anno a cutlass 100ert vettem, ez az upgrade 60 dolcsi lenne, de nem látom miben ad többet a több mint 50%-os felárért?

• Raulblanco7
    visszautaznod a múltba és venned magadnak egy pledge-t amikor még adtak hozzá alfa tesztet.
    mióta az elfogyott, fél éve, 1 éve, azóta nem tudsz max bétásat venni, amihez meg kell venned külön - külön az alfa teszt belépőket, ha akarsz tesztelni alfában.
    az aréna commander starter pack csak annyi, hogy abba már belerakták a jelenlegi egyetlen belépőt amin lehet tesztelni.
  • Morpeus
    Akkor mit kell tennem, hogy mindenhez hozzáférjek?
  • Pluskast
    Hali!

Elég sok videót nézegettem meg próbáltam utána olvasni a játéknak, hogy mi is lesz benne. Azt olvastam, hogy a bolygókra le lehet majd szállni. A kérdésem az lenne, hogy olyan bolygók esetleg nem lesznek a játékban ahol jóval fejletlenebb civilizációk léteznek? Mondjuk olyanok mint a mostani Föld vagy még fejletlenebb?
  • Torzonborz
    Nem , "csak" az AC alfához kapsz hozzáférést és majd a teljes bétához. Viszont ha be akarsz rá ruházni akkor még most januárban tedd meg mert februártól várhatóan drágábbak lesznek a csomagok ( EU adótörvények miatt , nem ők emelnek ).
  • Morpeus
    Úgy döntöttem, hogy most megveszem a játékot. Elég hülye kérdés lesz , de inkább megkérdezem minthogy meglepődjek :D
    Ha az Arena Commander Starter packot választom akkor ugye ahogy készülnek el a modulok akkor ugyanúgy kapok hozzáférést mint az Arena Commanderhez? Nem kell külön megvennem a modult?

Illetve, mi az az Arena Commander Pass?

Köszi előre is!
  • Stockbauer33 #1302
    http://www.gamestar.hu/imagine-star-citizen-trailer-video-gameplay.html
  • Running
    Köszi a választ., akkor addig marad az ESO.
  • MasterMason
    Congratulations, Elite Dangerous! - A Letter From Chris Roberts

Azért ez ebben a formában minimum sportszerű. Szóval azért most megemelem a kalapom még akkor is, ha bármit is gondoltam erről az emberről.
  • MasterMason
    Jól mondja Torzonborz, Elite-el már lehet "rendesen" játszani, SC meg még csak készül. Nyilvánvaló melyikkel kell kezdeni.
  • Torzonborz
    Vedd meg az Elite-t , 3 nap és élesben indul.
    Mire az SC megjelenik addigra azt meg is unod. ;)
  • soundsonic
    Egyenlőre keveset tudok a játékról és ugye itt van ez a ELITE: Dangerous is ezért nem jutottam dűlőre, hogy melyiket is válasszam majd ha megtetszik.
  • Torzonborz
    Én sem kötekedésből írtam . Tényleg több lesz mint a BP volt.
    Az hogy hosszú távon mennyire lesz életképes majd kiderül.
  • Jockey
    BP backer meg bétateszter voltam..az lényegében egy lobbi base shooter volt.. esélytelen volt..ez sokszorosa kellene legyen..
  • soundsonic
    Nem kötekedni jöttem, félre ne értsd
  • Torzonborz
    Azért ez egy csöppet több lesz mint a BP volt.
  • soundsonic
    ott volt a f2p black prophecy az is becsődölt másfél év után. Nem értem, hogy most miért akar mindenki űrszimulátorral játszani :) Jó ebben van fps is..
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.12.13. 13:40:23
  • Torzonborz
    PU teszt - gyk online mmo amire Te gondolsz - jövőre indul , ha megjelenési dátumra gondolsz az 2016 ( sztem vége felé ).
  • Running
    Teljesen lusta vagyok megkeresni, gyors kérdés. Tudják már a fejlesztők, kb mikor éri el azt a fokozatot a játék, mikor már mmo jelleggel lehet benne csapatosan csapatni a csapatnivalót?
    Utoljára szerkesztette: Running, 2014.12.13. 11:17:55
  • TokraFan
    Felsoroltál 3 játékot, melyek alapjaiban térnek el egymástól (nem csak műfajukban, hanem játékmechanizmusban is).
    Skyrim sandbox, SC nem lesz az, illetve csak félig-meddig. Planetside egy FPS lövölde, nulla értelemmel és céllal. EVE meg nem szimulátor, hanem egy excel vezérlésű MMO.
    Valamit benéztél, ha ezek örvözését vártad. Más hasonló játék meg perpill nincs, Elite-en kívül, de az sem jelent még meg. .
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.11.08. 18:05:33