7980
  • Bucser
    Igazabol ami miatt en meg a hivo oldalon vagyok az a kovetkezo.

Kb minden masodik patchel jatszom legalabb 1 honapot (ergo latom a progresst sok teren). Aztan a dev videok es blogok kelloen megmondjak min dolgoznak es az hogyan halad, mig az uj roadmap eddig elegge jol mukodott az elvarasok menedzseleseben szamomra (2 hetente updatelodo release es progress view szamomra a progress view sokkal erdekesebb).
  • Bucser
    Itt egy csomo valaszt megadnak kb a legnagyobb kerdesre amin all vagy bukik a design.

Server Meshing And Persistent Streaming QA
  • Kancsalborz
    1.Ezt nem is tudom hogy mire alapozod. Mi az az kurva sok meló ami után már nem bukhat be valami ? Erre van valami szabály ? Mer' egyébkent a tapasztalat az ilyen elhúzódó projekteknél nem ezt mutatja, de szólj ha rosszul tudom...

2. Lehet hogy nem hitegetnek, csak kurva sokan kérdezik már tőlük évek óta, és sok támogató szeretne már valami konkrétumot is.
    Lásd a fórumokat bárhol. Igen vannak sokan akik nem, de szintén sokan meg várnak egy dátumra végre. Ők milyen alapon vannak leszarva ?

3. De én pl. meg igen. Szeretnék már valamit látni a pénzemért, nem csak " bétatesztelgetni" nekik. Ezzel sem vagyok ám egyedül...

4. Ez személyes vélemény : leszarom a Citizencon-t, meg Chris Roberts-et is, nem vagyok egy rajongó tipus. A termékére fizettem elő, nem rá. Engem a piruett és pukkedli része rohadtul nem érdekel. 10-éve várok...
    Tudom sok ember meg szereti ezeket a közönségtalálkozós szarokat, az rendben van, csak köztük is van már igen sok türelmetlen is, csak mondom...

Úgyhogy megy a "nyif-nyaf" részedről is, csak te a grupi oldalról nyomod.

Attól függetlenül hogy - mint nagy űrszim rajongó - várom a megjelenést, szerintem egyaltalan nem ördögtöl való az, hogy kétségek merüljenek fel bennem, és sok más emberben is, ennyi idő után.
    Az nagyon fasza és dícséretes hogy a te hited töretlen, csak attól a másik oldal véleménye még nem hiszti...

• lonvard
    Az ilyen általános nyafival viszont meg te tudod felállítani a fszmat. :)

1. A project évek óta több annál, hogy le lehetne tudni annyival, hogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle bármi.
    2. Talán egyszer volt kinn tervezett kiadási dátum, még a fejlesztés kezdeti szakaszában, és a közönség még most is képes azt a dátumot számon kérni a fejlesztőktől, miközben abban milliószor kevesebb tartalom lett volna. Nem hitegetnek, minden évben közlik, hogy akkor lesz kész, amikor kész lesz.
    3. Szerényebb formában nem kérjük, hogy adják ki. Azért várunk türelemmel, mert maximalisták vagyunk. Meg mert kénytelenek. :D
    4. Igenis egy Citizencon az éves egyetlen nagy rendezvény, Chris Roberts mindig is főszereplője volt ezeknek, és mivel hosszú ideje nem vesz részt a heti állapotjelentésben, elvártam volna, hogy nagy elánnal produkálja magát nekem. :P
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.11.12. 13:48:15
  • s1lkforrent
    Nyafi mert Chris Roberts nem kameózza végig az egész rendezvényt?

Nyafi inkább azért lehetne, hogy nincs még konkrét tervezett időpontja sem a SQ42 megjelenésének, mikor már egy éve bétázni kellene vele.
    A dédelgetett Star Citizen minden-szimulátorból egyáltalán nem biztos hogy lesz bármi, ha a netkóddal nem tudnak kezdeni valamit, és ennek erősen kétes a kimenetele. A mindent_is megoldó server meshing-et min 2017 óta lógatják a fanok orra előtt, és minden évben a következő évre csúszik demajdakkorbiztos alapon.

De az egyjátékos SQ42-t szerényebb formában már évek óta kiadhatták volna, és azóta kaphatott volna több újabb DLC-t / kiegészítőt / folytatást is.
    Art department egyértelműen jobban működik (lásd még hogy _refunds körökben is elismerik hogy a játék jól néz ki, "pretty screenshot simulator" a megnevezés ha jól tudom) mint a CryEngine-nel élet-halál harcot vívó tech team, tartalom gyártásával nem lenne gond.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2021.11.12. 07:56:34
  • Diopapa
    Nekem Mike Morlan és a hazy thoughts hiányzik.. :D
  • Torzonborz
    Hat ha erdekli a tema akkor nezze meg, foleg mert mondtak ujdonsagot (ami csak felig az).
  • Paladin
    Na, az amiről nem volt szó... Megspórolhatod azt a fél órát ;)
  • Caliph
    akkor majd este :D
  • Torzonborz
    Van meshingrol is kulon panel.
  • Caliph
    sajna én még nem láttam,majd talán este ... meshingről mondtak valamit? konkrétan olyan kérdéseim lennének hogy mikor , mikor és hogy milyen hamar? :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.11. 11:17:36
  • Torzonborz
    Elore megmondtak, h ez nem olyan lesz mint az eddigi conok.
  • lonvard
    Ugye a Citizencontól többet várunk, mint részlegvezetők által előadott száraz beszámolók sorozata. Erre ott vannak a heti videók. Valóban, ha az eredeti koncepciót elvetik, és nem találnak ki helyette valami érdekfeszítőbbet a heti fejlesztői videóknál, akkor Citizenconra is megkapjuk a heti fejlesztői videókat. :)
  • Paladin
    Megnyitotta az egészet, volt keynote speech. Mi kell még?
    Végig hullahoppozzon ott a sarokban az összes panel alatt?
  • lonvard
    Még ha fejlesztői beszélgetős műsor is, marketing és közérzeti szempontból is szerintem az lett volna a legjobb, ha ő is ott ül közöttük. Pláne, hogy ezt akármikor felvehették. Két év után. Baszki már. Nyaf!

Majd Shed videójából kiderül, hogy ez az fps kommandózás mikortól indul, de nem kell mondjam hogy onnantól már-már játék feelingje lesz a történetnek. Oké az AI még segghülye, remélem cél, hogy ne legyen ennyire sötét.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.10.10. 14:00:37
  • nordan
    költi a pénzed a Bahamákon
  • lonvard
    Hát ez az! Azt hittem rendezvény lesz.
  • macleody
    Nincs rendezvény. Videóról megy minden.
  • lonvard
    Ok, a gameplay-el megint zsebre vágtak, de a kérdésem továbbra is: hová tűnt Démon Chris?
  • lonvard
    Nyafi van.

Most komolyan az a Citizencon, hogy 3 ember ül egy asztal körül, és ráadásul egyik sem Chris Roberts? Két év után van Citizencon, ne basszanak fel! :D Most ez valami előkészítése a rendezvénynek? HOL VAN CHRIS ROBERTS?
  • JonasSandor
    A géped többi része micsoda hogy ennyire rosszul fut?
  • lonvard
    Rólam. 16 giga rammal tolom,abból veszett el 8 ideiglenesen. Kilazultak a slotokból, belassult az összes játék, én meg mire is gondolhattam, minthogy a videokártya szaródik. Nehezen, de rájöttem mi történt, megcsináltam, ezek után indítottam el a Star Citizent fél év után, és kiderült, hogy összességében is kevés hozzá a vas. Egy olyan másfél éve még oké volt, most már szaggat állomáson belül-kívül. Hát ez van, le kell lassan cserélni.
  • Diopapa
    Tényleg nem tudom miről beszélsz...
  • JonasSandor
    Proci vga nem mindegy.
  • Diopapa
    Azt írta +8....
  • JonasSandor
    8 giga ram alapból kevés már mindenhez.
  • lonvard
    Meglett a +8 giga ramom, hehe. Ezzel együtt botrányosan szerepel a konfigom, esélytelen a game. Régi, alapból is gáz joyomat nem érzékelte a játék most, szóval egérrel voltam kénytelen felszállni Loreville fölé, masszív szaggatás közepette, és közben arra gondoltam, hogy milyen élmény volna, ha szaggatás mentesen teljes felszereléssel, hotassal, +1 joyyal, tracikerrel dübörögnék el az űrkikötő fölött. Indulnék Olisar irányába, hogy majd felfedezem a Felhővárost (vagy mi a neve), aztán mennék bányászni, hogy kipörgessek valami fasza hajót, amivel meg földközelben gyakorolhatnám a manőverezést. Kicseszettül rá tudnék kattanni.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.09.13. 14:14:33
  • Caliph
    hú ha ,mindig is nagy álmom egy star citizen szerű game a star wars világában :)
  • s1lkforrent

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2021.09.07. 09:42:08
  • lonvard
    Sikerült feltelepíteni némi registry tisztogatás után.

És kiderült, amit sejtettem, hogy elszállt 8 giga ramom. 16 gigának kellene lennie, de csak 8-at látott fizikailag, viszont kiírta, hogy virtuálisan 16, ezzel meg is tévesztett. De most aztán a Star Citizen kíméletlenül jelezte, hogy csak 4 gigát tud felhasználni a 8-ból. Akkor ezért szartak be a top játékaim a napokban. Véresre kerestem az okát, azt hittem a videokártya szaródik...
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.09.03. 16:00:10
  • Caliph
    mindenképpen,majd figyelem a honlapot mikor jön :)
    még mindig a salvage amit várok,de valszeg az is jó ha jövőre jön :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.08.31. 19:43:26
  • Torzonborz
    Következő release-t mindenképpen nézd meg, komoly változások lesznek ;)
  • Caliph
    no tegnap repkedtem egy kicsit én is,a fps nem lett több( a gépem mint irtam régi) de el lehetett szórakozni vele. ma még megnézem orisont,aztán lerakom megint egy kicsit :)
  • Torzonborz
    Ezt nézd végig.
  • Torzonborz
    Persze, más játéknál igen. Itt meg pont nem mivel igazából még játék sincs, szóval az számít mi lesz, nem az, hogy mi van.
  • RJoco
    Én nem parázok, csak nem mindegy, hogy muzsikál az új kártya a régihez képest. Most. Az, hogy jövőre hogy fog muzsikálni, jelenleg teljesen érdektelen.
  • Torzonborz
    Az, hogy jön új vga generáció szinte mindegy, az is, hogy jön e új dx (bár szinte kizárt mert a dx12 játékok is most kezdenek igazán jönni). Vulkanhoz meg kiterjesztések jönnek. Szóval nem kell itt emiatt parázni, amúgy is csak jobb lehet a helyzet.
  • macleody
    Launchernek van uninstallja, azt kellett volna szerintem használni, utána lehet törölni a star citizen mappát.
  • lonvard
    Köszi, köszi.
  • RJoco
    Lehet, hogy valamit beleírt a registry-be és azt látja.
    Én megpróbálnék ránézni egy your uninstaller vagy revo uninstaller programmal.
    Ha látja, hogy telepítve van, akkor rá kell nyomni az uninstallra. A folyamat során úgyis átnézi a registry-t és a visszamaradt fájlokat is.
    Ha nem látják, akkor szívás, de biztos orvosolható valahogy.