Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You can also check this: In the JoyToKey settings click on "Configure Joysticks" then go to the Advanced tab. Make sure it is selecting your T Flight as its device. In the "preferred joystick number" box I have it set to Windows default, but you can try to set it to Joystick 1 as well.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Először letöltöd a joytokey programot. Nem kell installálni, csak kicsomagolni egy mappába amiben tárolni akarod.
Következő, töltsd le a profilt és helyezd el ugyan abban a mappában, mint a joytokey.
Mielőtt elindítod a star citizent, rendszergazda üzemmódban kell elindítanod a joytokeyt, majd zárd be a jobb felső sarok X -el, hogy lekerüljön system tray (tálcára)... szóval futnia kell a háttérben
És most indítsd el a star citizent, és menj az option key binding (billentyűzetkiosztás) opcióba
Győződj meg róla, hogy minden a gombokat érintő beállítás, gyári beállításra (default) van visszaállítva, különösen ami a keyboard (billentyűzetet) illeti.
Now in the Joystick controls set up your analog controls how you like them (the x y z axis, throttle and slider).
Most (még mindíg az SC keybindingben) a joystic analóg vezérlését X Y Z tengelyek, tolókar (throttle) és oldalazó (slider) beállításokat állítsd be kedved szerint.
Végül a (SC) joystic controlban törölj minden, a joystic gombjaira vonatkozó beállítást (ezeket fogja lecserélni a JoyToKey profilja). Szóval aminek a (SC) joystic controlban kell maradnia, az csupán a függőleges, vízszintes és forgatás értékek, valamint a tolókar és oldalazó beállítások (legalább is amíg mást nem akarsz beállítani az analóg vezérléshez).
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.06.04. 11:09:06

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.04. 10:49:56
szinte az összes button DISABLED
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.04. 10:11:16
Azért valami tartalom nem ártana arra a csatornára 😊 Így picit komolytalan
üdv,
Yara
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.05.02. 09:48:43
Kerüljön fle a magyar community is a virtuáélis csillagtérképre 😊
https://robertsspaceindustries.com/community/deep-space-radar/1312-Star-Citizen-Hungary-Hungarian-Fan-Site
További szép napot,
Kistoth
1. Magyar Kereskedelmi és Iparos Szövetség / HUNS
Utoljára szerkesztette: kistothka, 2016.05.01. 12:19:15
Star Citizen - az egyjátékos és az MMO-rész külön vásárolható meg <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
A többit értem, csak a multizástól és a vér istvánoktól a víz kiver, úgyhogy nem nagyon tudok mit kezdeni a multis lehetőségekkel. Egy jó SP sandboxra várok de ahogy látom, feleslegesen...Kénytelen vagyok a meglehetősen elavult X-et tolni mai napig, egyszerűen nincs jobb ami annyit tudna ebben a tekintetben. Sajnos már nagyon öreg szegény.
Egyéb iránt összeszámoltam, mennyit költöttem fiszfasz early szarokra a steamen, és az árából már lassan egy fregatt is kijönne. Szóval minden relatív.
SC-nél valóban a solo módra gondoltam és emlékeztem arra amit mondtál pár hónapja, de eredetileg -ha feltételesen is- volt róla szó, hogy talán mégis beletesznek ilyesmit. Most viszont akkor egyértelmű, hogy nem lesz, illetve talán majd csak sok-sok év múlva, ha egyáltalán... Ez van, úgy tűnik amit én szeretnék azt senki nem csinálja meg, pedig őszintén nem értem, mivel minden létező sandbox játékban van építési lehetőség, illetve saját "birodalom, vagy rezidencia, területfoglalás és annak megvédésére lehetőség", mivel kvázi ez nyújtja a legtöbb célt az ilyen játékokban...Mint látható, az Elite-ben is dögunalom ha az egyetlen cél a nagyobb hajóra gyűjtés és tápolás, tele van ezzel a kritikával a Steam komment szzekciója. Na mindegy. Ettől függetlenül biztos jó lesz az SC és nagyon várom továbbra is, csak megint lesz egy adag hiányérzetem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.02.14. 16:36:11
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"K: Saját birtok, tulajdon az SC-ben? Építhetünk birodalmat?
V: A kezdéskor nem feltétlenül, de vannak ilyen hosszú távú tervek."
Vagyis ebben sem lehet építeni állomást, bázist, gyárat, HQ-t? Nem hiszem el, hogy nincs egy nyomorult modern game, amiben ezt megcsinálják, amikor az ezeréves X3-ban már 10+ éve működik, és gyakorlatilag az adja a legtöbb célt a játékban. De lehet, hogy félreértettem valamit?
Ezt most megoldottak ugy hogy csak az egyiket kapod meg es egy $15-os passal hozzaadod a masikat.
Gondolom ahogy kozeledik a SQ42 kiadasa es beindul az igazi hypetrain arra szamitanak, hogy a single playert favorizalo jatekosok behuzzak az SQ42-t es idovel hozzaadjak az SC-t.
Annyira nem tartom veszesnek ezt a huzast.
Ami viszont szvsz nagyon jo lepes lenne az free fly fenntartasa folyamatosan 2 hetig tarolt aztan torolt accal.
Lathato, hogy a free fly week idejen mindig sokkal magasabb a heti bevetel hisz a puding probaja az eves.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Next PC upgrade: 2022
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szóval bevétel az lenne.
Én amúgy nem örülök ennek a kettéválasztásnak, eddig pont azt lehetett felhozni előnynek, hogy már az alap csomag áráért is gyk 2 játékot kapsz. Így ennek már lőttek.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.02.12. 16:36:35
Azzal viszont nincs gondom, hogy külön kell fizetni a solo/multi játékért. Arra azért kíváncsi leszek, megjelenést követően mennyire fogják tartani az "egyszer fisetsz és játszol az idők végezetéig" modellt, mert az online játékipar nagyon nem erre megy ma. Valamiből fenn kell tartani a szervereket és a személyzetet.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.02.12. 14:06:24
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.02.05. 19:45:59
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.02.05. 18:54:13
Örömteli hírrel jöttem.
Megnyitja kapuit Org-unk, az
1. Magyar Kereskedelmi és Iparos Szövetség
Célunk tisztes haszonnal kereskedni és árút előállítani. Egészen a bányászattól a készáru eladásáig kísérve a folyamatot.
Aki a PU-ban szeretne biztos anyagi háttérrel rendelkezni jelentkezzen.
NEM vagyunk PVP, sőt PVE guild sem.
Viszont aki harccal szeretné tölteni a PU-beli napjait érdemes mérlegelnie, miből fogja futni a lerongyolódott eszközök pótlására. Na erre kínálunk mi megoldást!
Akár kereskedni, szállítani, bányászni, vadászként konvojt kísérni szeretnél. Akár egy nagyobb hajón szolgálva gyűjtenéd a napi betevőt nálunk megtalálod a számításod.
Flottánkban már most impozáns járművek szerepelnek, amit ki is használunk szervezett, hatékony működéssel így szinte garantált a tisztes haszon MINDENKINEK.
Feltétel nem sok van, ami mégis az alól viszont nincs kivétel (18+ életkor, egymás tisztelete, stb. lásd ORG Lap).
Amennyiben érdeklődsz, de még nincs csomagod töltsd ki ezt a kérdőívet, hogy kapcsolatban tudjunk maradni.
Amiből nagy hiány mutatkozik per pillanat az az 1üléses fighterek. Az ilyen hajók tulajdonosait különösen biztatom a csatlakozásra.
Érdekességként az ORG flottája(darabszámok nélkül):
Starfarer
Aegis Retaliator
Anvil Carrack
Reclaimer
Banu Merchantman
Constellation Taurus
Constellation Andromeda
Freelancer MIS
Mustang Omega
Aurora MR
Reliant Kore – Mini Hauler
P-72 Archimedes
P-52 Merlin
Mustang Beta
315p
M50
Hull A
Reliant Sen – Researcher
Gladius
Freelancer
Kérdéseket, észrevételeket szívesen fogadok akár itt, akár PM-ben.
Szép napot,
Kistoth
Utoljára szerkesztette: kistothka, 2015.12.27. 13:03:06
First load up StarCitizen.exe from the
Now we will need to repeat that process once more. Press new scan, search for ArenaCommander and replace those results with PersistentUniverse.
Amúgy én sem ma kezdtem joy-al játszani, ha csak ezen múlna, nem panaszkodnék.