Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem, azt írja tartalmazza az Arena Commandert.
Sokallod a 3117HUF-t? 😊 Nekem 400€-m van benne 😊 Mikor megláttam az Andromeda-t nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg 😊
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.06.12. 20:42:58
No mindegy, majd rànézek később, azé jolenne ha olcsobb lenne, kicsit sokallom egy alfa jàtékért.
Elite-tel egyenlőre bőven elvagyok
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Most nézem nincs is készleten.
Amugy ez valami AMD-s kupon cucc VGA-hoz volt gondolom. Igazibol az érdekelne ez mit tartalmaz. Elég kusza ez a jááték, annyiféle pakk van egy még alfa játékhoz, hogy én ilyet nem láttam még 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Engem a single kampány érdekel majd, meg csak felfedezni repülgetni túlnyomórészt.
Túl erősek a fúvókák, vagy ilyesmi, balanszolni kell még, ennyi.
De jelenleg ez zavar a legjobban. Ha forgatni kezdem a hajót, gyakorlatilag azonnal teljes szögsebességgel mozdul (vagy hogy fogalmazzam), nem érezhető egy picinyke gyorsulás sem, pedig a fúvókáknak kell egy - akármilyen rövid - idő, hogy meglódítsák a hajótestet. (Nem a nagy sebességű, harci manőverekről beszéltem egyébként, ha úgy lehetett volna érteni az előzőt.)
Nem vagyok én sem ellendrukker, se fanboy, csak érdekel a játék. Ez a dolog szerintem zavaró, de majd behangolják.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Kapcsold ki es mindjart erezheted a tehetetlenseget.
A masik problema ami lehetseges, hogy a toloero tul nagy a fuvokakon a beallitott tomeghez kepest.
Ettol meg nem lesz sulytalan a hajo, csak nem lett rendesen balancolva meg.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.06.09. 18:16:44
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Az infinity kb. 8-10éve "készül". Ha megnézed a 2010-es tech demot, kb. pont ezt láthatod. Jó lenne ha túljutnának ezen a fázison, mert évek óta egy galaxis/planéta generátor az egész. Bár kétségtelenül szép és ígéretes. De addig sikerült bénázniuk, amíg a Frontier közben kihozta kb. ugyanezt az Elite-ben...
Bár most a Battlescape-el látni némi fényt az alagút végén, remélem lesz belőle valami.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.06.09. 16:38:56
Csak azok tudjak letolteni akik tartosan adtak feedbacket az Issue councilon.
A PTU-n jatszani inkabb munka mint szorakozas, ugyhogy altalaban csak a legelhivatottabb embereket hivjak meg (par ezer)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
X universe Home, sweet home
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You can also check this: In the JoyToKey settings click on "Configure Joysticks" then go to the Advanced tab. Make sure it is selecting your T Flight as its device. In the "preferred joystick number" box I have it set to Windows default, but you can try to set it to Joystick 1 as well.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Először letöltöd a joytokey programot. Nem kell installálni, csak kicsomagolni egy mappába amiben tárolni akarod.
Következő, töltsd le a profilt és helyezd el ugyan abban a mappában, mint a joytokey.
Mielőtt elindítod a star citizent, rendszergazda üzemmódban kell elindítanod a joytokeyt, majd zárd be a jobb felső sarok X -el, hogy lekerüljön system tray (tálcára)... szóval futnia kell a háttérben
És most indítsd el a star citizent, és menj az option key binding (billentyűzetkiosztás) opcióba
Győződj meg róla, hogy minden a gombokat érintő beállítás, gyári beállításra (default) van visszaállítva, különösen ami a keyboard (billentyűzetet) illeti.
Now in the Joystick controls set up your analog controls how you like them (the x y z axis, throttle and slider).
Most (még mindíg az SC keybindingben) a joystic analóg vezérlését X Y Z tengelyek, tolókar (throttle) és oldalazó (slider) beállításokat állítsd be kedved szerint.
Végül a (SC) joystic controlban törölj minden, a joystic gombjaira vonatkozó beállítást (ezeket fogja lecserélni a JoyToKey profilja). Szóval aminek a (SC) joystic controlban kell maradnia, az csupán a függőleges, vízszintes és forgatás értékek, valamint a tolókar és oldalazó beállítások (legalább is amíg mást nem akarsz beállítani az analóg vezérléshez).
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.06.04. 11:09:06

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.04. 10:49:56
szinte az összes button DISABLED
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.04. 10:11:16
Azért valami tartalom nem ártana arra a csatornára 😊 Így picit komolytalan
üdv,
Yara
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.05.02. 09:48:43
Kerüljön fle a magyar community is a virtuáélis csillagtérképre 😊
https://robertsspaceindustries.com/community/deep-space-radar/1312-Star-Citizen-Hungary-Hungarian-Fan-Site
További szép napot,
Kistoth
1. Magyar Kereskedelmi és Iparos Szövetség / HUNS
Utoljára szerkesztette: kistothka, 2016.05.01. 12:19:15
Star Citizen - az egyjátékos és az MMO-rész külön vásárolható meg <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
A többit értem, csak a multizástól és a vér istvánoktól a víz kiver, úgyhogy nem nagyon tudok mit kezdeni a multis lehetőségekkel. Egy jó SP sandboxra várok de ahogy látom, feleslegesen...Kénytelen vagyok a meglehetősen elavult X-et tolni mai napig, egyszerűen nincs jobb ami annyit tudna ebben a tekintetben. Sajnos már nagyon öreg szegény.
Egyéb iránt összeszámoltam, mennyit költöttem fiszfasz early szarokra a steamen, és az árából már lassan egy fregatt is kijönne. Szóval minden relatív.
SC-nél valóban a solo módra gondoltam és emlékeztem arra amit mondtál pár hónapja, de eredetileg -ha feltételesen is- volt róla szó, hogy talán mégis beletesznek ilyesmit. Most viszont akkor egyértelmű, hogy nem lesz, illetve talán majd csak sok-sok év múlva, ha egyáltalán... Ez van, úgy tűnik amit én szeretnék azt senki nem csinálja meg, pedig őszintén nem értem, mivel minden létező sandbox játékban van építési lehetőség, illetve saját "birodalom, vagy rezidencia, területfoglalás és annak megvédésére lehetőség", mivel kvázi ez nyújtja a legtöbb célt az ilyen játékokban...Mint látható, az Elite-ben is dögunalom ha az egyetlen cél a nagyobb hajóra gyűjtés és tápolás, tele van ezzel a kritikával a Steam komment szzekciója. Na mindegy. Ettől függetlenül biztos jó lesz az SC és nagyon várom továbbra is, csak megint lesz egy adag hiányérzetem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.02.14. 16:36:11