Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Azt gondolom, a polaris most megint megdobja a fejlesztők következő havi jókedvét pár millával és a szekér megy tovább. Talán lesz még ez így máskor is. Találnak pár lelkes rajongót, akik életben tartják az álmodozást, amíg egyszer csak összeáll majd a kép. Én nem sajnálom azt a 40 EUR-t mit ráköltöttem, de többet nem szánok rá. Azt javaslom mindenkinek, csak annyi összeggel támogassa őket, amennyit tényleg nem sajnál. Ha mindeközben kerüli azt a sztereotípiát, hogy hajót vásárol, nos azzal csak magának tesz jót.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.10.10. 19:39:24
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

1
2
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.09.10. 01:04:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.27. 19:54:08
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.27. 19:35:29
Amikor a prezi keszult akkor 2.5 meg csak PTU-n volt.
A Masik pedig a hotelben kb 2000 leghusegesebb koveto volt ott. (volt aki USA keleti meg nyugati partrol utazott csak az SC event miatt.) Ilyen hatter mellett nem tudtak olyat mutatni amiert ne ujjongtak volna. Masreszt pedig a Demo mind a szakma mind a kozosseg szerint igencsak utosre sikerult.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.26. 20:09:57
[merlinw.org]
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
[merlinw.org]
Biztosan jobb, de mivel jelenleg nincs, és ezzel is elvagyok jo igy. Persze tervben van egy jobbféle hotas cucc
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mondjuk nekem eszembe nem jutna ilyet használni, SC devek is azt markolják állandóan és olyat bénáznak, hogy az röhej.
Van jó kis hotasom (x52pro) azzal barmi élvezetes a repkedés.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[merlinw.org]
Az mmo rész szerintem még évek kérdése. (Legalább 2)
Jelenlegi állapot:
X havonta patch (elvileg havonta de kb mindig csúsznak vele)
Tartalom még nem igen van benne, amivel hosszabb távon el lehetne lenni.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Anno még arról volt szó, hogy nem jön konzolokra, mert nem elég a teljesítményük hozzá (?). Remélem, majd az új gépekre már tervezik majd kiadni.
Számos más esetben is adtam már ennél többet is és kevesebbet olyan programokért, amik készülőben vannak. Van köztük olyan, ami sosem fog kilépni az alfa árnyékából. Van amit bánok is, és csak reménykedem, hogy a kifizetett összeg azért ennek ellenére jó helyre kerül. Annak aki havi 100 ezerből él, sosem lesz elég olcsó a játék. Vélhetőleg elég erős gépe sem lesz hozzá. Ez csak 1 a sok természetes szűrő közül aminek örülök. Nagyon remélem, hogy kevesebb olyan játékosokkal találkozom itt, mint egy free mmo-ban.
De ha nem így van, az megnyugtató.
A stílust imádom, csak amikor ebbe a játékba botlok, mindig a "készül" státuszt látom, amibe már rengeteg pénzt beledobáltak a játékosok és még nem látszik a vége. De távol álljon tőlem, hogy magát a játékot kritizáljam, aki szereti, az biztosan már most is elvan vele, csak az árpolitikája tűnik kicsit cifrának.
Ez igy ennyiért rendben van, tekintve hogy milyen összetett. Komplex cucc lesz ez. Éshát nem muszáj megvenni most, én inkább kivárom mig megjelenik és ugy a teljes élményt kapom majd, mint aprodonként.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.24. 07:48:17
A "3 Month Insurance" pedig a hajóra vonatkozó biztosítás amit a csomag tartalmaz, jelen esetben a Mustan Alpha.
3 hónapnyi játékidő (tényleges játékkal töltött idő) alatt, ha elveszíted a hajód, akkor annak alapfelszerelésével együtt visszakapod. Kivéve abban az esetben, ha olyan rendszerben veszíted el a hajód, amely nem áll a biztosító társaság fennhatósága alatt. A hajó rakományát, illetve az addig elvégzett fejlesztéseket nem kapod vissza.
Digital Star Citizen Manual - használati útmutató
Star Citizen Digital Download - digitális tartalom letöltése
Squadron 42 Download - ezt sajnos nem tartalmazza az az alapcsomag, amit leírtál. Neked olyan csomag kell, amiben ez is benne van, ha játszani akarsz a single player verzióval később.
Bőven elég megvenni az SQ42 csomagot - egyelőre... bár én kivárnám a karácsonyt, mert most elég drágának tűnik.
Ezen kívül különféle módokon keresztül lehet támogatni a projektet, aminek eltérő jutalmai lehetnek. Lehet érte hajót, felszerelést, kosztümöket és egy rakás más juttatást is kapni. Semmi olyan - a játékban megjelenő - dolgot nem lehet vásárolni, ami később ne lenne elérhető a játék hivatalos verziójában. Tehát semmit nem kell "venned" az SQ42 alapcsomagon kívül.
Egy ideje már a játék külön vált online és single player részre, ami azt jelenti, hogy az SQ42 csomag nem teszi lehetővé a jelenleg (és talán a későbbit sem) online tartalmak elérését.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.24. 07:43:07
Annyira átláthatatlan nem követtem eddig a tevékenységüket, de párszor már ki próbáltam a játékot kuponokkal párnapra.
Mustang Alpha SC Starter csomag miket is tartalmaz pontosan? Tudom hogy vannak modulok, de most ebbe benne van az összes vagy nincs?
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Aurora-MR-SC-Starter
Ezeket tartalmazza:
SelfLand Hangar
Starting Money: 1,000 UEC
3 Month Insurance <---------- Ez mi akar lenni? Miféle biztosítás?
Digital Star Citizen Manual
Star Citizen Digital Download
Utoljára szerkesztette: janik, 2016.08.23. 17:33:14
Az egyébként biztos, hogy az a fajta túlzott részletesség nem jön be mindenkinek de aki eddig ezt hiányolta az imádni fogja.
Én pl nagyon szerettem az EVE-t de soha nem tudtam vele sokáig játszani mert egy idő után unalmas és kiábrándító volt, hogy csak egy hajó/pod vagyok. Baromira hiányzott belőle az a fajta "immersion" ami itt meglesz.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.22. 18:10:37