Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Szerintetek ez a videó nem egy tech demo? Én eléggé elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ilyen formában működjön.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Caliph
kb az első dolgom lesz kipróbálni egy értéktelenebb hajóval hogy mi lesz ha mégis ott akarok repülni 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Gilmoor
légköri zavar és a leszállsára nem alkalmas terület miatt

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Caliph
Azt valaki ki tudta venni az új vidóban,hogy miért nem engedte a distress jel fölé repülni a playert és miért kezdett el rázkódni a gép?
Írja pirossal a műszerfalon de homályos
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.10.17. 12:04:26

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

De azt írta, hogy csináltatna magának egy játékot. Nos az 100 millió USDs nagyságrend. Az már a jachtos kategória. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

MerlinW
30 ezer dollár még mindig nem akkora összeg. Itthon valóbab 6 millió forint, de nyugaton egy mezei orvos/jogász/informatikus, max 2-4 havi fizetése. És most nem a milliomosokról beszélünk ugye😊

[merlinw.org]

MerlinW
A legutóbbi kimutatás szerint a PC gamerek átlag életkora 30, így inkább az apucira szavaznék, mintsem a gyerekre😊

[merlinw.org]

Aki ennyire gazdag, az nem játékban éli le az életét, hanem azon gondolkozik a jachtján, hogy melyik modellt tegye gerincre. 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ilyen célból viszont felesleges így pénzt juttatnia bárkinek, erre megvannak a jól bevált formák. Ha bele akarsz szólni a fejlesztés menetébe -ami eleve nem lehetséges, éppen ezért nincs kiadójuk és ezért készítik maguk de ezt most tegyük félre-, akkor mint befektető kell pénzt tolni bele, kemény szerződések kíséretében. Attól, hogy veszel egy pixelhalmazt akármennyiért, még nem lesz jogod beleszólni a fejlesztésbe.
Most a hülyegyerek akinek apuci számláján százmillió vagy milliárd dollárok csücsülnek, miért ne venné meg?
Nem tétel. Robikáék meg jól csinálják, hogy megfejik őket mint a teheneket. Egy céltalan gazdag gyereknek akinek már mindene megvan és esze sincs sok, már csak a virtuál fallosz növesztése marad, arra pedig ezek a mókák tökéletesen megfelelnek.
Mr_no_NaMe
Sokszor gondolkodtam már azon a dolgon, hogy mi lenne ha kő gazdag lennék és CSINÁLTATNÉK egy játékot. Összegyűjteném a legprobiff, legtehetségesebb szakembereket, és rengeteg sok pénzt és figyelmet ráfordítva megalkotnám azt a játékot ami NEKEM kell. Akár hasonlót mint ez. Full sandbox, de tele tartalommal, szép és optimalizált grafika (ugye kiesnek a szerződések a hardvergyártóktól amik miatt optimalizálatlan szarokat szoktak kiadni), rpg elemek, minden fejleszthető, housing, egyszóval minden ami jó. Csak pénz kéne hozzá..
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.10.14. 04:45:01
MerlinW
Akik ezt megveszik, több, mint valószínű, hogy nem is játszanak a játékkal. Sima támogatás. Sok normális milliomos/milliárdos ember van aki nem sajnálja szórni a pénzét, támogatja a számára kedves projekteket, egyéb dolgokat. 30e dollár meg aprópénz egy dollármilliomosnak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.13. 20:17:17

[merlinw.org]

Van az úgy, hogy a verdád inkább 500 milliót ér, mint 6-ot, és még a legszarabb gatyád is egymillióba került. Mikor elköltesz 6 milliót, meg sem gondolod, mert annyira nem számít.
Még a mi országunkban is szép számmal vannak olyan emberek, akik adózás után napi 2-300 milliót keresnek. A világon meg ennél is komolyabb összegeket keresnek. Kínában több a milliárdos, mint ahány magyar él a földön.

Caliph
én úgy képzelem el,hogy pénze van,de ideje nincs kikockulni a nagy hajókat,ezért megveszi,és élvezi abban a pár órában amikor le tud ülni elé

Mr_no_NaMe
Rengeteg gazdag ember él ezen a földön. Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy rengeteg pénzem van, és ránézek erre a projektre, megtetszik, mert kocka vagyok. Megveszem 6 milláért ezt a szart, és írok egy kedves levelet a készítőknek, hogy "van ám még több is ott, ahonnan ez jött" címszóval, és ösztökélem őket, hogy összerakjanak nekem egy fasza játékot. Mert épp van ennyi pénzem, gazdag vagyok, és amiért fizetek azért illik produkálni is. Én ezt így tudom elképzelni. És remélem van pár gazdag aki beletolja a pénzt, mert ha ez így halad tovább, akkor itt egy új mérföldkő fog születni a játékpiacon.
Pluskast
Ki az az idióta barom aki képes kiadni 6 millió forintot egy pixelhalmazért??? Ennyiből már veszek egy jó verdát. Azért ez erősen túlzás.

drop
elfogadnám xd giveaway pls 😊

MerlinW
6 millió Ft. 😊

Aurora és Mustang csomag (SC + SQ42) 15e Ft, ha fonttal fizetsz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.13. 13:56:23

[merlinw.org]

Na most megnéztem mennyi az annyi.

Mennyire durva már hogy a legdrágább pakk több mint 3 millió forint. Ki az aki ezt megveszi? Meg minek?
Nem az a poén a játékban hogy a 0-ról kezdesz aztán kemény munkával szép lassan fejlesztgetsz. Legalábbis számomra.

Én megvárom amíg elkészül és kijönnek az első értékelések. Túl öreg vagyok már az előrevásárlásokhoz.

macleody
Nem, nem kell még egy hajó, neeeeeeem 😊
bazccka
Csak egy jótanács azoknak,akik vacilláltak a vásárlással: olyan alacsony most a font, hogy a dollár/euró pénznembeli vásárláshoz képest 5e Ft-ot meg lehet spórolni az alapjátékon...
Gilmoor
na de ezt már rég tudjuk, hogy vannak UFO-k 😊 Ott van például a szomszéd kutyája. Sokkal értelmesebb, mint a gazdája.. szerintem tuti UFO, vagy a kutya vagy a gazdája <#buck>

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Hát ilyenkor van az hogy:

😄

Utoljára szerkesztette: kistothka, 2016.10.12. 14:36:23
Én mondjuk szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy az elővétel mennyivel ér többet, kiindulva pl. az Elite-ből. Akik Alpha accesst vettek anno 120Euro-ért, azok sem jártak túl jól. Akcióban ma a kb. 3-szor fejlettebb Elite a Horizons-al együtt mindössze 30Euro-ért megvehető, és akkor egy már alaposan letesztelt játékról beszélünk. Tkp. a jó drága alpha access inkább volt szívás így utólag. Bár SC esetén ettől még működhet másként, csak én maximum ebben már nem hiszek, túl sok "szép ígéret vs. kevéssé szép gyakorlat" párost láttam már ahhoz.
Mindezek ellenére, ha az SC valóban elkészül -és nincs okom azt feltételezni, hogy nem fog-, akkor talán végre egyszer valóban olyan programot kapunk kézhez, amire a műfaj kedvelőinek jelentős része mindig is vágyott! Ekkora volumen esetén az idő faktor enem sem zavar, jó munkához idő kell...
Caliph
Én megvárom amíg megjelenik és eldöntöm megéri e. Nyilván nem lesz extra hajóm(bár le merem fogadni hogy megjelenés után is lehet majd hajókat venni), biztos drágább lesz mint elővásárlásban,nem lesz extra garancia a hajómra,se semmi extra ami annak jár aki már most beszállt. Viszont kész árút veszek(jó esetben) amiről tudom mire képes,milyen gépen 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Gilmoor
...ezt nem igazán értem. Ha sok pénzed van benne, akkor igaznak kell legyen? Vagy, ha sok pénzed van benne, akkor könnyebben hihető? Vagy annak ellenére, hogy sok pénzed van benne, még mindig győzködni kell magad?

Azt gondolom, a polaris most megint megdobja a fejlesztők következő havi jókedvét pár millával és a szekér megy tovább. Talán lesz még ez így máskor is. Találnak pár lelkes rajongót, akik életben tartják az álmodozást, amíg egyszer csak összeáll majd a kép. Én nem sajnálom azt a 40 EUR-t mit ráköltöttem, de többet nem szánok rá. Azt javaslom mindenkinek, csak annyi összeggel támogassa őket, amennyit tényleg nem sajnál. Ha mindeközben kerüli azt a sztereotípiát, hogy hajót vásárol, nos azzal csak magának tesz jót.

+1
macleody
Igen, én is nehezen hiszem el. Pedig nem kevés pénzem van benne 😊
Nehéz elhinni, hogy ez a játék egyszer teljes egészében, úgy ahogy ígérik, játszható lesz. Mindig is egy ilyen játékot képzeltem el álmomban, de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nesuten
A 2. földi küldetés

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.10.10. 19:39:24

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Gilmoor

MikX
"Kis" olvasnivaló estére 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nesuten
Aki nem jó helyre száll le

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Ez a kismadaram de a Freelancer Max a melóhelyem 😄

Nesuten
És ha lopni lehet akkor miért ne a Constellation Andromeda -ról nincs képem csak videóm
1

2

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.09.10. 01:04:19

Gilmoor
Tudom hogy szar minőség, de egy átlagos gépen is így képes futni a program. Szerintem nem kell aggódni a gépigény miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.27. 19:54:08

Gilmoor
Nekem továbbra is tetszik. Sajnos ma nem sok időm volt kipróbálni, de hát jóból csak kicsit adnak ugye.

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.27. 19:35:29

Bucser
Minden uj dologert tapsoltak. es a freelancer ajtaja 2.5/ig bugos volt es nem nyilt ki.

Amikor a prezi keszult akkor 2.5 meg csak PTU-n volt.

A Masik pedig a hotelben kb 2000 leghusegesebb koveto volt ott. (volt aki USA keleti meg nyugati partrol utazott csak az SC event miatt.) Ilyen hatter mellett nem tudtak olyat mutatni amiert ne ujjongtak volna. Masreszt pedig a Demo mind a szakma mind a kozosseg szerint igencsak utosre sikerult.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gilmoor
Kijött a 2.5 tegnap. Még nem volt alkalmam kipróbálni. Valaki megtette már? Levájpolták az eddig megszerzett aUEC-t, így most mindenki friss mint a reggeli harmat. Tapasztalat?

Torzonborz
Ha lesz is akkor meglehetősen messze. SC megjelenése után valamikor talán, bár inkább soha.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MerlinW
Ha akarják, hidd el meg fogják oldani. kétszeres bevétel az kétszeres bevétel😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.26. 20:09:57

[merlinw.org]

Amiga
Hát nekem a konzol miatt megfelelne bármilyen kompromisszum, ha jönne a SC. :-) Szerintem a PS Neo-nak már vinnie kell majd, ha egy átlag-PC is viszi. Csak az a kérdés, hogy Chris-ék látnak-e piacot a konzolokban és lenne-e kapacitásuk a portra. Persze ez egyelőre mind sci-fi, előbb PC-re legyen normálisan kész.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Tárcsamenü egyrészt lassú, másrészt számos dologra alkalmatlan (pl. egy jobb szimulátorban csak a kameranézetekhez élből elmegy 20-25 gomb!). Játszhatók ezek kontrollerrel is, de mindenféleképpen kompromisszunokkal. Nekem az X3-hoz a Warthog HOTAS összes gombja mellett, a teljes keyboard+Alt+Shift használatával is kevés, a modokhoz már funkció gombokra van szükség és makróznom is kell. És még így is van egy halom unbinding function...
MerlinW
Én pl ami nem FPS azt kontrollerrel játszom egy ideje PC-n. Funkciógombok kontrollerrel: tárcsamenük, egyebek. Ki van már találva ez rég😊

[merlinw.org]

MikX
Nemtudom, pc-n játszom.
Biztosan jobb, de mivel jelenleg nincs, és ezzel is elvagyok jo igy. Persze tervben van egy jobbféle hotas cucc

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Torzonborz
Hmm és a konzolos Elite irányítása egyszerűsítve lett? A pc-s nekem megvan, ott is rahedli funkció gomb van. Kontrollerrel mind elérhető?
Mondjuk nekem eszembe nem jutna ilyet használni, SC devek is azt markolják állandóan és olyat bénáznak, hogy az röhej.
Van jó kis hotasom (x52pro) azzal barmi élvezetes a repkedés.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MerlinW
Most jönnek az új generációs hardverrel megtömött konzolok. A specifikációk alapján elvileg simán bírniuk kellene PC-s minőségben is.

[merlinw.org]

MikX
Hát nézd ha nekem Elite-hez megfelel a kontroller (semmi hátrányát nem érzem, közelharcban sem) akkor ide is bőven elég lesz. Mert gondolom a repmodell ennél jobb lesz ami most van, de azért elég arcade, peryze a jobbfajtábol.

Sq42 első fejezetét idénre ígérik, a többiről még nincs szó.
Az mmo rész szerintem még évek kérdése. (Legalább 2)
Jelenlegi állapot:
X havonta patch (elvileg havonta de kb mindig csúsznak vele)
Tartalom még nem igen van benne, amivel hosszabb távon el lehetne lenni.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Pluskast
Van legalább valami körülbelüli időpont, hogy mikortól lesz játszható a game?