7978
-
#3012 Nekem annyira nem jött be a Titan. Mindenképp jobb a kezdő hajónál, de sokra ezzel sem megyek.
A múltkor is csak roncsot kellett volna kukáznom, ott várt 4 madár. 2-őt leszedtem (Aurora lehettek), a 3-nak meg sem nyikkant a pajzsa. Mondjuk már nem volt százas a hajóm sem, a gépfegyver nem ment és a lézerből is inkább csak az egyik.
Jah, és az első kettőnél még tudtam rakétával lövöldözni, ez sokat segített a pukkanásukon, de utána már az sem ment.
Ettől függetlenül tetszik maga a hajó kinézetre, jó a HUD is, szeretem a zöldet. Bízom benne, hogy később lesznek balanc-ok a hajókra vagy legalábbis a feladatokra, mert így nem sokat lehet megcsinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De az is lehet, hogy csak én nem tudok űrhajót vezetni és nem a 4 ellen volt a gond ;)
-
#3011 A gázkar miatt én a T16000-re szavazok, bár a Javelin egy jó kis joy, nekem is az van. Egy X52-t váltott. Az X52 gázkarja marad, azt fogom használni a Javelinnel, viszont pedál ügyileg gondban leszek, mert a G27 pedálját akartam használni, de azt meg lecseréltem Fanatecre és az nem alkalmas erre. -
#3010 Ez jól hangzik, akkor már csak a joystick van hátra, Thrustmaster T16000 vagy a Ravcore Javelin a jobb választás? (egyelőre csak egyet veszek) -
#3009 Megjelenés után számít majd igazán a biztosítás. Most az alap verzió van bent, visszakapod max egy kicsit várni kell vagy némi aUECért cserébe megkapod egyből (bár most a claim ingyenes). -
lonvard #3008 Avengert szerintem arra találták ki, hogy miután megvetted a legolcsóbb csomagot, azonnal upgradelj. :D Most még össze-vissza törheted.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.01.14. 12:41:50 -
#3007 Köszi a választ, észrevettem hogy van hozzá 6 hónap biztosítás, ez akkor kezdődik amikor megveszem, vagy akkor amikor megjelenik a játék teljes verziója? Az alpha verzió során is visszakapom a hajóm ha összetöröm? -
#3006 Simán megéri, az Avneger jó választás, klassz ladik. -
#3005 Star Citizent szeretném megvenni, úgy gondoltam hogy megveszem a Mustang Alpha + Squadron 42 csomagot aztán rögtön upgradelem Avenger Titan-re, ez így kb 100 USD, megéri ez így vagy érdemes inkább mást venni? -
#3004 Nna, mondom én, hogy jobb. :D Köszi ;) -
TokraFan #3003 A Pro mechanizmusát átdolgozták. 2db rugó van benne a centerező mechanikában (a simában csak 1db), és Hall szenzorból is 2db van axisonként (az alapverzióban csak 1db). Teljesen új LCD panelt kapott (MFD), ha támogatja a játék, akkor valós információkat tud megjeleníteni (tudomásom szerint sajnos csak az MS FSX és talán még 1-2 játék támogatja ezt). A HAT gombok pedig fémből vannak, míg a korábbinál műanyagból (ez utóbbi hamar szét is esett a beszámolók szerint, ezért is fejlesztették tovább). -
#3002 Nekem van TM Hotas X (azt vettem először) meg X-52 Pro is, az utóbbi fényévekkel jobb mint a Hotas X, nekem nem lötyög a karja bár lehet a pro ebben is jobb a simánál. Mondjuk amikor vettem a Saiteket akkor még olcsó volt (35k :D ), most meg horror áron adják ha lehet egyáltalán kapni szóval biztos nem vennék már ilyet ennyiért.
T16000-et, esetleg Ravcore Javelint. -
#3001 A szintekhez nem igazán értek. És az sem kizárt, hogy a Warthog-ban is csak a nevet fizeted meg.
Én anno olvastam egy tesztet, ahol több joy-t, hotas-t teszteltek.
És ott a drágább Saitek-nek lötyögött a karja, míg a T. HotasX-nek nem. És mivel árban elég nagy a különbség, így utóbbi mellett döntöttem.
Nem mondom, hogy nem piszkálja a fantáziám egy sokkal drágább, több gombos, két (gáz)karos verzió, de ahogy olvasom, a 2. kart már nem tudja úgy kihasználni a játék. Nameg amennyit mostanában űrjátékozom, csak pénzkidobás lenne. SC-hez meg úgysem sikerült jól bekonfigolnom a mostanit sem. Még várnom kell, míg javítanak a konfig és kezelési részen.
Szóval szerintem olvass tesztet.
Viszont márkásabbat eddig én sem találtam balosban, csak a T16000-ről hallottam. -
TokraFan #3000 Hall szenzoros a T.16000, de ne várj Warthog szintet.
Ha neten rendeled, van 14nap elállási jogod (csak vigyázz a termékre és a csomagolására!), vagyis ki tudod próbálni és ha nem tetszik, visszaküldöd.
Profi szint még ez.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.01.09. 17:21:53 -
TomStorm #2999 Milyen ez a T16000?
Berendeljem és kipróbáljam?:)
Hátha bejön és nem kell eladnom Warthogot.. -
TomStorm #2998 Bocsánat.Jobb "féle" bal kezes joy:)
Tehát Warthog szint -
TomStorm #2997 Valami jobb balkezes joy-t akartam de nem találok.
Kicsit tartok T16000 joy-tól.Nem tudom milyen lehet Warthog mellé -
#2996 Mi volt a gond a tervvel? -
#2995 Nincs lehetőség kihagyni. Csak utána jelenik meg a Launch lehetőség.
Sikerült az ugrás. -
#2994 Az csak a sima verify, általában crash után jön elő szóval ilyenkor sztem skippelhető. -
#2993 De most komolyan. Miért kell ezt eljátszani mindig?
Indítom a progit, azt mondja, hogy indíthatom a játékot.
Indítom, erre belépési problémát ír. ALT+F4-gyel zárom, kijelentkezek a launcher-ben, ismét be, erre ismét az install gomb látható. Rányomok, mire megint leszed 60 MB-ot, hogy ellenőrizze a fájlokat. -
TomStorm #2992 Legyen 40 ezer:) -
#2991 Mit jelent az olcsón? :o) -
TomStorm #2990 Akinek kell új Warthog joy olcsón írjon.
Nem jött össze a Dual tervem -
#2989 Köszi!
És mi van, ha nem bolygóra akarok ugrani, hanem pontra?
Mondjuk egy küldetés helyszínére mennék, ami a szokásos háromszöges jellel látszik is a HUD-on.
A térképet tudom zoomolni a görgővel, de a pont, ahova mennem kellene, az valahogy mindig középen maradt, akárhova húztam is a térképet.
Ami azt illeti bolygóra nem is próbáltam ugrani. A cél a célállomás volt.
Az is zavaró, hogy az alsó sáv a mobiglas-on elég olvashatatlan. Bal oldalt van a két gomb, az egyikkel a célhoz ugrik a térkép, a másikkal elvileg kijelölném, aminek a jobb oldali négyszögben talán meg kellene jelennie, de elég olvashatatlan. Jobb alul meg van még két gomb, a Stat és a Description, ha jól emlékszem, de akármelyiket is nyomom, a fölötte lévő négyszögben lévő rész üres lesz.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.01.08. 18:16:31 -
Malibutomi #2988 Szerintem elfelejtette megnyomni alul a set as target vagy milyen gombot.
RJoco: Rakattintasz a bolygora aztanalul van ket gomb, abbol azthiszem a felso a "set target" vagy "set destination", akkor amit kijeloltel az oda vezeto vonal nyilakka valtozik a terkepen. Aztan elrakod a terkepet odafordulsz a marker fele es B-vel ugrasz -
#2987 Nyomsz F2-öt azzal egyből a mobiglass map-et hívod elő, ott kijelölöd a célt (vagy hajó radaron ha olyan), elteszed mobit és megkeresed a jelölő markert, szépen irányba állsz és nyomd hosszabban a b-t.
A markerek jelzése nem az igazi ha sok ladik van körülötted akkor zavaró lehet.
Meg jelenleg még a legnagyobb gond a performanica, elég cpu limites a kliens, meg van egyéb bajság is. -
#2986 Ki beszélt most az SQ42-ről? Lemaradtam valamiről? -
#2985 Köszi!
És, hogy van meg a cél? Mert a b-t hiába nyomtam és a korábbi kiválasztásos módszer nem működik. -
#2984 De, az single de azt is le kő' tölteni. ;) -
MuldR #2983 Nem úgy volt, hogy az SQ42 az single? Ahhoz minek net? -
#2982 Nem tudom miről beszélsz, simán el lehet ugrani az állomástól probléma nélkül. Ha megvan a cél b-t kell nyomni hosszabban a QT-hez.
Ha fülkébe bepattansz F5-el flight ready lesz, nem kell kapcsolgatni semmit ha nem akarsz. A futóművet is ki lehet ereszteni n gombbal.
-
#2981 Nehezen, de sikerült elindítani a játékot.
Ez rosszabb lett, mint volt. Gondoltam, hogy javítanak az irányításon, de legalábbis nem teszik tönkre. Sajnos tönkre tették.
Az "f" betűs nyomva tartós hülyeség nem tudom minek kell bele. A pilótafülkénél még éppen elmegy, bár érdekes, hogy a leszálló talpaknak nem csináltak egy kapcsolót.
Viszont, hogy ne tudjak elugrani az állomástól, borzasztó.
A karos kijelző fénye meg olyan frankón olvashatatlanná teszi a segítséget, hogy nem is tudtam elolvasni. Arról nem is beszélve, hogy nem ad egyértelmű segítséget.
Odáig eljutottam, hogy válasszam ki a térképről a célt, de hiába az orrom előtt a cél, nem hajlandó kiválasztani.
Pedig a 3.0 előtt azért tudtam közlekedni az űrben...
No mindegy. Majd később lehet, hogy még bíbelődöm vele.
@MuldR: Nem adják ki fizikálisan, csak letölthető lesz. Net nélkül úgysem megy. -
kraven54 #2980 Akkor ne Arkozzál az 133giga -
#2979 Nem tudom mit kell ezen csodálkozni. -
MuldR #2978 WTF? Akkor ezt egy SSD-n adják majd ki?
Utoljára amikor befrissítettem valami 25 GB volt. -
#2977 Köszi, hogy utána néztél!
Akkor megpróbálom megint és meglátjuk, hogy mi lesz a 26 GB után. -
#2976 41 gbyte a teljes kliens jelenleg és 141 file, merthogy 1 db p4k file-ba teszi az asseteket. -
#2975 12+26 valahogy nem fér bele 35-be. De lehet, hogy a procim felejtett el számolni.
Ezen kívül kb. 25 GB hely el is tűnt a vinyóról a 12 giga letöltése után. Ha ehhez hozzáveszem a 26 giga tömörítetlen részt, akkor szintén nem fér bele a 35 gigába.
Szóval ez így sehogy sem jó, a hálózatot meg terheli csak. -
Malibutomi #2974 Ennyi a jatek kb 35GB. Nem artana legalabb megvarni amig letoltodik es telepul, aztan megprobalni jatszani vele. -
#2973 Pedig működik, nálad lehet vmi bibi.