8019
-
lonvard #2373 Most annak tudnék kibszottul örülni, ha a citizencom keretein belül prezentálnának nekünk egy kalóztámadást a 3.0-ba kerülő fegyverekkel.
Mert még nem tudjuk hogy zajlik ez.
- hogyan akadályozza meg egy EMP fegyverrel fel nem szerelt hajó a kereskedelmi hajó kvantumugrását
- hogyan szedi ki a kvantumból a kereskedelmi hajót (mert mintha lehetne majd ilyet)
- hogyan teszi működésképtelenné (kilőtt főhajtóművel lebénult kereskedelmi hajót se láttunk például)
- hogyan szállnak át a kalózok, hogyan feszítik/hekkelik fel az ajtót
- hogyan pakolják át az árut
- mit kezdenek a legyőzött hajóval, megszerelhetik és elvihetik, vagy hagyják a fenébe
Erről a komplett folyamatról szeretnék egy prezetnációt, mert mocskosul adósok vele, bár nyilván mert az eszközrendszerük eddig nem volt meg hozzá, de talán a 3.0-ban igen. -
lonvard #2372 Meg ugye idáig csak kisebb összefüggő ojjektumokat láttunk, tehát azért is ment a hitetlenkedés, mert a közönség el sem tudta képzelni, hogy ilyet lehet. Ez a bemutató egy áttörés most ezen, szerintem a hardcore sc gamerek is most kezdenek el valóban hinni a projectben. Mert idáig csak reménykedhettek. :) -
Oszinten megmondva en eldobtam az agyam a latottaktol.
Ami track recordot felmutatni tudok az az, hogy mit eddig citizen conon mutattak az altalaban 1 even belul a jatekban volt (Star Marine kivetelevel).
- 2.0 elso iteration 2015 CitCon -> 2016 elejen mar jatszottunk vele.
- 3.0 elso iteration 2016 CitCon -> 2017 vegere mar evocati test alatt van par het es PTU, karacsonyra szerintem velunk lesz.
- Planetary Cities 2017 CitCon -> 2018 vegere szerintem mar repkedni fogunk korulottuk
- Holiday Livestream elvileg SQ42 kozpontu lesz tehat 2018-as launchot terveznek azzal is Szvsz.
ugyhogy bevehetsz egy chill pillt dolgoznak rajta es az alapokat letettek mar 3.0-hoz.
-
lonvard #2370 Nagyon nagyon tetszik, hogy egyik bolygóról a másikra 8 percig megy a történet, és persze ez távolság függvénye, ha nincs egymás mellett a két bolygó akkor lehet ebből sokkal több is. :D Ez ugye elsőre kényelmetlen, de ettől bejön egy olyan elem, hogy az időnek is értéke lesz. Amikor majd 3 óra lesz 3 naprendszerrel arrébb utazni, akkor valóban úgy érezzük, hogy az messze van. Akkor arra készülni kell majd, tervezni kell majd, és egy külön küldetés lesz, hogy egyáltalán eljusson az ember oda. Ahogyan az űrutazás is az. Plusz akkor meglesz majd az elveszettség érzése. Hogy tényleg a semmi közepén vagyunk két bolygó között. -
lonvard #2369 Nézd, ez már mégsem olyan mint az első ilyen városos videó, amiben a constellationt automatán lehozták, és lényegében egy kisfilm volt. Ez a bemutató ingame volt. Innen nem 3-5 év a közönség elé pakolása, ne vicceljünk. Pár hónap max. -
Mivel? A 3.0-val? Azzal még nem. -
Tirion #2367 lemaradtam? ti már játszatok vele? -
lonvard #2366 Zabálom ahogy kvantumban olyan hosszan megy a kis aurora, hogy lenyomnak közben egy prezentációt. :DD
Tirion, ez már a játékban van, nincs már olyan messze, ne nyafikázzál. :) -
Tirion #2365 jaja persze!! majd ha rányomok a PLAY-re és 1 perc töltés után a Joy+keyboardommal én is odarepülhetek...addig csak vetítés -
lonvard #2364 Na jó tehát ez kábé videojátéktörténelmi pillanat, ehhez foghatót még senki nem látott. Ahogy a város fölé repül, az mindannyiunk képzeletének megvalósulása. Érezni, hogy a Szárnyas fejvadász hatással volt az alkotókra. :) -
Tirion #2363 lurva szép dolgokat mutatnak, de ez még vagy 3-5 év.................. -
stream -
lonvard #2361 Igen de az nagyban összefügg ezzel, mert az 1000%, hogy a bányászott dolgokból építőanyagokat lehet majd gyártani, és abból a modulokat. Tehát amikor az ember megunja a kalandozást, felcsaphat kolonistának valami jóképű aszteroidán, ahol felhúzhatja a maga bázisát. És akkor maga bányászik, gyárt, építkezik a megfelelő hajók megvétele után, amik ugye mind külön célok így. Így lehet hónapokig eljátszani úgy, hogy lényegében nem igényeljük a Chrisék által gyártott küldetéseket. Kereskedő hajóval pénzt termelünk, bányászhajóval bányászunk, felesleget szintén eladjuk, gyártóhajóval finomítjuk a bányászott anyagot, és építőhajóval meg építkezünk. Aztán jön valami marha, és egy polarissal felégeti az egészet 3 perc alatt. És kezdhetjük elölről. Mondjuk én öngyilkos lennék, de ez az én dolgom. :D -
engem a bányászat vonz a legjobban,eliteben is azzal kezdtem,de itt még keveset mutattak belőle. -
lonvard #2359 Kommentek twitch mellett.
- Látok egy nőt!
- Túl nagy.
:-DDD
Ez az outpost építő történet elképesztően motiváló lesz a játékban. Számomra. Egy idő után. :) -
lonvard #2358 Beszarok, megcsináltam 2 perc alatt. Winshock reset kellett. Nem tudom mi az, de bevált. :D -
lonvard #2357 A profil majd a játszhatóság függvényében kialakul, azt fogom csinálni ami végül megtetszik. A freelancer max azért tetszik, mert érzésre egy fasza kezdőhajó, ha már minden szart kilőttek alólam. :D
OFF
Pár napja talán az avira vírusírtó törlésével összefüggésben a firefox és a chrome elkezdte nem látni az internet kapcsolatot. Internet Exploler látja, van kapcsolat, de a két böngésző nem látja, illetve az opera se látja, most töltöttem le. Ennek folyománya, hogy most nem tudok tviccsezni, mert szerencsétlen internet exploler meg azt nem tudja behozni. Mitől nem láthatják ezek a böngészők a kapcsolatot? -
Diopapa #2356 Szállítás lenne a fő profilod? -
lonvard #2355 Ha lesz LTI-s akció valamikor a jövőben, mindenképpen jelezzétek. Egy freelancer maxért eladnám az anyámat is. Vagyis az még pont az a kategória, amiért jó szívvel olvasztok egy avengert. Viszont 3-6 hónapos biztosítással avengernél nem vagyok hajlandó feljebb menni. Pláne hogy nem egészen tiszta, mit jelent ez a biztosítás. :)
Egyébként dögöljek meg, ha a játék indulása előtt nem lesz valami nagyszabású lti-s akció amiért mindenki eldobálja amije van, és vesz valami tartósat helyette. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.10.27. 14:13:56 -
lonvard #2354 Oké, látom. -
Hivatalos oldalon kint van citcon részletes program. -
lonvard #2352 Jó az alap hogy Chris lelépett a pénzzel, de ezen felül azért lehetünk kiváncsiak az aktuális produkcióira, amikkel leplezi! :D -
Mert a lényegi beszélgetés nem itt megy, ez csak troll tanya amúgy is. -
lonvard #2350 Most pénteken lesz valami Star Citizen-dzsembori? Mer nem nagyon van hájpolva köreinkben, ezért elbizonytalanodtam. Mondjuk utána is nézhetnék, de az annyira egyszerű lenne, hogy inkább rákérdezek. -
lonvard #2349 Shednek innen is köszi a fordítást. -
lonvard #2348 :D -
Nem álmodozok róla, több helyen is írták, pl kotakun is.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.10.22. 09:30:04 -
Mikor utoljára érdeklődtem régi corp-omnál az ingyenes acc után, azt írták, hogy elég korlátozott a mozgási tér. Bár nemrég majdnem visszacsábultam, de a saját acc-jaimhoz.
Ilyen kukásom nekem is volt.
És amikor majd elérhető lesz SC-ben is a kukás, akkor tuti lesz egy. De csak játékpénzből. -
traz #2345 Kicsit off itt, de mikortól?
Vagy csak álmodozol róla? 
Mondjuk én teszek a T2re, mindenre T3at használtam. Igen, kukásnak is.
-
Renegade #2344 én nem merek, mert benne ragadnék :D -
Ilyenem nekem is volt, vagy van még. EVE-be is érdemes lesz visszanézni, ingyenes accal lehet majd használni t-2öt, úgy már lehet zúzni :D -
Renegade #2342 kukás hajó...hmm, good old memories :)
-
traz #2341 Nana, el a kezekkel a kukásomról! A legfontosabb gép lesz a galaxisban, nélküle lefogadom hogy a vérpistikéknek köszönhetően napok alatt egy merő szemétteleppé válna majd a fél galaxis. :D -
lonvard #2340 :D
Amin egyébként most nem tudok napirendre térni, az a reclaimer. Kívül-belül megcsinálnak egy óriási bontóhajót a fejlesztés ezen szakaszában. Miközben dolgozhatnának a hullokon, merchantmanon, carrackon, bengálon (persze ezeken is dolgoznak párhuzamosan, de a reclaimert mintha eléjük tolták volna be) de nem, csinálnak egy kapitális méretű munkagépet. :D Talán az SQ 42-ben lesz rá szükség, mert más értelmét jelenleg nem látom. Olyasmit tudok elképzelni, hogy az idrissel elmegyünk megnézni egy bontásra váró vanduul csatahajót, és amikor megérkeztünk és átszálltunk, akkor megérkezik a vanduul flotta szabadítani, és fasza kis harc a belsejében. Reclaimerben elfér egy komplett Alien: Isolation játék. :D -
lonvard #2339 Hát még a játék kezdete előtt egy HULL C-t vagy egy carrackot lehet beszerválok, ennek feltételei:
- LTI-s biztosítás
- tetszik a hajó belülről is
- olyan passzban leszek, hogy 400 dollár körüli összeget hajlandó leszek hozzájuk vágni
-
Diopapa #2338 Hát az elmúlt évek azt mutatják, minél több a pénz, annál több feature-t akarnak beletenni -=> annál később készül el. Szóval NE VEGYETEK SEMMIT! :D -
MasterMason #2337 Ahelyett hogy ennyit szövegelsz vehetnél egy pár hajót meg komplett hajócsomagot, mert akkor hamarabb elkészül. 
-
Beteg vagy :D :D -
lonvard #2335 Lehetne szervezni szomorú hideg decemberi estékre ilyen Star Citizen-árvák összejövetelt, ahol csupa refundolás határán lévő hitehagyott összejön, és búslakodhat.
- Hát sosem lesz kész, ugye?
- Kész lesz. Csak addigra már nem lesz fogam! Chris Roberts nem ezt ígérte a kickstarteren mikor kezdték!
- Jah, sokkal kevesebbet igért. Bácsak megcsinálta volna, most lenne egy kész játékunk, amivel már nem játszanánk.
- Mindenesetre engem nem vertek át, refundoltam az aurora alapcsomagot, majd Steamen elbasztam az egészet valami hülyeségre.
- Alap. Én is refundoltam tavaly. Azóta vettem egy titánt.
- Nekem még megvan a titán, most adjam el?
- Add el!
- De te most vettél egyet.
- Na és?
- Bárcsak ne azzal foglalkoznának, hogy minél összetettebb legyen, hanem hogy már kész legyen. :(
- Jah. Képzeld mekkora gyönyörűség lenne amiatt sírni, hogy elbaszták. Akkor aztán lehetne bömbölni! Évekig sírtunk, hogy nem lesz kész, erre megcsinálták félkészre! Tömeges öngyilkosságok a világban. Chris nem tudja, hogy nekünk ez lett volna az életünk.
- Ne már, csak annyi történne, hogy onnantól az lenne a sírás témája, hogy bárcsak tovább fejlesztette volna 1 évvel. Fontos, hogy 5 évente más miatt menjen a cirkusz.
- Amúgy szerintem pénzmosoda.
- Hülye. Refund egyszerre? Van egy titánom. Régi csomag, egyszerre két játékot baszhatok ki az ablakon.
- De aztán visszavesszük, nem?
- Idén nem.
- Srácok, hagyjuk az egészet a fenébe, igyunk inkább arra, hogy sosem lesz kész!
- Na végre egy jó ötlet. Chris Robertsre, és arra, hogy átbasztak minket!
- Fenékig!
-
Te inkább válts vissza a dereksmartos useredre itt :D