A TV2 új műsora agyonverte a Barátok köztöt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A TV2 új mûsora agyonverte a Barátok köztöt"
Mindketten hullarészegek voltak?
Mindketten hullarészegek voltak?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Annyi, hogy megismeri a nevét (és életének minden szomorú pilanatát, pl hogy kivel mikor szakított) a 'nagyérdemû' TV nézõ közönség (országos lefedettségû csatornán), és már a falu napon sem úgy néznek rá, hogy ki a tököm ez a Kis Petra, aki most a színpadon kornyikál 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
én meg szívesen agyonvérném a tv2-t
Én azokat nem értem, akik elindulnak egy ilyen tehetségkutatónak álcázott reality showban. Mert tételezzük fel, hogy elérik a maximumot és megnyerik a versenyt.
Mi lesz azután?
Mennek falunapozni a NótaTV-sekkel. Azaz kb. ugyanoda jutnak, mint bármelyik playback-el haknizó nyikhaj, de elõtte legalább jól szénné alázzák õket az ország nyilvánossága elõtt.
Micsoda karrier!
Mi lesz azután?
Mennek falunapozni a NótaTV-sekkel. Azaz kb. ugyanoda jutnak, mint bármelyik playback-el haknizó nyikhaj, de elõtte legalább jól szénné alázzák õket az ország nyilvánossága elõtt.
Micsoda karrier!
"The Voice - Magyarország hangja"
Csak tudnám, hogy megint mitõl a TV2 mûsora jelenti Magyarország hangját?
A Gagyi Sztárnak is ez volt az alcíme (meg az 'év hangja', stb baromságok), de milyen alapon? Mert biztosan nem nézettségi és énekes kvalitás szinten. Mi alapján jelentik ezt így ki? Talán licencelnek ilyen jogot 'Magyarországtól'?
Csak tudnám, hogy megint mitõl a TV2 mûsora jelenti Magyarország hangját?
A Gagyi Sztárnak is ez volt az alcíme (meg az 'év hangja', stb baromságok), de milyen alapon? Mert biztosan nem nézettségi és énekes kvalitás szinten. Mi alapján jelentik ezt így ki? Talán licencelnek ilyen jogot 'Magyarországtól'?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**