200
  • caius marius
    Hát ha nagyon hasonlót keresel akkor nézd meg a Sony-t. ;-)
    Volt egyébként egy haverom aki minden ilyen kütyüjét kb így bontotta ki.
  • caius marius
    :DD
  • M2 #198
    Hát látod. Áttérítettél.

Eddig óriási Apple-imádó fanatikus voltam, már majdnem sznob és buzi.

Minden héten megvettem egy-egy új Apple cuccot.
    Hazavittem, könnyes szemekkel kivettem az XMS logós papírzacskóból.
    Lélegzetem visszafojtva, remegő kezekkel lehántottam a selymes fóliát,
    aztán együtt sóhajtottam a doboztetővel.

Pár percig elmélyülten szippantottam be az eredeti Foxconn-gyár illatot.
    Igen! Ez Hejlungcsiang tartományból származik, kicsit szenes íz és műanyag-festékes aroma!
    Tudtam, hogy az én kezem érinti meg elsőként A Készüléket,
    az aranyos és szorgos kis kínai gyerekkezek után.

Nem kapcsoltam be egyből! Neeem...

Mindig megvártam amíg a család feláll a fotózáshoz és kék pólóban
    éljeneznek és tapsolnak nekem.
    Pár métert mindig futottam is a konyhából befelé,
    pacsi-pacsi a feltartott kezekre.

De te most mindezt elvetted tőlem, vége a szép napoknak! :-(((

Tényleg, nem tudsz valakit, aki hasonló cuccokat gyárt?
    Nagyon hasonlókat! :-)
  • caius marius
    Na végre! Látod jobb, hogy kiadtad magadból. :-)
  • hurkaur
    Sirassam? Miert, mi erdekem fuz engem az apple uzleti sikereihez? :D
    A hireket is altalaban a samsungfanna avanzsalt apple-hater communitytol tudom meg hamarabb, mivel ok azok, akik azonnal ugranak egy ilyen ossznepi recskazasra, hogy egy kicsit is levezethessek a cegre kivetitett frusztraciojukat.
    Amugy ne aggodj, ha az apple helyeben most google lenne, akkor sem a samsungnak adtam volna igazat.
    Veszelyesnek es szanalmasnak tartom, hogy ez a koreai copymaster ceg egyaltalan ekkora profitot tud termelni. Az o helye valahol az LG szintjen lenne, de ehelyett meg o kukorekol az android nevezetu szemetdombon..
  • M2 #195
    Ó, szegény-szegény Apple! Mindig megszívja!
    :-(((
    Hát mit fognak most csinálni, mi lesz velük, jaj!
    ;-(((

(most jobb lett?)
  • caius marius
    Na mongyuk egy jófajta szőke nőstényt el tunnék képzelni, a nap bármely szakában, de asszem az asszony rossz néven venné. :-)
    A muzulmán hitre meg az istennek se akar átállni. :-)
    Mohamed azt mondta, egy férfinek elég négy feleség... Okos.
    De nem értem, hogy Te miért az én nemi életemmel foglalkozol, ahelyett, hogy siratnád az almát. :-)
  • hurkaur
    uhh, szerintem neked dugasra van szukseged :D
  • caius marius
    Na miva' nincs válasz? :-) Viczes ahogy kétségbeesetten véditek, mentegetitek az almát, aztán ahogy beüt a ménkű mindjárt eloldalogtok...
    :)
    Looooser team!
    :D
  • hurkaur
    Jujj ember de kesz vagy :D
  • caius marius
    Hallottál már a "ráutaló magatartásról"?
  • M2 #189
    Te tényleg azt hiszed, hogy engem bármilyen érzelem köt az Apple céghez? :-)

Van pár jó cuccom tőlük, Samsungtól meg még több.
    Google, Nokia - azokat tényleg kedvelem, előbbit a korrekt üzleti modelljei és előremutató fejlesztései miatt, utóbbit meg szimpla lokálpatriotizmusból.
  • caius marius
    Na és a hír ahhoz mit szólsz?
    Ne ködösíts. Szerintem sokkot kaptál. :-)
  • M2 #187
    "Gyerünk almások!"

Milyen almások? Megint a képzelt ellenségeiddel hadakozol? :-)
  • M2 #186
    Látod ez a nagy különbség köztünk, hogy én örülök hogy így örülsz és nem kezdek el vergődni óvodás módjára. :-)
  • caius marius
    Gyerünk almások! Most legyetek okosak!
    Ebből, hogy fogjátok kimosdatni a zombigenerátort?
  • caius marius
    www.index.hu/tech/2012/10/18/bocsanatkeresre_koteleztek_az_apple-t/
    HAAHHAAHHAAAHAAA
    Minimum 14-es
    Na ez az objektív ítélet! :)
  • Papichulo
    "Írok még írok, csak aztán nehogy megint elszaladj"

Csak meg mielott nagy belelovallod magad, ajanlom, hogy egy retorika 101-t olvass el elotte! ;)

"ismét farkat behúzva kotródnál odébb"

Ez hasonlo, mint amikor a tenyekkel szemben mar keves a hulyeseg es inkabb nem valaszolunk? :)
  • caius marius
    Írok még írok, csak aztán nehogy megint elszaladj! :-)
    Szívemre venném ha ismét farkat behúzva kotródnál odébb mint nem is oly rég...
    :-)
    Persze akkor, hű bajtársaid, már előbb eltisztultak. Itt még lehet esélyed, hisz nem vagy egyedül. HAJRÁ M2!
  • caius marius
    www.sg.hu/listazas.php3?id=1348507564
    Utánozó majoom ott mászik a faloon...
  • M2 #180
    Bocsánatot kérek, ne maradj csöndben! Írj még! Sokat! :-)

Száz mondatot, ezeret! Kedves-kedves bohóc! :-)
  • M2 #179
    "Igen monhassuk ezt is . Vagy azt, hogy idejét múlt."

Hát persze, kedves jogi bohócszakértőnk! :-)
    Majd te megalkotod az újat, mi meg közben jót röhögünk! :-)

"Az Apple le nem védhesse az áfonya semmijen lekerekítését, ez az objektív véleményem, amit semmijen szubjektív bírósági ítélet nem változtathassa meg emigyen."
  • M2 #178
    Én azért felmenteném őket, mert aki nem geek, annak kell pár napnyi gyakorlás, hogy meg tudja különböztetni ezt a két "teljesen különböző" készüléket. :-)
  • M2 #177
    "milyen objektiv alapokon"

Ne írj neki ilyen bonyolultakat, nem fogja érteni! :-)
  • M2 #176
    "Az, hogy valaki "lekerekített" formával pert nyerhet, önmagáért beszél!"

És a másodpercmutató végén lévő piros korongról mi a véleményed? Vagy mint mindig, kettős a mércéd?

Nem is csak az a baj, hogy sötét vagy és primitív, hanem hogy a rosszindulat és a gyűlölet vezérel. Nem köt téged semmi a Samsunghoz, csak a szánalmas Apple gyűlöleted.

Vitázni veled felesleges, mert egészen az ovis szintig lemész, de az Apple-nek soha nem fogsz semmiben igazat adni.

Marad az, hogy röhögünk rajtad mint egy bohócon. De ezen a szerepen te mit élvezel?
  • caius marius
    Igen. Mert akkor végre igazad lenne. :-)
    Most viszont jóccakát, és majd holnap folyt.köv.
  • caius marius
    Nem én vok az első aki az amcsi szab. rendszer ordító hibáit fiirtatta. Nálam sokkal szakavatottabb emberkék is megtették ezt. Az, hogy valaki "lekerekített" formával pert nyerhet, önmagáért beszél!
    Egyébként nem kívánom védeni a samu jogászait. Már csak azért sem mert ezt a fajt én szem. szerint nem kedvelem. De azért azt látom, hogy nem lehetett egyszerű dolguk a nagy amerikai öntudattal szemben.
  • Papichulo
    Majd fogjak... ennyire turelmetlen vagy? :)
  • caius marius
    Ha jópár cég képes erre akkor miért nem ők csinálják?
  • hurkaur
    Mint a samsung jogaszok az otodiket, mi? Csak arra probalok ravilagitani, te meg kiterni, hogy ha ennyire lenezed az amerikai szabadalmi rendszert, akkor milyen objektiv alapokon tudod vedeni a csamcsung occo koreai jogaszokat? Kisse fura ez nekem :]
  • Papichulo
    A gyartason kivul semmi mas koze nincs az SEC-nek az A6-hoz... erre azonban jopar ceg kepes meg a vilagon. Viszont tervezni meg a Samsung sem tervezett hasonlot ;)
  • Papichulo
    *faradtsagot=faradsagot

sry
  • caius marius
    Ismételsz! Igaz nem magad, de megvolt már ez ma.
  • hurkaur
    Bezzeg a samsung jogaszok, uhh azok aztan hihetetlen intelligensek. Nem is ertem miert nem ok terveztek az amerikai jogrendszert, ja megvan, 2 tabla gepet nem tudnak megkulonboztetni LOL.
  • caius marius
    "A SEC-AAPL kapcsolatrol csak annyit tudok mondani, hogy jelen pillanatban osszesen az A6-ot gyartjak a koreaiak..."
    Tehát csak a lelkét a kedvenckéteknek.
    Vagy a szívét?
  • Papichulo
    "Beszéljünk inkább az esküdtekről akik mind "egy" után mentek. Ezt nem tudja egy jó ügyvéd sem kivédeni. "

Tudod az a szomoru, hogy commentrol-commentre demonstralod a tajekozatlansagodat, de megsem veszed a faradtsagot, hogy utananezz a dolgoknak.

Szoval de, ki tudja vedeni... jury selection... es a relevans hibak: http://silvanetblog.blogspot.hu/2012/08/amazing-incompetence-by-samsung.html

De ismetlem, annyi nevetseges es amator hibat vetettek a Samsung ugyvedei, hogy reszben ok is hozzajarultak az ennyire gyors es konnyu vereseghez.

• caius marius
    Khm...
    "Mint ahogy az amerikai szabadalmi jogrendszert is hulyek csinaltak, ugye?"
    Igen monhassuk ezt is . Vagy azt, hogy idejét múlt.
  • caius marius
    Beszéljünk inkább az esküdtekről akik mind "egy" után mentek. Ezt nem tudja egy jó ügyvéd sem kivédeni.
    Viszont az én fejemben megfordult az, hogy az az egy lehetett Apple bérenc is...
  • caius marius
    Ezzel nem megsérteni akartalak...
    Csak mondtam....
  • caius marius
    Ja igen, engedj meg egy személyes megjegyzést: akartam már mondani, hogy a hszeid végére biggyesztett angol szövegek roppant zavaróak számomra. Volt egy ismerősöm aki beszélgetéseink közben mindig ezzel próbálta, jólértesültségét alátámasztani. Irtó ciki volt.