Bemutatkozott a Samsung Galaxy S III Mini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt egyébként egy haverom aki minden ilyen kütyüjét kb így bontotta ki.
往前看同志
往前看同志
Eddig óriási Apple-imádó fanatikus voltam, már majdnem sznob és buzi.
Minden héten megvettem egy-egy új Apple cuccot.
Hazavittem, könnyes szemekkel kivettem az XMS logós papírzacskóból.
Lélegzetem visszafojtva, remegõ kezekkel lehántottam a selymes fóliát,
aztán együtt sóhajtottam a doboztetõvel.
Pár percig elmélyülten szippantottam be az eredeti Foxconn-gyár illatot.
Igen! Ez Hejlungcsiang tartományból származik, kicsit szenes íz és mûanyag-festékes aroma!
Tudtam, hogy az én kezem érinti meg elsõként A Készüléket,
az aranyos és szorgos kis kínai gyerekkezek után.
Nem kapcsoltam be egybõl! Neeem...
Mindig megvártam amíg a család feláll a fotózáshoz és kék pólóban
éljeneznek és tapsolnak nekem.
Pár métert mindig futottam is a konyhából befelé,
pacsi-pacsi a feltartott kezekre.
De te most mindezt elvetted tõlem, vége a szép napoknak! :-(((
Tényleg, nem tudsz valakit, aki hasonló cuccokat gyárt?
Nagyon hasonlókat! :-)
往前看同志
A hireket is altalaban a samsungfanna avanzsalt apple-hater communitytol tudom meg hamarabb, mivel ok azok, akik azonnal ugranak egy ilyen ossznepi recskazasra, hogy egy kicsit is levezethessek a cegre kivetitett frusztraciojukat.
Amugy ne aggodj, ha az apple helyeben most google lenne, akkor sem a samsungnak adtam volna igazat.
Veszelyesnek es szanalmasnak tartom, hogy ez a koreai copymaster ceg egyaltalan ekkora profitot tud termelni. Az o helye valahol az LG szintjen lenne, de ehelyett meg o kukorekol az android nevezetu szemetdombon..
killall imagent
:-(((
Hát mit fognak most csinálni, mi lesz velük, jaj!
;-(((
(most jobb lett?)
A muzulmán hitre meg az istennek se akar átállni. :-)
Mohamed azt mondta, egy férfinek elég négy feleség... Okos.
De nem értem, hogy Te miért az én nemi életemmel foglalkozol, ahelyett, hogy siratnád az almát. :-)
往前看同志
killall imagent
😊
Looooser team!
😄
往前看同志
killall imagent
往前看同志
Van pár jó cuccom tõlük, Samsungtól meg még több.
Google, Nokia - azokat tényleg kedvelem, elõbbit a korrekt üzleti modelljei és elõremutató fejlesztései miatt, utóbbit meg szimpla lokálpatriotizmusból.
Ne ködösíts. Szerintem sokkot kaptál. :-)
往前看同志
Milyen almások? Megint a képzelt ellenségeiddel hadakozol? :-)
Ebbõl, hogy fogjátok kimosdatni a zombigenerátort?
往前看同志
HAAHHAAHHAAAHAAA
😄
Minimum 14-es
Na ez az objektív ítélet! 😊
往前看同志
Csak meg mielott nagy belelovallod magad, ajanlom, hogy egy retorika 101-t olvass el elotte! 😉
"ismét farkat behúzva kotródnál odébb"
Ez hasonlo, mint amikor a tenyekkel szemben mar keves a hulyeseg es inkabb nem valaszolunk? 😊
Szívemre venném ha ismét farkat behúzva kotródnál odébb mint nem is oly rég...
:-)
Persze akkor, hû bajtársaid, már elõbb eltisztultak. Itt még lehet esélyed, hisz nem vagy egyedül. HAJRÁ M2!
😄
往前看同志
Utánozó majoom ott mászik a faloon...
往前看同志
Száz mondatot, ezeret! Kedves-kedves bohóc! :-)
Hát persze, kedves jogi bohócszakértõnk! :-)
Majd te megalkotod az újat, mi meg közben jót röhögünk! :-)
"Az Apple le nem védhesse az áfonya semmijen lekerekítését, ez az objektív véleményem, amit semmijen szubjektív bírósági ítélet nem változtathassa meg emigyen."
Ne írj neki ilyen bonyolultakat, nem fogja érteni! :-)
És a másodpercmutató végén lévõ piros korongról mi a véleményed? Vagy mint mindig, kettõs a mércéd?
Nem is csak az a baj, hogy sötét vagy és primitív, hanem hogy a rosszindulat és a gyûlölet vezérel. Nem köt téged semmi a Samsunghoz, csak a szánalmas Apple gyûlöleted.
Vitázni veled felesleges, mert egészen az ovis szintig lemész, de az Apple-nek soha nem fogsz semmiben igazat adni.
Marad az, hogy röhögünk rajtad mint egy bohócon. De ezen a szerepen te mit élvezel?
Most viszont jóccakát, és majd holnap folyt.köv.
往前看同志
Egyébként nem kívánom védeni a samu jogászait. Már csak azért sem mert ezt a fajt én szem. szerint nem kedvelem. De azért azt látom, hogy nem lehetett egyszerû dolguk a nagy amerikai öntudattal szemben.
往前看同志
往前看同志
killall imagent
sry
往前看同志
killall imagent
Tehát csak a lelkét a kedvenckéteknek.
Vagy a szívét?
往前看同志
Tudod az a szomoru, hogy commentrol-commentre demonstralod a tajekozatlansagodat, de megsem veszed a faradtsagot, hogy utananezz a dolgoknak.
Szoval de, ki tudja vedeni... jury selection... es a relevans hibak: http://silvanetblog.blogspot.hu/2012/08/amazing-incompetence-by-samsung.html
De ismetlem, annyi nevetseges es amator hibat vetettek a Samsung ugyvedei, hogy reszben ok is hozzajarultak az ennyire gyors es konnyu vereseghez.
"Mint ahogy az amerikai szabadalmi jogrendszert is hulyek csinaltak, ugye?"
Igen monhassuk ezt is . Vagy azt, hogy idejét múlt.
往前看同志
Viszont az én fejemben megfordult az, hogy az az egy lehetett Apple bérenc is...
往前看同志
Csak mondtam....
往前看同志
往前看同志
Azokra a jogaszokra gondolsz, akik harom meterrol nem tudtak megkulonboztetni egy Galaxy Tab-ot egy iPad-tol? Amugy ha kovetted volna a kaliforniai pert, akkor te is hulyenek tartanad a Samsung jogaszait, szoval siman kinezek beloluk barmit... 😉
A SEC-AAPL kapcsolatrol csak annyit tudok mondani, hogy jelen pillanatban osszesen az A6-ot gyartjak a koreaiak, de az Apple mindent megtesz, hogy ez ne maradjon igy sokaig.
Mint ahogy az amerikai szabadalmi jogrendszert is hulyek csinaltak, ugye?
Fura ez a vilag, samsung ugyvedet mindenhova!! 😊
killall imagent
Szal #157 megyen a #156 -ra.
Bocsesz. 😊
往前看同志
Gondolom a Samsung jogászai mind hüjjék és nem tudják mit beszélnek..
De majd itt az SGén megmondják nekik... 😊
""Based on a new report, it appears that the relationship between Apple and Samsung is coming to an end. That’s because the Cupertino-based company is getting serious about cutting its ties with its fierce competitor." - http://amog.com/tech/154764-apple-cutting-ties-samsung-chip-production/"
Egy pillanatra megijedtem, hogy Te valami mást olvastál. Kb ugyanezt írják még másik 28 helyen. Találgatás...
Nem tartom kizártnak, hogy a Samsung elõbb utóbb szakít az Apple-vel, (vagy fordítva ez most tökmindegy..) de a Samsungot ez azért nem fogja tönkre tenni! :-) Ellenben az Apple rákefélhet az új gyártókkal kb. millió módon. Majd meglássuk...
往前看同志
Most csak tippelni tudok, hogy megerositest varsz a Samsunggal valo szakitasra, ime:
"Based on a new report, it appears that the relationship between Apple and Samsung is coming to an end. That’s because the Cupertino-based company is getting serious about cutting its ties with its fierce competitor." - http://amog.com/tech/154764-apple-cutting-ties-samsung-chip-production/
"Ja akkor meg szabadon betiltathatja az ötöst, szab. sértés miatt."
Marmint az iPhone5-ot akarja betiltatni? Hogyan? A FRAND ala eso es a Qualcomm altal mar egyszer fizetett standard-essential LTE szabadalmakra gondolsz? Azokra az LTE patentekre, amibol az Applenek is van 434 darab? Arra a 2014-re kiirt targyalasra, amikor a Samsung csak ugy tudna a targyalas vege elott betiltatni a telefont, ha elore letetbe tenne a targyalas elvesztese eseten a Apple-nek okozott teljes kart? Ami $100bn folott van? Jol ertettem?
Te egyebkent ilyenkor onkent es boldogan csinalsz hulyet magadbol? Vagy mi vezerel? Oszinten!
Gondolom ti is olvastátok kedves Apple rajongók. :-)
"Az Apple és öt könyvkiadó az elmúlt években árkartellt hozott létre, ezáltal a felhasználók az indokoltnál jóval többet fizettek az elektronikus kötetekért. Most azonban a vásárlók egy kis hányada visszakaphatja a pénze egy részét."
往前看同志
Stupid Mtihani
Kwanza Kama unafikiri kwamba Apple wameiba kubuni kuangalia moja kwa moja kwa kulipa malimbikizo na hata basi wanaweza kukimbia mwenyewe - wewe ni mpumbavu.
Pili Kama unafikiri kwamba kimoja kinachotokea kwa wahandisi na uwezo wa kufanya hivyo kuangalia simu ya mfumo wa uendeshaji - kijinga.
Tatu Kama unafikiri kila mtu ni wazi kuwa uamuzi wa mahakama si lengo - kijinga.
4 Wakati wanaohusishwa na maoni yako mwenyewe subjective, kujaribu kuuza kama kweli lengo - wewe ni mjinga.
5 Kama hamjui mawazo ya msingi na maana ya maneno - kijinga.
6 Kama unafikiri $ 1000000000 (na adhabu nyingine), si mbaya tart - kijinga.
Kama yote ya juu akatoka na mtu kwamba alikuwa mjinga, na tafadhali kukubali, basi nzuri utulivu kona hunyászkodjon. Asante kwa niaba ya wakazi wa busara wa dunia! :-)
A mondandód végét nem értem. Te miért köszönsz mások nevében bármit is? :-)
往前看同志
Hivatalos bejelentés... vagy.. valami...
Találgatás az van sok de az egy dolog.
Várjuk még ki ennek a végét. Én azért olvastam olyat is, hogy a Samsungon kívül senkinek nincs akkora kapacitása amivel kiszolgálhatnák a zeplt.
Ja akkor meg szabadon betiltathatja az ötöst, szab. sértés miatt.
往前看同志
Most akkor mar csak egy frissebb cikkel kene nekifutni a temanak es akkor rajonnel, hogy ebbol mara mar csak az A6 maradt, melyrol pont a napokban olvashattal egy cikket itt az sg-n is, hogy mar csak minimalis ideig gyartja az SEC... magyarul rovid idon belul mar nem tudja minek az arat novelni a Samsung, mivel semmit sem fog gyartani. Addig meg a mar megkottot szerzodes alapjan kenytelen elszamolni... Na, ezert volt nevetseges a gyerekes oromkodesed.
Better luck next time 😉
Penge vagy katalánból?
Vagy csak megtanultad a copy-paste roppant bonyolult folyamatát?
Ha tippelnem kéne akkor az utóbbira tennék.
Amúgy mér pont katalán?
往前看同志