Jön a Rockstar Games Collection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+1. Játszottam már többször is konzolon és hamarosan akarok is venni egyet a játékok és a kinect miatt. Viszont mindig kiábrándít, hogy egy full hd tv-vel is (átmérõtõl függetlenül) mennyire szemcsés a kép és hogy szaggat szinte minden játék a számomra legkényelmesebb PC-hez képest (nekem stabil 35-40 fps alatt lassú). És mindez egy erre kitalált JÁTÉKGÉPEN!
Mert nem mindenkinek olyan alacsonyak az igényei, mint neked.
Pedig PC-re sem lenne rossz, bár a Red Dead Redemption miatt a komplett csomag eleve esélytelen.
Az egy csomag viszont eleve kizárva, mivel az Edition 1-ben csak 4 játék lesz, és a szám önmagában is utal arra, hogy lesz még belõle több is.
Olyan kifejezés pedig nincs a magyarban, hogy "PC gaming", kedves gyualmighty.
Az egy csomag viszont eleve kizárva, mivel az Edition 1-ben csak 4 játék lesz, és a szám önmagában is utal arra, hogy lesz még belõle több is.
Olyan kifejezés pedig nincs a magyarban, hogy "PC gaming", kedves gyualmighty.
Én se értem miért olyan könnyû komentett írni hogy egy birka agyú is megtudja tenni,mert véleményed ezt igazolja. Felesleges idõket vesz el az embertõl ezek olvasása. <#szomoru1>#szomoru1>
www.icewebhu
Mièrt sajnos? Pc gaming kora már règ lejárt...nem is èrtem h mèg mindig mièrt kèszítenek játèkokat PC-re?!