1725
-
#43 Hol lehet megtanulni így nyilazni? Én is megtanulnék és ilyen badass lehetnék. :D -
#42 Brutáljó rész volt, 10/10 eddig ez a sorozat. -
Oddball29 #41 Hát nem tudom. A Smallville Green Arrowját mint karaktert vhogy kreatívabbnak és hitelesebbnek érzem, mint az új fiút.
Elég erőtlen lett a 3-ik rész. -
#40 Először mindég szépen kéri, azután csúnyán, mindenkinek megadja az esélyt. -
#39 azért a rész elején mikor mondta a csávónak, hogy adja vissza a nyugdíjasoknak a pénzt azon jót röhögtem:D azzal komolysággal ahogy mondta:D:D -
#38 Heeh a második vége is érdekes, keverik keményen.
Jó lesz ez, különösen pl. azért, mert szemrebbenés nélkül öl benne a srác, ne úgy mint a betmen. -
#37 yeeeeeeee -
Janika114 #36 Teljes első évad berendelve!! -
#35 váááá ez kurvajó sorozat! Eszméletlen, olyan mint a Smallville csak kicsit komorabb, de pont jó. Imádom, nálam az év újonca. -
#34 Ahhoz értenek, hogy hogyan kell lezárni a részeket azt meg kell hagyni :) -
#33 I used to play this game, but then i took an arrow to the knee -
Fene2 #32 Neki a Black Canary a barátnője. :)
Amúgy megnéztem én is az első részt, de nem volt valami magával ragadó a sztori. Lehet még pár részt megnézek, ha másért nem, a helyes főszereplő pasi miatt. :) -
#31 Ne gondolkodj. Ez egy Robin Hood (15. század) ihlette 1941-es DC képregény feldolgozása. Igen, Superman-es dolog.
-
#30 Miközben néztem végig ez járt a fejemben: Batman, Iron Man, Batman, Iron Man ... :D
Hogy nem fogják felismerni? Hisz csak egy kapucni van rajta ami alól simán kilátszik az arca! Vagy ez is olyan Superman feelinges gondolom... -
#29 majd a többi rész belassul, aztán mindenre fény derül. vhogy ezt érzem :) -
#28 Igen, túlzsúfolták, nem lehetett rákoncentrálni egy szálra, hogy "namost akkor ez ki a f*szom" vagy ilyesmi. Telerakták, és emiatt lapossá vált, engem nem fogott meg így egy szál sem, ami külön-külön pedig érdekes lehetne. -
#27 Üdvözöllek a képregényhősök világában! \o -
#26 megnéztem a második felét is
ÚRISTEN ENNYI KLISÉT EGY RÉSZBE. (és a végén még PONT kiderül egy gagyi szál, hogy a csaj a rendőrfőnök lánya volt...aha. hát ez egy x milliós városban...? kicsit már sok nekem) -
#25 lapos? pont, hogy inkább túlzsúfolt volt a pilot, annyi minden történt benne:D -
#24 Hát, ez pilotnak kicsit lapos volt, remélem egy kicsit bepörög majd a dolog a következő részekben :) -
#23 Akkor ez a szuperereje. -
BladeW #22 hát nem érted? SOHASEM!! -
#21 Egész jó,remélem nem lesz kasza! -
#20 nekem nemtetszett a pilot, ott nyomtam ki amikor a buliban összefut a volt nőjével (nomeg ez a "tesó szerelmi 3szög" dolog annyira elcsépelt...) -
Oddball29 #19 6-os évadtól. -
Janika114 #18 Ez okés, de Sorozatjunkien olvastam, h készítők mondták h kettőnek semmi köze egymáshoz. -
#17 Itt egy videó a szigeti kalandjáról a Smallville 8. évad 3 részéből:
-
#16 Azért egy kicsit tévedsz. Smallville-s is egy (asszem egy repülőbaleset következtében) szigetten ragadt és a világ hallottnak nyilvánították. Én emlékszem erre a jelenetre, mikor elmeséli Clarknak a történetét amikor megtudta hogy ő Zöld Nyíl,ha jól emlékszem... -
Janika114 #15 Tudom, de ennek a karakternek semmi köze nem lesz a Smallville-s karakterhez.:) -
#14 oh, tényleg, nem vettem észre, mert tegnapi felirat, köszi szépen :) -
#13 Alias fordítja, már van felirat is. -
#12 Azt nem tudjátok, h forditja-e valaki? -
#11 Oliver Queen avagy Zöld Nyil a Smallville című filmsorozatban is szerepel asszem a 8. évadtól. :) -
#10 Én is megnéztem. Kíváncsian várom a többi részeket. Remélem jó kis sorozat lesz belőle, ígéretes :) -
#9 pilot alapján eddig nálam a legjobb idei újonc.
tiszta batman:D -
#8 pont most akarom megnézni
eddig szinte csak pozitív véleményeket olvastam. -
Janika114 #7 A Vasember is playboykodik de ő nyíltan szuperhősködik ettől, míg Batman ugyanúgy titokban tartja másik énjét, mint itt Arrow. -
Oddball29 #6 Na lejött, este nézem. -
#5 az a szöveg jó volt :D
+fav -
#4 " Nappal továbbra is megjátssza, hogy playboy, de éjjel a gonosztevők nyomába ered." És mikor alszik?