1725
-
#203 Az a sérült Olivör. :D -
#202 Várjá', második ránézésre ott valaki halott az asztalon ? :D -
#201 Na neeeeee, ez de durva!!! :DDD -
#200 Igazából én vártam rá, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenki mellé kell egy tech zseni :D Az se árt, ha úgy néz ki, mint Ő :p -
#199 Ejj mi lesz itt?!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#198 ajj de bánom hogy nem tudok eléggé angolul és a feliratra kell várnom :( ne kínozzatok! :D -
#197 jaja -
#196 Ez kurva jó rész volt, te jó ég!!! A vége meg OMFG!!!!!!! kÉSZ VAGYOK GYEREKEK, ez a sorozat egy mestermű, művészet. -
Csaba007 #195 Az RTL tényleg megvágta a részeket? Több helyen olvastam...:/ -
#194 Zsír a vége! -
Bullitt #193 Sokan nézték, de azért rekord nem volt :D -
#192 Most fókuszba mondják, hogy televíziós rekordot döntött idehaza az Arrow. Na talán leadják majd így egész évadot és nem szakítják félbe :D
Bár nem mintha ott nézném retek szinkronnal. -
#191 Bízzunk benne. :D -
#190 remélem is, hogy nem :D -
#189 Elvileg nem. -
#188 ugye a holnapi rész nem marad el a super bowl miatt? -
#187 sajnálom azokat akik tv-ben nézik:D
a legutóbbi rész marha jó volt amúgy. -
Monoton #186 Szerintem ott is hülyén fog kijönni, de mindegy, annyira nem is érdekel. :) -
Monoton #185 Zöld íjász - 1x01: 1,42M (18-49: 681e) + Züld íjász - 1x02: 1,27M (18-49: 624e)
/sorozatjunkie facebook/ -
Konyigery #184 Az új rész cseszett jó lett, az aktuális rosszfiúval is nehezebb dolga volt kicsit végre valahára, szigetes részek is jók voltak. Jó lesz ez jó lesz!!! -
#183 Most néztem egy az első részt. Ez valami Batman, Robin Hood ötvözetnek tűnik. -
#182 Most valami csajjal szenved, maffiózó lányával... :) -
#181 az volt rossz számomra mikor pár részig nem volt ilyen szigetes visszaemlékezés, az hiányzott :D -
#180 Nem tudom most hányadiknál vagyunk, de ja volt benne egy kicsit uncsi rész, de az új részek jók már! -
#179 Most néztem meg a 8. részt... Kicsit laposka nekem mostanság... :( :( -
#178 négerének .DDD -
EnxTheOne #177 De szerintem az rtlen nézök is megtudják majd, mert Oliver elmondta a négerének az apja halálának körülményeit. -
#176 Gondolom a hullatemetés az nem lesz benne. -
#175 Passz. :D -
Monoton #174 Ez a sorozat folyamán szerintem ki fog derülni, és akkor meg majd hozzátesznek egy flashbacket, ha eredetileg nem lesz benne? :D -
#173 Ilyen nézettségi adatokat nem lehet megtudni? Érdekelne, hogy mennyien nézték vajon az rtl-en. -
#172 jah -
Monoton #171 "DE ha azt vágják ki, hogy valaki HOGYAN HAL MEG..."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kivágták, hogy az apja lelövi magát? Másra nem tudok gondolni. -
123xyz #170 Az Olivör egy dolog, szerintem viccesebb volt, hogy az első részben amikor legelőször (szerencsére később nem) megemlítették SztÁrling city-t, akkor SztÖrling lett belőle
Szerintem a szinkron elfogadható összességében, bár Mr Lance hangjával nagyon nem vagyok megelégedve, Oliver megszokható, meg a többiekkel sincs komoly gond. De ez mindig olyan, hogy aki nem látta eredeti hanggal, annak nincs mihez hasonlítani, szóval gondolom nekik teljesen megfelelő lesz a magyar hang.
Viszont a VÁGÁS nagyon idegesítő, főleg amikor lényeges dolgot vágnak ki. Mert nem azért, de ha valakit éppen sokkolóval vallatnak (ez így nem spoiler, amúgy sem túl fontos a jelenet szempontjából), akkor elég szánalmas kivágni, ahogy a sokkolót a testéhez érintik... DE ha azt vágják ki, hogy valaki HOGYAN HAL MEG , az nagyon bosszantó. Persze mindenki tudja, hogy meghalt, de azért szerintem sokakban felvetődhetett a kérdés, hogy mégis hogyan? És nem a sorozat hibája, hogy nem derült ki számukra, hanem az rtl-é... -
Monoton #169 Olivör -
#168 Akkor még egy ok, hogy ne magyarul nézzük. Utálom ha megvágnak egy filmet. -
EnxTheOne #167 Tesco gazdaságos antiméreg
200 féle gyogynövényböl készült -
#166 Smallvillet is megvágták. Az volt a legviccesebb, mikor zodot eldobta a földre, következő jelenet, hogy clark fekszik a földön. -
#165 A valóságban is kéne ilyen lötty amit Oliver-el itatnak ha valami kerül a szervezetébe.Az mindenre jó legyen az drog vagy méreg! -
Gelassar #164 Engem nem a szinkron zavart igazán, hanem azt, hogy eléggé megvágták. A korhatárt sem láttam feltüntetve. Talán azt akarják, hogy a gyerekek is nézhessék (pedig a bűnözők megölése a hős által ebben a sorozatban elég fontos kérdés).