1725
10710998_467067493431288_867160675426903
  • Narxis
    Az a sérült Olivör. :D
  • SzirmosSzisza
    Várjá', második ránézésre ott valaki halott az asztalon ? :D
  • Narxis
    Na neeeeee, ez de durva!!! :DDD
  • SzirmosSzisza
    Igazából én vártam rá,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindenki mellé kell egy tech zseni :D Az se árt, ha úgy néz ki, mint Ő :p
  • acsati
    Ejj mi lesz itt?!!

• acsati
    ajj de bánom hogy nem tudok eléggé angolul és a feliratra kell várnom :( ne kínozzatok! :D
  • Narxis
    jaja
  • Narxis
    Ez kurva jó rész volt, te jó ég!!! A vége meg OMFG!!!!!!! kÉSZ VAGYOK GYEREKEK, ez a sorozat egy mestermű, művészet.
  • Csaba007
    Az RTL tényleg megvágta a részeket? Több helyen olvastam...:/
  • SzirmosSzisza
    Zsír a vége!
  • Bullitt
    Sokan nézték, de azért rekord nem volt :D
  • TDC Geronimo
    Most fókuszba mondják, hogy televíziós rekordot döntött idehaza az Arrow. Na talán leadják majd így egész évadot és nem szakítják félbe :D

Bár nem mintha ott nézném retek szinkronnal.
  • Narxis
    Bízzunk benne. :D
  • acsati
    remélem is, hogy nem :D
  • Narxis
    Elvileg nem.
  • acsati
    ugye a holnapi rész nem marad el a super bowl miatt?
  • ForzaInter
    sajnálom azokat akik tv-ben nézik:D

a legutóbbi rész marha jó volt amúgy.
  • Monoton
    Szerintem ott is hülyén fog kijönni, de mindegy, annyira nem is érdekel. :)
  • Monoton
    Zöld íjász - 1x01: 1,42M (18-49: 681e) + Züld íjász - 1x02: 1,27M (18-49: 624e)
    /sorozatjunkie facebook/
  • Konyigery
    Az új rész cseszett jó lett, az aktuális rosszfiúval is nehezebb dolga volt kicsit végre valahára, szigetes részek is jók voltak. Jó lesz ez jó lesz!!!
  • JethroHUN
    Most néztem egy az első részt. Ez valami Batman, Robin Hood ötvözetnek tűnik.
  • LoSA
    Most valami csajjal szenved, maffiózó lányával... :)
  • acsati
    az volt rossz számomra mikor pár részig nem volt ilyen szigetes visszaemlékezés, az hiányzott :D
  • SzirmosSzisza
    Nem tudom most hányadiknál vagyunk, de ja volt benne egy kicsit uncsi rész, de az új részek jók már!
  • LoSA
    Most néztem meg a 8. részt... Kicsit laposka nekem mostanság... :( :(
  • Narxis
    négerének .DDD
  • EnxTheOne
    De szerintem az rtlen nézök is megtudják majd, mert Oliver elmondta a négerének az apja halálának körülményeit.
  • SzirmosSzisza
    Gondolom a hullatemetés az nem lesz benne.
  • Narxis
    Passz. :D
  • Monoton
    Ez a sorozat folyamán szerintem ki fog derülni, és akkor meg majd hozzátesznek egy flashbacket, ha eredetileg nem lesz benne? :D
  • acsati
    Ilyen nézettségi adatokat nem lehet megtudni? Érdekelne, hogy mennyien nézték vajon az rtl-en.
  • Narxis
    jah
  • Monoton
    "DE ha azt vágják ki, hogy valaki HOGYAN HAL MEG..."
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kivágták, hogy az apja lelövi magát? Másra nem tudok gondolni.
  • 123xyz
    Az Olivör egy dolog, szerintem viccesebb volt, hogy az első részben amikor legelőször (szerencsére később nem) megemlítették SztÁrling city-t, akkor SztÖrling lett belőle

Szerintem a szinkron elfogadható összességében, bár Mr Lance hangjával nagyon nem vagyok megelégedve, Oliver megszokható, meg a többiekkel sincs komoly gond. De ez mindig olyan, hogy aki nem látta eredeti hanggal, annak nincs mihez hasonlítani, szóval gondolom nekik teljesen megfelelő lesz a magyar hang.

Viszont a VÁGÁS nagyon idegesítő, főleg amikor lényeges dolgot vágnak ki. Mert nem azért, de ha valakit éppen sokkolóval vallatnak (ez így nem spoiler, amúgy sem túl fontos a jelenet szempontjából), akkor elég szánalmas kivágni, ahogy a sokkolót a testéhez érintik... DE ha azt vágják ki, hogy valaki HOGYAN HAL MEG , az nagyon bosszantó. Persze mindenki tudja, hogy meghalt, de azért szerintem sokakban felvetődhetett a kérdés, hogy mégis hogyan? És nem a sorozat hibája, hogy nem derült ki számukra, hanem az rtl-é...
  • Monoton
    Olivör
  • Shep
    Akkor még egy ok, hogy ne magyarul nézzük. Utálom ha megvágnak egy filmet.
  • EnxTheOne
    Tesco gazdaságos antiméreg
    200 féle gyogynövényböl készült
  • BoneDragon
    Smallvillet is megvágták. Az volt a legviccesebb, mikor zodot eldobta a földre, következő jelenet, hogy clark fekszik a földön.
  • grebber
    A valóságban is kéne ilyen lötty amit Oliver-el itatnak ha valami kerül a szervezetébe.Az mindenre jó legyen az drog vagy méreg!
  • Gelassar
    Engem nem a szinkron zavart igazán, hanem azt, hogy eléggé megvágták. A korhatárt sem láttam feltüntetve. Talán azt akarják, hogy a gyerekek is nézhessék (pedig a bűnözők megölése a hős által ebben a sorozatban elég fontos kérdés).