1725
-
#243 igen az jo volt :D -
xido #242 "itt ragadtam egy szigeten és az egyetlen barátom neve Wilson"
remélem nem csak én röhögtem fel ezen a kikacsintáson durván:) -
#241 Utóbbi pár év egyik legnagyobb meglepetése ez a sorozat. Mostani rész is nagyon jó volt -
#240 örülök, hogy szántak egy teljes részt a szigetre.
crixus remélem sokáig fog szerepelni a sorozatban, itt is kurva jó karaktere mint a spartacusban:D
a szünet óta pont, hogy jobb lett még egy fokkal a sorozat. -
#239 Megtanul harcolni, megtanul pár nyelvet stb. :D -
Janika114 #238 Nekem inkább az volt fura, h a rendőrfőnök aki eddig megszállott volt, most egy legyintéssel elintézte h megsemmisült a minta... -
#237 Na megnéztem én is. De mi lesz még vajon 5 évig a szigeten? Még alig van szakálla a mostani jelenetekben :D -
#236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vérmintát semmisítették meg és úgy hogy átírták a jelentést, hogy küldje a labor megsemmisítésre. -
#235 Elég lightosan veszik a figurát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vérmintát szereznek az íjjásztól ---> Meghekkelik a gépet és kitörlik a jelentést. Gondolom ezzel a jelentés kitörléssel a vérminta annyira megijed hogy automatikusan megsemmisült
Legalább valami 1 perces jelenetbe lerendezhették volna belopozik azt ellopja az üvegcsét vagy amibe a vér van!
-
#234 Jaaaa, hát már biztos nem akarták tovább húzni, mondjuk olyan hatalmas előrelépés nem történt ha a kiindulópontot nézzük. -
#233 Nem azt mondom, hogy rossz volt, hanem, hogy túl sok. Ha ezt elhúzták volna 2-3 részig akkor azt mondom okés, de szerintem így, hogy az egész flashback unalmas volt. -
EnxTheOne #232 hunsub kb mikor lesz? -
#231 OMFG, szerintem meg kurva jó volt. Jó oké tudjuk, hogy OliVÉR nem hal meg a szigeten, de ettől még izgis. Yao Fei meg az ausztrál csávó jófejek. Meg jó látni, hogy hogyan lesz a gazdag elkényeztetett srácból egy igazi túlélő. -
#230 Neked mindegyik az :), közben meg szerintem elég sokat esett a színvonal a szünet óta. -
#229 Szerintem baszott unalmas volt. Szeretem a visszaemlékezéseket, de ezeken majdnem elaludtam. Az a szőke csaj Felicity a nyakvalamiben? -
#228 Fúúúú ez de brutál rész volt gyerekek. Nagyon durván tolja az ipart Olivör.
-
Konyigery #227 Ja picit ilyen Lucius Fox csajban, vegyítve egykis Erica Durances Lois Lanenel, már nem kinézetre, magatartásban. -
#226 hát igen, eléggé várható volt már, hogy bevonják, mivel túl sokat tudott már a különös dolgokról. amúgy nekem tök bejön a csaj, jó karakter :D -
#225 Ezt kb már a csaj második felkeresésekor lehetett sejteni!
-
G_ArchAngel #224 Sokkal tobben toltik, mint pl. a Spartacust vagy Justifiedot. -
#223 yeeeeeeeeee -
Janika114 #222 Ahogy az várható volt:
A CW berendelte az Arrow 2. évadját.
-
Janika114 #221 Csütörtök hajnalra, és felirat általában péntek-szombat este fele van. -
Dean Winchester #220 amit leszedek szinkronnal az olyan,hogy az eredeti film van és adnak hozzá kiegészítő feliratot :D
max. összesen 2 percet vágtak ki a szinkronosból, de pl. az egyik eléggé jelentős volt hiszen a 2..részben kivágták mikor a vaterja fejbe lövi magát. aztán a 3.résznél a tetőn mikor harcolgatnak akkor egy jelentet vágtak ki (ez nem lényeges).
no de anynyira kezd izgalmas lenni,hogy ha lesz időm úgyis nézni fogom a sorozatot.
az eredeti az mely napokon szokott kijönni ? -
#219 szar a szinkron, és még meg is vágják durván ráadásul. -
xido #218 Amúgy is mondanám,hogy most fejezd be és inkább kezd az elejéről eredetiben,ahogy olvastam,vágják rendesen,hogy korhatárba beleférjen.. -
Janika114 #217 Még nem rendelték be a második évadot, de ha jól tudom a csatornájának a legnézetebb sorozata, szóval nagy eséllyel lesz második szezon. -
#216 Nyomos indok: eredeti hanggal elöbb nézheted :D
Amugy 23részes lesz és nem tudok rola, h 2. évadot berendeltek volna. -
Dean Winchester #215 nem is olvasok vissza. én a szinkronos verzióval ismerkedtem meg előbb. majd mivel nagyon bejön a sorozat így leszedtem az 5.részt majd elkezdtem felirattal nézni.
Most nagyon gondolkozom, hogy folytassam felirattal (vszínű ez lesz) vagy maradjak a szinkronnál.
Szerintem szinkronosan jobb a hangja a főszereplőnek, olyan mély jó. Eredetiben picit magas a hangja persze az sem rossz annyira. A zsaru hangja viszont eredetiben jobb. Összességében jól eltalálták a szinkronhangokat. A sorozat meg igen jó.
fav a topic is. annyit valaki áruljon már el,hogy ez az első évad hány részes összesen illetve várható 2.évad? -
#214 hát az a kép a következő részből való szerintem
az lesz majd, hogy tök felpörög majd a sorozat, akciók, meg minden és vége lesz az évadnak -.- bár szerencsére addig még van pár rész -
#213 lol :DDD -
xido #212 totál vártam ezt a képet,de akkor ez még ennyire előre promo?
amúgy valami bajom lehet,de Queen anyuka nekem nagyon milf:)) -
Janika114 #211 Meg amikor kardoztak, és mondta neki a dolgokat, mint amikor ki képezték az újoncokat, vissza hozta első évad emlékeit. :D -
#210 Én 720p-set szedtem, azzal nem volt probléma.
Mondjuk mobil VLC-n szinte mindig csúszik a hang, de asztalival még nem volt ilyen gond -
G_ArchAngel #209 Arrow.S01E13.HDTV.x264.REPACK-LOL.[VTV].mp4
VLC-vel néztem, az elején jó volt, majd onnan kezdett csúszni, mikor John kihallgatta Moira és Malcolm beszélgetését. -
#208 Repackot szedtél le? -
G_ArchAngel #207 Nalatok is csuszott a hang?
Akarmivel jatszottam le, borzaszto volt... -
#206 Na meg a beszólása végén, hogy mék a kedvenc fegyója... Óje! -
#205 ja, legjobb! :D -
#204 Öcsémfacsiga, bexartam, mikor Crixus befigyelt! mUrvajó!4