1725
-
#283 2 hete nincs új rész :( -
sandor8206 #282 csak gratulálni tudok, hogy egy sorozat miatt leszarozod március 15.-ét -
#281 Jah, hogy ma nem lesz szinkronos Arrow... mert szar marc. 15 van és akkor kötelező berakni péntekre vmi 100x vetített ősrégi mozifilmet.... na el is dőlt a feliratosat nézem tovább -
#280 2013-Mar-20 Arrow 01x17 The Huntress Returns
2013-Mar-27 Arrow 01x18 Salvation
2013-Apr-03 Arrow 01x19 Unfinished Business -
sandor8206 #279 amúgy azzal eléggé megemelték a tétet, hogy behozták Nanda Parbat és egy titokzatos embert aki kinevelte Dark Arrowt -
#278 Van benne valami! De ettől lesz majd érdekes, izgalmas.
Amúgy ez a rész, tényleg jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arról volt már szó, hogy hova lett Laurel anyja? Vagy csak én felejtettem el? -
#277 Állat rész volt. Imádom ezt a sorozatot -
#276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lassan már nem lesz olyan ember aki nem tudja ki is a törvényenkivüli. Ez meg nem mindig szokott jó dolog lenni ha sokan tudják
-
#275 Jól látod, sajnos -
#274 Na ez nagyon jó rész volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor levette a kapucniját Merlyn előtt...
Majdnem elájultam, szerencse, hogy fekve néztem. Meg a vége is ütött szokás szerint.
OMG ha jól látom akkor márc. 20-ig nem lesz új rész?
-
Janika114 #273 Így már vágom, köszi ;) -
Monoton #272 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Illetve Thea Speedy becenevével inkább Mia Deardenre akarnak utalni szerintem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Speedy_(Mia_Dearden) -
Monoton #271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen. Több álneve is van, Red Arrow, Speedy, Arsenal (ezt nem ismerem) -
Janika114 #270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt vágom h Roy Harper ki, csak h akkor úgy kérdezem h képregényben Roy Harper=Speedy nem?
-
Monoton #269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Glades, Star City azon része amely elszegényedett és a bűnözők "otthona" lett.
http://dc.wikia.com/wiki/Glades -
xido #268 Azért nekem az szöget ütött a fejembe,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
anyu és a kínai is Galdes-t említenek,amiért létrehozták a bizniszüket,meg a srác is Galdes-t említ a környék neveként..
-
Monoton #267 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Roy Harper - http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Harper_(comics)
Névről nem ugrott be, csak amikor átugrott a kerítésen akkor lett gyanús, meg ugye a vörös pulcsi :D
Persze ez nem jelenti azt, hogy itt is Vörös Íjász lesz belőle. -
Janika114 #266 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyira nem vagyok otthon a képregénybe, szóval tisztába tehetnél nekem vmit, a Vörös Íjász ha jól tudom idővel a társa lesz, de most a képregénybe Speedy=Vörös Íjász nem? Itt meg ugye a tesóját becézik Speedy-nek.
-
Monoton #265 A lányára kíváncsi leszek, mert nem hiszem, hogy ő most áldozat lenne. -
Monoton #264 És most vettem észre, hogy Kelly Hu játsza China Whiteot :D -
Monoton #263 Jó rész volt, végre bemutatták a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vörös Íjászt is. -
Janika114 #262 Ha még te is ezt írod akkor tényleg lehet benne valami :D Amúgy egyetértek sztem is unalmasabb volt most. -
#261 Ez talán kicsit gyengébb rész volt, de azért jó volt.
-
xido #260 Meg ha csak elkapni akarnák,nem tartanák sakkban a húgával...
Szerintem valami katonai titkot tudhat..vagy bázist valahol..
Valaki feldobta a poént talán itt,hogy 5 év alatt egy szigeten elég jól kitanulta Oliver a hackelést meg a szerelést meg minden mást,szerintem is több lesz azon a szigeten,mint pár sátor..de misztikusba nem bocsátkoznék
Mondjuk a wiki ezt mondja róla:
"Yao Fei, in the DC Comics Universe, is a superhero known as Accomplished Perfect Physician, and a member of the Great Ten, a team of Chinese superheroes. " -
EnxTheOne #259 Számkivetettet nem láttam :D
"Nem elkapni azt a kínai csákót? A másik 2 meg azért van ott, hogy kiszabadítsa."
Hát egy kínai csákóért felbérelni egy kisebb hadsereget? Meg már pár része azt színleli hogy átállt, szóval ha az ö elkapása lenne a céljuk már rég elmentek volna. -
xido #258 Szerintem nem akarják ennyire képregénybe vinni a fonalat..sőt...engem már az is meglepett,hogy van családja meg testvére...noha nem ismerem a képregényt,de a Smallville-ből nekem egykeként rémlik és elárvultan.. -
#257 Szerintem ezzel egyértelmüen utaltam arra, h onnan van a poén :P -
#256 Szerintem nem nagyon ,mert akkor leesett volna neki is! -
#255 Számkivetett-et láttad? -
#254 Nem elkapni azt a kínai csákót? A másik 2 meg azért van ott, hogy kiszabadítsa. -
EnxTheOne #253 Olivernek a Wilsonos mondatát elmagyarázná valaki? :D
Meg kiváncsi vagyok hogy mit akarnak a szigeten, elvileg ugyan abban a világban játszódik mint a batman, superma green lanter szóval lehet hogy van ott valami alien szuper fegyver :D -
sandor8206 #252 az nem ő, hanem a Galaktikás tudós -
#251 Szerintem nem újdonság egy 12 éves gyereknek se az internet világában az ilyen sorozat. :D Sőt szerintem ennél durvábbakat is néznek.
Akik ezeket a korhatáros szabályokat hozzák szerintem 10-20 évvel vannak lemaradva. Am. ha jól tudom fél 10-kor is adják, akkor az lehetne vágatlan verzió. -
#250 meg kell mivel szombat du fél 3kor is leadják 12-es karikával :D -
#249 Én torrentről töltöm le a 1080p-t, a kép forrás az WEB-DL, az nem a TVben leadott vágott verzió, mivel néhol angol a hang. Nem érdemes semmit se a Tvben nézni. -
#248 Persze próbálják úgy vágni, hogy azért értelmes maradjon az adott jelenet de akkor is szánalmas. -
Monoton #247 Dr. Bashir a DS9-ból -
xido #246 felbukkant a maszkos..aztán ordítás..ennyi:)
jó,mondjuk átlag néző ebből is kitalálja,mi történt.. -
#245 omg... -
xido #244 Na..a szigeten lévő kínzást szépen megvágta az RTL éppen ebben a percben az egyik korai flashback-ben:)