1717

-
Monoton #315 Van, hogy 2-3 hónapra is elmennek szünetre december elején. -
Hogy két héttel kitolják a szezont, meg kell szokni, és más sorozatoknál esetleg a jövőben ugyanezt várni, ha hétről hétre nézed, néha bizony vannak szünetek, hogy a huszonpár részt széthúzzák kb 9 hónapra. -
Monoton #313 Mert hosszú a televíziós szezon. -
Miért van 2 hét kihagyás? 20. rész Csak 24-én lesz... -
Tessék -
A 19. részhez felirat mikor lesz? -
-
Ahhoz képest, hogy töltelék rész volt, jó volt. Vége ütött, úgy látszik nem lehet mindenki jófiú.
Azokat a gyakorlatokat elkezdem én is csinálni amit a szigeten csinált! :D -
Monoton #307 Más-más helyszínről beszélünk ez tisztán látszik. -
Nem tom, lehet simán a katonákkal, de nekem gyanús a kiscsaj. :D Nem tom miért de valahogy gyanús. :D -
Janika114 #305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Simán bemérhették a rádiónak a jelét amin beszéltek vagy ilyesmi h körülbelül honnan jött és elég volt azt a területet átfésülni
-
Monoton #304 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért arra rohadt kíváncsi vagyok, hogy találták meg a tenyérnyi méretű vezérlőt egy baszottnagy szigeten :D (persze ha nincs valami csavar az egészben) -
Aztarohadt!!!! Ez nagyon komoly rész volt. -
Jah tényleg, Budapest. Benézhetett volna hozzám. xD -
G_ArchAngel #301 Az osszes angol/brit ismerosom s-sel ejti. Nem okoz nekik, mert 'cockney' kozeli angol a 'strong', 'street' es hasonlo szavakat is s-sel, nem sz-szel ejti.
Amugy a szineszek gyakoroljak is a kiejtest:) -
xido #300 szóóóval...Helena milyen származású?..mert a Budapestet s-sel ejtette ki,nem sz-szel,ahogy amcsik szokták..hiába a hangsúlyos előtag:) -
akkor jó, mert azt hittem erre kaptunk már választ csak elfelejtettem:D -
Monoton #298 Szerintem azt egy ideig nem fogjuk megtudni. -
ezek a szigeten lévő katonák igazából mit csinálnak a szigeten, és kinek a megbízásából vannak ott? lehet volt erre már magyarázat, de már elfelejtettem:D -
Nem tudták hogy melyikük melyik kocsira fogvadászni. -
Há mer az íjjászt 3 kocsival se tudják elkapni így gondolták elég nekik a kiscsaj! -
Monoton #294 A másik meg: mi késztette az írókat arra, hogy csak az egyik kocsiban legyenek kommandósok? :D -
Monoton #293 Roytól a falon pörgés nagyon látványos volt, csak rohadt felesleges :D -
G_ArchAngel #292 5 éve élek a Brit Szigeteken, de még long bow nem volt a kezemben :) -
ok, megyek sátrazni a Margit-szigetre... :D -
Meg elöször nem ártana 5évre eltünni egy szigeten :D -
G_ArchAngel #289 Ahhoz még sok kumiszt kell innod:D -
Megint egy tökéletes rész csak azt nem értem, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olivér húgát nem azután intézték el, hogy Digg elintézte, hogy védve legyenek Oli családtagjai? :D Am. ez a pirosruhás srác jó kis nyilas lesz.
Én akarok lenni a magyar Arrow!^^ -
Felicity hívásánál vége lehetett volna szerintem, utána levő részt rossz volt nézni :D -
Monoton #286 A 2. évadban állandó szereplő lesz Manu Bennett. -
Új rész \o/ -
Március 20-án lesz a következő! -
2 hete nincs új rész :( -
sandor8206 #282 csak gratulálni tudok, hogy egy sorozat miatt leszarozod március 15.-ét -
Jah, hogy ma nem lesz szinkronos Arrow... mert szar marc. 15 van és akkor kötelező berakni péntekre vmi 100x vetített ősrégi mozifilmet.... na el is dőlt a feliratosat nézem tovább -
2013-Mar-20 Arrow 01x17 The Huntress Returns
2013-Mar-27 Arrow 01x18 Salvation
2013-Apr-03 Arrow 01x19 Unfinished Business -
sandor8206 #279 amúgy azzal eléggé megemelték a tétet, hogy behozták Nanda Parbat és egy titokzatos embert aki kinevelte Dark Arrowt -
Van benne valami! De ettől lesz majd érdekes, izgalmas.
Amúgy ez a rész, tényleg jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arról volt már szó, hogy hova lett Laurel anyja? Vagy csak én felejtettem el? -
Állat rész volt. Imádom ezt a sorozatot -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lassan már nem lesz olyan ember aki nem tudja ki is a törvényenkivüli. Ez meg nem mindig szokott jó dolog lenni ha sokan tudják