1725
10710998_467067493431288_867160675426903
  • grebber
    A felsoroltakat mind nézem... Szeretem őket. De ha a leírásodból érvelek a LoT is egy rakás szar ,mert azt is okádék dolgokkal nyújtják (hát nyilván mert sorozat kell valami) akkor inkább Arrow féle lelkizés drámázás 67x
  • Shep
    Én meg pont azt hagytam ott az új évad 4-5 része után, annyira nem volt már benne semmi számomra, túl sok karakter túlságosan béna harcok, meg üres semmitmondó beszélgetések (ebből a szempontból a többi sem jobb :))
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.04.03. 20:52:22
  • mooo
    Én már sajnos nem bírtam magam rávenni,hogy elkezdjem a 6. évadot pedig nagyon szerettem a sorozatot. Ha meglátom hogy Arrow akkor mindig az jut eszembe, hogy valaki rinyál. Pont mint a Flash esetében, de ott még valahogy elviselem, de lehet már nem sokáig. Mért kell ezekbe ez a sok szappanoperás faszság? A LoT-ból kivették, nálam elő is lépett az 1. helyre szórakoztatás szempontjából!
  • Shiwo
    " CW berendelte

a Supernatural 14. évadját
    az Arrow 7. évadját
    a The Flash 5. évadját
    a Legends of Tomorrow 4. évadját
    a Supergirl 4. évadját
    a Black Lightning 2. évadját"
  • grebber
    Tudom, hogy sorozat meg húzni nyúzni kell ,de én égek olyan megoldások vannak már ezekben...

Előre tudják hogy át akarják verni őket ,mert megfigyelik őket már jóideje kamerával... erre semmi csapda senki sem hal meg... Nem is értem mi a ráknak harcolnak egymással ha nem is akarják megölni az Arrow team tagjait...
  • grebber
    Wazeg ezt a leleplezős cuccot hányszor sütik még el?
  • RatBaG #1679
    a casting videójában is benne volt, megtetszett a rendezőnek , ezért tették bele a filmbe.
  • Terawatt
    ha a salmon ladder (nem tudom mi a neve magyarul) nem ment volna neki, akkor az első évadoknak nem lett volna értelme
  • Janika114
    Ezt én is néztem, azért elég brutál amit lenyom. Nem sokan tudják teljesíteni ezeket a pályákat.
  • RatBaG #1676
    azért tud a csávó :D
    https://streamable.com/s9a1x
  • grebber
    "Katie Cassidy állandó szereplőként tér vissza, mint Fekete Szirén az ARROW hatodik évadában!
    "Ami a legjobban izgalomba hoz minket az Arrow-ban, az az, hogy arra megyünk, amerre a történet visz minket. Tavaly Laurel Lance tragikus halálát láthattuk. Az idei félévadzáróban újból bemutatkozott Laurel hasonmása, Fekete Szirén. Annyira magával ragadott minket Katie lenyűgöző alakítása, hogy azonnal tudtuk, a története még nem ért véget. Nem is lehetnénk lelkesebbek afelől, hogy viszontláthatjuk őt, miután az Arrow-ban és a Legends of Tomorrow-ban is szerepelt idén, soha nem hagyta el a családot," mondta a bejelentés kapcsán a sorozat executive producere, Marc Guggenheim. A színésznő még az ötödik szezon utolsó két részében visszatér a szerepbe."
  • Konyigery
    Na 5 évad alatt ennyire még nem tetszett Arrow rész mint az e heti. Iszonyat erős lett, dramaturgia, akció...ez most tényleg nagyon rendben volt.
  • Axlkenobi
    Én biztos vagyok benne, hogy lesz még itt valami csavar, mert elég sokatmondó, hogy Vigilante esetében nem mutatták meg, hogy ki rejtőzik a sisak alatt. Ha belegondol az ember furcsa, hogy a nagy ellen le van leplezve, de a másodvonalas gonosz az évadban meg nem. Szerintem lesz még valami fordulat a háttérben.
  • Norbi1990
    Én azt hittem, hogy Adrien a fegyveres narancssárga szemüveges vigilante, így egy kicsit meglepődtem.
    Kíváncsi vagyok, hogy a másik kicsoda.
  • Konyigery
    Ez a leleplezés nagyon gyengére sikerült, azért kiépült körülötte egy jó kis baljós, sötét misztikum, erre ilyen amatőr módon felfedni, kicsit kiábrándító volt. Eleinte még arra is gondoltam hogy amúgy Malone az csak megrendezte a saját halálát.
  • acsati
    Sajnos én is belefutottam ebbe a spoilerbe, legközelebb nem nyitom meg a topikot, míg nem néztem meg a részt.
    Bár, azért már jó ideje lehetett sejteni, hogy ő nem csak egy egyszerű ügyész.
  • Shep
    Köszi, hogy lelőtted pár órával a vetítést követően. Nem szoktam hőzöngeni a spoilerezés miatt, de azért van egy határ még nálam is.
  • spike0007
    Na így kell minden találgatást elűzni!
    Ez így még jobb is!
    Adrien=Prometheus! Erre senki se gondolt! Nagyon jó ez az évad!
    Vigilante meg sztem Clayborn lesz, figyeljétek csak meg!
    Óriási ez a szezon. Második évados színvonal!
  • spike0007
    Mondjuk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Yao Fei, vagy Tommy Merilyn.
  • spike0007
    Nem hiszem, teljesen más az alakja a csajnak, mint Prominak, plussz Promi legalább akkora ha nem nagyobb mint Oliver!
    Thalia meg jóval alacsonyabb! Valaki más lesz sztem!
  • Konyigery
    Hát srácok szerintem Thalia behozásával egyértelmű ki Prometheus. Így összekapcsolhatjuk a flashbackeket a jelennel, és szerintem simán vannak olyan ötlettelen balfaszok az írók hogy meglépik a jöttem megbosszulni apámat szálat. Az meg hogy vmelyik áldozatának apja csak szimpla terelés, mondjuk másrészről helytálló is, lévén hogy Oliver megölte Ra'st. Szóval szerintem Prometheus nem más mint Thalia
  • spike0007
    Az ügyész szerintem valójában

Prometheus-t viszont továbbra se tudom kitalálni ki lehet! A tippem tuti nem fog bejönni nem lehet hogy Ő
  • spike0007
    Nos úgy tűnik végre megkaptuk az igazi Fekete Kanárinkat!!!!
    Ez a csaj badass, szép, vagány, megvan a képessége amilyen a képregényben is volt! Még a név is stimmel hiszen Dinah Drake volt a legelső Fekete Kanári!
    Katie Cassidy Laurelje meg jó lesz Black Siren-nak, sztem azt a karaktert sokkal jobban hozza, illik rá!
    Talia is jó volt a részben amikor Oliver felvette a ruhát a végén...azt a mindenit ez az évad a kedvencem a második évad után. Remélem marad a színvonal!!
  • acsati
    Igen az a kerületi ügyész az biztosan kap majd egy fontos szerepet. Kár, hogy majd gonoszat és kiiktatják
  • Darthmushroom
    gyanúsan túl "ügyes" ez a kerületi ügyész,ráadásul ahogy beszélt az ügy eltusolásáról az is érdekes volt. a Laurel kimagyarázás am vicc volt, ráadásul a rész végi verekedés megint gagyi volt. a sok spinoff sorozat úgy látom sok pénzt visz el
  • Shiwo
    "A CW nem húzza sorozatainak berendelését, hogy a készítők felkészülhessenek az új szezonokra, így minden őszi, visszatérő sorozatuk folytatását bekérték. Vagyis lesz: Arrow 6. évad, The Flash 4. évad, Supergirl 3. évad, Legends of Tomorrow 3. évad, Supernatural 13. évad, Jane The Virgin 4. évad és Crazy Ex-Girlfriend 3. évad is."

by Sorozatjunkie
  • JethroHUN
    Piszkosul gyengék voltak a crossover részek... annyira bénák a DC írók, hogy az hihetetlen. Most komolyan? Rohadt gyengén meganimált földönkívüliek? Tényleg...
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.12.17. 23:41:41
  • xido
    mondjuk ha még idenézel,mielőtt elkezded..a supergirl*flash crossovert nézd meg előtte..
  • JethroHUN
    Kösz. Teljesen véletlenül írtam sorrendbe
  • acsati
    Supergirl-t nem érdemes, annak csak a végén van utalás rá és akkor a sorrend, ahogy te is írtad: Flash, Arrow, Legends.
  • JethroHUN
    Ezeket a DC crossover részeket milyen sorrendben kellene megnézni? Invasion a címe mind3 sorozatnál (Flash, Arrow, Legends) Az utóbbi kettőnek nem is néztem az idei évadjait, azokat pótolgatom most... Supergirlt meg kb semennyire, ott van kapcsolódó rész?
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.12.12. 21:12:47
  • Darthmushroom
    na ez wtf rész volt :D
    -tetszik az idei gonosz, már-már Slade magasságokban van.
    -eddig is gyanús volt az újságíró, azzal h a vodkára ráközelítettek még gyanúsabb
    -Laurel? wtf??
    ráadásul mondták h új kód van, szóval még ha feltámadt is hogy jutott be

Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.09. 22:16:54
  • xido
    hát nekem nagyon felesleges töltelék érzésem volt alatta/utána...

supergirl epizóddal nem is szaroztak,mentek a maguk dolgára,egy érdekes cliffhanger után bevezették a crossoverbe,erősen ferdítős hype...flash kicsit jobb volt..tényleg jött egy kis "miért vagytok együtt" dolog...arrow szánalmas volt,hogy erre a minden scifiben kötelező felesleges virtuál szarra megy el az ötlet (a végén már vártam,hogy a hajón egy csillagkapu legyen és azzal jussanak a földre)..a legends lezárás meg hogy a háztetőn bunyózzanak űrlényekkel...hát szóval 4*40 percet ilyen üresre fújni,nem semmi,ez belefért volna egybe is,amennyire "ki volt dolgozva"...
  • Shep
    Hát pedig a képregényekben is repkednek jobbra-balra, sőt a JL bázisa is az űrben van.
  • Darthmushroom
    valahogy én is így éreztem közbe magam, és nem vagyok egy nagy képregényes,de pl
    az űrben repkedés elsőnek egy idegen hajóval majd a másikkal kicsit sok volt nekem. nekem ez kilóg ebből a képregényes szuperhősös univerzumból, és úgy remélik a marvelnél se repkedtek a "földiek" az űrben.
  • acsati
    Nekem ez a crossover picit olyan volt, hogy tök jó volt számomra így együtt látni őket, de valahogy mégis mindegyik sorozatból kilógott. Most majd minden úgy folytatódik, ahogy múlt héten befejeződött, nem? Kicsit kiemelték őket, mutassuk meg őket együtt, aztán rakjuk vissza a saját helyükre. Ettől független, azért bejött ez az együttlét, legalább egy kicsit változatos volt
  • grebber
    Sajnos a legtöbb ilyen sorozatban/filmben rettenet mód szarul vannak megoldva ezek a harcok.
    Filmes témában a legutóbbit tudom felhozni példának amit láttam: Függetlenség napja 2
    Az Alienek hajója már a "landoláskor" legyalulja a fél földet olyan sugarat ló ki amitől elkezd kb szétesni a föld ,de ők kiszállnak és elkezdenek földi egységekkel csatározni meg picsányi repcsikkal hadakozni..... Szánalom.
    Tudom én ,hogy valahogy meg kell oldani ,de azért lehetne máshogy is.
  • mooo
    Végig ment a LoT.
    Végül ez tetszett a legjobban,de a vége nevetséges lett. Ezek a dominátorok se nem félelmetesek se nem okosak szimplán csak gusztustalanul néznek ki. Ahogy a "nagy" összecsapásnál fegyvertelenül, lassan cammogva megindulnak a vágóhídra hát arra nem lehet mit mondani... Meg a városba is sétálnak csak úgy, azért hogy meg tudják őket mutatni. Az egész crossovernek a főcselekménye az idegenek voltak erre őket dolgozták ki a legkevésbé. Számomra csalódás volt.

Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.12.02. 20:29:11
  • xido
    lassan a Legends lesz a legváltozatosabb az időzsaruskodása miatt :)
  • Shep
    Flash-t néztem meg az tetszett.