7
  • GaborT28
    #7
    És ezek a filmek milyen piacot, befogadó közönséget állítottak fel? Vetítik 400km-en kívül?.... vagy jó lesz majd a TV2 szombat esti szupermozijába jövőre?
  • zetortraktor
    #6
    Nagyon 2002-ben ragadtál és úgy tűnik, hogy csak a kommersz mocskot ismered a magyar filmekből. Most úgyis egy csomó van. De szerintem ha év elejéről bemásolnám a főbb szereplőit a magyar filmeknek, akkor sem lenne sok egyezés.

    e heti premier: Ónodi Eszter (Sabine) Bogdán Zsolt (Tandarica) Móga Piroska (Aglaja) Jávor Babett (Aglaja ötéves korában) Kamarás Iván (Milo) Jordán Adél (Mary)

    pár hetes premier: Derzsi János (Pásztor János) Cserhalmi György (Czettl Andor) Györgyi Anna (Anna) Keres Emil (Gyula bácsi) Benedek Miklós (Dezső) Mácsai Pál (Szerkesztő) Csuja Imre (Tartótiszt)

    jövő heti premier: Pindroch Csaba (David) Szabó Győző (Zoli) Tompos Kátya (Kata) Koltai Róbert (Edward ünneprontó Brown) Hujber Ferenc (Victor) Nagy Sándor (Árpád) Barabás Nikolett (Natasha)

    múlt heti premier: Nagy Marcell (Tutajos) Péntek Bálint (Bütyök) Kovács Lajos (Matula) Détár Enikő (Kengyelné Éva) Rékasi Károly (Kengyel) Haumann Péter (Osztályfőnök) Szacsvay László (Orvos) Eperjes Károly (István)
  • nextman
    #5
    meg kellene egy rendezo is, aki erzekeli a feszultseget es a dinamikat.
  • moviestar
    #4
    igazad van.... de lehetne amator szineszekkel is forgatni :) meg koltseghatekonyabb is.
  • wolruf
    #3
    ...és játszana benne megint az a 6 színész, aki mindegyik hazai filmbe bele van tolva. Ugyanazok a hangok, ugyanazok a mozdulatok, ugyanazok a satnya poénok és ugyanaz a stílus. Mindegy milyen stílusba akarnák beleerőltetni. :-/
  • moviestar
    #2
    Nagyon igaza van a cikk irojanak! Tok jo helyszineink vannak, csak egy jo forgatokonyvet kellene osszedobni! (mar regota agyalok ezen, de nem konnyu azt osszerakni ). Valahogy a magyar filmek mind be vannak lassulva...
  • GaborT28
    #1
    Érdekesnek tűnik; majd megnézem. "Itthon, ha a magyar film kérdése szóba kerül, azt szinte mindig követi a pénzhiányról szóló panaszkodás. Pedig vannak olyan filmes műfajok, amelyekhez nem kell rengeteg pénz, elég pár jó ötlet vagy egy remek forgatókönyv, s idővel ki lehet alakítani hozzá egy piacot, egy befogadó közönséget is. "
    Ebben teljesen igaza van Viktornak. Vegyük csak példának a Tetovált lányt.