5
-
Béka Benő #5 Már azt hittem, hogy mégis jön a Dredd...de nem. -
JohnBart #4 Egyetértek, én is nagyon vártam a filmet, de nálam végül egyszernézős lett, egyrészt a sok üresjárat miatt, másrészt meg mert hónapokkal előtte már hülye fejjel megnéztem az összes közzétett jelenetet YT-n, amik azért ellőtték az akció jelentős részét (igen, tudom, nem kellett volna)...
Jó film lett, de nem dobtam hátast tőle, a "non-stop akciózást" emlegető kritikák és vélemények zöme meg szerintem egyszerűen túlzás. :) -
Marko001 #3 Ez egy nagyon jól sikerült akció film lett, jó pár "hú, bazzeg" jelenettel. :) -
moviestar #2 En mar nagyon vartam ezt a filmet, mert mindehol azt olvastam, hogy milyen utos. Aztan sikerult feliratosan latnom, de nekem sok volt benne az ures jarat... Pedig nagyon jol indult, es valoban jol megvoltak korreografalva az akciojelenetek. -
nlght #1 Láttam, persze lehet találni benne logikai bakit, ahogy minden filmben akad hiba, de a film közben az jutott eszembe, hogy a hollywoodi koreográfusok sokat tanulhatnának a filmet készítőktől, én pozitívan csalódtam a filmben, ez egy kőkemény akciófilm romantikus szál nélkül, simán újranézhető a sok akció miatt.