Készül a Tom és Jerry rebootja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az tökéletes. Mondjuk már nem nézek meséket. Ha adja a tévé, akkor érdemes nézni.
Örömhír. Remélhetõleg sok gyereknek lesz a kedvence.
A Tom&Jerry-t hogy lehet "rebútolni"?
A Chuck Jones sorozatát is szeretem, szerintem jópofa. Gene Deitch viszont borzalmas részeket csinált, már csak a kinézet miatt sem bírom, bár eddig utána se néztem, én azokat gondoltam a legrégebbinek, a nagyon korai Hollywood-i rajzfilmek közé passzolt volna is.
A Chuck Jones sorozatát is szeretem, szerintem jópofa. Gene Deitch viszont borzalmas részeket csinált, már csak a kinézet miatt sem bírom, bár eddig utána se néztem, én azokat gondoltam a legrégebbinek, a nagyon korai Hollywood-i rajzfilmek közé passzolt volna is.
+ 1
Épp elég mûsor van agyhalottak szórakozására a TV-ben.
Narancs, tetves és dugó szériát a népnek.
Valószínûleg azért, mert tényleg a csehszlovákok csinálták.
nekem a Chuck Jones verziók is nagyon bejöttek..Aztán volt pár rész valami Gene akárkitõl,az olyan volt,mintha a csehszlovákok csinálták volna
Hanna-Barbera era (1940–1958) Ezek az igazi jó Tom & Jerry-k amik utána jöttek az már csak árnyék
Ami meg 1990 után készült az meg az árnyék árnyéka...és még mindig tudnak mélyebbre menni
Ami meg 1990 után készült az meg az árnyék árnyéka...és még mindig tudnak mélyebbre menni
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...