68
-
#28 Megnéztem az első részt, többet nem merek liftbe beszállni... :D
Fain sorozat. -
#27 jep nézve eddigi összes -
#26 Van -
#25 nézném ha lenne felirat:D -
#24 most pótolom be az elmaradt 3 részt. -
#23 Nézi még rajtam kívül valaki? :D -
#22 3 rész is pipa. Amennyire nem fogott meg az első rész, annyira jobban a kövi kettő, együtt. Ha az első rész kicsit ütősebb lett volna, nagyobb lenne a nézettsége azt hiszem,mert sokan az első után leírták. -
#21 itt a multvasárnapi rész leszerepelt...
5millió alatt :S remélem az évadot nem szakitják félbe -
ldavid #20 Revolution egész jól tartja magát, azon kívül inkább visszatérők a nézettebbek -
#19 Van valami sorozat ranglista hogy mi tetszik a parasztoknak? -
#18 egyre javul a sorozat de egyre kevesebben nézik? :S -
#17 A 2. rész még jobb volt mint az 1. rész. -
#16 Az első rész alapján nem tűnt túl érdekesnek számomra, de tegnap éjszaka unalmamba megnéztem a második részt is. Hát nem tudom mi változott, de ezerszer jobban tetszett az első résznél. -
#15 Pilot megnezve nem volt rossz.Tenyleg hasonlo az AHS-hez. -
#14 Hát én ilyen típusú sorozatokat csak este nézek. -
#13 Erdemes akart az lenni:D Erdemes-e este/sotetben nezni...?:D -
#12 Erdekes este/sotetben nezni?Leszedtem a pilotot.Ahs-t is mindig sotetben neztem azert kerdezem es latom irtatok itt hogy hasonlo. -
#11 tegnap este megnéztem.Nme volt rossz.De nem dobtam el az agyam tőle.Azért a következő rész megnézem. -
#10 +fav -
#9 hasonló, de azért nem jobb. annyira nem elvont. -
#8 ha olyan mint vagy jobb mint az AHR akkor é is bele lesek. -
#7 +fav Nekem is tetszett :) -
#6 badass sorozat lesz ez. :D Kevésbé nyugtalanító mint az Amerivan Horror Story. -
Janika114 #5 Locke-nak nagyon jól áll ez az "ördögi" szerep, egyes zenei aláfestések meg már teljesen a Lostot idézték. Amúgy jónak tűnik pilot nekem is bejött. -
#4 Nem a legjobb sajnos a nézettség. -
#3 Pont az előbb fejetem be az első részt.Nekem bejön. Remélem nem lesz kasza mint a többi számomra tetszetős sorozat. -
#2 Pilot bejött.
American Horror Story 2.0:) -
#1 Sztori: a lakcímen egy társasház van, ahol bármi a tied lehet, amire vágysz, s melynek misztikus tulajdonosa és felesége fausti megállapodásokat köt az épületében élőkkel, kielégítve azok bármilyen vágyát – és ők nem is sejtik az igazat… Az árra lassan rádöbben a fiatal pár, akiket menedzsernek vettek fel a tulajok, mivel szembesülnek az egész épületet és ott lakókat behálózó természetfelettivel. A jó és a rossz harca modern köntösben.