666 Park Avenue (ABC)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
egyre javul a sorozat de egyre kevesebben nézik? :S
ForzaInter
A 2. rész még jobb volt mint az 1. rész.

Yo, Bitch!

bujcsik555
Az elsõ rész alapján nem tûnt túl érdekesnek számomra, de tegnap éjszaka unalmamba megnéztem a második részt is. Hát nem tudom mi változott, de ezerszer jobban tetszett az elsõ résznél.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kommersz
Pilot megnezve nem volt rossz.Tenyleg hasonlo az AHS-hez.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

ForzaInter
Hát én ilyen típusú sorozatokat csak este nézek.

Yo, Bitch!

kommersz
Erdemes akart az lenni😄 Erdemes-e este/sotetben nezni...?😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

kommersz
Erdekes este/sotetben nezni?Leszedtem a pilotot.Ahs-t is mindig sotetben neztem azert kerdezem es latom irtatok itt hogy hasonlo.

tutituti
tegnap este megnéztem.Nme volt rossz.De nem dobtam el az agyam tõle.Azért a következõ rész megnézem.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

petee
+fav

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

ForzaInter
hasonló, de azért nem jobb. annyira nem elvont.

Yo, Bitch!

tutituti
ha olyan mint vagy jobb mint az AHR akkor é is bele lesek.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Steve Downie
+fav Nekem is tetszett 😊

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Andr0
badass sorozat lesz ez. 😄 Kevésbé nyugtalanító mint az Amerivan Horror Story.

Armin & Ayu fan

Locke-nak nagyon jól áll ez az "ördögi" szerep, egyes zenei aláfestések meg már teljesen a Lostot idézték. Amúgy jónak tûnik pilot nekem is bejött.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ForzaInter
Nem a legjobb sajnos a nézettség.

Yo, Bitch!

grebber
Pont az elõbb fejetem be az elsõ részt.Nekem bejön. Remélem nem lesz kasza mint a többi számomra tetszetõs sorozat.

Next PC upgrade: 2022

ForzaInter
Pilot bejött.

American Horror Story 2.0😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Sztori: a lakcímen egy társasház van, ahol bármi a tied lehet, amire vágysz, s melynek misztikus tulajdonosa és felesége fausti megállapodásokat köt az épületében élõkkel, kielégítve azok bármilyen vágyát – és õk nem is sejtik az igazat… Az árra lassan rádöbben a fiatal pár, akiket menedzsernek vettek fel a tulajok, mivel szembesülnek az egész épületet és ott lakókat behálózó természetfelettivel. A jó és a rossz harca modern köntösben.

Yo, Bitch!

← ElőzőOldal 2 / 2