14
  • akh01
    Én fogom nézni, mert olyan amerikai sorozatok mennek rajta amikre már évek óta várok,(Journeyman, Burn Notice, White Collar,)vagy újabbak is,(Terra Nova, Chase,).

http://www.sorozatjunkie.hu/tag/rtl2/

Akinek meg nem tetszik az majd átkapcsol az echo-ra.:)
  • zetortraktor
    Ja, semmije sincs. Tele a padlás náluk is le nem adott sorozatokkal. Meg filmekkel is, most, hogy már mindent megismételnek aznap vagy másnap.
  • Laza
    Biztos lehetsz benne ... ugyanis az RTL-nek még volt mit száműznie a másik csatornára, a TV2-nek meg semmije sincs ..... bár talán azt a borzalmas kórházas sorozatot eltüntetik, hogy még véletlenül se lássam mikor az asszony kapcsolgatja a TV-t :D
  • Zombee
    Buktad. Az "Egy rém modern család" egy friss sorozat, amire te gondolsz, az az "Egy rém rendes család". Okos magyar címadók találmánya, csak mert ebben is Ed O'Neill játszik.
  • szekrény
    a műsortól függetlenüli hasonló nézettség azt jelenti, hogy a sok agyhalottnál most ez a csatorna megy éjjel nappal mert most ez menő nézni, függetlenül attól hogy egy gagyi 25 éves szitkom megy rajta vagy egy transzvesztita vezette bűügyi műsor ...
  • zetortraktor
    Tényleg. Nem kell mérni, csak hasra csapva küldeni adatot a reklámozóknak. És akkor egyik csatornát sem kéne mérni, csak a 3 nagyot. Mert egyik sem elérhető mindenhol.
  • fapapi
    Nem szeretem az RTL Klubbot, de ezek az adatok akkora baromságok! Rengeteg szolgáltatónál el sem érhető ez a csatorna! Addig mi értelme van méregetni?
  • fergusonpapa
    pfu ez nagyon gáz volt.. Túl alacsony a léc!!!!!!!!!
  • zetortraktor
    Fuss neki még egyszer a szövegértelmezésnek, majd a mateknak. Hátha másodjára.
  • Meridian
    hah, 1 milliónak 1-2%-a nézte ezt hulladék csatornát? Kb. 10-20ezer ember...? huh de soooook...! :DDD :P
  • BaliBoy
    Érdekesek ezek a számok... Tudomásom szerint csak a Telekom hálózatán fogható.
  • CybeRick
    Novembertől pedig Super Tv2. Az legalább HD lesz, bár tartalom ott is kritikán aluli lesz. Bárcsak tévednék.
  • Narxis
    Betörök a lakásodba és titokban felveszem a csatornalistádra az RTL2-t.
  • willcox
    A retek2-t kb. 2 mp-ig néztem. Akkor, amikor csatornalista frissítés volt, és megnéztem, hogy jön-e ott valami. Egyébként biztosan nem fogom soha sem nézni, mert az ilyen gagyi csatornák nincsenek felvéve a saját listámba, ha csatornát váltok, akkor csak a saját listán belül mozgok, így még csak véletlenül sem kerülök oda :)