7
  • gforce9
    #7
    "az az" = "de az"

    bocsi.. edit gombért pénzt kérni, Magyarország SG.HU én így szeretlek.
  • gforce9
    #6
    "Én meg most vettem egy HP ProBook-ot, szvsz durván jó minőségű"

    Erre csak azt tudom mondani: egy mérés nem mérés. Én is láttam már jó hp cuccot, az az olyan, ami normálisan működik, megbízható, a supportnál nem hajtanak el a fenébe és a hozzátartozó szoftverek nem másznak a képedbe, ritka mint a fehér holló közöttük. Pl.: HP perifériákra magasan jellemző, ha megveszel egyet a telepítés során még a kiskínaiseggelukát is feltelepíti HP logó alatt, kirakja 20 ikonnal mindenfelé, mert neked arra biztosan szükséged van napi 24 órában. Néhány app, ha a gyári telepítést választod, ki sem kapcsolható. A notebookjaik is ilyenek. Előtelepített win esetén nem győzi az ember kiszemetelni a marhaságaikat. Sajnos jónéhány más gyártóra is egyre jobban igaz ez. Ők jobban tudják, milyen szoftverekre van szükséged, mit te, aki megvette az adott eszközt.
  • nlght
    #5
    egy ismerős dolgozott hp szervízben, amikor megkérdeztem, hogy na és milyen, azt válaszolta, hogy soha ne vegyek hp terméket...
  • Meridian
    #4
    Én meg most vettem egy HP ProBook-ot, szvsz durván jó minőségű, jobb mint a legtöbb gagyi szar. Igaz, nem is volt olcsó, de sikerült egy leárazást kifognom, így nem jártam rosszul sem.
  • kvp
    #3
    Nem tudom milyen baj szokott lenni a hp x86-osokkal. Ugyanazon a foxcon gyartosoron keszul mint az apple profi gepei. Mondjuk az illesztesek nem teljesen pontosak, de a gyerekmunkasoktol csak ez telik...
  • gforce9
    #2
    Én meg úgy tapasztaltam, hogy hulladék cuccokat gyárt. Szervereikben nem vagyok otthon(azok akár jók is lehetnek), de a nyomtatóktól a laptopokon keresztül, a destop pc-ken át a legújabb touchscreenes apple majmolós kütyüükig, mindegyik hulladék, mind hardveresen, mind szoftveresen. Temérdek ilyen vacak kerül a kezem alá, de vagy nincs support hozzá, vagy épp kifutott termék vagy épp az a gond vele, hogy sory ez a nyotató márpedig winxp alatt nem támogatja a win nyomtatómegosztást. De mondom minden nyomtatóval megy, ugyanilyen hp-val is állítottam be. Ügyfélszolgálat: nincs HP printserver? akkor sry nem tudnak segíteni. Jöhet a fikázás.
  • flashpointer
    #1
    Pedig a HP jó cuccokat gyárt úgy tapasztaltam. Na de ez a terület ilyen, jönnek-mennek a nagy nevek, majd eljön amikor most trónon csücsülők cserélődnek. (Azaz csak más logo lesz a nyákokra nyomtatva, amik ugyanott készülnek)