Csekély az érdeklődés a Windows 8 iránt
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd jönnek a kizárólag Win8-on futó alkalmazások (pl játékok, mint a Win7 esetében is volt), és kénytelen leszel egy külön partícióra ezt is felhúzni (mint nekem volt évekig, XP és Win7).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Csak a dilettánsok szajkózzák, hogy asztali gépre nem való."
Azért, mert valaki kitalálta ezt a fasságot, már mindenki más dilettáns?
Akkor miért nem csinálták meg ezt már az XP idejében? Hiszen a PC világ életében kész volt és képes volt erre a kezelési megoldásra.
Azok is dilettánsok, akik egy valaki által kitalált 'újítást' rögtön mindenkire kötelezõ érvényûnek tekintik. Nem lesz ez a megoldás attól jó, hogy valaki kitalálta és elénk teszi ... vagy valaki azt hiszi, azért mert az MS ilyet csinált akkor az már csak jó lehet? Ez is egy baromság.
Azért, mert valaki kitalálta ezt a fasságot, már mindenki más dilettáns?
Akkor miért nem csinálták meg ezt már az XP idejében? Hiszen a PC világ életében kész volt és képes volt erre a kezelési megoldásra.
Azok is dilettánsok, akik egy valaki által kitalált 'újítást' rögtön mindenkire kötelezõ érvényûnek tekintik. Nem lesz ez a megoldás attól jó, hogy valaki kitalálta és elénk teszi ... vagy valaki azt hiszi, azért mert az MS ilyet csinált akkor az már csak jó lehet? Ez is egy baromság.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
te valami veresenyen vagy?vagy kiket rajtoltattál? (lol)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
amíg ezt a gyökér metro felületet erõltetik, addig nem állok át w8-ra..ha meg nem supportálják többet w7-et, akkor rohadjanak meg ezek a retardok, megyek OS-re.
Mondom ezt úgy, hogy van táblagépem..bár andoridot használok, nekem nagyon megfelelnek az ikonok még, elég jó felbontásúak, szépen mutatnak a háttereken.A widgeteknek meg még fejlõdniük kell szerintem, a w8as metros faszkodás igénytelen még ezen a szinten.Talán a következõ...ja és a start menüs klasszikus asztalt is fejleszthetnék, vagy ha nem, hát hagyják meg választhatónak.Különben csá.
Mondom ezt úgy, hogy van táblagépem..bár andoridot használok, nekem nagyon megfelelnek az ikonok még, elég jó felbontásúak, szépen mutatnak a háttereken.A widgeteknek meg még fejlõdniük kell szerintem, a w8as metros faszkodás igénytelen még ezen a szinten.Talán a következõ...ja és a start menüs klasszikus asztalt is fejleszthetnék, vagy ha nem, hát hagyják meg választhatónak.Különben csá.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
És az oprendszer 'táblásítása' miért jelenti egyben a PC 'táblásítását' is?
Miért ragaszkodnak a default csempékhez? Miért ragaszkodnak a Start menü megszüntetéséhez? Ezek beállítása miért nem opcionális? Na itt bukik nagyot az egész, mert ha a felhasználók igényeit vennék alapul, akkor ezeket magam állíthatnám és dönthetném el, így meg csak kényszerítenek (... arra, hogy alternatív alkalmazásokkal oldjam ezt meg).
A táblákat és a PC-ket akkor is össze lehetett volna hozni, ha mindenki maga választhatja meg a kezelési felületet, mert nem a 'skinezéstõl' lesz együttmûködõ a két oprendszer .... és mindenki tudja, hogy mi a különbség tábla és PC között, így erõltetni az 1:1 összekötést felesleges ... sohasem lesznek egyformák.
Miért ragaszkodnak a default csempékhez? Miért ragaszkodnak a Start menü megszüntetéséhez? Ezek beállítása miért nem opcionális? Na itt bukik nagyot az egész, mert ha a felhasználók igényeit vennék alapul, akkor ezeket magam állíthatnám és dönthetném el, így meg csak kényszerítenek (... arra, hogy alternatív alkalmazásokkal oldjam ezt meg).
A táblákat és a PC-ket akkor is össze lehetett volna hozni, ha mindenki maga választhatja meg a kezelési felületet, mert nem a 'skinezéstõl' lesz együttmûködõ a két oprendszer .... és mindenki tudja, hogy mi a különbség tábla és PC között, így erõltetni az 1:1 összekötést felesleges ... sohasem lesznek egyformák.
Felesleges kiakadni a Metro felület miatt, akinek nem tetszik (nekem se) 1 kattintás, és elõjön a hagyományos asztal. Kár viszont, hogy az Aerot kivették belõle. Bár nálam nagyot bukott a Win8, mivel képtelen feltelepülni a gépemre (állandóan lefagy telepítés alatt), pedig Win7 remekül megy rajta.
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Nem tudom mit kell úgy sírni az új "csempés" felület miatt, igaz szokatlan, de egy kattintással ott lehetsz a megszokott windows felületen (megszokott asztal, lomtár ikon és hasonló érdekességek)
Jó igaz, nem választható hogy melyiket akarod használni, de az is tény hogy nem elérhetetlen a funkció.
Jó igaz, nem választható hogy melyiket akarod használni, de az is tény hogy nem elérhetetlen a funkció.
Jó ez a Windows8 csak.... nem tökéletes. Valahányszor feltettem mindig az az érzésem volt, hogy itt még nem fejeztek be valamit.
Arról nem is beszélek hogy még az RP is ölte a vinyómat. Windows 8 alatt naponta kétszer megtörtént az hogy a vinyón félre ment a fej és kiakadt. Windows 7 alatt semmi probléma még ha 3-4 hónapig 7/24-be is megy.
A Metro felület is megér egy misét. Érintõn is érdekes érzéseket kelt az emberben, noha kézre esik minden, való igaz. De az egyszerûsítésnek is vannak határai. Lényegében a metro olyan szinten lett fapados, hogy már zavaró.
A Desktop része (nem metro) tényleg teli van jó ötletekkel. Az Explorer ribbon kifejezetten tetszik, a nem lekerekített stílus is szép, valamint az új másolás-beillesztés folyamatábrát is szeretem. Gyors, keveset eszik és jobban bírja a laptop akksija vele. Átlagosan 10-25%-ot is tovább bírja a gépem (energiaséma és használat függvényében). A lock screen, az új bejelentkezés, valamint a beállítások szinkronizálása se éppen rossz dolog.
Úgy néz ki a Microsoft tartja magát az egy-rossz-egy-jó oprendszer sorozathoz. Csoda hogy nem sokan ugranak rá?
Arról nem is beszélek hogy még az RP is ölte a vinyómat. Windows 8 alatt naponta kétszer megtörtént az hogy a vinyón félre ment a fej és kiakadt. Windows 7 alatt semmi probléma még ha 3-4 hónapig 7/24-be is megy.
A Metro felület is megér egy misét. Érintõn is érdekes érzéseket kelt az emberben, noha kézre esik minden, való igaz. De az egyszerûsítésnek is vannak határai. Lényegében a metro olyan szinten lett fapados, hogy már zavaró.
A Desktop része (nem metro) tényleg teli van jó ötletekkel. Az Explorer ribbon kifejezetten tetszik, a nem lekerekített stílus is szép, valamint az új másolás-beillesztés folyamatábrát is szeretem. Gyors, keveset eszik és jobban bírja a laptop akksija vele. Átlagosan 10-25%-ot is tovább bírja a gépem (energiaséma és használat függvényében). A lock screen, az új bejelentkezés, valamint a beállítások szinkronizálása se éppen rossz dolog.
Úgy néz ki a Microsoft tartja magát az egy-rossz-egy-jó oprendszer sorozathoz. Csoda hogy nem sokan ugranak rá?
Próbáltam érintõképernyõs PC-n. 5 perc után az ember keze elfárad a 22"-os képernyõt legyezgetve, ráadásul az ilyen képernyõhöz karnyújtásnyira kell ülni, ami szintén zavaró. Kb. a gyerekeknek teszik, hogy szép szines, meg lehet tapogatni a monitort, meg azoknak, akik erre vannak ráizgulva, mint "felhasználói élmény". Nekem nem volt élmény.
Csak a dilettánsok szajkózzák, hogy asztali gépre nem való. Olyanok, akik még közelrõl sem látták. Fel kellene fogni, hogy ez nem egy felület, csupán a start menü. Amit kb akkor nézel amikor akarsz. Tálca, asztal stb mind megmarad. Hozzáteszem, a régi fajta start menü is kb 2 kattintással visszaállítható.
Ettõl függetlenül a metrot csak az fikázza, aki még nem próbálta....
Ettõl függetlenül a metrot csak az fikázza, aki még nem próbálta....
mire lessz win 8-om addigra már win 12 jelnikmeg 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Nem lenne baj a win8-al ha választható lenne a felület. Nekem nincs táblagépem, asztali gépen, és laptopon pedig használhatatlan. Nekem fontos, hogy ne 20.000 kattintással és ablakok húzogatásával érjek el egy programot. Táblagép frankó dolog, és mindent meg tudsz csinálni vele, de gépelj be vele 2 oldat, vagy írj rajt meg egy programot, és máris megérkezik a hátránya. A win 8 nem nyerte meg a tetszésem, ha ez tartósan így marad, akkor win7 után ubuntu.
Nem lesz. Próbáld több órán keresztül nyomogatni a monitorod. A win 8 jó lehet táblagépen, de desktopon halálra van ítélve. És igen én kipróbáltam érintõképernyõs notebookon és sima asztali gépen is.
Hiába, a Microsoft-nak meg kell lépnie az op.-rencer táblásítását. Egyszerûen nincs más lehetõségük. nagy valoszínûséggel az történik majd, ami a Vista esetén is, vagyis, hogy kissé "nudli" lesz a szoftver. És? Majd kijön a Windows Blue - vagy mi -, abba majd beleépitik az W8-al szerzett tapasztalatokát. Szvsz 2015-re ugyanolyan természetes lesz majd az érintõs Windows mint ma a 7-es. Csak most még hardverben is mellé kell szokni az érintõ kijelzõk miatt (mármint nem a kijelzõkhõz, hanem a Win8 eképpeni kezeléséhez).
← ElőzőOldal 3 / 3