12
-
#12 Érdekes, nekem egy szifonnal voltak hasonló tapasztalataim. Ne temessük a MS-ot, érhet még meglepetés. Ha MS önállóan akar mobilt gyártani, akkor megnehezíti a saját, és az oem gyártói helyzetét is. Legfőképp a Nokiának fájhat majd ez az akció. -
#11 Volt nálam 1 hétig egy lumnia mobil, hasra nem estem tőle. ;) -
#10 Te mikor láttál utoljára használat közben olyan kékhalált, ami nem hardverhibából ered? -
hurkaur #9 "A mobilok, táblák terén meg egyedül ők voltak képesek valami újat alkotni ezekkel a "csempészekkel", de persze ez sem annyira egy olyan dolog, amitől hasra kéne esni, mert egy kisebb cégecske, vagy egy egyetemista 2 hónap alatt összedob egy GUI-t oszt osztogatja." +1. -
N3XUS6 #8 Hát ja. Nem védeni akarom az M$-t, de azért mára a Win elég jól kiforrta magát stabilitásban, meghajtók területén stb.
És mellesleg már nem is ő az IT iparág vezető cége, a "Nagytesó".
A mobilok, táblák terén meg egyedül ők voltak képesek valami újat alkotni ezekkel a "csempészekkel", de persze ez sem annyira egy olyan dolog, amitől hasra kéne esni, mert egy kisebb cégecske, vagy egy egyetemista 2 hónap alatt összedob egy GUI-t oszt osztogatja. -
tomboy013 #7 Látom volt már a kezedben Windows Phone Ekkora marhaságokat hogy kék halál meg újraindulás stb. ... -
hurkaur #6 Szerintem is okos dolog egy baki miatt temetni azt, ami meg kint sincs.. -
#5 Sajnos ez a realitás : http://www.youtube.com/watch?v=N1zxDa3t0fg -
hurkaur #4 Ez igy 2012-ben mar nem annyira vicces -
#3 gyakori szóhasználat lesz a mobilokon :
- kékhalál
- jaj lefagyott
- Újra indult
- Nem ismeri fel a meghajtót
stb. -
tomboy013 #2 Az illusztrált képen pedig elég jól néz ki :P -
hurkaur #1 vagy nem