Magyarország ötödik az internet szabadságát tekintve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces dolog ez a kuruczinfo - ugye nyilván költõi kérdés ez, hisz, a szólás szabadsága addig terjed, amíg nem sérti mások jogait. Ezt is korlátozza egy társadalmi szerzõdés nyilvánvalóan, hisz ha nem így lenne, akkor én követelhetném holnaptól a szúrásszabadságot és leszúrnék mindenkit aki nem tetszik és jogom lenne hozzá?
Azzal meg ne is kezdjük, hogy a kurucz csak igazat mond. A nagy igazmondóság mindig csak addig terjed, amíg mondjuk nem kell elbírálni a fájlcserélésrõl alkotott képünket, ami meg lopás, csak sokan csinálják és nem lehet tömegesen akasztani. Hipokritizmus.
Felesleges objektivitás keresni a szólásszabadság mögött. A realitás amiben élünk csak egy modell amit arra találtunk ki, hogy mi emberek eligazodjunk a világban és ez szubjektív. Okosan, de lehet határokat szabni.
Azzal meg ne is kezdjük, hogy a kurucz csak igazat mond. A nagy igazmondóság mindig csak addig terjed, amíg mondjuk nem kell elbírálni a fájlcserélésrõl alkotott képünket, ami meg lopás, csak sokan csinálják és nem lehet tömegesen akasztani. Hipokritizmus.
Felesleges objektivitás keresni a szólásszabadság mögött. A realitás amiben élünk csak egy modell amit arra találtunk ki, hogy mi emberek eligazodjunk a világban és ez szubjektív. Okosan, de lehet határokat szabni.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Itthon is annyira elõl állok az internet szabadságát tekintve, hogy a netem minden elõzetes bejelentés nélkül idõszakosan random idõtartamokig szabadságolja magát..
A 52m43s-nél levõ jelenetet próbáltam beilleszteni.
na ez az h akk most h is van ez a fene nagy szabadság? persze azt tudom h szabad országban szabad ember azt mond amit szabad.
A kuruc.info nem magyar domain, nem magyarországon van a szerver, és nincs felette joghatósága a magyar államnak. (Ha lenne már zárva lenne.)
nekem is egybõl a kurucinfo jutott eszembe a "Magyarországon nem létezik semmiféle technikai szûrés, nincs cenzúra a honlapok blogok, szöveges üzenetek tekintetében" szöveg hallatán.
ha ennyire szabad ez az ország és mindent ki lehet nyilvánítani akk miért akarták/ják megszüntetni a kurucinfot?