22
  • Nonix
    #22
    angliaban elek, korlatlan net, 300 perc es 3000 sms, 30 napra 15 font (5250 ft).
    Minimalber 6.2 font/ora (2170 ft). Mocsok nagy lehuzas megy magyarorszagon es nem tudom meddig tudjak fokozni a szart...
  • szgege
    #21
    Azért az eléggé gáz,hogy itt lazán a képünkbe szarnak és jóval drágábban kapom meg ugyanazt vagy gyengébb csomagot. Csak tudnám mi a frásznak vagyunk benne ez EU nevű állatfajban,ha egyszer ránk más szabályok érvényesek,mint másokra.
    Jó lenne azt a 4. szolgáltatót beengedni a piacra,hogy legyen valami mozgás. Egyébként Romániában már némileg jobb a helyzet mint itthon,pedig ott is vannak anyagi gondok.
  • Palinko
    #20
    nem mert a nemzeti banknak semmi köze a kamathoz ugye.... ha nem értesz hozzá miért szólsz bele.
  • Linkout
    #19
    Teljesne hülyeség külföldhöz hasonlítani az árazást. az OTP ugye Országos Takarék Pénztár, az ember azt hinné, hogy idehaza azért kedvező lehet a bank, és nem. ROMÁNIÁBAN a személyi kölcsön 14%-os kamattal van, itthon 28% ugyanez, plusz szintén romániában teljesen ingyenes a MAGYAR OPT bankban nyitott számlavezetés. itthon nem.

    Sajnos megszokták, hogy itt le lehet húzni az embereket és kész.

    Kollégám haverja a managementnek vett telefont a T-nél a megjelenés napján 6db iPhone5-öt, mert kellett...
  • hunkenny
    #18
    Ezt a pofatlansagot. 16000Ft kb 45£. Angliaban Vodafone red 25£/honap es Samsung GALAXY S2 adnak hozza. Es ugyan az a Vodafone... Mennyire jo fejek.
  • ProgServ
    #17
    Mert tobben vannak
  • Skill
    #16
    ami durva, hogy anyukám cége olyan szerződést kötött , hogy 4000ft körüli havidíjért annyit beszél belföldön amennyit akar . persze nagy cég , meg telefonálásból él , de akkor is 4k/hó?!
    mondjuk ami fun az ami a tesconál van díjcsomag. 64ft/perc XD ok ok megduplázzák a feltöltésed de akkor is.
  • Wlanseraf
    #15
    Szaros Aldinál 2000!!! perc vagy sms +500mb internet 19.90:DDDDDD erről ennyit:D
  • Tetsuo
    #14
    En nem tudom, hogy ti mit vartok? Azt hitted hogy 2012-ben jobb lesz, mint elotte? Hat nem es ezutan pedig meg rosszabb lesz.
    A rendszervaltas ota az allamadossag (nagyjabol) folyamatosan no amellett, hogy az orszag vagyona folyamatosan csokken, szerinted ebbol barmi jo kisulhet?!
    Ha nem tudtok rendszervaltast csinalni, marpedig nem tudtok mar sok-sok evtizede, akkor vedd a kabatodat es a kalapodat aztan tunes az orszagbol!

    Azt gondoltad, hogy egy ceg olyan dontest hoz, ami neki kevesebb bevetelt eredmenyez? Vagy azt, hogy a torvenyeket azert alkotjak, hogy teged, mint fogyasztot (mert mar csak ez vagy, semmi tobb) megvedjen? :) Pont ezek ellenkezoje folyik.
  • shenmuedc #13
    Régen egy wellness szállodában dolgoztam, és hihetetlen bratyizások voltak a szolgáltatók között. Először csak a t és a pannon utána már mindhárom. És nem csak mobilszolgáltatók hanem más konkurensek is. Röhej ez az egész világ.
  • Mardel
    #12
    Ott nem csak 3 szutyok mobil szolgáltató van.

    Mikor itthon csak 2 volt akkor bejött a vodafone és elnyomta az árakat, elterjedt egy oylan is, hogy míg nem volt voda addig a pannon meg a westel egy titkos szerződést kötött hogy magasan tartják az áraikat...

    De nem csak az a baj, hoyg elég drága díjcsomagok vannak és mind úgy vbannak kiéelzve hogy egyik se érje meg mert mindegiyk drága, hanem még cska másodperc alapú számlázás sincs.

    Röhej hogy 2012-ben 5mp-ért fizetsz 1 percnyi összeget. Mert minden megkezdett perc már 1 percnek számít...
  • caius marius
    #11
    Na ja. :D
    Kifele menet megrendeltem a 200Mb adat roaming csomagjukat. Potom 7 ezerért utána vágják az emberfiának. Szívtam a fogam mert k...a drága, de mondom hurrá nyaralunk, hátha nem lesz wifi. (nem mintha függő lennék vagy ilyesmi :) )
    Azt mondták ha aktív akkor kapok esemest. Hát nem kaptam csak arról, hogy lejárt a felhasználási idő. Én persze nem használtam, nehogymá' ing-gatya legyen az internet. (volt wifi is)
    Aztán most matekozok a Telenorral, hogy kérem vissza a pénzem.
  • kvp
    #10
    Ehhez kepest a pannon prepaid csoamgja jo dragan adja a percdijat, viszont 900 forintert van korlatlan net. (a skype is megy rajta) Egyebkent a legkisebb 'vizhangos' csomag is tobb mint amennyit en egy honapban feltoltok, pedig napi 15-20 perc beszed siman osszejon. (+skype annak akit azon lehet csak elerni)
  • NEXUS6
    #9
    Nem igaz, hogy le se szarják, amit csinálsz!
    Használd csak külföldön a telódat nyugodtan, mire haza jössz már vár egy 150 rugós roaming számla!
  • caius marius
    #8
    Nyáron Olaszországban voltam, lefotóztam az egyik szolgáltató ajánlatát ami az enyémhez képest kb. 10.000.- forinttal olcsóbb az itthoninál. Azóta időnként felteszem a képet az itthoni szolgáltatók, fészbúk oldalaira.
    Le se sz@rják...
  • Darth Sith
    #7
    A cikk kapcsán érdemes megnézni pl az angilai tmobile iphone5-el kapcsolatos árazását. Fele ennyiért van korlátlan beszélgetés/sms/internet mint itt, úgyh, közben kb ingyen utánad vágják a készüléket. Mindezt annak tekintetében, hogy a kinti átlagfizetés sokszorosa az itthoninak.Röhej az egész.És ennek tekintetében most azzal vágnak fel és marketingelnek, hogy itthon töredék fizetés mellett a kinti ár kétszereséért van részben korlátlan csomagjuk? nagyon menő..
  • NEXUS6
    #6
    Ezzel egyetértek, pláne, ha korlátlan a net, akkor korlátlan a beszélgetés is jó esetben.

    A cikk végén levő árakról meg nem árt tudni ugye, hogy kb 22 ezer forintos havi díjas csomag is dukál természetesen hozzá.

    Viszonylag kicsi csomagnál egészben, vagy részletekben 180-at ill 210-et kell kicsengetni érte.
  • Dynamic
    #5
    "A cégvezetők ezeket a csomagokat azoknak szánják, akik maximálisan ki akarják használni okostelefonjukat."

    Lehet, hogy szőrszálhasogatás, de ha maximálisan ki akarom használni az OKOSTELEFONOMAT akkor az nem a korlátlan beszélgetésben nyilvánul meg (arra egy Nokia 3310-es is alkalmas), hanem mondjuk a korlátlan internetben.
  • Mydgard
    #4
    Azert mert ez az orszag egy zsido koszfeszek. A berek a banyaszbeka seggenek szintje alatt, az arak meg duplak, mint Angliaban.
  • Cat #3
    Magyarországon magasabbak az adók, magasabb az ÁFA, van távközlési különadó.
  • HuAn82
    #2
    Gondolom amit a gyarmatokon lehúznak plusz pénzt, abból akcióznak kedvezőbb dijakkal az anyaországban.
  • DPinyó
    #1
    Angliában miért tudják szinte fele annyiért adni ezeket az előfizetéseket. És miért tudják kb. fele áron nyomni a készülékeket ?