246
Chivalry : Medieval Warfare
-
#246 svájci bicska jelleggel szerintem a knight longswordal mellé 1h axe+throwing knives-al kb mindenre jó.
de próbálhatod greatswordal is. -
uwu2020 #245 ja igen, ez lehet hogy nem jó helyre ment Chivalry 2 fórum nincs is itt? -
uwu2020 #244 Tudna valaki segíteni?
Nem tudom merre fejlődjek. Alapvetően mindegy melyik kaszt, mindegyikkel elvagyok, de kéne valami normális fegyver.
Sajnos sokat kell farmolni a jobb cuccokhoz, ezért nem mindegy merre indulok el.
A Devastator már majdnem jó, 10. szinten megkaphatja a great sword-öt (ez meg is van), de kicsit rövidebb, kicsit gyorsabb jobb lenne, (nyilván nem a hossza a baj, mert minél hosszab bannál jobb, de tudom ,hogy a sebességért valami árat kell fizetni), a dmg az rendben van. Sajnos csak sokkal rövidebb vagy sokkal gyengébb fegyvert találok.
Esetleg a battle axe-hoz hasonlítva, ami szintén majdnem nekem való, ott a dmg-ből engednék, ha kicsit hosszabb lehetne.
A fegyver statisztikákat sem szeretném sokáig böngészni, mert foylton agyonvernek közben.
Találtam részletes statot, de ez átláthatatlan, és nem derül ki melyikért mennyitt kell farmolni:
fegyverek link
Szóval kéne egy tanács melyik lehet a nekem való irány.
-
nordan #243 Júni 8 -
BaleniX #242 Ha nem jelennek meg a szerverek akkor mi van? Steam oldalon nem írtak ki semmit. -
#241 -
Kipurcantix #240 Sziasztok! Néhány napja lelehetett szedni ingyen és megmaradt. Azóta futtatok szervert belőle ha valakit érdekel és még nézi ezt a fórumot.:) A szerver neve egyenlőre: [HUN]Szerver 16 férőhelyes általában teli a szerver :D fele magyar szokott lenni a szervernek és egyébként nem is láttam magyar szervereket így én indítottam és úgy néz ki eddig bejön sok mindenkinek :) -
Balci HB #239 Én újra elkezdtem egy nagyobb szünet után. Nehéz lesz megint lejönni róla :D -
#238 -
#237 nemnemnem... nem akarok ismét indulatkezelő tréningre járni. -
#236 kösz hogy írtál, így eszembe jutott hogy el kéne indítani :) -
#235 ez a javelin a legjobb az egész játékban :o -
csanyigabor #234 aranyozott ak 47-re :D
(egyébként már nincs eladó példány) -
#233 De jó áron méred baszki, Mercire gyűjtesz, vagy vadász hétvégére a Lézer Janival? -
csanyigabor #232 Sziasztok, eladó két Chivalry: Medieval Warfare (steam ajándék), 1200 Ft / db áron. -
Balci HB #231 Vasárnap este 7-ig csak 4,24€ a játék. 1 próbát simán megér. -
#230 Ha valakit érdekel, Steamen most le van árazva €3,39-re. -
#229 Valami időszakos hiba volt, mások is panaszkodtak chatben, de azóta se jött elő.
A pingek egyébként nem voltak rosszak, vagy rosszul mutatta a játék. -
Balci HB #228 Ez a legújabb javítás. Nálam nincs probléma a pinggel. az official európai szerókon mindig ok, a többin meg eddig se volt jó a hitreggel együtt. -
#227 Valamelyik utóbbi update alkalmával elcseszhettek valamit megint a netkóddal. Vagy a pingeket nem írja ki jól, vagy jó pingek mellett is szar a hitreg.
Álló íjjász célpontok, oldalbatámadom, széles csapás áthalad két emberen is, mindkettő még simán kilövi a nyílvesszőt és természetesen nem sérülnek. Ez persze csak egy egyértelmű példa. A gyilkolásaim nagyobbik fele meg olyan volt, ahol meg pont úgy láttam, hogy mellé ment...
Tudom, hogy régen is volt ilyen, de folyamatosan csak akkor, ha magasak voltak a pingek, most viszont ilyen 20-60 közé esett mindenki a szerveren. Hozzáteszem 3 szerón is voltam és mindenhol érzékeltem ezt. -
#226 Eh, egy régi bugot sikerül visszahozniuk. Emlékszek még az első patchek előtt a last man standing / last team standingben néha volt, hogyha ki is lett írtva az egyik csapat a map nem ért véget. Akkor elég volt az, hogyha akkor a túlélő csapat öngyilkos lett, na most azóta újra van ez a bug, de most ha már nem él senki a szerver akkor se látja, hogy végetért a kör. :D
Azthiszem jobb lesz beállítani a console-t, meg a mapvote parancsot kinézni. :) -
#225 kb tavaszig szinte folyamatosan játszottam a megjelenés óta, mindegyik kasztban jó sok órám volt.
mikor meguntam a melee csapkodást a sok noobbal, rámentem az íjászra. miután ráéreztem a célzásra, warbow-val gyerekjáték volt az egész. utána nem is erőltettem a többit. már akkor is kegyetlen hentet tudott rendezni egy-egy ügyesebb íjász, azóta meg még buffolták is őket. WTF! totál mesevilágban élnek a fejlesztők, vagy nem tudom. -
#224 Én év elején játszottam vele és nem volt könnyű. Sokkal nehezebb volt mint a többi kaszt.
PErsze ezt úg ymondom, hogy én fegyver unlock-ra mentem tehát minden kasztnál kimaxoltam a fegyvereket.
Ebből a szempontból íjász szívás volt. -
#223 Igen, játszottam íjászt és igen, könnyű. :) -
#222 Játszottál már íjászal egyébként?
Ennél nehezebb, are you joking???
A vesszőt baromli lassan tölti be, a számszeríjnál pöcsöl a és csak a földet nézed ár másodpercig.
A vesszők meg 20-30 db-ra vannak limitálva, örülsz ha egy kör alatt a 20-ból 2 embert sikerül leszedned.
A láda meg olyan helyeken van, hogy útközben tuti eghalsz.
Ezen még mit kéne nehezíteni?
Szerintem próbáld ki az íjász kasztot és utána mesélj. -
#221 Noh, rég játszottam, de most újra elővettem tegnap.
A változtatásokkal nekem őszintén szólva csak egyetlen bajom van. Azzal, hogy lassabbak lettek a karakterek (elsősorban az oldalazás) az íjászoknak ez baromi nagy előny. De szerintem nem a régi sebességet kellene visszaadni, hanem az íjászatot nehezíteni, élethűbbé is tenni egyben.
A másik rossz élmény az volt, hogy régebbről nem rémlik, hogy túlzottan letttek volna csalók, most viszont találkoztam kettővel is. Egyiknek gyorsított voltak a csapása, nem abszolút feltűnően, de azért látható volt, főleg mikor nagy nehéz fegyvereket használt és gyorsabb volt vele mint én az egykezes kardal. A másik csaló meg aimbotos volt nyílpuskával, full lőtávról lőtte a fejeseket. A játékkultúra meg béka segge alatt van, megpróbálnánk kiszavazni, de saját csapattársai nem szavazzák ki, hiába csal... :( -
Kurfürst #220 Én most vettem meg, semmi gondom a server keresővel.
Egyébként zseniális játék :) -
#219 Én amikor még nagyon rég játszottam vele, számomra tökéletesen ment a szerver kereső. -
#218 Üdv!
A játékban még mindig használhatatlan a szerver kereső? -
attika1979 #217 üdv
Mi ez a 2gb amit letöltött a steam a játékhoz?Amikor beléptem semmi nagyobb változást nem tapasztaltam a játékban. -
#216 bár hozzáteszem, én inkább a játékmódokkal, pálya customizálással(várépítés neadjisten) variálnék, de persze az jóval nehezebben megvalósítható és kevésbé is lenne eladható -
#215 várós -
#214 omg...
-
#213 Hát ez kész, nincs valami megoldás a szerverkeresőre? Olyan fos, hogy valami hihetetlen, az esetek 90%-ában egy szervert sem tölt be. -
#212 Mondjuk par napja elkezdtem ujra funolni ffa szervereken ijasszal.
Lehet majd "frag" moviet is osszedobok mert van par vicces tortenes. -
#211 xD -
#210 Uninstall -
#209 Chivalry. az FPS nézet miatt. megnéztem a videót amit Aquir linkelt, szerintem jobb a Chivalry. durvább. -
#208 Köszi. -
#207 Chivalry vs. War of the Roses