7793
  • AnuluWork #7713
    Nekem ez kimaradt. Elvileg. Mindjárt megnézem.
  • Láma!
    április 21-i patch notes-ban írtak róla de nem spiritet kaptunk hanem Celestial Horse's Tear és azzal lehetett az új sipot csinálni.

link
  • AnuluWork #7711
    Én arra emlékszem, hogy síp megvásárláskor lett az enyém. Olyan csomagot vettem, amiben benne volt. Azt írod, bárhonnan. Most próbálok visszaemlékezni, de nem emlékszem arra, hogy eventben celestial horse calling horn vagy spiritet adtak volna, de lehet, hogy akkor pont nem léptem be, ezért.
  • Láma!
    korábban kaptuk azt ingyen eventben, annak a lejárta után lett shop-os. amugy ha belegondolsz elég nagy jóság hogy bárhol vagy, odahivható a ló, és nem kell barangolni mire hivástávolba érsz, illetve nem kell szarakodni vele hogy transfereld városok között ha léghajózol pl valenciába
  • AnuluWork #7709
    Ennyi? Elképesztő. Mindez RL maniért ... :D
  • Carmang
    Hát most hirtelen én sem vágom, hogy mi ez, de van nekünk ilyen, hogy gugli :D

Aszongya: nincs távolság korlátozás, a világ végéről is hívható a ló.
  • AnuluWork #7707
    Mi ez a celestial horse calling horn? :D

Boundos! trainer's flutetal és spirittel lehet manufacture opcióval ilyet csinálni? Mitől több ez, mint egy sima flute? (Nincs dream horseom ...)
  • Kryon
    Vannak keményebb és puhább classok, és olyanok is, amik tudnak valamennyit healelni, de olyan klasszikus felosztás, mint mondjuk wow-ban nincs. Egyébként az összes class egyedi.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Most ismerkedek a játékkal pontosabban még csak most jön lefele. Kérdésem az lenne van valamilyen különbség a karakterek között? Értem ezt úgy mint más mmo-ba tank, heal, dps szerepköre. Bocsánat a sok kezdő kérdésért ha már volt róla szó. Aki tud segíteni köszönöm és még1x elnézést a sok béna kérdésért. Üdv
  • Carmang
  • AnuluWork #7703
  • Carmang
    Én is kaptam. A kérdés jó :)
  • AnuluWork #7701
    Ma kaptam mailben. Ezmiezlesz? :D

A Pearl Abysstól. Eszméletlenül jól néz ki, annak ellenére, hogy max. a gyerekeim fognak vele játszani.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.08.27. 22:59:49
  • Láma!
    Black Desert Online Hungary FB csoportba lépj be, ott találsz, meg elég aktív a csoport is. Rendszeresen írnak kezdők is guild-eket keresve, plusz a bónusz kódokat megosztják az adminok vagy valaki, így nem maradsz le róluk.
  • Carmang
    A régiót az internetszolgáltató címe alapján állapítja meg. Ha nem kecskeméti szolgáltatód, akkor érdekes a helyzet.
    Amúgy az előfordul, hogy kidob. Elég érzékeny a játék.
  • juhaszvik
    Nem volt IP, csak régió.

Nem játszom régóta, de most afk hagytam a játékot estére. Reggel nézek rá, és azt látom, hogy kidobott. Visszajelentkeztem, és ekkor jött ez az email.

Más: tudtok aktív magyar guildet?
  • SzirmosSzisza
    Lehet időzóna probléma, IP címet nem írtak csak régiót? Mo-n belül általában nem tudják pontosan belőni a várost.
  • juhaszvik
    Nem tudom van-e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata: kaptam egy emailt a Pearl Abysstól, hogy valaki belépett a nevemben 4:55-kor, de nem írnak időzónát. Én ugyan beléptem szintén, de csak 6:55-kor (ekkor jött az email is). Nem lehet, hogy az én belépésemet vette idegennek? Azt is írja, hogy "Region: Kecskem?, Hungary", de én nem vagyok kecskeméti. Lehet, hogy ez is csak valamiféle tévedés?
  • Maxtreme

én akcióba megvettem anno valami 3-4 euróért külső oldalról, amúgy annyira nem szar :D
    Sokat fejlődött a kezdeti állapotokhoz képest. Ennyit mindenképp megért.
  • AnuluWork #7694
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    She Will Punish Them :)
  • SzirmosSzisza
    Ezmiez?
  • AnuluWork #7692
    Na, csak sikerült egy másik játéknak 2021re túltolnia a BDO "bizonyos" részeit ...

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.08.04. 21:16:35
  • AnuluWork #7691
    Ohb+, köszi ...
  • Carmang
    Kiválasztod az egyik topikot, és az oldal alján lesz a keresőmező. Jó béna...
  • AnuluWork #7689
    Hogyan lehet keresni a BDO fórumban a pearl abyss oldalán?
  • Burgernemham
    lv58 után megkaptam a Kamasylvia és az utána jövő questeket. Így halad minden a normális kerékvágásban. Utólag még jól is jártam, nem kellett bajlódni a Valencia II macerás sorozatával. Mert gondolom nekikezdtem volna.
  • AnuluWork #7687
    Volt arról hír, hogy a BDO esetleg jön Nintendo Switchre?
  • Burgernemham
    Holnap kiderül. 20% hiányzik az 58-hoz. De igazad van mert eddig is grindeltem más karakterrel is, szóval mindegy. Meg muszáj is a kövek miatt a gear-be.
  • Carmang
    Csak Mediah-val bezárólag ugrod át a főküldiket, lv58 elérése a cél (ha jól emlékszem, még nem járok ott). Utána meg amúgy is több a grind, mint bármilyen küldizés. Szeptember végéig van időd.
  • Burgernemham
    Skippeltem a main quest láncokat? Nem volt időm utánanézni. Sok a meló. Így viszont akkor grindelhetek. Hatvan felett nem lesz egyszerű, mivel nincs most erre időm. Nem kezdek újat, csinálom a Fughar memorandumát.
  • Burgernemham
    Akkor ezt benéztem. Tudok még valamit tenni, vagy reroll?
  • Carmang
    Próbálkozz tovább. Nem tudom mit akarsz beírni, de az általános nevek gyorsan lefoglalódnak. És akkor más már nem választhatja azt.
  • Shevchenko
    Semmit nem fogad el.
  • Carmang
    A Check Name-re kattintasz? Ha azt írja ki, hogy foglalt, akkor bizony másik nevet kell keresni.
  • Shevchenko

Nem tudjátok véletlenül miért nem fogad el semmilyen nevet beírni, nem tudok tovább lépni.
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Discord magyar szerver létezik?
  • Carmang
    Mert a "rossz" küldit vetted fel Alustintól. Érdemes ám patch notest olvasni :) Vagy a küldi leírását elolvasni.
  • Burgernemham
    Kitűnően kezdődik ez is. Ahogy beérsz Veliaba már nem lehet folytatni a Balenos questline-t.
  • savior666
    Már nem játszom, de pár napja benéztem és tömve volt játékossal.
  • TeeKillah
    Köszi.. asszem régebben is úgy volt, hogy ez a kreálós mizéri + 1 hét. Hát... kíváncsi leszek. Nagyon-nagyon ritkán játszom már vele.
    Tök kíváncsi lennék rá, hogy miképpen alakult a játékosállomány a béta óta.