Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az első az offline energiatermelés
A második fura dolog a karakter terhelhetőségének növelése. Csak akkor fejlődik a karakter strength szintje amikor nehéz csomaggal megpakolva kutyagolunk. Még akkor sem nő (vagy legalábbis eléggé elhanyagolható szinten) amikor normál stackelhető cuccokkal éred el a 100%+ terhelést és így caplatsz.
Minden mást úgy tudsz növelni, hogy azt játék közben használod/eszed-iszod, de ez az egyetlen ami kivétel. Már a játék elején kapunk szamarat majd kiskocsit is, tehát aki traderkedéssel foglalkozik annak esze ágában sincsen gyalogosan próbálkozni. Jelenleg a karakterem már csak a felszerelésével + gyüjtögetéshez használt kellékkekkel és a "zsebpénzével" eléri a közel 80%-os terheltséget és ha konkrétan ráállsz a zsákkal rohangálásra akkor is iszonyat lassú az egész. Persze lehet item és loyalty shopban is fejleszteni, de azok is csak egyszerhasználatosak. Szóval még dolgozok a megoldáson. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.03.07. 17:55:42
- Extra teherbírás, több inventory slot: kevesebbet kell fordulnod, meg kevesebbet kell pakolgatnod a lomot a sok szar bound item miatt. Meg haladni is tudsz és nem nyomatod a csigastílust secperc alatt. Persze fejlesztheted az erőt és a helyet in game, de a plusz dolgok előnyt adnak.
- petek (ok, ezt írtad): nem kell a motyót szedegetni. Benyomsz 3 vadállatot, azt felhalmozzák a lomot
- fejlett paci: gyorsabb haladás és ló fejlesztés
-statot adó design item és alsógatya (luck): "kényelmi" dolgok, de előnyt adnak. Nme behozhatatlant, de érezhetőet.
[/cserf][/fülünyúl]
A második kérdésre nem tudom fejből a választ, nem igazán használtam még.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha jól látom van daily rewardként ha belogolsz pearl. Namost hiába kattintottam rá , hogy claim, sehol nem látom , hogy megkaptam.
A másik, elvileg feltettem a marketre pár cuccot, hol tudom megnézni, hogy mit adtam el, vagy m9i van még mindig fent? Egyszerűen sehol sem találom.
Köszönöm a tippeket. Amint feltelepült a játék és a név amit választok szabad lesz, már megyek is, és keresni foglak benneteket. Addig meg rágom a körmöm <#alien>#alien>
Szerver mindenképp Alustin legyen, a magyarok többsége itt játszik ( ha ez számít ). Azon belül látni fogsz egy csomó channelt, csak party szempontjából számít, melyiken vagy.
Ami a guildet illeti, javasolnám magunkat, itt tudhatsz meg többet rólunk.
Ha további kérdésed van, szívesen válaszolok.
A hülye kérdések: szerver ( ha van ), aktív, baráti, türelmes klán ( ha van ) ? 😊
Köszi
Egy guest passt megkoszonnek.
Ki szeretném próbálni a játékot megvétel előtt. Elég sok minden van benne ami tetszik. Valaki tudna adni egy Guest Key-t?
Előre is köszönöm!
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az meg hogy energiába kerül bizonyos dolog pont hogy az abszurd játékot fogja meg, mert rákényszerít, hogy fókuszálj valamire. Nem farmolhatsz ki egyből mindent. Ettől van értéke annak az útnak amit választasz.
Magyarul permagame a játék, bejelentkezel és elvagy, mindig van teendő. Nincs endgame, lehetnek célok, de inkább olyan mint egy fantasy eve online. És ez csak az alap játék a kiegek nélkül.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Köszönöm Soliderking & Yserac a Kapott Guest Passokat! Mint említettem 1 nekem bőven elég! így PM.-ben is megírom hogy a Másodikat visszaadom A Kedves Kűldőnek!
Gyorsak voltatok! Most keltem fel a tegnapi késői munkából így meglepődtem hogy milyen hamar megküldtétek! 😊
Attila Budapest 13. Ker
Azért van ilyen sok content a játékban, hogy még 6 hónap múlva is legyen cél, legyen miért belépni. Ez jó, mivel a legtöbb mmo kifullad amikor végigtolod a sztorit meg kimaxolod a szinteket. Ez egy olyan játék, amiben közben kicsit ücsörög, vagy valami mással is szöszmötöl az ember mint az állandó hentelés. Végigrohanós Akciópistikéknek nyilván nem ez a megfelelő játék.
[/cserf][/fülünyúl]
másfél óra alatt elment a 44 energym.......
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.06. 10:38:30
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
valakinek nincs egy fölös trial kulcsa? lemaradtam a bétáról