Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De összességében szerintem mindketten "utólagosan" racionalizálunk. Te olyan vagy mint én. Időt, energiát öltél a játékba. Esetleg a csapat is jó most. Nem akarod hogy ez változzon. Úgy érzed a játék jó, ezért hajlamos vagy kompromisszumokra. Oh, ez "csak" kis előnyt ad, és ez is, ez is és az 1000. változás is csak kicsi. UPsz ez nagy, de érthető. A végén összegzel és rájösz hogy már nem ugyanaz a játék és nem ugyanaz az élmény sem. Több a "kötelesség" és a "munka" hogy versenyképes legyél olyanokkal akik két szalmaszálat se tettek keresztbe a játékban. A korábbi jó csapat megkopott és sokszor átalakult. A hangulat se ugyanaz már. Kívánom hogy ezt sose éld át és tévedjek!
Másik oldalról ott vagyok én. Kb én is ugyanezt nyomatnám reflexből, de pár apróság elgondolkoztatott és kizökkentett a megrögzött "Fun -atikusságból". Egyrészt a nyilvánvaló lopás és kártékony átalakítás, de ami döntő az a csapat. Jelentős része a msotani csapatnak azonnal jelezte, hogy így nem kívánja folytatni. És nem a csendes többség, hanem akik "vezéregyéniségek". Anélkül meg sokminden elveszik. Megpróbáljuk meggyőzni a daumot és kivárunk, de jó eséllyel ebből már nem lesz semmi pozitív a patch után. Az, hogy nem esznek meg azonnal mindent és szétcseszi egy ilyen hülye változás a guildet (és a sok más guildet is) egész más érzést kelt így. VAlahogy nem ugyanaz a játék így a bárd éle alatt... Azt most racionalizálom, hogy genya a cég, meg nem is olyan jó a játék. Valójában a Daum teljesen korrekt volt eddig és nem hiszem, hogy ez a patch az ő "bűnük", vagy hogy lenne választásuk. A játékse rosszabb, de a csapat viszi a hátán. Enélkül elég könnyen megunható. Azt a gyerek meg itten hisztizik és keresi az okot hogy haragudjon. No, ez vagyok most én. 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.06. 10:43:29
Valaki találkozott már olyannal, hogy a játék nem akar elindulni?
Launcherben be tudok jelentkezni, a play-re nyomva el is kezd valami tölteni de a Daum logónál tovább nem jut a történet, egyszerűen bezárja magát.
Win10 minden frissítéssel, 2-3 napja még simán tudtam játszani :/
+420 millió silver böszme nagy előny, de nem ez a lényeg. A Cég átvert és ez nem tetszik. Nem bízok olyanban aki szemrebbenés nélkül hazudik, csal és lop. Innen kezdve mindegy milyen a termék. Teljes hozzáflérése van hozzá olyanoknak akikre semmi értéket nem bíznék. The End.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.06. 10:24:47
A megrögzött "non p2w" fanatikusok épp azt a részt nem veszik figyelembe, hogy attól hogy valakinek van pénze még játszhat is és az is lehet hogy nem totál nyomorék és idióta. Tehát megkapja ugyanazt amit te +420 milla/hét (mivel 5 db/hét ésnem havi a limit amivel a példádban számolsz). Emellé jön, vagy emellett még itt van az is hogy ez azonnali. Elindul nagybüdös semmivel és kapásból full 16-osban nyomul. a lvl 15-ösök olyan 15-20 milla körül vannak és a lvl 16 könnyebb mint a 15. Tehát nagybüdös nulla játékidővel ott van mint ahol te leszel hetek múlva ha csak a 30-50-100 (+párx10 a súly és hely) ojrót költesz. Ez azt jelenti hogy mindent hamarabb ér el és lazán lecsap téged ha "Lopod" a szűkös szörnyállományból a célt (vagy csak megjelensz a mapon).
A 18-cal meg ne példálózz, mert az kibebaszottul macerás azért mezei userként összekaparni minden slotra. Attól hogy büdös nagy fontos ember a kártyásunk még nem kell neki benyalni a meleg szarig és megadni mindent. A "Nincs időm" nem kifogás MMO-ban. Céllövészeten se akarsz dobogós lenni ha vak vagy, bszod! Ha nincs időd és agyad hozzá (értsd nem ismered a játékot és türelmed sincs), akkor ne játsz MMo-val vagy ne akarj már erősebb lenni a kőkockáknál!
A shop körül az a dráma annyi, hogy hazudtak, szétcseszik a játékot és a közösséget, mint az összes hasonló koreai tucat MMO publisher megtette előtte. AZért választottuk ezt a játékot,mert ez mást igért. Rohadtul nem érdekel milyen lehet p2w-ben vagy "full card supporttal". Ha ilyen lett volna, akkor nem veszem meg. Oh, meg ez a másik: mi MEGVETTÜKa a játékot cserébe azért hogy az ilyen szarságokat ne rakják bele. (Korea és a ruszkik ugyan ilyen rendszerben nyomulnak, de f2p-ben. Nem fizettek semmit a belépéshez.) Lehet nem így nevezték, de ez volt a fő érv a megelőlegezett teljes játék árnak megfelelő fizetésnél. Ha ugyanazt adta volna mint az archeage, akkor kb ugyanaz lenne mint kóKoreában. Top 32. MMORPG és iszonyat anyagi csőd. És itt visszatértünk az ok-okozati összefüggésheZ: ha valaki lop tőled, akkor vissza akarod szerezni a pénzed. Ez a charge back PayPalon és z eu/NA jogban is elég bőséges védelem van a lopás és megtévesztő reklámok ellen. Szóval aki most bepöccent az "enyhe lódiítás" miatt az szerencsés esetben (a cégnek jó eetben) elhagyja csak a játékot. De ha nagyon morcos mackó az illető, akkor szépen minden dollárt visszaigényel a félrevezetés/csalás miatt. És sikerülni fog neki, mert ez elég egyértelmű és lényeges módosítás amiről eddig nagyvonalúan kussoltak
Jó ez, csak a torka véres.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.06. 09:26:20
Amugy pl ertekelhetned, hogy a ceg pl akkor feldobta a labdat, hogy irjuk meg akkor, milyen modon tudnanak penzt kipreselni belolunk ami tetszik is az embereknek. Mert h ki kell az nem vitas, lentebb irtuk tobben is mi miert...Es lehet epito jellegu kommentel segiteni a munkajukat, mi lenne elfogadhato. Sanyi pl amit ide is leirt, azt forumra is beirta, de ott is javareszt az epito jelleg helyett csak a cry megy, egy be nem vezetett es valoszinuleg rovid elettartamu kartalom miatt!! Ird le akkor forumon, mit szeretnel, milyen shop valtozasok legyenek, ami keszteti az embert a vasarlasra, mert ez a jatek, mint minden mas mmo, nem az en vagy te szorakoztatasodra keszult, hanem egy penzugyi befektetes hatalmas milliardos beruhazassal, aminek kokemeny profitot kell terlmenie, es ha ez ilyen, apro, elenyeszo valtozassal elerheto, akkor hajra....Nem basztak at, nem igertek mast, mert MESSZE NEM P2W!! De cry helyett ird az otleteidet a shoprol, sanyie nagyon korrekt amugy, szerintem eddig az a legjobb, meg az sincsen kizarva hogy magat az alapotletet at is gondolja a ceg is, mert tenyleg nagyon kituno lenne, es akkor aztan meg leg erzekenyebb ver pista sem sryolhatna
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
373 900 000 000 silver a p2w usereknek csak az egy szem "Top" costumon. + van egy rakat más anyag is. (1 400 000 000 000 silveraz első lapnyi costumon. Ez 1400 MILLIÁRD silver)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 23:55:47
Ha ez is az lett, akkor ugyanaz a kategória.
Amúgy fene se tudja: BDO, B&S, EOS, AA, Raiders of icarus, ARk: survival evolved, hamarosan érkezik a wow kieg, kicsit később a crowfall, meg valamikor a star citizen, meg fél-egy éven belül a Bless online. For Honor, Pantheon, Camelot Unchained, Lost Ark, revelations onliine, Shroud of the avatar, MU Legend, Lineage Eternal, Warhammer 40k: ETernal crusade, Chroniques of Elyria
Meg valahol még totyog a Life is Feudal, meg a Black Death is.
2013-2015-ben még kanyarban se volt semmi érdemleges...
SIgmon: A "mizéria" nem a tartalom miatt van (bár az is gáz), hanem hogy mást adtak el mnt amit leszállítanak most. Vettél egy lovat, kifizetted, de mire megérkezett hozzád már csak lócitrom lett.
Vicodine#2431
Hát.. remélem, hogy nem veszik ki, mert félek, hogy kitalálnak valami mást (mert ugye bevétel az kell, ezen nem lehet vitatkozni) ami mégkevésbé fog tetszeni és aminél nem hallgatnak majd a népekre.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Am szeretnek meg egy dolgot felhozni, csak ugy ovatosan. Ment itt a vita, ki-ki gyozkodte a masikat, de egy aprosagot elfelejtettunk, meg pedig azt, hogy amirol beszeltunk, bent sincs a jatekban, es valoszinuleg az ellenallas utan, a jovoheti tesztet kovetoen ki is veszik majd, legalabb is eddig halgattak az emberekre, igy valoszinuleg a sok cry fog gyozni, tehat nem is ertem, akinek nem tetszik az is miert es hova leavel meg mi van?😄D
Most lényegében csak annyi történik, hogy aki hajlandó egy kis pénzt áldozni az gyorsabban szerezhet drága cuccokat mintha farmolna, feltéve ha van eladó a marketen egyáltalán, vagy ha el tudja adni a pearl shop itemet, szóval ez azért annyira nem vészes.
Hivatalos fórumon (és nyomokban itt is) megy a sírás, hogy az úgynevezett "skilles" playerekkel ez mekkora kibaszás, hiszen amit ők eddig nagy nehezen összefarmoltak azt most más irl pénzért meg tuja majd venni.
Én meg úgy látom, hogy ezentúl nem csak azoknak lehet top gearje akik itt élik egy játékban az életüket, hanem esetleg annak is aki éppen dolgozik/tanul ect.. Skilles meg nem attól lesz valaki, hogy milyen ügyesen farmolja ki a cuccot hanem, hogy milyen arányban tudja megverni pvpben az azonosan felszerelt ellenfeleket, szerintem.
Én úgy látom jelenleg a kis létszámú agresszív kocka réteg cirkuszol a fórumokon mert mostmár nem csak az ő 24 órát farmoló körüknek lesz esélye normális felszerelésre.
Szerintem viszont ez még akár jól is elsülhet, több hasonlóan felszerelt játékos = több pvpben kompetensebb klán = változatosabb több szereplős node war.
Amugy ez a p2w picit nagyon fel lett fujva meg ha engem is zavar a 100m/costume, de attol meg van a jatekban masik p2w is.
Legjobb pelda jopar Grind tag akik fizetnek azert, hogy amikor ok alszanak mas penzt es xp-t farmoljon nekik. PhD karijat is igyhuztak es raktak ki eladasra. Ja mert ez igy legalis.... Oroszok es a bikinipanda is arulja ezt sajnos :/
Amugy meg sokan azt hiszik, hogy a fejlsztes es a server karbantartas/uzemeltetes szerettel es poni pukival mukodik. Sot sokan csak megvettek a jatekot es semmit nemtoltak bele igy a VIP meg ertheto opcio is.
Picit alacsonyabb arak mondjuk nem artananak a shopba meg account wide itemek.
Amugy valami olyan opcio kene, hogy ne pearl shop itemet hanem pearl-t lehessen arulni viszont az elado ne silvert kapjon hanem egy masik valutat. A masik valutat meg szabalyoznak, hogy mire lehessen kolteni pl boss felszereles-t es sharp/hard kavicsok kilove. Viszont enchant armor/wep,hajok,kocsik,lovak(szigoruan csak a horse marketrol). Most csak ennyi ugrott be ami nem tenne durvava a rendszert es meg bevetel is lenne. Lehetne mondani, hogy a blackstoneis p2w, de ha azt nezzuk, hogy mennyit szerez egy olyan ember aki 24/7 farmolja a bossokat akkor kb egalban lennenek. Illetve ahogy meg elotte irtam akar a bossokat is megolik neked ha fizetsz erte...
Veni, Vidi, Vici
A költségeit a cégnek akkor kellett volna helyesen megterveznie amikor eladta a terméket. Utólagos gyökeres változások a fizet(het)ős tartalomban nem igazán gerinces megoldás. Ha ezt akarták, akkor miért nem így indítottak? Bár a válasz egyszerű: ha így indítanak, akkro a sok előnye ellenére iszonyat durva bukta lett volna a játék. Csak mert a rendszer alapjai azonosak a korábbi játékokkal ahol már kialakult csapatok voltak és rengeteg beleölt idő. Ha nincs semmi amivel kitűnik a játék (a csini grafikán felül), akkor biza nem teljesít túl jól. Lásd a koreai statisztikákat!. Azért persze én se akarom, hogy tönkremenjenek. Egy kis versen yaz MMO piacon hasznos tud lenni. Jobb lett volna ha később jelentik ezt be, mert így sajna nem igazán motiváltak a versenytársak a felhasználóbarátabb változásokra. De legalább aki genyózni akar az most még visszaszerezhet minden elköltött dollárt és eurót...
Még Lineage 2 bétában kezdtem, játszottam egy darabig offon, aztán kurva sok free szerveren.
Amikor bezárt az amnesia és szétszéledtünk, akkor sok-sok játékot kipróbáltam a SRO-tól a Vindictusig bezárólag.
Nyugodtan mondhatom, hogy az L2 után ez az első olyan játék, amivel kedvem van játszani.
Nagyon sok dolog tetszik benne és igen kevés az, ami nem.
És bár a véleményem nem nyom sokat a latba, azért elmondom 😊
Én semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy ezeket a cuccokat IS el lehet adni illetve meg lehet majd vásárolni.
A fejlesztőknek és a munkatársaiknak is meg kell élni valamiből, gondolom nem keveset csengetnek ki fizetések gyanánt és az egyéb költségekre.
Mivel a játék NEM havidíjas, valamiből pénzt kell csinálni.
Én, igaz nagyon kezdő vagyok itt, nem látok akkora eget verő nagy előnyt a Value pack-ban.. A többi meg? Talán csak a camouflage, ami előny - de azt most is megveheti bárki.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
A BDO koreában a 32. helyen van az MMORPG játékok rangsorában. Az Archeage 13-ik. A top 10-ben lineage, Maple story, Lineage 2, B&S, Aion, Wow, Riders of Icarus, Hero (?), Tera, Era Zero vannak. Valamiért nem remekelt a BDO. Talán mert nem adott sok újat hogy elragadja a többitől a játékosokat??? Már koreában ahol nem is próbálkoztak p2w mentes kezdéssel...
Vicodine: nem kell ahhoz a fele játékosnak lelépni, hogy szar legyen a játék (értsd túl alacsony a játékoszszám). A másik két szerver eddig se volt túlzottan sűrű. Kis változás is sokat árthat. Az meg garantálható. Az a különbség a mostani és korábbi helyzet közt, hogy most van választási lehetőség azért MMO fronton. Amikor az archeage bejött hozzánk, akkor abban az 1-2 évben kb teljesen halott volt az MMO piac az EU/NA régióban. Persze volt és van pár régi játék, de semmi új, vagy nem mobiljáték szintű grafika és összetettség. Ez most már nem igaz. Szerencsére most már jobb a helyzet. Alapból elégedett voltam azért a BDO-val, de ez a változás nagyon elvette a kedvemet. Kb minden genyaságot benyeltem volna kivéve ezt az egyet. Nagyon mellément ez a pénzfacsaró taktika... Az Archeage-nál bár a tököm tele volt a Trinoval, mégse éreztem azt, hogy bármi "visszavágást" kellene tennem amiért elcsesznek egy jó játékot. Most viszont kb bármelyik parasztság indokoltnak tűnik. talán mertt kissé hirtelen jött és eddig jobb elképzelésem volt a Daumról a reakcióik alapján, így érzékenyebben érint ez a változás. Szóval az account eladás ugyan nem játszik, de egy sunyi chargeback vagy refund kikényszerítősdi teljesen jogosnak tűni.. Csak hog ypicit együttérezzenek velem a Cégnél ha már ílyen csúful átvertek. Önként és dalolva tejelek, de kényszerből egy elbukott rendszerre nem adok semmit és az eddigieket se tartom jogosnak. No, majd meglátjuk. Kakao szóla', Dajumnak kuss a része, valószínüleg. Így minden megy a terv szerint.
Amugy meg majd a szamok megmutatjak mizujs, amennyiben a mostani jatekosok tobb mint fele maradni fog, az azt jelenti, hogy tobb mint felenek nincs ellenere a valtozas, tehat a tobbseg mellett cselekedtek. Amennyiben nem fog fele megmaradni, akkor elbaszarintottak😄 Tippelesem szerint nem fog lenyegeben valtozni a letszam, max parezer ember fogja otthagyni BDOt(ami lenyegeben nem is fog erzodni), de helyettuk meg jonnek majd ujak. Amennyiben tevedtem, ugy majd utolag elnezest kerek azt cso.
Archeage-t meg lehet fikázni, de ott minen szinten lehetőséged van harcolni és rengeteg módja van a jövedelemszerzésnek. A BDO az picit fércmunka. Hent adja a lóvét, az összes többi meg köret. Mondjuk a köret is bőséges, de a monoton szörnyirtás sokszorosát adja töredék annyi befektetett idő alatt. PvP az céltalan súlytalan csapkodás, meg egy jó tömegbunyó lehetőség a legnagyobb és legerősebb guildeknek. EGy átlagos csapat labdába se rúghat a PvP eventeken. Simán átgyalogolnak rajtuk reflexből a PvP guildek. Ja, meg PvP reward open world pvpben nincs, csak büntetés, büntetés és büntetés. Nincs raid, nincs normális targeting az egyedi buffokhoz (pl FELTÁMASZTÁS). Ezt kaptuk cserébe 30-100 euróért. Minden másra ott a masterCard (most már).
"eco os soul szintu borzadvany az egesz"
Esetleg ki kéne már dobnod a PII procis gépedet és feljebbnyomni a grafikai beállítást low -ról. Nem olyan rossz az. A tipikus koreai túlzásokat is egész jól visszanyesték. Nem olyan mint az echo of saul.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 13:41:00
Aion:
https://www.youtube.com/watch?v=nxbN5nBJIuQ
Archeage:
https://www.youtube.com/watch?v=QPIQBzr1lvE
Csak így találomra
Nem érdekelnek a költségeik. Ha olyan rendszert kínálnak ahol ez a mikrotranzakciós fos megmarad a cég-játékos közti pénzes ügyleten, addig ok. De ha ezt el lehet sózni a játékban, akkro az egy szutyok. Főként ha úgy adták el előtte nagy pénzekárt a játékot, hogy ilyen aztán nem lesz.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 13:31:48
Nem akarok "fair" játékot ahol pénzért ki lehet váltani több hónapi monoton napi 10 órányi farmot 1 óra marketplace ügylettel. Nem akarok olyan társaságot támogatni aki lop, csal és hazudik (lényegében ez ez).
De igazad van. Ez nagyon fair játék. Főként miután a PvP guildek és a többi játékos fele-kétharmada lelép, meg tömegekben megy majd az account selling és a chargeback business még a fél év lejárta előtt.
Azért aranyos ahogy szisztematikusan törlik a GM-ek a fórumon a nekik nem tetsző hozzászólásokat (pl ami a chargeback lehetőséglt és a jogi hátterét írja le az NA és EU területen, vagy ahol screenshot volt a koreai (vagy orosz) marketplace costume pakk árairól és eladési statisztikáiról. Meg folyamatosan pakolgatják át az összes bíráló topicot az "offtopicba". De mindig jön helyetük 5 újabb ha eltűnnek. 😄
ha tényleg ez lenne az indok, akkor lehetne boltból venni silverért, jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy haldokolnak azért csinálják ezt
elsonek azt irtad, hogy megveszek valamit valos penzert amire nagy a kereslet! Ergo, NAGY RA AZ IGENY, tehat kell!! Ezt irtam lentebb is, hogy sokak akiknek nincsen real manija, az is hozzaferhet ezekhez a tartalmakhoz!! Ez sokkal fairebb mar ne is haragudj! Az meg, hogy 2 hettel hamarabb gearelodik ki, es ezert kiad tomenytelen mennyisegu manit, hat grat hozza, pvpben akkor is leverem majd, csak 2 hettel kesobb, ennyi..😄 Most is, ha lenne 10 milliard silverem, brokertol akkor sem tudnek olyan cuccokat venni, mint amit a whban levokbol osszetudok tenni, max 1-2 boss kieget leszamitva, de azt meg azok sem fogjak tudni megvenni nagyobb eselyel a marketrol ,mint akik nem fizettek real manit, hanem siman osszeszedik a penzt, ezt ertsd mar meg!!😄D Ugyanez volt anno Aionban, ment a cry mint allat, azzal a kulonbseggel, hogy ott nagyon is valos p2w cuccok voltak a shopban, korlatlanul szerezhetted a penzt a shopbol, es maxos encsikkel szaladgaltal maxos gearben, mert scrollal minden tradelhetove valt, es akkor is az volt, hogy majd azok akik igy gearelodtek, majd mindenkit levernek. Lofaszt, azok az emberek akik igy gearelodnek, nem pedig csak arra hasznaljak a penzt, hogy kicsit konnyitsenek a gearelodesen mert kevesebb idejuk van, azokat tulnyomo tobbsegben meg ha ezerszer jobb gearben is volt, romma lett alazva, aki meg melle meg jo jatekos is volt, azt par hettel kesobb vertem csak szarra...Engem ezek annyira nem zavarnak h hihetetlen, ha megolnek , nyomok egy gombot, feleledek es megyek mas embert olni, arra meg majd visszaterek kesobb, na bumm. Amugy szerencsere bdoban ezt a penzugyi reszt jol belottek, es igy igazabol akinek tomenytelen mennyisegu manija van, az sem feltetlenul gearelodik hamarabb mint a masik, mert a marketpalce mashogyan mukodik, es nem feltetlenul az veszi meg onnan a cuccot, akinek tobb a penze, lehet nekem hamarabb meg lesz ha kiutom bossbol😄D
Na de mind1, szerintem meg mindig nem leptek at azt a hatart, ami arthat a szemnek, es hogy azt lehessen ra mondani, nem ezt igertek.
"Mert olyan játékot VÁLASZTOTTAM ahol a játékbeli aktivitás, stratégia és a csapatjáték és nem a creditCard számít. Nem az a lényeg, hogy vannak kártyajátékok s, hanem hogy ez NEM ilyen volt és nem így lett eladva. "
Jol valasztottal akkor, mert meg mindig nem a credit card szamit, te nagyon felreertelmezed az egesszet😄 Gondolj mar bele, credit card hogyan tudna felulmulni a strategiat meg a csapatjatekot, amikor szinte lofasz elonyhoz juttat a jatek, havi egy kieget nem tudnal megvenni abbol a penzbol, amit shopbol eladsz, mikozben max 2 honap alatt relative fullos gearnek kell lennie!! Kicsit gondold mar vegig a matekot, meg az egesszet. Latom nagyon raporogtel, de vegyel egy kis levegot, nezzel at "a masik oldalra" is, ne csak egy szogbol kovesd le az egesszet, es akkor rajossz, hogy ez nokedli, egy tulspirazott baszakodas az egesz, semmi nem valtozik a shopban olyan iranyba, ami aggodalomra adhat okot.
- megveszed valós pénzen az itemet amire NAGY a kereslet, mert semmilyen módon nem elérhető/farmolható játékbeli aktivitással
- eladod az itemet játékbeli fizetőeszközért.
+ a játékbeli fizetőeszközből kb korlátlan mennyiségben elérhető minden fejlesztéshez/erősebb itemhez szükséges anyag
Ennyi. Játékidő 0-1 óra, AP+DP=450. Gudlakk a PvP versenyben!
És ami a lényeg: úgy adták el a terméket, mint amiben ilyen jellegű tranzakció nem lesz lehetséges. Ennyi. Se több, se kevesebb.
"Es itt meg mindig limitalva akarjak bevezetni az egesszet, es az, hogy ezzel mas ember elonyhoz jut, miert rontja az en jatekelmenyemet?:"
Mert olyan játékot VÁLASZTOTTAM ahol a játékbeli aktivitás, stratégia és a csapatjáték és nem a creditCard számít. Nem az a lényeg, hogy vannak kártyajátékok s, hanem hogy ez NEM ilyen volt és nem így lett eladva.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 12:11:51
A BDO talán egyetlen versenyelőnye a viszonylag "fair" játék volt és a direct p2w hiánya. No, ennek annyi. Ez most b2p-subscription-microtransaction-p2w system. Mindenből nyúlnak egy kicsit.
edit: és még egyszer. Nem azzal van gond, hogy ez most milyen lesz végül. Az a hiba ebben, hogy átbasztak minket és elvárnák hogy még jó képet is vágjunk hozzá. Ha egyszer egy vállalat megbízhatatlan, akkor az nálam kb halott. Ebből jó eséllyel charge back lesz paypalon hamis/megtévesztő reklám és scam miatt. (180 napig lehet élni ezzel a lehetőséggel)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 11:48:46
Nezzuk a peldat: Ott van a karaktered, fel vagy gearelve, relative end game cuccban szaladgalsz, elvezed a jatekot, haverokkal rofogtok discordon, jokat rohogtok, meszaroljatok az enemyt, egyszer csak valamelyikotok fellapozza a forumot, es irjak, hogy 2 percen belul minden shoppos item tradelheto lesz, betesznek meg ilyen meg olyan cuccokat, mindenki had vigye. Ti erre felhordultok, mar nem is elvezitek az amugy fasza jatekot, pusztan az egotok korlatai miatt kikapcsoljatok a jatekot es nem logoltok be tobbet, pedig effektive ingame a ti jatekelmenyeteket semmi nem befolyasolta a valtozas, semmi nem hat ki ra, de maga a tudat mar lekorlatoz es ennyi..😄 Hihetetlen az emberi butasag😄 Nem tudom, meg fogjak -e valositani ezeket a valtozasokat, szerintem az elkepesztoen sok idiota miatt lehet nem, de ha meg is, akkor az az en jatekomat semmiben sem fogja befolyasolni, kiveve, hogy mivel mar sok real manit felefektettem, ezert a jovoben a cuccokat inkabb marketplacerol, mint sem shopbol vennem, azt ennyi. Na bumm, hu de szar atya isten...
Móka és kacagás, TS vezetés, veterán játékosok, 70+ aktív tag, raidek, jóléti sausan partyk, guild ház/küldik/bónuszok és garantált állampolgárság!
Többet akarsz tudni? Jelentkezz most!
https://www.facebook.com/groups/rarguild/
Utoljára szerkesztette: Lord_Giga, 2016.08.04. 21:51:33
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/