Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sjanos ez nem valószinű. EGyrészt ha bekerül a játékba, akkor a hatása azonnali és visszavonhatatlan. Akinek nem tetszik az nem fog várni, hogy hátha jobb lesz és nem is fog visszatérni jó eséllyel. Másrészt ez nem igazán a Daum döntése. A Kakaó visszajelzett, hogy ideje lenni többet kisajtolni ebből a játékból és innen kezdve nincs igazán mozgástere a daumnak se.

De összességében szerintem mindketten "utólagosan" racionalizálunk. Te olyan vagy mint én. Időt, energiát öltél a játékba. Esetleg a csapat is jó most. Nem akarod hogy ez változzon. Úgy érzed a játék jó, ezért hajlamos vagy kompromisszumokra. Oh, ez "csak" kis előnyt ad, és ez is, ez is és az 1000. változás is csak kicsi. UPsz ez nagy, de érthető. A végén összegzel és rájösz hogy már nem ugyanaz a játék és nem ugyanaz az élmény sem. Több a "kötelesség" és a "munka" hogy versenyképes legyél olyanokkal akik két szalmaszálat se tettek keresztbe a játékban. A korábbi jó csapat megkopott és sokszor átalakult. A hangulat se ugyanaz már. Kívánom hogy ezt sose éld át és tévedjek!
Másik oldalról ott vagyok én. Kb én is ugyanezt nyomatnám reflexből, de pár apróság elgondolkoztatott és kizökkentett a megrögzött "Fun -atikusságból". Egyrészt a nyilvánvaló lopás és kártékony átalakítás, de ami döntő az a csapat. Jelentős része a msotani csapatnak azonnal jelezte, hogy így nem kívánja folytatni. És nem a csendes többség, hanem akik "vezéregyéniségek". Anélkül meg sokminden elveszik. Megpróbáljuk meggyőzni a daumot és kivárunk, de jó eséllyel ebből már nem lesz semmi pozitív a patch után. Az, hogy nem esznek meg azonnal mindent és szétcseszi egy ilyen hülye változás a guildet (és a sok más guildet is) egész más érzést kelt így. VAlahogy nem ugyanaz a játék így a bárd éle alatt... Azt most racionalizálom, hogy genya a cég, meg nem is olyan jó a játék. Valójában a Daum teljesen korrekt volt eddig és nem hiszem, hogy ez a patch az ő "bűnük", vagy hogy lenne választásuk. A játékse rosszabb, de a csapat viszi a hátán. Enélkül elég könnyen megunható. Azt a gyerek meg itten hisztizik és keresi az okot hogy haragudjon. No, ez vagyok most én. 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.06. 10:43:29
El sem olvasod amit irok, csak a szokasos betanult sablon cry reakciot tolod, semmi epito jelleg nincsen benne, egyetlen otlettel nem alsz elo, hogy mit lehetne ez helyett csinalni, mert a az uzemelteto nyitott az otletekre, csak cry cry cry....
Hecker007
Üdv!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a játék nem akar elindulni?
Launcherben be tudok jelentkezni, a play-re nyomva el is kezd valami tölteni de a Daum logónál tovább nem jut a történet, egyszerűen bezárja magát.
Win10 minden frissítéssel, 2-3 napja még simán tudtam játszani :/

Megprobalom utoljara, hatha 10edszerre sikerul😄D NEM LETEZO TARTALOMROL VITAZUNK, AMIT SZINTE BIZTOS, HOGY A "PROBAIDO" UTAN NEM FOGNAK ELESITENI!!!!!!! MIROL BESZELSZ, MI A BAJOD?????? NINCSEN TEMA, NEM TORTENT VALTOZAS, !!!! Na, igy hatha..😄D Amugy meg neked akkor nem valo mmo, mert ettol lightosabb "anti f2p" shoppal mar reg nem talalkoztam, es szerintem nem is fogok😊
"(de nincsen, mert kurvara nem nagy elony amit adnak ezek a szarok)"
+420 millió silver böszme nagy előny, de nem ez a lényeg. A Cég átvert és ez nem tetszik. Nem bízok olyanban aki szemrebbenés nélkül hazudik, csal és lop. Innen kezdve mindegy milyen a termék. Teljes hozzáflérése van hozzá olyanoknak akikre semmi értéket nem bíznék. The End.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.06. 10:24:47
Ja es meg egy "aprosag"! Annak idejen volt egy nagyon fasza, tenyleg tokeletes uzleti model, a megvesszuk a jatekot, es havi elofizetesi dijat fizetunk havonta, es nincsenek shoppos tartalmak, fejlesztik a jatekot mint a gep, minden honapban ment a lovetta a fejlesztoknek kemenyen. Ez viszont az embereknek nem tetszett, elszaporodtak az ingyenelok, akik igenyeltek az f2p modellt, vagy max b2pt. Elkezdtek a fejlesztok ennek hatasara a "shoppokat" fejleszteni, mar minden cegnek van kulon reszlege, akik azzal foglalkoznak, milyen marketinget valositsanak meg a shopban, hogy meglegyen a betevo. Ezt az emberek harcoltak ki maguknak, es aki ezek koze tartozott anno, hogy nem volt hajlando kiadni egy szolgaltatasert penzt, az maga is hozzajarul egy olyan rendszer generalodasahoz, ami jelenleg, mint lajuk sokaknak nem tetszik! Fejlesztoi illetve uzemeltetoi oldalrol a legtobb ember sosem nezi at a dolgot, mindig mindenki csak a sajat hulyeseget fujja, es senki sem gondol arra, hogy ez egy vallakozas, uzlet, nem pedig jatek. ha nekem van egy nagy vallalkozasom, ahol mondjuk dolgoznak 100an, de egy ido utan mar megy ugy az uzlet, mint az elejen, akkor valtoztatni kell, es ha ennek az az ara, hogy 40 ember elmenjen a picsaba, akkor ennyi, meg kell lepni, ha tobb a penz benne. Itt minden csak es kizarolag a penzrol szol, olyan mmo fejleszto ceget te a budos eletbe nem fogsz talalni, ne is remenykedj, aki a te felfogasod szerint "p2w tartalmat" nem tesz majd bele idovel a jatekaba, ha csak nem havidijas. Mert ebbol elnek, kell nekik a penz, akar csak neked is a te munkadbol. En is magamnak termelem a penzt, nem munkahelyen vagyok, es bizony az osszes aprosagot meg kell tennem annak erdekeben, hogy evvegen minel tobb penz usse a markomat! Ha ez vkinek nem tetszik es besir? Szarni ra...
Tetelezzuk fel, h igazad van(de nincsen, mert kurvara nem nagy elony amit adnak ezek a szarok), akkor is meg mindig elfelejtesz egy tenyt a hatalmas crytenger kozepette, HOGY NEM VEZETTEK BE EZTA RENDSZERT, ES A FOGADTATAS MIATT A LEGVALOSZINUBB FORGATOKONYV, HOGY AZ EGY HETES PROBA UTAN NEM IS LESZ MARADOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezert nem ertem a sok cryt, leavelnek az emberek, cryolnak, de nincss is esemeny, nem is tortent valtozas, annyi h kiprobalnak vmit.😄D Kajak nem ertem az embereket miert nem lehet gondolkodni!! Te is csak cryolsz, de eddig egyetlen jo otlettel nem dobtad fel a temat, hogy akkor mit kellene szerinted valtoztatnia shopon, hogy az emberek jo sok manit haggyanak ott, es nel egyen a te felfogasod szerint p2w!!! Fejezd be a cryt es van ra hivatalos topic, kenjed oda az otleteidet, mivel az a szerencse, h normalis a ceg, ezert meghalgat mindenkit es levonja a konzekvenciakat, es ha van jo marketinges tetel amit ki tudnak ragadni az otletek kozul, es latnak benne fantaziat, mivel lehetne olyan mertekben novelni a bevetelt mint a mostani teszt cuccal, akkor nyilvan azt is atdolgozzak es lehet beteszik, ha az kell az embereknek. Faszomat mar a cryokba de tenyleg, semmi ertelme, nem letezo dologrol vitazni mar tenyleg gaz
1 hónap alatt 11 darab 18-asat tudsz venni card módban. Az 5 darab heti limit.

A megrögzött "non p2w" fanatikusok épp azt a részt nem veszik figyelembe, hogy attól hogy valakinek van pénze még játszhat is és az is lehet hogy nem totál nyomorék és idióta. Tehát megkapja ugyanazt amit te +420 milla/hét (mivel 5 db/hét ésnem havi a limit amivel a példádban számolsz). Emellé jön, vagy emellett még itt van az is hogy ez azonnali. Elindul nagybüdös semmivel és kapásból full 16-osban nyomul. a lvl 15-ösök olyan 15-20 milla körül vannak és a lvl 16 könnyebb mint a 15. Tehát nagybüdös nulla játékidővel ott van mint ahol te leszel hetek múlva ha csak a 30-50-100 (+párx10 a súly és hely) ojrót költesz. Ez azt jelenti hogy mindent hamarabb ér el és lazán lecsap téged ha "Lopod" a szűkös szörnyállományból a célt (vagy csak megjelensz a mapon).
A 18-cal meg ne példálózz, mert az kibebaszottul macerás azért mezei userként összekaparni minden slotra. Attól hogy büdös nagy fontos ember a kártyásunk még nem kell neki benyalni a meleg szarig és megadni mindent. A "Nincs időm" nem kifogás MMO-ban. Céllövészeten se akarsz dobogós lenni ha vak vagy, bszod! Ha nincs időd és agyad hozzá (értsd nem ismered a játékot és türelmed sincs), akkor ne játsz MMo-val vagy ne akarj már erősebb lenni a kőkockáknál!

A shop körül az a dráma annyi, hogy hazudtak, szétcseszik a játékot és a közösséget, mint az összes hasonló koreai tucat MMO publisher megtette előtte. AZért választottuk ezt a játékot,mert ez mást igért. Rohadtul nem érdekel milyen lehet p2w-ben vagy "full card supporttal". Ha ilyen lett volna, akkor nem veszem meg. Oh, meg ez a másik: mi MEGVETTÜKa a játékot cserébe azért hogy az ilyen szarságokat ne rakják bele. (Korea és a ruszkik ugyan ilyen rendszerben nyomulnak, de f2p-ben. Nem fizettek semmit a belépéshez.) Lehet nem így nevezték, de ez volt a fő érv a megelőlegezett teljes játék árnak megfelelő fizetésnél. Ha ugyanazt adta volna mint az archeage, akkor kb ugyanaz lenne mint kóKoreában. Top 32. MMORPG és iszonyat anyagi csőd. És itt visszatértünk az ok-okozati összefüggésheZ: ha valaki lop tőled, akkor vissza akarod szerezni a pénzed. Ez a charge back PayPalon és z eu/NA jogban is elég bőséges védelem van a lopás és megtévesztő reklámok ellen. Szóval aki most bepöccent az "enyhe lódiítás" miatt az szerencsés esetben (a cégnek jó eetben) elhagyja csak a játékot. De ha nagyon morcos mackó az illető, akkor szépen minden dollárt visszaigényel a félrevezetés/csalás miatt. És sikerülni fog neki, mert ez elég egyértelmű és lényeges módosítás amiről eddig nagyvonalúan kussoltak

Jó ez, csak a torka véres.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.06. 09:26:20
100 misi/ pack. 1 atlagos 18as rucinak mondjuk olyan 150 misi koruli az ara, tehat 1 honap alatt olyan 2 es fel kieget tudsz megvenni belol. Fegyo meg dragabb.Na de ennyi ido alatt mas is osszerakja(sot, egyszerubb osszerakni mint megvenni😄D), de pl akinek nincsen napi 4-5-6...+ oraja gamelni, hanem csak 1-2, az maniert cserebe tudja tartani a lepest. Akinek meg ideje is meg penze is, az kicsit hamarabb gearelodik azt ennyi, de ott sincsen nagy leszakadas, mert iszonyat gyorsan lehet haladni a gearrel, nem kel fel ev mire vki osszerakja a geart...A maxos geart, 5os ekszerekkel meg ugy sem az fogja vinni, akinek sok a penze, hanem akinek tobb a szerencseje es osszejon neki...Ha p2w lenne, akkor az szamomra azt jelentene, hogy shopbol olyan cuccot veszel, amit mashogy nem tudsz megszerezni es akkora elonyhoz juttat, hogy az mar gaz, vagy pedig az, hogy annyira gyorsabb lenne a gearelodes, hogy nagyon elszakadna a penzes ember a tobbitol, de itt szo sincs ilyenrol, mire ezt beteszik, mar most eleve az emberek tulnyomo tobbsege csak az ekszer plusszolassal szoszol, tobbi minden megvan, tehat annyira nem fognak tudni bevasarolni, hogy elszakadjanak, egyszeruen nem tudom agyilag megerteni ebben mi a p2w, es mi ez az elkepeszto drama a shop korul...De sajna a hozzad hasonlo hozzaallasu emberek miatt ebbol a shop valtozasbol sem lesz semmi a teszt utan.

Amugy pl ertekelhetned, hogy a ceg pl akkor feldobta a labdat, hogy irjuk meg akkor, milyen modon tudnanak penzt kipreselni belolunk ami tetszik is az embereknek. Mert h ki kell az nem vitas, lentebb irtuk tobben is mi miert...Es lehet epito jellegu kommentel segiteni a munkajukat, mi lenne elfogadhato. Sanyi pl amit ide is leirt, azt forumra is beirta, de ott is javareszt az epito jelleg helyett csak a cry megy, egy be nem vezetett es valoszinuleg rovid elettartamu kartalom miatt!! Ird le akkor forumon, mit szeretnel, milyen shop valtozasok legyenek, ami keszteti az embert a vasarlasra, mert ez a jatek, mint minden mas mmo, nem az en vagy te szorakoztatasodra keszult, hanem egy penzugyi befektetes hatalmas milliardos beruhazassal, aminek kokemeny profitot kell terlmenie, es ha ez ilyen, apro, elenyeszo valtozassal elerheto, akkor hajra....Nem basztak at, nem igertek mast, mert MESSZE NEM P2W!! De cry helyett ird az otleteidet a shoprol, sanyie nagyon korrekt amugy, szerintem eddig az a legjobb, meg az sincsen kizarva hogy magat az alapotletet at is gondolja a ceg is, mert tenyleg nagyon kituno lenne, es akkor aztan meg leg erzekenyebb ver pista sem sryolhatna
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Albion Online most az új sandbox open world mmo ami megy, de BDO után sajna eléggé kevéskének néz ki,

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azért egy váltás a "nincs valós pénzes item eladás in game pénzért" verzióról az "Igen, persze küddalóvét azt' kapsz félmilliárdot hetente" erősen alapokat érintő változás. Az egyetlen ami meggyőzött a BDO választására és az előrendelésre ez a "furcsa" RM-in game resource különválasztás volt. Annek mostannyi. Azt itten van a Jövő. Tessék élvezni! 100-150 ojróé kapsz 422,5 millió silvert hetente. Jószerencsét a versenyképességhez csóri 100 eurós pakkoddal, vagy a mégcsóribb 30-assal!:

373 900 000 000 silver a p2w usereknek csak az egy szem "Top" costumon. + van egy rakat más anyag is. (1 400 000 000 000 silveraz első lapnyi costumon. Ez 1400 MILLIÁRD silver)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 23:55:47
A jatek tartalma nagy tempoban no, nem lehet panasz, sosem unatkozik a paraszt mert mindig van valami ujitas. Shop lenyegesen nem valtozot, messze nem p2w, ott sincs locitrom. Minden mmoban van, de sehol nem szamit p2wnek ez a fajta shop. Ami miatt a cry megy, az bent sincs, es hosszutavon nem is lesz szerintem, bar az is messze nem locitrom meg mindig, de bent sincs!! Nem letezo dolog miatt cryolni meg elegge fura
Ki mondta hogy nem tucat MMO-k? 😄
Ha ez is az lett, akkor ugyanaz a kategória.
Amúgy fene se tudja: BDO, B&S, EOS, AA, Raiders of icarus, ARk: survival evolved, hamarosan érkezik a wow kieg, kicsit később a crowfall, meg valamikor a star citizen, meg fél-egy éven belül a Bless online. For Honor, Pantheon, Camelot Unchained, Lost Ark, revelations onliine, Shroud of the avatar, MU Legend, Lineage Eternal, Warhammer 40k: ETernal crusade, Chroniques of Elyria
Meg valahol még totyog a Life is Feudal, meg a Black Death is.

2013-2015-ben még kanyarban se volt semmi érdemleges...

SIgmon: A "mizéria" nem a tartalom miatt van (bár az is gáz), hanem hogy mást adtak el mnt amit leszállítanak most. Vettél egy lovat, kifizetted, de mire megérkezett hozzád már csak lócitrom lett.
Igen, cegnek kell a lovetta, vmibol penzt kell csinalniuk, tehat vmi lesz helyette az tuti ha ez nem is
B&S? Na ott volt kibaszás meg szarakodás a népekkel, nem beszélve arról, hogy a kommunikációja az NCSoftnak már az L2 óta egy darab szar. Én akkor töröltem le,m amikor kitalálták, hogy a fegyverek ezentúl csak egy szokettel rendelkeznek és ha akarsz többet, akkor vegyél kalapácsot... Egy ótvar!

Vicodine#2431

Hát.. remélem, hogy nem veszik ki, mert félek, hogy kitalálnak valami mást (mert ugye bevétel az kell, ezen nem lehet vitatkozni) ami mégkevésbé fog tetszeni és aminél nem hallgatnak majd a népekre.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

En nem ismerek egyet sem, bennem is felvetodott ez a kerdes😄

Am szeretnek meg egy dolgot felhozni, csak ugy ovatosan. Ment itt a vita, ki-ki gyozkodte a masikat, de egy aprosagot elfelejtettunk, meg pedig azt, hogy amirol beszeltunk, bent sincs a jatekban, es valoszinuleg az ellenallas utan, a jovoheti tesztet kovetoen ki is veszik majd, legalabb is eddig halgattak az emberekre, igy valoszinuleg a sok cry fog gyozni, tehat nem is ertem, akinek nem tetszik az is miert es hova leavel meg mi van?😄D
Mi lenne az a hatalmas választási lehetőség jelenleg az mmo piacon? Télleg érdekelne, persze a tucat koreai mmokat leszámítva.
Ez a pay to win téma véleményem szerint mostanában egy kissé fel lett fújva. Amennyiben lehetne a pearl shopon keresztül venni 20 enchantos cuccokat vagy olyan felszerelést ami minden normál módon elérhető felszerelésnél erősebb akkor azt mondom az már pay to win.
Most lényegében csak annyi történik, hogy aki hajlandó egy kis pénzt áldozni az gyorsabban szerezhet drága cuccokat mintha farmolna, feltéve ha van eladó a marketen egyáltalán, vagy ha el tudja adni a pearl shop itemet, szóval ez azért annyira nem vészes.

Hivatalos fórumon (és nyomokban itt is) megy a sírás, hogy az úgynevezett "skilles" playerekkel ez mekkora kibaszás, hiszen amit ők eddig nagy nehezen összefarmoltak azt most más irl pénzért meg tuja majd venni.

Én meg úgy látom, hogy ezentúl nem csak azoknak lehet top gearje akik itt élik egy játékban az életüket, hanem esetleg annak is aki éppen dolgozik/tanul ect.. Skilles meg nem attól lesz valaki, hogy milyen ügyesen farmolja ki a cuccot hanem, hogy milyen arányban tudja megverni pvpben az azonosan felszerelt ellenfeleket, szerintem.

Én úgy látom jelenleg a kis létszámú agresszív kocka réteg cirkuszol a fórumokon mert mostmár nem csak az ő 24 órát farmoló körüknek lesz esélye normális felszerelésre.

Szerintem viszont ez még akár jól is elsülhet, több hasonlóan felszerelt játékos = több pvpben kompetensebb klán = változatosabb több szereplős node war.

B&S nem is ertem mit keres ott illetve amikor B&S nalunk kijott BDO meg sokkalta hatrebb volt 😊

Amugy ez a p2w picit nagyon fel lett fujva meg ha engem is zavar a 100m/costume, de attol meg van a jatekban masik p2w is.
Legjobb pelda jopar Grind tag akik fizetnek azert, hogy amikor ok alszanak mas penzt es xp-t farmoljon nekik. PhD karijat is igyhuztak es raktak ki eladasra. Ja mert ez igy legalis.... Oroszok es a bikinipanda is arulja ezt sajnos :/

Amugy meg sokan azt hiszik, hogy a fejlsztes es a server karbantartas/uzemeltetes szerettel es poni pukival mukodik. Sot sokan csak megvettek a jatekot es semmit nemtoltak bele igy a VIP meg ertheto opcio is.
Picit alacsonyabb arak mondjuk nem artananak a shopba meg account wide itemek.

Amugy valami olyan opcio kene, hogy ne pearl shop itemet hanem pearl-t lehessen arulni viszont az elado ne silvert kapjon hanem egy masik valutat. A masik valutat meg szabalyoznak, hogy mire lehessen kolteni pl boss felszereles-t es sharp/hard kavicsok kilove. Viszont enchant armor/wep,hajok,kocsik,lovak(szigoruan csak a horse marketrol). Most csak ennyi ugrott be ami nem tenne durvava a rendszert es meg bevetel is lenne. Lehetne mondani, hogy a blackstoneis p2w, de ha azt nezzuk, hogy mennyit szerez egy olyan ember aki 24/7 farmolja a bossokat akkor kb egalban lennenek. Illetve ahogy meg elotte irtam akar a bossokat is megolik neked ha fizetsz erte...

Veni, Vidi, Vici

A value pack a havi díj. Vagyis a VIP/MEmber/Patron státusz. Az a +30% jövedelem annyit teszt, hogy ott is hasznot tudsz termelni a marketplace eladásokon, ahol más nem value pakkos már veszteséget termel. Sok ilyen helyzet és item van. Én is pofátlanul kihasználom ezt az előnyt. Lényegében ez annyit tesz, hogy hosszabb távon AH-ban bevételt csak akkor termelsz, ha van value pakkod. Vett anyagból scak veszteséged lesz. Craft meg nem ad hozzá semmit a magas adó miatt.
A költségeit a cégnek akkor kellett volna helyesen megterveznie amikor eladta a terméket. Utólagos gyökeres változások a fizet(het)ős tartalomban nem igazán gerinces megoldás. Ha ezt akarták, akkor miért nem így indítottak? Bár a válasz egyszerű: ha így indítanak, akkro a sok előnye ellenére iszonyat durva bukta lett volna a játék. Csak mert a rendszer alapjai azonosak a korábbi játékokkal ahol már kialakult csapatok voltak és rengeteg beleölt idő. Ha nincs semmi amivel kitűnik a játék (a csini grafikán felül), akkor biza nem teljesít túl jól. Lásd a koreai statisztikákat!. Azért persze én se akarom, hogy tönkremenjenek. Egy kis versen yaz MMO piacon hasznos tud lenni. Jobb lett volna ha később jelentik ezt be, mert így sajna nem igazán motiváltak a versenytársak a felhasználóbarátabb változásokra. De legalább aki genyózni akar az most még visszaszerezhet minden elköltött dollárt és eurót...
Én, bár nem úgy tűnik - régi motoros vagyok 😉
Még Lineage 2 bétában kezdtem, játszottam egy darabig offon, aztán kurva sok free szerveren.
Amikor bezárt az amnesia és szétszéledtünk, akkor sok-sok játékot kipróbáltam a SRO-tól a Vindictusig bezárólag.
Nyugodtan mondhatom, hogy az L2 után ez az első olyan játék, amivel kedvem van játszani.
Nagyon sok dolog tetszik benne és igen kevés az, ami nem.
És bár a véleményem nem nyom sokat a latba, azért elmondom 😊
Én semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy ezeket a cuccokat IS el lehet adni illetve meg lehet majd vásárolni.
A fejlesztőknek és a munkatársaiknak is meg kell élni valamiből, gondolom nem keveset csengetnek ki fizetések gyanánt és az egyéb költségekre.
Mivel a játék NEM havidíjas, valamiből pénzt kell csinálni.

Én, igaz nagyon kezdő vagyok itt, nem látok akkora eget verő nagy előnyt a Value pack-ban.. A többi meg? Talán csak a camouflage, ami előny - de azt most is megveheti bárki.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Oh, és kis háttérinfó:
A BDO koreában a 32. helyen van az MMORPG játékok rangsorában. Az Archeage 13-ik. A top 10-ben lineage, Maple story, Lineage 2, B&S, Aion, Wow, Riders of Icarus, Hero (?), Tera, Era Zero vannak. Valamiért nem remekelt a BDO. Talán mert nem adott sok újat hogy elragadja a többitől a játékosokat??? Már koreában ahol nem is próbálkoztak p2w mentes kezdéssel...
Ez lesz az utolsó siege-ünk holnap. Ha marad is a csapat egy része, akkor se lesz ez már ugyanaz. Pedig igen jó a társaság. No, de feliratkoztunk steames csoportba, azt' ha jön valami amibe sokan beszállnak, akkor lehet csapódni.

Vicodine: nem kell ahhoz a fele játékosnak lelépni, hogy szar legyen a játék (értsd túl alacsony a játékoszszám). A másik két szerver eddig se volt túlzottan sűrű. Kis változás is sokat árthat. Az meg garantálható. Az a különbség a mostani és korábbi helyzet közt, hogy most van választási lehetőség azért MMO fronton. Amikor az archeage bejött hozzánk, akkor abban az 1-2 évben kb teljesen halott volt az MMO piac az EU/NA régióban. Persze volt és van pár régi játék, de semmi új, vagy nem mobiljáték szintű grafika és összetettség. Ez most már nem igaz. Szerencsére most már jobb a helyzet. Alapból elégedett voltam azért a BDO-val, de ez a változás nagyon elvette a kedvemet. Kb minden genyaságot benyeltem volna kivéve ezt az egyet. Nagyon mellément ez a pénzfacsaró taktika... Az Archeage-nál bár a tököm tele volt a Trinoval, mégse éreztem azt, hogy bármi "visszavágást" kellene tennem amiért elcsesznek egy jó játékot. Most viszont kb bármelyik parasztság indokoltnak tűnik. talán mertt kissé hirtelen jött és eddig jobb elképzelésem volt a Daumról a reakcióik alapján, így érzékenyebben érint ez a változás. Szóval az account eladás ugyan nem játszik, de egy sunyi chargeback vagy refund kikényszerítősdi teljesen jogosnak tűni.. Csak hog ypicit együttérezzenek velem a Cégnél ha már ílyen csúful átvertek. Önként és dalolva tejelek, de kényszerből egy elbukott rendszerre nem adok semmit és az eddigieket se tartom jogosnak. No, majd meglátjuk. Kakao szóla', Dajumnak kuss a része, valószínüleg. Így minden megy a terv szerint.
Nem értem miért civakodtok. 😊 mindenki saját maga döntse el mi a jó.Én is szidtam az aiont mégis 6évig azt toltam. 😊 Nem volt jobb... most perpillanat a Bdo-nak nincs ellefele,így történjen bármi én ugyanúgy élvezni fogom.Egy darabig bisztosan 😊
Minden jatekot maxon tolok, fel millas gepem van de kossz a tanacsot, es meg mindig nem a garfikarol beszelek, hanem a mozgasrol, animaciokrol...

Amugy meg majd a szamok megmutatjak mizujs, amennyiben a mostani jatekosok tobb mint fele maradni fog, az azt jelenti, hogy tobb mint felenek nincs ellenere a valtozas, tehat a tobbseg mellett cselekedtek. Amennyiben nem fog fele megmaradni, akkor elbaszarintottak😄 Tippelesem szerint nem fog lenyegeben valtozni a letszam, max parezer ember fogja otthagyni BDOt(ami lenyegeben nem is fog erzodni), de helyettuk meg jonnek majd ujak. Amennyiben tevedtem, ugy majd utolag elnezest kerek azt cso.
Én látom benne a rosszat és hamissághot és leszarom összességében milyen a játék. Amúgy meg ez csapatban jó. Az meg frankón szét fog széledni ha ez marad. Sajna sokaknak van gerince és elvei. 😊
Archeage-t meg lehet fikázni, de ott minen szinten lehetőséged van harcolni és rengeteg módja van a jövedelemszerzésnek. A BDO az picit fércmunka. Hent adja a lóvét, az összes többi meg köret. Mondjuk a köret is bőséges, de a monoton szörnyirtás sokszorosát adja töredék annyi befektetett idő alatt. PvP az céltalan súlytalan csapkodás, meg egy jó tömegbunyó lehetőség a legnagyobb és legerősebb guildeknek. EGy átlagos csapat labdába se rúghat a PvP eventeken. Simán átgyalogolnak rajtuk reflexből a PvP guildek. Ja, meg PvP reward open world pvpben nincs, csak büntetés, büntetés és büntetés. Nincs raid, nincs normális targeting az egyedi buffokhoz (pl FELTÁMASZTÁS). Ezt kaptuk cserébe 30-100 euróért. Minden másra ott a masterCard (most már).

"eco os soul szintu borzadvany az egesz"
Esetleg ki kéne már dobnod a PII procis gépedet és feljebbnyomni a grafikai beállítást low -ról. Nem olyan rossz az. A tipikus koreai túlzásokat is egész jól visszanyesték. Nem olyan mint az echo of saul.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 13:41:00
Te felreertesz, en nem dicsertem aiont, cinkusan irtam amit.:😄 Bar ami archeaget illeti, a belinkelt video is adja a gagyi feelinget, pvp kozbeni mozgas az vmi felelmetes😄 Videobol mondjuk meg nem is jon at annyira, de aki valaha is jatszott vele, az tudja, hogy kb eco os soul szintu borzadvany az egesz😄 Amugy az alapgrafika nem rossz, bar mara elavult az is, de nem is a grafikaval van baj archeagenal
de igazad van, kar a gyozkodes, mert alapvetoen teljesen mas oldalrol kozelitjuk meg😊 en minden oldalrol megnezem, es latom benne a rosszat is, mert van az is benne, de osszessegeben jo az osszkep, es ez elnyomja a rosszat, ennyi. Mindenkinek nem lehet megfelelni, most ez jelenleg nekem megfelel, akinek nem, az meg leavel azt kesz. Masik megoldas meg masoknak nem felelne meg, ennyi. Nem csak egyfele felfogasbol all az elet, de ami most van, jelen esetben csak az ego ami lekorlatozza az embereket, amugy ingame semmi nem valtozna ami a funt illeti belogolas utan. De embere valogatja, a valos eletben is ugyanezek a kulonbsegek megvannak, nincs ezzel baj😊
Aionnál azért fényévekkel jobb és "fejlettebb" az Archeage. Aion az kb amolyan mobil játék grafika szinten mozog. Az Archeage legalább normális(abb)an néz ki és rendes tartalom is van benne. Nem tudom te mit néztél... Aiont már valamikor iszonyat régen is gagyinak találtam mikor haverokkal váltottunk volna. Pedig aztán a kiindulási akkor játék se volt fotorealisztikus.
Aion:
https://www.youtube.com/watch?v=nxbN5nBJIuQ

Archeage:
https://www.youtube.com/watch?v=QPIQBzr1lvE

Csak így találomra

Nem érdekelnek a költségeik. Ha olyan rendszert kínálnak ahol ez a mikrotranzakciós fos megmarad a cég-játékos közti pénzes ügyleten, addig ok. De ha ezt el lehet sózni a játékban, akkro az egy szutyok. Főként ha úgy adták el előtte nagy pénzekárt a játékot, hogy ilyen aztán nem lesz.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 13:31:48
b2p es a mikrotranzakcio elvalaszthatatlanok. Illetve a termeket folyamatosan fejlesztik, tobbszaz fos garda dolgozik rajta minden nap, havi tob milliard forintnak megfelelo osszegert, amit ki kell termelni. A legtobb b2p modelben ugy van megoldva, hogy tenyleg nagyon legyengitett a mikrotranzakcio, ellenben az osszes nagyobb kiegert sulyos manit kell pengetni.Na melyik a jobb? Ebben a modelben nulla real maniert megoldhatsz akar barmit is, masikban nem.
Egy vásárlás aze gy vásárlás. A vevő küldi a vételárnak megfelelő pénzösszeget és cserébe az előre meghatározott terméket kapja. Nem rántottát rendelsz és pacalpörköltet kapsz. Nem b2p játékot veszel mikrotranzakció-in-game-market összefonódás nélkül és sima egyszerű mikrotranzakciós eladogatós p2w-t kapsz. Ha ezt akartam volna, akkor maradok az Archeage-ban. Azok legalább alapból gyökerek a Trionnál és nem elaltatják a gyanudat scak hogy jól megpakoljanak hátulról mikor épp elalszol.
Ja neztem, tiszta vicc a sok idiota a forumokon, pont nemregen azt nyalaztam😄 Akinek nem tetszik, az menjen aionozni, vagy ahova akar, mert mas normalis mmo jelenleg ninscen a piacon, archeaget meg nem tudom miert hozod peldanak allandoan fel, amikor az egy oskori lelet, total bugyuta az egesz, annyira nevetseges pvpvel hogy faj a tudat is, hogy lefejlesztettek, ott nem tudnanak nekem annyit fizetni a fejlesztok, h toljam 😄 Amugy meg nem magamat gyozkodom, csak nem ertem sok ember hozzaallasat, de akkor inkabb a forumokon mindenki kovetelje azt,hogy legyen havi dij, viszont minden egyeb opcio ingyen, shop nelkul! Nekem az jott be legjobban, de a cegnek profitot kell termelnie kemenyen, ez nem bagora megy. De az emberek nem akarnak a szolgaltatasert fizetni, mit gondoltok megvesztek valamit, amit folyamatosan fejlesztenek, es soha egy fityinget nem koltotok ra tobbet?😄 Ne vicceljunk mar...Nem a jatekot vedem, csak ez a sztori amirol most szo van, annyira bugyuta, hogy iszonyat, nincsen esemeny, nem tortent semmi, semmi koze p2whez, ezert nem allunk ertetlenul a crytenger elott. Na mind1 is, az tuti, hogy legtobb ember aki most cryol, az ugy is maradni fog, de ha nem, nem az se baj, a gyengeje kihullik, majd jon mas helyebe,ennyi...Szerintem lenyeges visszaeses nem lesz a populacioba, azert mert parezer ember sir, a tobbi tobbszazezer meg lathatja normalisabban is...
Boltbol silverert? De abban nagy biznisz van az uzemeltetonek.😄 Itt sokan osszetevesztenek dolgokat, egy jatek elsosorban uzleti befektetes a fejleszto cegnek, aztan az elvezet...Ez egy termek. De mind1, ahany ember annyi felfogas es hozzaallas, en meg haverok nem igy latjuk, ti igy, nincsen baj ezzel, ettol szep a vilag😊
NO jó, befejeztem. Győzködd csak magad, de ez így olyan mint az Archeage csak szarabb a PvP (kivéve a node warokat ami meg gear alapú erősen és korlátozott felhasználószámmal rendelkezik)!
Nem akarok "fair" játékot ahol pénzért ki lehet váltani több hónapi monoton napi 10 órányi farmot 1 óra marketplace ügylettel. Nem akarok olyan társaságot támogatni aki lop, csal és hazudik (lényegében ez ez).
De igazad van. Ez nagyon fair játék. Főként miután a PvP guildek és a többi játékos fele-kétharmada lelép, meg tömegekben megy majd az account selling és a chargeback business még a fél év lejárta előtt.
Azért aranyos ahogy szisztematikusan törlik a GM-ek a fórumon a nekik nem tetsző hozzászólásokat (pl ami a chargeback lehetőséglt és a jogi hátterét írja le az NA és EU területen, vagy ahol screenshot volt a koreai (vagy orosz) marketplace costume pakk árairól és eladési statisztikáiról. Meg folyamatosan pakolgatják át az összes bíráló topicot az "offtopicba". De mindig jön helyetük 5 újabb ha eltűnnek. 😄
SzirmosSzisza
"Ezt irtam lentebb is, hogy sokak akiknek nincsen real manija, az is hozzaferhet ezekhez a tartalmakhoz!! Ez sokkal fairebb mar ne is haragudj"

ha tényleg ez lenne az indok, akkor lehetne boltból venni silverért, jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy haldokolnak azért csinálják ezt

En fogom a lenyeget, de nezzuk csak

elsonek azt irtad, hogy megveszek valamit valos penzert amire nagy a kereslet! Ergo, NAGY RA AZ IGENY, tehat kell!! Ezt irtam lentebb is, hogy sokak akiknek nincsen real manija, az is hozzaferhet ezekhez a tartalmakhoz!! Ez sokkal fairebb mar ne is haragudj! Az meg, hogy 2 hettel hamarabb gearelodik ki, es ezert kiad tomenytelen mennyisegu manit, hat grat hozza, pvpben akkor is leverem majd, csak 2 hettel kesobb, ennyi..😄 Most is, ha lenne 10 milliard silverem, brokertol akkor sem tudnek olyan cuccokat venni, mint amit a whban levokbol osszetudok tenni, max 1-2 boss kieget leszamitva, de azt meg azok sem fogjak tudni megvenni nagyobb eselyel a marketrol ,mint akik nem fizettek real manit, hanem siman osszeszedik a penzt, ezt ertsd mar meg!!😄D Ugyanez volt anno Aionban, ment a cry mint allat, azzal a kulonbseggel, hogy ott nagyon is valos p2w cuccok voltak a shopban, korlatlanul szerezhetted a penzt a shopbol, es maxos encsikkel szaladgaltal maxos gearben, mert scrollal minden tradelhetove valt, es akkor is az volt, hogy majd azok akik igy gearelodtek, majd mindenkit levernek. Lofaszt, azok az emberek akik igy gearelodnek, nem pedig csak arra hasznaljak a penzt, hogy kicsit konnyitsenek a gearelodesen mert kevesebb idejuk van, azokat tulnyomo tobbsegben meg ha ezerszer jobb gearben is volt, romma lett alazva, aki meg melle meg jo jatekos is volt, azt par hettel kesobb vertem csak szarra...Engem ezek annyira nem zavarnak h hihetetlen, ha megolnek , nyomok egy gombot, feleledek es megyek mas embert olni, arra meg majd visszaterek kesobb, na bumm. Amugy szerencsere bdoban ezt a penzugyi reszt jol belottek, es igy igazabol akinek tomenytelen mennyisegu manija van, az sem feltetlenul gearelodik hamarabb mint a masik, mert a marketpalce mashogyan mukodik, es nem feltetlenul az veszi meg onnan a cuccot, akinek tobb a penze, lehet nekem hamarabb meg lesz ha kiutom bossbol😄D

Na de mind1, szerintem meg mindig nem leptek at azt a hatart, ami arthat a szemnek, es hogy azt lehessen ra mondani, nem ezt igertek.

"Mert olyan játékot VÁLASZTOTTAM ahol a játékbeli aktivitás, stratégia és a csapatjáték és nem a creditCard számít. Nem az a lényeg, hogy vannak kártyajátékok s, hanem hogy ez NEM ilyen volt és nem így lett eladva. "
Jol valasztottal akkor, mert meg mindig nem a credit card szamit, te nagyon felreertelmezed az egesszet😄 Gondolj mar bele, credit card hogyan tudna felulmulni a strategiat meg a csapatjatekot, amikor szinte lofasz elonyhoz juttat a jatek, havi egy kieget nem tudnal megvenni abbol a penzbol, amit shopbol eladsz, mikozben max 2 honap alatt relative fullos gearnek kell lennie!! Kicsit gondold mar vegig a matekot, meg az egesszet. Latom nagyon raporogtel, de vegyel egy kis levegot, nezzel at "a masik oldalra" is, ne csak egy szogbol kovesd le az egesszet, es akkor rajossz, hogy ez nokedli, egy tulspirazott baszakodas az egesz, semmi nem valtozik a shopban olyan iranyba, ami aggodalomra adhat okot.
A lényeget nem fogod:
- megveszed valós pénzen az itemet amire NAGY a kereslet, mert semmilyen módon nem elérhető/farmolható játékbeli aktivitással
- eladod az itemet játékbeli fizetőeszközért.
+ a játékbeli fizetőeszközből kb korlátlan mennyiségben elérhető minden fejlesztéshez/erősebb itemhez szükséges anyag

Ennyi. Játékidő 0-1 óra, AP+DP=450. Gudlakk a PvP versenyben!
És ami a lényeg: úgy adták el a terméket, mint amiben ilyen jellegű tranzakció nem lesz lehetséges. Ennyi. Se több, se kevesebb.

"Es itt meg mindig limitalva akarjak bevezetni az egesszet, es az, hogy ezzel mas ember elonyhoz jut, miert rontja az en jatekelmenyemet?:"
Mert olyan játékot VÁLASZTOTTAM ahol a játékbeli aktivitás, stratégia és a csapatjáték és nem a creditCard számít. Nem az a lényeg, hogy vannak kártyajátékok s, hanem hogy ez NEM ilyen volt és nem így lett eladva.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 12:11:51
Nagyon eltulzod, ez meg olyan messze van a p2whez mint mako jeruzsalemhez. Itt nem kell fizetned a kiegeszitokert, mint mas b2p game eseten, viszont vannak shoppos cuccok, azt ennyi, mint minden mas mmoban. Es itt meg mindig limitalva akarjak bevezetni az egesszet, es az, hogy ezzel mas ember elonyhoz jut, miert rontja az en jatekelmenyemet?😄 Aki end gameben tolja, az tudja, hogy az a mani, amit szerezhet az ember shopbol, az bago, valamivel meggyorsitja a gearelodeset az illetonek, de hogy ez masnak miert faj..Itt sokan az uzleti modellel nem vagytok tisztaban mi mit takar, es hogy ki mit igert, es hogy be van-e tartva, mert ez meg messze a "nem tortent semmi" kategoria. Ha betennenek kozvetlen itemeket, mint encsiko, shardok meg mondjuk boss geareket, na az mar kiverne nalam is, de ez nagyon messze all ettol. Na mindegy mashogy latjuk, az en jatekomat ez tutira nem befolyasolja, azt ennyi, en ugyanugy elvezem tovabb, es nem nezem kinek mi es honnan van...peace
SzirmosSzisza
Itt alapvetően az a baj, hogy Daum azt állította, hogy nem lesz p2w és társai, jelenleg pedig ott tartunk, mint a koreai vagy orosz verzió, annyi különbséggel, hogy nekünk meg kellett venni a játékot, nekik meg nem.

Nem az számít hogy milyen modell hanem mit adnak el. Ha laktózmentes tejet vásárolsz, akkor nem éred be sima laktózos verziióval. Ez uugyanaz. Vettél egy játékot aminél a legnagyobb versenyelőny a mikrotranzakciós rendszer szétválasztása a valós játékbeli kereskedelemtől és a "p2w" korlátozott szintje. EZ a játék semmiben se nyújtott többet kezdetekben mint az archeage. csinosabb, meg kellemes ugyan a non targeting system, de egy nagy rakat félkésztermék volt PvP célok és rewardok nélkül. Ez egy PvP endgame jellegű játéknak eladott terméknél azért elég nagy hátrány. Erre előbb bevezetik a fizetett időszakos lényeges előnyöket (Subscription modell), aztán a pénzes tartalom eladhatóságát. Nem EZT vettük meg. Az meg hogy ez nem p2w: minden nyersanyagot ami az upgrde-hez szükséges elérhetsz az in game marketplace-en. Koreában 100 millió silver áron megy egy-egy costume és a legnépszerűbből 3900+ ment el. Ha "csak" havi 5 eladás engedélyezett, akkor ez 422,5 millió silver/hónap extra bevétel ha valós pénzt fizetsz, de egy ganyi szörnyet se ölsz le a játékban. Sok sikert ehhez a nem p2w játékhoz!

A BDO talán egyetlen versenyelőnye a viszonylag "fair" játék volt és a direct p2w hiánya. No, ennek annyi. Ez most b2p-subscription-microtransaction-p2w system. Mindenből nyúlnak egy kicsit.

edit: és még egyszer. Nem azzal van gond, hogy ez most milyen lesz végül. Az a hiba ebben, hogy átbasztak minket és elvárnák hogy még jó képet is vágjunk hozzá. Ha egyszer egy vállalat megbízhatatlan, akkor az nálam kb halott. Ebből jó eséllyel charge back lesz paypalon hamis/megtévesztő reklám és scam miatt. (180 napig lehet élni ezzel a lehetőséggel)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.08.05. 11:48:46
Atya isten, te latod amit irsz?😄 Az, h b2p modell, az semmit nem jelent, az osszes b2p gameben van mikrotranzakcio, tradelheto itemekkel, es egyik sem p2w attol meg😄 En konkrettan nehezteltem is bdora, hogy faszer nem lehet a shoppos cuccokat a jol megszokott mmos modon tradelni, mint minden ertelmes mmoban, hogy akinek nincsen, vagy nem akar ra real manit szanni, az is ugyanazt elerje mint a masik. En real manis vagyok, en fizetek kemenyen, es relative dragak a cuccok, mert magyar penzben draga, de kulfoldi arfekvesben nezve bago az egesz, es hat nem a magyarokra szabtak...Tul van reagalva az egesz, eppen ezt beszeltuk discordon tegnap, hogy ekkora nyaltengert mar reg nem lattunk mint tegnap a cseten amit lebaszott a sok verpista a nagy semmiert, ez minden mmoban igy mukodik, akinek meg nem tetszik, az ne mmozzon, hanem fifa2016ot toljon vagy hasonlo, mert amig van mmo a vilagon, addig ezek a dolgok menni fognak. Meg a sokak altal peldaertekunek mondott gw2ben is volt olyan mikrotranzakcio, ami real maniert elonyt nyujtott, es ez igy is van jol, akinek van penze, az jusson elonyhoz(idoben legalabb), viszont akinek nincsen, az is elerje ugyanazt, viszont tobb belefektetett idovel, mint az eletben ahogyan minden mukodik, ez az emberiseg gennye, de a vilagon mindent ez hataroz meg, aki nem latja be, annak gz. Az uj rendszer egyik alapveto javitasa, hogy eppen az eddigi hibat javitana ki, hogy aki nem tud real manit aldozni, az is hozzajusson shoppos itemekhez, es az, hogy ezert par hulye euro 1000eket dobna ki az ablakon, nekik megeri, akkor csinaljak azt ennyi, vicc ez a felfogas mar bocs.
Nezzuk a peldat: Ott van a karaktered, fel vagy gearelve, relative end game cuccban szaladgalsz, elvezed a jatekot, haverokkal rofogtok discordon, jokat rohogtok, meszaroljatok az enemyt, egyszer csak valamelyikotok fellapozza a forumot, es irjak, hogy 2 percen belul minden shoppos item tradelheto lesz, betesznek meg ilyen meg olyan cuccokat, mindenki had vigye. Ti erre felhordultok, mar nem is elvezitek az amugy fasza jatekot, pusztan az egotok korlatai miatt kikapcsoljatok a jatekot es nem logoltok be tobbet, pedig effektive ingame a ti jatekelmenyeteket semmi nem befolyasolta a valtozas, semmi nem hat ki ra, de maga a tudat mar lekorlatoz es ennyi..😄 Hihetetlen az emberi butasag😄 Nem tudom, meg fogjak -e valositani ezeket a valtozasokat, szerintem az elkepesztoen sok idiota miatt lehet nem, de ha meg is, akkor az az en jatekomat semmiben sem fogja befolyasolni, kiveve, hogy mivel mar sok real manit felefektettem, ezert a jovoben a cuccokat inkabb marketplacerol, mint sem shopbol vennem, azt ennyi. Na bumm, hu de szar atya isten...
Kicsit szerintem te el vag ytévedve. Ez kérlek tömény egyértelmű és pofátlan átbaszás úgy ahogy van. A sok ingyenélő csicska jó eséllyel lenyelné, de mivel ez b2p játékként indult, így olyanok vették meg akik kicsit komolyabbak. És azok bizony nem szeretik ha lenyúlják a lóvét mindenféle vágottszeműek, vagy hazaiak... A pénz rohadtul másodlagos és a változás utáni rendszer is. NEM ezt adták el. Lényegében kezdtük egy félkész játék megvásárlásával teljes áron (30-100 euro), pár elég drága "opcionális" itemmel. Ezt átállították havi előfizetéses rendszerre a pofátlan magas market buffos value pakkal. És végül a tegnap beharangozott változás mikrotranzakciós p2w koreai tucat játékká degradálja az egésszet. Összegezve vettünk egy játékot teljes áron hogy elkerüljük a mikrotranzakciós és p2w szemetet, mert onnan indultunk (AA). Kaptunk egy félig-meddig kész játékot és minden patchben elcsaltak egy picit az eredeti ajánlatból. Hát nem, b+. Helyezzék vissza a seggluykukba a hülye lopós ötleteiket. Ha tudom/tudjuk, akkor szépen visszaköveteljük az összes elérhető befizetésünket (refund vagy charge back). Nem asszisztálok egy trion2 megszületéséhez. Annyira azért nem jó a BDO. Ilyen rővel játszhatnék Archeage-val is. Abban jobb a kis és középszintű PvP és valós ösztönzött versengő a környezet. csak sajna a fresh server még nem indult ott el...
Hat ha az, akkor meg is erdemlik az emberek. De nem hinnem, par kisiskolas hulyegyerek cryol csak, ebben nincsen annyi mint amit belelatnak
SzirmosSzisza
Kíváncsi leszek mi sül ki belőle, remélem nem F2P és szerver merge 😄

white ne kezdd mar te is, sok csicska nyomi cryol, mikozben ez egy teljesen normalis dolog lenne ...ne allj mar be a hulyek koze
A top9-es RAR konföderáció az EU Alustin szerveren elszánt harcosokat keres vérszomjas alakulatába, hogy Elion áldásával tovább növelje hatékonyságát az esténkénti Node Warokon.

Móka és kacagás, TS vezetés, veterán játékosok, 70+ aktív tag, raidek, jóléti sausan partyk, guild ház/küldik/bónuszok és garantált állampolgárság!
Többet akarsz tudni? Jelentkezz most!

https://www.facebook.com/groups/rarguild/
Utoljára szerkesztette: Lord_Giga, 2016.08.04. 21:51:33

...akár még jó is lehet.

WhiteStar
Rip :I

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

SzirmosSzisza