Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De hogy miért nem lehet picit jobban szájba rágni egy ingame emailel egy héttel előtte, hogy bocs, de költsd el a pontjaidat, mert január 1től töröljük azokat, na azt tényleg nem értem.
Pax Deiben máig benne van, a pofádba tolják, hogy graceért lehet venni 1 plot helyet. Aztán minden alkalommal ha belépek, az arcomba is tolják ezt, ami akkora siker, hogy konkrétan kiürült a játék. :)
A BDOban kb. meg semmi. Olvasd a patch notesot júniusban, és kész. Aztán el ne felejtsd januárig, hogy törölni fogják hat hónap múlva a pontokat! :D
Mondjuk elég sok minden nem passzol a középkori-fantasy környezetbe, pl egy halom női ruha :D
Ezt most dobta elém ingame notice.
A hírezés nem volt jó. Akit az adott felhasználási mód változása érint azt az adott felhasználási módnál, vagy "mindenek felett" kell értesíteni, különben nem éri el az üzenet. Ha AFK-vagy napi nyolc órát és esetleg pár percet, vagy 1-2 órát nyomulsz később, vagy aki csak belép a napi loyaltyt felvenni, azt a chat és webes hír jó eséllyel nem éri el. Email nem tudom jött-e, vagy in game mail, viszont ha jött se volt egyértelmű. Loyalty reset-et emlegettek és új tartalmat. itt nem egyértelmű, hogy a loyalty points vagy a shop ami megújul. Valójában más tartalom és teljes pont lenullázás lett. Semmi expiration day, felugró ablak ahol érthetően kommunikálják a kockázatot, töltőképernyős hírezés, vagy átugorhatatlan leokézós kezdő képernyő. Olyan mintha pár béna kezdő intézte volna és nem egy sok éves tapasztalattal bíró PA-s marketing gárda...
Tehát lenullázták a hűségét a játékosoknak. Ez valahol azért cinikus...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2025.05.07. 13:14:58
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2025.05.01. 21:07:24
Írta : AnuluWork 2023.feb.04.
XD...
(Egyébként, nem három perces videónál tartunk. Ez csak megerősítette, hogy valami eszméletlen dolog készül Koreában.)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.08.26. 19:35:52
Mindez kiderül ebből a három perces videóból !!!
Sose láttunk még ilyet, mutatjuk !!!
LOL... XD
A Hónap legkevésbé befolyásolható vásárlója cím győztesét hallhatták...XD
Döbbenet! Ez bakkerrrr!
Kb. minden benne van amit ember kívánhat. (AC, RDR2, ER, MESof..., W3, Bannerlord, Kingdom Come, áhhh, minden ami eddig kijött hasonló kategóriában.)
Ha lesz karaktergenerálás is, akkor nagggyon még kívánnivaló nem lesz benne.
A horgászás pedig! Áhhh! Eszméletlen!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.08.23. 14:30:10
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.02.22. 20:02:02
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.02.22. 15:33:05
A New World nem árult zsákbamacskát. Simán kipróbálhattad megvétel előtt, láthattál egy rakat játékmenet videót, meg véleményt is. Ha túlhypeoltad az már a te sarad.
#7772: mondjuk az iroda megvásárlása épp nem alapfeltétele a sikernek. Miért kellene ingatlant VENNI hozzá? Egyes országokban épp az a kirívó ha saját tulajdonban van az iroda, vagy lakás. Új fejlesztő cégnél meg épp az lenne a végén a prioritási listának amire költeni kellene. Inkább csináljanak egy JÓ játékot és tollasodjanak meg belőle először!
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2023.02.05. 13:07:49
A honlapjuk szerint (2021 - Kayra Online has officially entered the world of game development.) közük van a Kayra Online-hez, ami csak a törököknél elérhető MMORPG volt(?), mivel úgy 10 hónapja le lett lőve "további fejleszések" miatt.
A Kayra Online-ról az első youtube-on elérhető bemutató videó 2020.08. dátumú, tehát vagy új céget csináltak/átneveztek azóta, vagy csak a kiadást végezték.
A Quinfall-al kapcsolatban ezt írták: "2022 - The development process for the game, which they call Quinfall, will be published globally. The first Pre-Alpha video they released about the game has received positive responses from the gamer audience."
A tervezett 2023-as megjelenés alapján vagy a játékipart forradalmasító gyorsaságról beszélhetünk, vagy a Vawreak-es srácok ( 1, 2, 3, 4 ) kedvet kaptak a The Day Before és a Star Citizen mintájára összekalapozni egy halom pénzt egy "eskű, majd valamikor" megjelenő termékre.
Saját épületre nem telt, valahol EBBEN a technológiai parkban bérelnek irodát.
A Steamen feltüntetett GTX 1060, mint ajánlott vga még HD gelbontásban is komolytalannak tűnik ilyen grafikánál és ekkora világnál, vagy csodát fognak művelni az optimailzációval.
Persze ne legyen igaz a kétségem, de egyelőre pénzben nem fogadnék a sikeres megjelenésre.
Szóval ennek a török bandának mije van?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A BDOt se akkor kezdtem el, amikor megjelent, hanem csak jóval utána, mert pont olyan időszakban voltam. Hónapok teltek el, mire vettem valamit benne.
Két olyan MMO volt amit kb. első naptól az utolsóig játszottam, és még összességében is megérte, pedig az egyiket kb. másfél év után elqurták egy olyan irányba, ami már nem volt szimpi, a másikat meg ellehetetlenítették.
Ne felejtsük el, a Mount and Blade gyártója is egy noname volt, aztán kijöttek a Mount and Bladdel. Mindent vittek. És a Mount and Blade és a Bannerlord is eredetileg török.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.02.04. 17:05:58
Mondjuk amíg nem gyűjtögetnek lóvét, addig tök mindegy. Ha kijön (vagy lesz róla érdemi infó, játékmenet, stb), akkor majd meglátjuk megéri-e.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2023.02.04. 15:40:42
"The Quinfall"
Középkori fantasy MMO.
Úgy igazából, kb. minden benne van, ami kell!
Normális harcrendszer, és végre normális házépítés is, a nem ám kiválasztod, oszt belakod, kategóriából, nem, hanem felépíted, mint egy Conanban vagy Myth of Empiresben.
De van benne parkour, dungeonok, horgászás (felállsz egy kőre, úgy áll, mint egy normális ember ha feláll egy kőre!), a la New World, ill. hajózás, hajó ÉPÍTÉS!!!, kalózkodás, vízalatti baromkodás, farmerkedés, amit kiadhatsz NPCnek ill. playernek!, állattartás (tehén, stb.), vadászat, favágás, bányászás, gyűjtögetés (ebből jön az anyag a quality crafthoz); mellé élő városok, elfoglaltságok, minijátékok, pvp, kalózkodás, sőt, még időutazás is! (Igen, időutazás, bár ez nincs kibontva, de pl. van vonat. Lehet, hogy valami olyasmi lesz, mint egy Assassin's Creed?)
De vannak évszakok, van eső, szél, hó, fagy, folyók áradása, BDOhoz hasonló változatos tájak, stb.
Van 11 szakma, azoknak alszakmái, stb.
Vannak mountok, elefánttól, az ökrökön át, a lóig. Szekér, léghajó, stb. Vad állatok tamelése. Az egészhez meg egy baromi nagy terület!
Annyi minden a harc mellett, hogy csak lesek. Mindezt egy török indi csapattól. :) Unity a motor. Jelenleg.
(Amikor ledermesztette a sárkányt, majd felemelkedett, na az baromi jól nézett ki! Gcijók az effektek!)
Már lehet regelni bétára!
Steamen lesz elérhető!
Puding próbája az evés, túl szép, hogy igaz legyen, de ez még nagy cégnek is kihívás lenne, nemhogy török indiknek, de ha bejön, brutál lesz!
A zenéje is nagyon jó!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.02.04. 15:01:04
Amúgy remélem azért összeraknak valamit, New World nagyot bukott (bár állítólag azóta egész játszható lett), kéne valami nyugati MMO és a node-os videójuk pl tök jó.
Ha jól rémlik 2 éve kellett volna kb kijönnie, azóta van egy BR mód és kb ennyi a játék.
Talán ez segíthet (a chat jobb oldalán vannak az emote ikonok amiknél kehet defaultot is állítani):
https://www.youtube.com/watch?v=_wRAXUoi_x4
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a karaktered betöltődés után ne széttárt karral jelenjen meg. Először azt hittem póz beállítás, de be sincs semmi állítva. Néztem, hogy nem-e valami másra raktam egy beállást az idle expressionnél, de nem.
Csak az új karinál csinálja.
Most döbbentem rá - mondom, ritkán lépek fel -, harcolni meg pláne baromi ritkán, hogy a kristályok megszűntek a fegyverekben, páncélokban azon a módon, ahogy korábban volt a rendszer. :D
Tényleg most ezzel a változással totál kezdőként kérdezem (marha régóta max csak be-belogolok, semmi több), hogy hogyan működik egy a kristály zsebes dolog. Mert a raktárba belepakolta az összes karim mindenét, és csak pislogok. Egyelőre teljes döbbenet. Elolvastam a guideot, de ez a változás nem kicsit sokként ért.
Egyszerűen nem merek kisérletezni, mert fogalmam sincs mit tudok majd kiszedni, mit nem. Felfogtam, hogy lehet toolt gyártani ami kiszedi, oké, de érdekelne, hogy ha egyelőre szeretném visszakapni a korábbi statjaimat criticalra,ASre, stb. akkor merre induljak el?
Eddig ugye úgy volt, hogy volt a fegyó, egyéb cucc, annak volt X slotja, és az odavaló kristályokat beraktad. Ezzel nem volt gond. De most lett egy zseb, belefér 50 kristály, és oda kellENE a kristályokat pakolni, viszont egyelőre nem merem, a guide meg elég nagy léptékkel halad, ezért kérdezném, hogy merre induljak el, anélkül, hogy ha nem akarok többmilla értékű kristályt véletlenül kivágni a kukába? Nézem, hogy 5 preset van, de mivel most már az egész familyre vonatkozik a kristályos történet, ez most nekem sok. Eddig ugye adott classra kellettek adott statok. Most meg az van, hogy egyszerre kezelné az összes classt, ugye?
Na ez így már zavaros.
Egyelőre három lakatom is van a preseteknél, és üres a kristályzseb.
A zsebbe berakott kristályt bármikor ki tudom szednI?
Ha regelem a kristály UIba, akkor gondolom már nem.
Van 1-3-5-3-1 opció. Hogyan kell pakolni. Egy sorba, összevissza, vagy ez hogyan működik?
Előre is köszi!
Amúgy, amit tegnap írtam, majdnem összejött ...
A markettel meg előre érzem az lesz a baj, hogy nézelődés közben véletlenül megveszek majd valamit, amit nem szeretnék. Eddig legalább szólt, ha nem volt bent annyi mani, most meg fogja venni, mondjuk egy nagyobb lagnál. Eddig mindig csak akkor raktam be pénzt, ha venni akartam. Én a raktárak közötti szállítást variáltam volna meg! Az tényleg segítség lett volna. Van egy max. súly, és azon belül oda küldöd, ahová akarod míg le nem nullázódik. Ha kipakolsz, akkor visszakapod, stb.
De biztos van értelme. Meg fogom szokni, ha ez fícsör, csak nem tetszik. Bár manapság amennyit online vagyok, tök mindegy is.
Viszont érdekes dolog összehasonlítani, hogy hová jutottunk, régebben ugye a pénznek volt súlya.
Ehhez miért kellett hozzányúlni! Pont ez zavarta a népeket? :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.01.19. 14:45:46