20
-
sanchez638 #20 Egy kis Dead Island gameplay -
ugh #19 A stilusom aszerint valtozik, hogy kihez beszelek.
Ennyi.
Nekem nem gond leereszkedni erre a szintre, mert tudom, hogy nem maradok ott. -
amitakartok #18 Mintha a te éppen demonstrált stílusod különb lenne... -
ugh #17 En is igy vagyok ezzel.
A dead island jo nyomon jart, de nem lett az igazi... -
ugh #16 A berirasod alapjan valami nyamvadt, 20 kilos, pattanasos, kis, impotens, fasszopo vagy. Ilyen kis szobarambo.
Az en fejem te nem tudnd szethasitani te taknyosszaju kis buzi majom.
A kitepett karoddal basznalak agyon, te ket labon jaro kromoszoma rendellenesseg.
A beirasod stilusaval van a gond bazdmeg nem a velemenyeddel.
-
#15 Zombis játék sokkal kevesebb van, mint kommandós, mmorpg fantasy világban, autószimulátor, vagy idegenvadászós krízishelyzetes. A cikkben nagyjából fel is sorolták az összes zombis játékot (Dead Island, Dead Rising, Left 4 Dead, és ezek 1-1 folytatása). Az játékokat sorban ész nélkül lewarezoló hülyegyereknek szerintem mindegy, hogy zombit, arabot vagy csápos marslakót lődöz, én meg örülök, hogy van horror játék. Ezeken, és a Dead Space-en kívül nem nagyon van említésre méltó. Semmivel sem értelmetlenebbek, mint egy sokadik kommandós játék.
Ez a State of Decay is érdekesnek tűnik. -
scagnetti #14 Már bocs, de te maga a játèk műfaját kritizáltad mindjárt a legelejèn, nem betig a játèkot.
Olvass csak vissza! -
sad1976 #13 mert magát a játékot kritizáltam elsőnek!és nem más hozzászólását.véleményt a játékról kéne írni. nem pedig másokat csesztetni a véleményéért -
jeti00 #12 nekem várós, van aki éveken át wowozik, tankozik, lövi az arabokat - van aki zombikat írt. nincs itt probléma kérem -
Evoluti0N #11 Te sportot űzöl abból, h minden zombis játékkal kapcsolatos hírbe, topicba beírd ezt? -
#10 Trollkodóknak... Ha annyira utáltok zombis játékkal játszani, miért nézitek meg, és miért írtok érdektelen kommenteket hozzá?
Esetleg szeretitek ha titeket fikáznak a primitív hozzászólásaitok után?
Építgetős rész, és rts elemek külön plusz pontot jelentenek számomra, feltéve ha lesz jelentősége a játékmenet szempontjából. Még lehet must have :) -
#9 Megszólal az aki leszarozza a zombis játékokat... Ha neked lehet negatív kritikád, akkor másnak már nem? -
sad1976 #8 egy szűk szobában szeretném kettéhasítani baltával azt a hülye fejed ugh.és csak egyedül megyek nem tucatjával.ki vagy te hogy fikázod mások véleményét? takonyláda.a rövidítésed és billentyűzeted alapján valami metélt f...u zs.o lehetsz. -
ugh #7 Amikor egy szuk szobaban tucatjaval rontanak rad ...
A teljes igenytelenseg iskolapledaja a te beirasod.
Mehetsz a kis baratod utan cod-ozni te is.
-
dzsagon #6 Bameg mint lehet azon élvezni, hogy fegyvertelen zombikat lődözöl? Teljes igénytelenség. -
gombabácsi #5 Interjú a játékfejlesztővel (28 éven felülieknek):
http://barathendre.wordpress.com/2012/03/06/satan-studio-interju-egy-jatekprogram-fejlesztovel/
-
#4 jól hangzik, de alapvetően az ilyen építgetéses-rts-es rész viszont nem hiányzik, legalábbis ilyen formában... -
ugh #3 Akkor ne jatsz vele.
Lehet ez lesz az elso igazan jo zombie-s cucc.
Mehetsz call of dutyzni.
Szia! -
scagnetti #2 Meg az ilyen felesleges hülye kommentekből is. -
sad1976 #1 elég volt már a sok zombi szarból.