14
-
#14 Már látom a jövőt. A TV2-n az ezotériás műsorban, lesz LEGO jóslás is. Amúgy, a Vasember 3-ban benne lesz Mandarin? Ejj... :S Remélem nem cseszik el, az eddigi klassz színvonalat, vele. :S -
Etinger #13 Ohh.. bárcsak ennyi gond lett volna vele. -
xido #12 Te ki vagy?
Öszvér.Apám ló,anyám szamár.
Te ki vagy?
Farkaskutya.APám farkas,anyám kutya.
Te ki vagy?
Lódarázs.
Anyád!
Na kb ezt juttattad eszembe:)
-
#11 Vasember páncélja fémből van, és őt az emberek nevezték el, nem Tony Stark aggatta magára. -
WoodrowWilson #10 Sőt, Batman sincs denevérből, Macskanő macskából, Antman hangyából stb. Ami meg még érdekesebb, a Vaslady is csak egy sima nő. -
Merces #9 gratulálok tiéd a mai minuszom az értékes hozzászólásért (biztos megkapom az enyémeket is ezért) -
nlght #8 vasember meg acélember, közben meg egyik sincs se vasból se acélból... -
xido #7 Megéri egy filmen belül ennyi ellenség?..Pók3 is ott bukott el,hogy félvállról vette így Venomot is meg Homokembert is.. -
Keither #6 Ha nem tetszik minek olvasod? -
#5 Szerintem kiderül abból, amit írtam, hogy tudom. Nem erről van szó. A közelmúltban nem volt film, amiben feltűnt volna. Csak azt nem tudom, fogalmazási hiba-e a cikkben, vagy tájékozatlanság. Egyik sem jó, de egyik sem meglepő itt az sg-n. -
#4 Mandarin majd csak a készülő Iron-Man 3.részében fog szerepelni.
Már nyílt titok, a legutóbbi Comic-Con-on kiderült. -
#3 Egy LEGO készletből messzemenő következtetéseket még nem vonnék le, nyilván a fontosabb ellenfelek kerülnek bele. -
#2 Ez fájt. Mandarin melyik Vasember filmben szerepelt a közelmúltban? Én a 3. részről lemaradtam, úgy érzem... -
#1 Érdekes lenne, de remélem, hogy nem így lesz, mert nehézkes lenne megmagyarázni a scriptben.