Kiszivárgott az új Superman titkos ellenségének neve?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adampierson
Már látom a jövõt. A TV2-n az ezotériás mûsorban, lesz LEGO jóslás is. Amúgy, a Vasember 3-ban benne lesz Mandarin? Ejj... :S Remélem nem cseszik el, az eddigi klassz színvonalat, vele. :S

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

Ohh.. bárcsak ennyi gond lett volna vele.
Te ki vagy?
Öszvér.Apám ló,anyám szamár.
Te ki vagy?
Farkaskutya.APám farkas,anyám kutya.
Te ki vagy?
Lódarázs.
Anyád!

Na kb ezt juttattad eszembe😊
Zombee
Vasember páncélja fémbõl van, és õt az emberek nevezték el, nem Tony Stark aggatta magára.

Sõt, Batman sincs denevérbõl, Macskanõ macskából, Antman hangyából stb. Ami meg még érdekesebb, a Vaslady is csak egy sima nõ.

gratulálok tiéd a mai minuszom az értékes hozzászólásért (biztos megkapom az enyémeket is ezért)
vasember meg acélember, közben meg egyik sincs se vasból se acélból...
Megéri egy filmen belül ennyi ellenség?..Pók3 is ott bukott el,hogy félvállról vette így Venomot is meg Homokembert is..
Ha nem tetszik minek olvasod?
Zombee
Szerintem kiderül abból, amit írtam, hogy tudom. Nem errõl van szó. A közelmúltban nem volt film, amiben feltûnt volna. Csak azt nem tudom, fogalmazási hiba-e a cikkben, vagy tájékozatlanság. Egyik sem jó, de egyik sem meglepõ itt az sg-n.

Karez
Mandarin majd csak a készülõ Iron-Man 3.részében fog szerepelni.
Már nyílt titok, a legutóbbi Comic-Con-on kiderült.

Zombee
Egy LEGO készletbõl messzemenõ következtetéseket még nem vonnék le, nyilván a fontosabb ellenfelek kerülnek bele.

Zombee
Ez fájt. Mandarin melyik Vasember filmben szerepelt a közelmúltban? Én a 3. részrõl lemaradtam, úgy érzem...

Chocho
Érdekes lenne, de remélem, hogy nem így lesz, mert nehézkes lenne megmagyarázni a scriptben.

Gaming is believing.