IgNobel 2012: Csimpánz hátsó, halott halagy és zöld haj
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A japán készüléket kötelezõvé tenném parlamenti vagy tévés beszélgetések alkalmával. :P
Üdv!
Nekem meg volt munkatársnõm diplomamunkázott a szegedi egyetemen ennél az IG-nobel díjas nõnél.
Nekem meg volt munkatársnõm diplomamunkázott a szegedi egyetemen ennél az IG-nobel díjas nõnél.
ezzel még megnyerheted a jövõ évit.. csak támaszd alá 1 éves kutatással.
" mivel a számegyenes is balról jobbra nõ, vagyis baloldalon rendszerint kisebb számokat találunk,"
Ha balról jobbra nõ akkor szerintem mindig...
Ha balról jobbra nõ akkor szerintem mindig...
iigen, amúgy tényleg!
egyébként, az egyik barátom fõbérlõjének a felesége igNobel-díjas! az'szem kémia témájában kapta, már nem t'om mi a francot csinált! (utána néztem közben, és beugrott! :'DD azzal kísérleteztek, hogy valami moszat-szintû élõlény ki tud-e jutni egy labirintusból! :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nah, ezen pusztultam! :D szóval, tényleg, gyönyörû csillaga van a magyar tudományosságnak a XX. század egén, de azért ez se semmi, bassza meg! :D
itt egy link, én nem olvastam most el, mert beugrott a lényeg, de akit érdekel!
http://www.nol.hu/mozaik/a_nyalkagomba_utkeresese_ignobelt_hozott_szegedre
egyébként, az egyik barátom fõbérlõjének a felesége igNobel-díjas! az'szem kémia témájában kapta, már nem t'om mi a francot csinált! (utána néztem közben, és beugrott! :'DD azzal kísérleteztek, hogy valami moszat-szintû élõlény ki tud-e jutni egy labirintusból! :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nah, ezen pusztultam! :D szóval, tényleg, gyönyörû csillaga van a magyar tudományosságnak a XX. század egén, de azért ez se semmi, bassza meg! :D
itt egy link, én nem olvastam most el, mert beugrott a lényeg, de akit érdekel!
http://www.nol.hu/mozaik/a_nyalkagomba_utkeresese_ignobelt_hozott_szegedre
A orosz tudósokkal sem tudom mi volt baj, sokkal jobb megoldás ez mint felrobbantani a felesleges cuccot (vagy akármit csinálnának vele).
Mente et Malleo
a halas szerintem valamelyik idióta volt -- poénból berakhatták és pont téves adatokat szolgáltatott az a szar, ennyi...
de a kávésnak tényleg golyó járna -- fõleg, ha közpénzt is áldoztak a tevékenységükre...
de a kávésnak tényleg golyó járna -- fõleg, ha közpénzt is áldoztak a tevékenységükre...
orvosival*
A hajassal es az orvisval nem ertem mi a gond:S Az egyik megoldott 1 letezo es viszonylag karos problemat, a masik meg 1 sulyosat.
A halasakat es a kavesakat meg azonnal leloni....(ne toltsd tele a bogret es nem lesz gond wazzeg)
A halasakat es a kavesakat meg azonnal leloni....(ne toltsd tele a bogret es nem lesz gond wazzeg)
Szerintem az irodalmi iq nobel viszi a prímet! Bár azért a fagyasztott halak mri vizsgálata is optimista vállalkozás :D
én a kémiait nem értem, hogy miért
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az orvosi felfedezés miért érdemel ignobelt? ezt magyarázza már el valaki!
"Az agytudományi díj egy amerikai csapat tulajdonába került, akiknek sikerült agytevékenységet észlelni döglött esetében. "=
"Az agytudományi díj egy amerikai csapat tulajdonába került, akiknek sikerült agytevékenységet észlelni döglött halak esetében. ?
"Az agytudományi díj egy amerikai csapat tulajdonába került, akiknek sikerült agytevékenységet észlelni döglött halak esetében. ?