13
-
Inquisitor #13 A japán készüléket kötelezővé tenném parlamenti vagy tévés beszélgetések alkalmával. :P -
G46 #12 Üdv!
Nekem meg volt munkatársnőm diplomamunkázott a szegedi egyetemen ennél az IG-nobel díjas nőnél. -
orkaman #11 ezzel még megnyerheted a jövő évit.. csak támaszd alá 1 éves kutatással. -
Jawarider #10 " mivel a számegyenes is balról jobbra nő, vagyis baloldalon rendszerint kisebb számokat találunk,"
Ha balról jobbra nő akkor szerintem mindig... -
okosan gyerekek #9 iigen, amúgy tényleg!
egyébként, az egyik barátom főbérlőjének a felesége igNobel-díjas! az'szem kémia témájában kapta, már nem t'om mi a francot csinált! (utána néztem közben, és beugrott! :'DD azzal kísérleteztek, hogy valami moszat-szintű élőlény ki tud-e jutni egy labirintusból! :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nah, ezen pusztultam! :D szóval, tényleg, gyönyörű csillaga van a magyar tudományosságnak a XX. század egén, de azért ez se semmi, bassza meg! :D
itt egy link, én nem olvastam most el, mert beugrott a lényeg, de akit érdekel!
http://www.nol.hu/mozaik/a_nyalkagomba_utkeresese_ignobelt_hozott_szegedre -
#8 A orosz tudósokkal sem tudom mi volt baj, sokkal jobb megoldás ez mint felrobbantani a felesleges cuccot (vagy akármit csinálnának vele). -
okosan gyerekek #7 a halas szerintem valamelyik idióta volt -- poénból berakhatták és pont téves adatokat szolgáltatott az a szar, ennyi...
de a kávésnak tényleg golyó járna -- főleg, ha közpénzt is áldoztak a tevékenységükre... -
cateran #6 orvosival* -
cateran #5 A hajassal es az orvisval nem ertem mi a gond:S Az egyik megoldott 1 letezo es viszonylag karos problemat, a masik meg 1 sulyosat.
A halasakat es a kavesakat meg azonnal leloni....(ne toltsd tele a bogret es nem lesz gond wazzeg) -
Peetkiller #4 Szerintem az irodalmi iq nobel viszi a prímet! Bár azért a fagyasztott halak mri vizsgálata is optimista vállalkozás :D -
#3 én a kémiait nem értem, hogy miért -
okosan gyerekek #2 az orvosi felfedezés miért érdemel ignobelt? ezt magyarázza már el valaki! -
svhs #1 "Az agytudományi díj egy amerikai csapat tulajdonába került, akiknek sikerült agytevékenységet észlelni döglött esetében. "=
"Az agytudományi díj egy amerikai csapat tulajdonába került, akiknek sikerült agytevékenységet észlelni döglött halak esetében. ?