13
  • Inquisitor
    A japán készüléket kötelezővé tenném parlamenti vagy tévés beszélgetések alkalmával. :P
  • G46
    Üdv!
    Nekem meg volt munkatársnőm diplomamunkázott a szegedi egyetemen ennél az IG-nobel díjas nőnél.
  • orkaman
    ezzel még megnyerheted a jövő évit.. csak támaszd alá 1 éves kutatással.
  • Jawarider
    " mivel a számegyenes is balról jobbra nő, vagyis baloldalon rendszerint kisebb számokat találunk,"

Ha balról jobbra nő akkor szerintem mindig...
  • okosan gyerekek
    iigen, amúgy tényleg!

egyébként, az egyik barátom főbérlőjének a felesége igNobel-díjas! az'szem kémia témájában kapta, már nem t'om mi a francot csinált! (utána néztem közben, és beugrott! :'DD azzal kísérleteztek, hogy valami moszat-szintű élőlény ki tud-e jutni egy labirintusból! :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nah, ezen pusztultam! :D szóval, tényleg, gyönyörű csillaga van a magyar tudományosságnak a XX. század egén, de azért ez se semmi, bassza meg! :D

itt egy link, én nem olvastam most el, mert beugrott a lényeg, de akit érdekel!

http://www.nol.hu/mozaik/a_nyalkagomba_utkeresese_ignobelt_hozott_szegedre
  • szabod
    A orosz tudósokkal sem tudom mi volt baj, sokkal jobb megoldás ez mint felrobbantani a felesleges cuccot (vagy akármit csinálnának vele).
  • okosan gyerekek
    a halas szerintem valamelyik idióta volt -- poénból berakhatták és pont téves adatokat szolgáltatott az a szar, ennyi...

de a kávésnak tényleg golyó járna -- főleg, ha közpénzt is áldoztak a tevékenységükre...
  • cateran
    orvosival*
  • cateran
    A hajassal es az orvisval nem ertem mi a gond:S Az egyik megoldott 1 letezo es viszonylag karos problemat, a masik meg 1 sulyosat.
    A halasakat es a kavesakat meg azonnal leloni....(ne toltsd tele a bogret es nem lesz gond wazzeg)
  • Peetkiller
    Szerintem az irodalmi iq nobel viszi a prímet! Bár azért a fagyasztott halak mri vizsgálata is optimista vállalkozás :D
  • nearo
    én a kémiait nem értem, hogy miért
  • okosan gyerekek
    az orvosi felfedezés miért érdemel ignobelt? ezt magyarázza már el valaki!
  • svhs
    "Az agytudományi díj egy amerikai csapat tulajdonába került, akiknek sikerült agytevékenységet észlelni döglött esetében. "=
    "Az agytudományi díj egy amerikai csapat tulajdonába került, akiknek sikerült agytevékenységet észlelni döglött halak esetében. ?