Karácsonyi ajánló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem követem a trendet, de a doom3 már pár éve (majdnem 10) kijött, ha jól emléxem...
Szerepjátékból nem lesz valami? Amúgy egy fasza kalandjátéknak is simán örülnék.

Syberia 2-t írják decemberre, de annyira 0 hír van róla, hogy szerintem tuti nem fog megjelenni.
Mindegy, Baldur's Gate Enchanted Editiont lehet nyomatni novemberben.

narumon
Nem tudok róla. Pont ezt írom 😞
Azt hiszik a kiadók, hogy azért nem éri meg kiadni stratégiát mert nem veszik, holott azért nem veszik mert nincs egy normális. Amit a C&C4-el csináltak az vérlázító. Amikor meg kijön egy olyan játék mint az SC2 akkor mindenki fikázza, hogy ugyanazt kell csinálni mint az 1-ben. HÁT ÉN UGYANAZT AKAROM CSINÁLNI! Nekem ne változtatgassák a játékmenetet össze vissza! Egyébként kínomban éppen Red Alert 2-t játszok; Yuris revenge van most 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Tetsuo
Azt en is hianyolom.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

most csak a Hitman és XCOM az ami érdekel engem, a többi erõsen felejtõs.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Saccard
Már én is nagyon hiányolok egy jó stratégiát. De egy klasszikus RTS-t ahol a taktikák kimeríthetetlenek mégis pörgõs és ügyességi is egyben. A legutolsó RTS a LOTR:BFME2 volt amivel tudtunk több órát is játszani, de még egy picit az is egyszerû volt. Miért nem készül semmilyen RTS? Nem hiszem h nincs rá igény szerintem nagyon sokan örülnének még egy warcraft 3 vagy Red alert 2 szintû stratégiázásnak (nyilván új játékelemekkel, kicsit más gameplayyel). Vagy készül ilyesmi? Ha igen osszátok meg velem légyszíves! (U.i.: csak az új CnC-rõl tudok 😞 )

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Krisztiam
ezekre mondjuk csak kíváncsi leszek, nem biztos, hogy jók lesznek..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

narumon
Aki nem igazán ugrál az akció játékokért annak folytatódik a "fos év" 😞
A starcraft2-ben tudok még reménykedni amúgy egész évben alig volt valami stratégia vagy manager játék - teljesen kihalt a mûfaj. Kalandjáték is ritkán bukkan fel (minõségi) pedig én ezeken a mûfajokon nõttem fel. Most meg más sincs csak FPS meg FPS meg TPS meg FPS jah és még megjelenik egy kis FPS is... 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Krisztiam
én ezekre vok kíváncsi: AC3, Far Cry 3, Doom 3, Hitman Absolution, Medal of Honor, need for speed mw

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

vezet a dishonored 2 és az ac3, és hátul van a picsában a legújabb cod
bár az egész világ olyan lenne, mint ez az sg szavazás
Én a Half Life és a Portal harmadik részének örülnék. Fuck me, right? <#confused>
HarryProf
A szavazásba azért a Far Cry 3 igazán bekerülhetett volna (ha már a hírek között igen csak elhanyagolt)... Legújabb videó:

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community