22
  • caius marius
    #22
    Desire HD-m volt. Recsegett ropogott az alsó felén a műanyag. Mikor ezt szóvá tettem a szervizben akkor, azt kérdezték:
    -És akkor mi van.
    Az lett, hogy most már Samsungom van. Htc-ét meg többet nem veszek.
  • asysoft
    #21
    "...pontosan tudom hogy működik a WP"
    Ennek örülök, csak nem értem, hogy jön ez ide:) Írtam, hogy számomra a HW (konkrétan akku/kamera/kijelző) hagy némi kívánnivalót L800-ban.

    tomboy013 (#11):
    Rákeresve a C5-03-ra, nem tudom, hogy ugyanarról az eszközről beszélünk-e, de engem nem emlékeztet arra a 8S.
    Kijelzőhöz: IPS panelű LCD-k általában közelebb vannak a színhűséghez, mint az AMOLED-ek, azaz te kvázi a valóságot látod csúnyának. AMOLED-en általában túlszaturáltak a színek (bár gondolom ez inkább szoftveres dolog), ami néha érdekes eredményt tud hozni, én inkább a természetesebb megjelenést favorizálom.
  • Csaba42
    #20
    Biztosan meg volt neked az összes HTC teló? Mert az én készülékemet akárhogy szorongatom, nem ropog, masszív hatású.
  • Csaba42
    #19
    Nekem is volt szerencsém látni a két telót egymás mellett, és a HD7 tényleg egy trágya a kijelző tekintetében, szinte össze sem lehet hasonlítani az Omnia 7-tel, mert nem érdemel annyit a HD7. Kicsit túlszaturált ugyan a színezése az Omnia képernyőjének, de szerintem sokkal inkább bájos, mint zavaró mértékben.
  • tomboy013
    #18
    Az Omnia 7-emnek fém a hátlapja, télen eléggé szar hogy szétfagy tőle a kezem és még csak fel sem melegszik rövid időn belül. A jó minőségű műanyag azért szerintem jobb. Jobb a tapintása is (mint a Nokia N95 8GB-nak is volt) és könnyebb is mint egy fém ház. De amúgy ezen is felesleges vitatkozni, kinek melyik jön be...
  • okosan gyerekek
    #17
    jah, és a HTC anyaghasználatáról meg annyit, hogy nyekereg az ember keze alatt, függetlenül attól, hogy itt-ott némi fémet használnak, csak azért, hogy a fajhője miatt rögvest tudjuk, hogy valami prémium akadt a kezünkbe... sajnos ez csak szemfényvesztés...
  • okosan gyerekek
    #16
    oké, szállj versenybe egy e66-al anyaghasználat tekintetében.
  • okosan gyerekek
    #15
    egy, HTC van. kettő, én szerettem az N95 8 gigám - olyanom is volt. és jó lenne, ha leszoknának az ilyen szutyok anyagokról; ezek az anyagok csúcskészülékeknél bóvlik. fémet. bassza meg, fémet. érzed, hogy van; masszív, hűvös a fogása; tudod, hogy valamiért fizettél...
  • tomboy013
    #14
    Amúgy az N95 8GB-nak tök jó anyagból volt a háza, nem tudom miről beszélsz... 4 évig használtam és teljesen j fogása volt, nem csúszkált az ember kezében. Ha ez is olyan lesz az nem lesz rossz, de szerintem attól még jobb lesz.
  • Ferrer
    #13
    Adminok, asszem a többiek nevében is mondhatom, ne töröljétek már Én ki más kommentjeit légyszíí
  • nyuny01 #12
    Aztán mond már el hol tapiztad meg ezen készülékek egyikét? Mert ugye azt mondod olcsó,kopogós műanyag... Kár hogy pont a Htc az a gyártó,akitől ilyet nem látsz!
  • tomboy013
    #11
    Idióta te vagy, de ezt le lehet szűrni a hozzászólásod milyenségéből is.

    Asysoft: Nem azt mondtam hogy kizárólag a Lumiákra hajaz, hanem a Nokiára. Az S8 olyan mint egy Nokia C5-03. Vagyis hasonlít a kialakítása nagyon. Egyébként szerintem elég nagy különbség van az LCD meg az AMOLED között. Legalábbis én nagyon látom mert már megszoktam az AMOLED kijelzőt és a többi már csúnyának hat nekem. Az alá már nem adnám.
  • quantum
    #10
    MSP vagyok, pontosan tudom hogy működik a WP.
    #8: L800 van most (Imagine Cupon ingyen adták), a Lumia alatt 920/820-ra gondoltam. Szerintem 920 lesz.
  • okosan gyerekek
    #9
    nem a nokiára hajaznak, te idióta, hanem a WP8-nak próbálnak egységes arculatot teremteni, amiben csak nüansznyi, sokszor kizárólag a márkajelben és nagyon apró, csak a legszemfülesebbek számára kivehető markerei maradnak meg a gyártóknak.

    ez extra reklámot jelent a windows phone 8-nak, elég okos húzásnak tűnik, az emberek csak azt veszik észre, hogy - színük miatt kirívó, színkavalkádot hozó - készülékek lepik el az emberek kezeit, és mindegyik eléggé hasonlatos mégis más cég keze alatt készült. kíváncsiság keltés stb...

    viszont meg kell hagyni, UNDORÍTÓÓÓÓÓÓ, undorítóóóó egy mocskos designja van ezeknek a telefonoknak. és a hátoldalt borító porózus műanyag tapintásától felállna a hátamon a szőr, a látványa is rossz! és igen, ami viszont elhangzott a videóban, az egyedüli előnye, hogy a karcok nem maradnak meg rajta annak ellenére, hogy olcsó, bóvli műanyagból készül. ez a porózus gusztustalanság volt a nokia n95-ösön és a 8 gigán is.

    tehát, a marketinges ötlet meg kell hagyni egészen zseniális, ez egy nyerhető koncepciót jelenthet az iPhone ellen és háttérbe szoríthatja a bóvli kategóriában tengődő Adroidot, de a megvalósítás szar.
  • hurkaur
    #8
    A wp8 kuszoben ehhez csak gratulalni tudok.
  • asysoft
    #7
    8S-ről nem a Lumia ugrik be (inkább "Sonys"), viszont 8X valóban hasonlít. Új Lumiák sem AMOLED kijelzővel érkeznek majd, amit Lumia 800 csíkos kijelzője után személy szerint nem is bánok. Egy jó LCD simán felveszi a versenyt az AMOLED-del feketét leszámítva, de miután általában nem töksötétben nézed a kijelzőt, nem lesz hatalmas a különbség.
    Szoftvert tekintve egyetértek, én is inkább Lumia mellett döntenék abból a szempontból, kár, hogy számomra azok az eszközök túl nagyok...

    quantum (#2): azért mielőtt beleugranál egy L800 megvásárlásába, olvass utána, szerintem több szempontból is hagy némi kívánnivalót maga után (és nem az OS-sel van főleg problémám). WP8 SDK rejtegetését én sem értem, nem tudom, mit titkol olyan nagyon az MS, de csak saját magukkal szúrnak ki.
  • asysoft
    #6
    Hihetetlen, HTC, és nem a batár méretekkel akar hódítani (bár a 4.3" csúcs volt pár éve). Nekem 8S jobban tetszik, főleg kék-feketében:

    Kár, hogy csak 800x480-as a felbontása, bár következő lépcsőfokot jelentő 720p meg kicsit overkill lenne...
  • smv
    #5
    Engem addig érdekelt a winpho amíg be nem jelentették, hogy a most kapható készülékek NEM KAPNAK win8 frissítést, pedig majdnem vettem egy frissíthetetlen winpho telót. Nem kapnak? Akkor tartsák meg maguknak, veszek olyat ami frissíthető. (és nem, a 7.8 az nem 8)
  • Major
    #4
    Szerintem egy YouTube videóval prezentálhatnál valamit...
  • tomboy013
    #3
    Nagyon szépek ezek a HTC-k is, csak nagyon hajaznak szerintem a Nokiára. Eddig volt egyéni stílusa a HTC-nek is de úgy látom már nem annyira van. Én maradok a Lumia 920-nál ha kijön, mert ott a szoftvertámogatás is szerintem jobb lesz mint a HTC esetében illetve a kamera is. Jah és az OLED kijelzőt ki ne felejtsem. nemtudom minek erőlteti a HTC az LCD-t még mindig. Haveromnak van egy HTC HD7, de az én Omniámmal össze se lehet hasonlítani. Egymás mellé téve tiszta trágya a HTC LCD-je.
  • quantum
    #2
    A gyártók. Én készüléket fogok venni, méghozzá egy Lumiát. Viszont mivel egyelőre nincs SDK, a Lumia 800 is bőven használható lesz még egy ideig.