FTL : Faster Than Light

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi. nah kész van! <#taps> lehet tölteni a magyarításokról... üdv. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.04.12. 18:39:52
Kmarha
Még holnap kb délig ingyen van az Epic Store-on.. és azóta jött ki pár mód, mint pl a Battlestar Galactica (ha esetleg valaki belevetné magát)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mgenya911
hamarabb lesz angolosítás a chris0000 hoz :)

hi.
advanced edition-hoz várható magyarítás?
thx.
üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.08.28. 19:27:03
Igen.
A flagship-et háromszor kell kinyírni? Kétszer sikerült, harmadszorra megszopatott.

Szép munka. :)
Dopti
ennél epikebb bossfight-ot mutassatok :D
http://www.kephost.com/image/F5h

Afranc, most vettem észre, h amit reggel írtam az eltûnt.
Naszóval, én ki szoktam szellõztetni a hajót, hogy betereljem a támadókat a medbay-be. Ott ugye gyógyulnak folyamatosan az embereid, ezért sokkal nehezebb õket lenyomni. Persze arra figyelni kell, h a medbay ajtaját ne törjék be a támadók, mert akkor vissza tudod zárni.
Én ki szoktam nyitni az ûrbe vezetõ ajtókat, aztán huss... megfulladnak...

a pilóta kivételével mindenki menjen ütni az ellent, az sem baj, ha több részletben csapod le õket

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkor lehet, hogy egyelõre felejtõs, bár Note 3-am van, de az sem egy tablet méret.

Más. A közelharcban állandóan kiírtják a legénységemet az átteleportált ellenfelek, esélyem sincs olyankor ellenük. Ez ellen lehet valamit tenni?

aranyos, de kell hozzá tablet, telón nem az igazi mert kell sokat taperolni a kijelzõt, legénység bökdösés, plusz a hajó ágyúval való lövöldözés is egyfajta ritmus, minijáték, ahova kevés a 4-5 col. Humoros, aranyos :)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nagyon jó. :) Még kíváncsi vagyok a Star Command-ra, azon is gondolkodom, igaz egyelõre csak mobil platformra van, de állítólag lesz PC-s változat is. Esetleg nincs valakinek tapasztalata vele?

Megvettem az Advanced-et most a GOG akciójában 3,4 dodóért, kíváncsi vagyok. :)

:D

nem tudok róla objektíven nyilatkozni, engem az alap is megvett kilóra, több mint 100 órát tettem bele :)
nem tudok róla objektíven nyilatkozni, engem az alap is megvett kilóra, több mint 100 órát tettem bele :)

kekeN7
A kényszeres elõrehaladás kérdése elég egyszerûen megoldható.

Szerintem adj neki egy második esélyt...

Toltad már az alapot is és ahhoz képest lett nagyon jó/más, vagy most tolod elõször az FTLt?

(én az alapot tologattam egy darabig azt ráuntam, azért kérdem hogy ahhoz képest felüdülés e a cucc. Bár leginkább a fixált vég és a kényszeres elõrehaladás zavart benne, asszem az nem változott az advancedben sem)

Na, van egy kis idõm: eddig csak pár órát volt idõm játszani vele, de kilóra megvett. Bár normalon nyomom, de eddig csak egyszer sikerült nyernem. Mára jó lett :-)

Calver
no, eddigi vélemények advanced edition-rõl?

részemrõl: új rendszerek jók, mind control fõleg (pilótát becélzod vele, hopp minden lövés betalál hirtelen), új fegyverek között vannak vicces dolgok (flak!), meg meh cuccok is, de nagyjából korrekt. hajók... eh. Lanius B nagyon bejön (bár szvsz messze túl táp), Mantis C nagyon nyögvenyelõsen indul, de iszonyatosan erõs lesz idõvel (clone bay + 4 mantis + cloaking + mind control? és ehhez egy trükkösen használható, de iszonyat erõs bomba? ezt a B-vel biza nem lehet összehozni), többi... gyér. Stealth C úgy néz ki, mintha lenne benne potenciál, de elég nevetséges gyakorlatban (bár stealth hajókat ismerve nem hiszem h ez meglepett valakit), Fed C meg végképp gyalázatos, Flak Artillery egy vödör fos, többi meg itteni lista alapján még unlock-ot sem éri meg, talán majd Zoltan C-t megnézem még.

ellenben h mit tett AE Fed hajókkal, whohoho... most már lehet rá rakni cloaking-ot! hozzávág az ember még egy mind control-t, és... ajókur, hihetetlen lesz az a hajó. fegyverek feltöltõdnek, MC pilótán, minden lövés betalál, ellenfél fegyverei szétkapva, artillery beam aktiválódik, ha még talán ezt is túléli az ellenfél, akkor sincs már sok ideje... cloak meg ugye segít abban, h még vissza se nagyon tudjon lõni. imádom, szerintem amikor a gyengébbikkel (B) mentem unlock-olni C-t utolsó szektorokban egy pontnyi sebzést nem nyaltam be.

"The trees move. Do you not see it?"

kekeN7
A DLC-hez jön új soundtrack is, szintén ingyen, már tölthetõ:

http://benprunty.bandcamp.com/album/ftl-advanced-edition-soundtrack

hohó, erre szakítok idõt, lecserélem a napi egy sorozat epizódot egy kis játékra :D

FTL Advanced edition: Április 3.

link
Kár hogy a végtelenített játékot nem tették bele....

<#eljen>
gerey
Amúgy humblebundléban most gyakorlatilag ingyér' megszerezhetõ - ha számít valakinek.

Tologatja vki ezt a játékot moddal?

Kimodotan ígéretesnek tûnik ahol kiírtják a rohanást meg a fixált véget a játékból, csak nem tudom mennyire bugos így....

rájöttem idõvel: úgy lehet becsalni 4 ellent 1 szobába, ha én is megtöltöm a sajátjaimmal. onnan már nem volt gond, ha tehetem, 2x2 fõs teleportos csapatom van.
hát igen, de ki gondolta volna, hogy egy végigjátszásba nem kerül 15 rock hajó? bezzeg a kis rohadékok máskor mindenhonnan elõbukkantak piráttól rock szektoron át nebuláig, csak hogy szétrakétázzák a hátsómat.
valóban, kb minden megvan, csak a hajók "harmadik" öcsijével küzdök a teljesség kedvijért.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Calver
4 ellenes nagyon könnyû szokott lenni késõbbi szektorokban, de kell hozzá kis mázli, meg kettes szenzorok. 15 rock hajó se nehéz, de ahhoz is végig kell zúzni, no meg nem árt long range scanners - btw pirate sectorok is jók, sok-sok rock hajó van ott is (meg máshol is), no meg én spec egyszer kaptam olyan, h MINDEN rendszer amibe léptem rock volt. nekem konkrétan ezek hamarabb megvoltak, mint a harmadik achievement (sweet revenge), de gondolom neked az már megvan.

hát én aljas vagyok - scumming. na azert nem annyira durván, amikor kellett (crystal hajó), szektorok végén.
de rng akkor is egy rohadék: crystal b-re pályáztam, na gondoltam, könnyebb egy végigfutás alatt legyilkolni 15 rock hajót mint bezárni 4 ellent 1 szobába. hát nem. amikor végigmegyek a 7 szektoron, és az 5 piros között EGY rock sector sincs (se controlled, se homeworld) csak két pirát összesen 5 rock hajóval (a többi mantis vagy rebel), akkor nem.
pedig közel ideális felszerelésem és legénységem volt, csupa jófajta upgrade és puskéta, remek legénység (2 boarding party: mantis+crystal, 2xrock, +3 zoltan +slug), ÖSSZES rendszer kimaxolva + a végén vmi 540 scrap...
na mind1, majd legközelebb.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Calver
hát igen, a Random Number God egy gonosz istenség... emlékeim szerint amikor próbáltam megszerezni Zoltan hajót, nekem is nonstop 7. szektorba tette kezdõ küldetést, hogy aztán kapjam a "jajj sajnos nincs idõnk erre" üzenetet <#gonosz2>

Zomil
Az a baj, hogy nincs valami sok hajom, mert mint irtam a random imád kibaszni velem és mindig utolso sectorra rakja be a hajo szerzös küldetéseket :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Calver
akkor már van Fed A-d, próbálkozz azzal <#smile> iszonyat vicces hajó, bár rossz szokása 3. szektorra kurvára elvérezni ha nem találsz egy normális lézert... de ha azon túl jutsz, kb megállíthatatlan, meg sem tudják karcolni, úgy tép szét MINDENT, bármiféle védelem nélkül <#vigyor1> (pajzsok azért kellenek ofc)

két Zoltan hajó is kurvajó (sokan valamiért A-t nem szeretik, pedig Halberd Beam) a totál defenzív játékstílusával, teljesen más élmény. meg ugye ott a Red-Tail (Kestrel B) és a The Torus (Engi A, én elsõnek azzal toltam végig), mindkettõ kurvaerõs, és szvsz veszettül unalmas <#bohoc> Shivan (Rock B) meg még erõsebb, de kibaszott Rock-októl megalszik az ember szájába a tej mire megmozdulnak.

itt amúgy elkezdtek bölcs emberek erõsorrendet összerakni, kb stimmel is, bár én a két Zoltan-t felpasszolnám high tier-be, Slug A-t meg minimum egyel feljebb, mert okosan használva az is *nagyon* durci.

Zomil
Nekem kb. 25ora alatt 2x sikerült végigvinnem :D
(mármint 2hajoval), ez a random engem mindig utál :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Calver
megcsináltam... végigvittem FTL-t... kibaszott DA-SR 12-vel (Stealth B)... a játék legfosabb hajójával... sikerült vele a végére érnem... normalon!

http://www.youtube.com/v/eVmfziT8YIM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

és ezzel megvan minden hajónak legalább egy verziójával normalon végigjátszás, jó párnak kettõvel is... és asszem ez így is fog maradni, Rock A-t messze elkerülöm, stealth hajót meg innentõl kezdve bottal sem piszkálok meg, ezeknél nagyobb fos a világon nincs. (még Vortex, aka Engi B sem)

Calver
általában én is, illetve a legénység kiirtására... kevés viccesebb dolog van a játékban, mint amikor az ember lecsap egy fire beam-re, magánál tartja a játék végéig, végsõ harc elsõ fázisában elõkapja, kilövi/lebombázza a flagship pajzsait, majd szépen sorban *felgyújtja a hajó szinte minden szobáját*. volt h nem is küldtem át senkit, kilõttem még a medbayt és megsütöttem lézeres arcon kívül *mindenkit* <#vigyor1> (közben ilyen hangokat hallatva)

de! Federation hajóval egyszerûen felesleges, sõt, inkább hátrányos ha crew teleporter-re bassza el a kétlábú pénzét - azt sem költheti fegyverekre vagy teszem azt motor tápolására... és az unszimpatikus így is úgy is meghal második beam-nél, egyszerûen értelmetlen kiirtani vele a legénységet. már jó párszor lezúztam így flagship-et, mindig olyan lézerek használatával ami épp a mancsomba esett, 5 pontnál több sebzést szerintem egyikben sem kaptam be, azt is mindig 3. körben, mert a rohadéknak nem lehet kilõni elég gyorsan zoltan shield-jét, és azért 1-1 rakéta becsúszik.

iszonyatmód beleszerettem ebbe a hajóba (pedig amikor elõször szórakoztam vele, fintorgásnál többre nem tartottam - és nem is ér többet amíg nincs 3-4-es szinten beam), elképesztõen szórakoztató a játékstílusa <#bohoc>

Zomil
Én mondjuk a teleportos megoldásra esküszök, amikor 2mantist átküldöt, azok leapritanak mindent és utána sima gyözelem, föleg a boss ellene harcot éreztem igy nagyon könnyünek, leszedtem a pajzsát valami sima fegyverrel, majd lézerrel a rakéta szobát leszedtem onnantol meg a sok pajzs miatt ugysem ér hozzám, addig meg a mantisok leszednek mindent.

Calver
utóbbi idõben én is sokat szórakozgattam vele, már második nekifutásra (hajókból mind megvan), és rá kellett ébrednem valamire:

a Federation A mint hajógyilkoló *valami gusztustalanul erõs*, nagyon "buta" és kurvaélvezetes.

nem lehet rá cloaking-ot rakni? kit érdekel, rádobsz alap burst mellé pár normális lézert (burst, hull, heavy I), ellenfél fegyvereit kilövöd és tûz alatt tartod, artillery beam elintézi a többit, egy karcolás nélkül lezúzható vele a legtöbb harc, elképesztõ.

...és valamiért mindenütt azt írják, h "jajj így gyúrj a védelemre", hát fenéket. pajzsokat fel kell fejleszteni, persze, de ha nincs hull repair drone, még drone control-t sem érdemes venni, inkább lenyelni azt az egy-két rakétát és javítgatni. crew teleportert meg végképp nem érdemes piszkálni, boarding olyan hajóval ami véletlenszerûen kizsigereli a másikat rövid életû lenne <#idiota>

iszonyatosan vicces, és ezt mondom úgy, h elõtte legtöbbet Crystal B-t meg Rock B-t használtam, a két leggonoszabb boarding hajót (meg néha Zoltan B-t). többi hajóval az ember végsõ nagy csatában elsõ körben megpróbálja kiirtani a legénységet, itt... itt felesleges is vele veszõdni, második/harmadik körben olyan gyorsan kivégzi, h kilövöd fegyvereibõl amit tudsz, és kész, szegény legjobb esetben is épp h megkarcol. <#vigyor1>

btw modding cuccok is szépen csorognak kifelé, Superluminal segítségével én már játszogattam is egy kicsit piszkálgatással (szarfos Slug B-bõl csináltam kicsit kevésbé OP Carnelian alternatívát), ha valaki szeret ilyenekkel szórakozni (és esetleg kis "mûvészi érzéke" is akad), érdemes rájuk nézni.

óó ne aggódj, hetek elmennek csak azzal, hogy próbálod megszerezni a hajókat :)

SötétBarom
Viszont sokszor újra lehet játszani.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nyirog
ritka kurva jó játék, nem hittem volna h ennyire szórakoztató, csak egy bajom van: rövid :\

Üdv!

Olvastam a fórumot és láttam h vki irta h van hasonló játék MMO-ban. Vki nem tudja mi a neve?

Marha jó játék. Easy fokozaton alaphajóval nagyon simán eljutottam a bossig, az meg erre jól megszopatott. Sikerült levinnem a pajzsát, és már ott voltam, hogy 1 másodperc és lõtt volna a nagyon durva beam fegyverem, erre az lõtt egy rakétát és végem... Zanyád!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

aki nagyon nem érzi a játékot az próbálja meg kilokkolni az engi hajót, hihetetlenül tápos, az volt az elsõ amivel mediumon is végigtoltam (azóta már ment az alaphajóval, meg a multikultissal is)

Most néztem egész érdekes MODok is vannak már hozzá....

Mod topic

Pl olyan amivel ki lehet kapcsolni a lázadókat, vagy esetleg meg lehet próbálni megállítani a terjeszkedésben - igy legalább nem kell rohanni, tovább lehet élvezkedni meg tápolni :)

Oldal 1 / 4Következő →