155
Faster Than Light - Space ship simulátor
-
chris0000 #155 hi. nah kész van! lehet tölteni a magyarításokról... üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.04.12. 18:39:52 -
#154 Még holnap kb délig ingyen van az Epic Store-on.. és azóta jött ki pár mód, mint pl a Battlestar Galactica (ha esetleg valaki belevetné magát) -
#153 hamarabb lesz angolosítás a chris0000 hoz :) -
chris0000 #152 hi.
advanced edition-hoz várható magyarítás?
thx.
üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.08.28. 19:27:03 -
Ninju #151 Igen. -
Attiska #150 A flagship-et háromszor kell kinyírni? Kétszer sikerült, harmadszorra megszopatott. -
Ninju #149 Szép munka. :) -
#148 ennél epikebb bossfight-ot mutassatok :D
http://www.kephost.com/image/F5h -
Ninju #147 Afranc, most vettem észre, h amit reggel írtam az eltűnt.
Naszóval, én ki szoktam szellőztetni a hajót, hogy betereljem a támadókat a medbay-be. Ott ugye gyógyulnak folyamatosan az embereid, ezért sokkal nehezebb őket lenyomni. Persze arra figyelni kell, h a medbay ajtaját ne törjék be a támadók, mert akkor vissza tudod zárni. -
lammaer #146 Én ki szoktam nyitni az űrbe vezető ajtókat, aztán huss... megfulladnak... -
Renegade #145 a pilóta kivételével mindenki menjen ütni az ellent, az sem baj, ha több részletben csapod le őket -
Attiska #144 Akkor lehet, hogy egyelőre felejtős, bár Note 3-am van, de az sem egy tablet méret.
Más. A közelharcban állandóan kiírtják a legénységemet az átteleportált ellenfelek, esélyem sincs olyankor ellenük. Ez ellen lehet valamit tenni? -
Renegade #143 aranyos, de kell hozzá tablet, telón nem az igazi mert kell sokat taperolni a kijelzőt, legénység bökdösés, plusz a hajó ágyúval való lövöldözés is egyfajta ritmus, minijáték, ahova kevés a 4-5 col. Humoros, aranyos :) -
Attiska #142 Nagyon jó. :) Még kíváncsi vagyok a Star Command-ra, azon is gondolkodom, igaz egyelőre csak mobil platformra van, de állítólag lesz PC-s változat is. Esetleg nincs valakinek tapasztalata vele? -
Attiska #141 Megvettem az Advanced-et most a GOG akciójában 3,4 dodóért, kíváncsi vagyok. :) -
Renegade #140 :D -
Ninju #139 nem tudok róla objektíven nyilatkozni, engem az alap is megvett kilóra, több mint 100 órát tettem bele :) -
Renegade #138 nem tudok róla objektíven nyilatkozni, engem az alap is megvett kilóra, több mint 100 órát tettem bele :) -
Renegade #137 nem tudok róla objektíven nyilatkozni, engem az alap is megvett kilóra, több mint 100 órát tettem bele :) -
#136 A kényszeres előrehaladás kérdése elég egyszerűen megoldható.
Szerintem adj neki egy második esélyt... -
lammaer #135 Toltad már az alapot is és ahhoz képest lett nagyon jó/más, vagy most tolod először az FTLt?
(én az alapot tologattam egy darabig azt ráuntam, azért kérdem hogy ahhoz képest felüdülés e a cucc. Bár leginkább a fixált vég és a kényszeres előrehaladás zavart benne, asszem az nem változott az advancedben sem) -
Renegade #134 Na, van egy kis időm: eddig csak pár órát volt időm játszani vele, de kilóra megvett. Bár normalon nyomom, de eddig csak egyszer sikerült nyernem. Mára jó lett :-) -
#133 no, eddigi vélemények advanced edition-ről?
részemről: új rendszerek jók, mind control főleg (pilótát becélzod vele, hopp minden lövés betalál hirtelen), új fegyverek között vannak vicces dolgok (flak!), meg meh cuccok is, de nagyjából korrekt. hajók... eh. Lanius B nagyon bejön (bár szvsz messze túl táp), Mantis C nagyon nyögvenyelősen indul, de iszonyatosan erős lesz idővel (clone bay + 4 mantis + cloaking + mind control? és ehhez egy trükkösen használható, de iszonyat erős bomba? ezt a B-vel biza nem lehet összehozni), többi... gyér. Stealth C úgy néz ki, mintha lenne benne potenciál, de elég nevetséges gyakorlatban (bár stealth hajókat ismerve nem hiszem h ez meglepett valakit), Fed C meg végképp gyalázatos, Flak Artillery egy vödör fos, többi meg itteni lista alapján még unlock-ot sem éri meg, talán majd Zoltan C-t megnézem még.
ellenben h mit tett AE Fed hajókkal, whohoho... most már lehet rá rakni cloaking-ot! hozzávág az ember még egy mind control-t, és... ajókur, hihetetlen lesz az a hajó. fegyverek feltöltődnek, MC pilótán, minden lövés betalál, ellenfél fegyverei szétkapva, artillery beam aktiválódik, ha még talán ezt is túléli az ellenfél, akkor sincs már sok ideje... cloak meg ugye segít abban, h még vissza se nagyon tudjon lőni. imádom, szerintem amikor a gyengébbikkel (B) mentem unlock-olni C-t utolsó szektorokban egy pontnyi sebzést nem nyaltam be. -
#132 https://www.youtube.com/watch?v=kuDnh7VPGhQ -
#131 A DLC-hez jön új soundtrack is, szintén ingyen, már tölthető:
http://benprunty.bandcamp.com/album/ftl-advanced-edition-soundtrack -
Renegade #130 hohó, erre szakítok időt, lecserélem a napi egy sorozat epizódot egy kis játékra :D -
Ninju #129 FTL Advanced edition: Április 3.
link -
lammaer #128 Kár hogy a végtelenített játékot nem tették bele.... -
Ninju #127 -
#126 FTL: Advanced Edition -
lammaer #125 Amúgy humblebundléban most gyakorlatilag ingyér' megszerezhető - ha számít valakinek. -
lammaer #124 Tologatja vki ezt a játékot moddal?
Kimodotan ígéretesnek tűnik ahol kiírtják a rohanást meg a fixált véget a játékból, csak nem tudom mennyire bugos így.... -
galocza #123 rájöttem idővel: úgy lehet becsalni 4 ellent 1 szobába, ha én is megtöltöm a sajátjaimmal. onnan már nem volt gond, ha tehetem, 2x2 fős teleportos csapatom van.
hát igen, de ki gondolta volna, hogy egy végigjátszásba nem kerül 15 rock hajó? bezzeg a kis rohadékok máskor mindenhonnan előbukkantak piráttól rock szektoron át nebuláig, csak hogy szétrakétázzák a hátsómat.
valóban, kb minden megvan, csak a hajók "harmadik" öcsijével küzdök a teljesség kedvijért. -
#122 4 ellenes nagyon könnyű szokott lenni későbbi szektorokban, de kell hozzá kis mázli, meg kettes szenzorok. 15 rock hajó se nehéz, de ahhoz is végig kell zúzni, no meg nem árt long range scanners - btw pirate sectorok is jók, sok-sok rock hajó van ott is (meg máshol is), no meg én spec egyszer kaptam olyan, h MINDEN rendszer amibe léptem rock volt. nekem konkrétan ezek hamarabb megvoltak, mint a harmadik achievement (sweet revenge), de gondolom neked az már megvan. -
galocza #121 hát én aljas vagyok - scumming. na azert nem annyira durván, amikor kellett (crystal hajó), szektorok végén.
de rng akkor is egy rohadék: crystal b-re pályáztam, na gondoltam, könnyebb egy végigfutás alatt legyilkolni 15 rock hajót mint bezárni 4 ellent 1 szobába. hát nem. amikor végigmegyek a 7 szektoron, és az 5 piros között EGY rock sector sincs (se controlled, se homeworld) csak két pirát összesen 5 rock hajóval (a többi mantis vagy rebel), akkor nem.
pedig közel ideális felszerelésem és legénységem volt, csupa jófajta upgrade és puskéta, remek legénység (2 boarding party: mantis+crystal, 2xrock, +3 zoltan +slug), ÖSSZES rendszer kimaxolva + a végén vmi 540 scrap...
na mind1, majd legközelebb. -
#120 hát igen, a Random Number God egy gonosz istenség... emlékeim szerint amikor próbáltam megszerezni Zoltan hajót, nekem is nonstop 7. szektorba tette kezdő küldetést, hogy aztán kapjam a "jajj sajnos nincs időnk erre" üzenetet -
#119 Az a baj, hogy nincs valami sok hajom, mert mint irtam a random imád kibaszni velem és mindig utolso sectorra rakja be a hajo szerzös küldetéseket :D -
#118 akkor már van Fed A-d, próbálkozz azzal iszonyat vicces hajó, bár rossz szokása 3. szektorra kurvára elvérezni ha nem találsz egy normális lézert... de ha azon túl jutsz, kb megállíthatatlan, meg sem tudják karcolni, úgy tép szét MINDENT, bármiféle védelem nélkül (pajzsok azért kellenek ofc)
két Zoltan hajó is kurvajó (sokan valamiért A-t nem szeretik, pedig Halberd Beam) a totál defenzív játékstílusával, teljesen más élmény. meg ugye ott a Red-Tail (Kestrel B) és a The Torus (Engi A, én elsőnek azzal toltam végig), mindkettő kurvaerős, és szvsz veszettül unalmas Shivan (Rock B) meg még erősebb, de kibaszott Rock-októl megalszik az ember szájába a tej mire megmozdulnak.
itt amúgy elkezdtek bölcs emberek erősorrendet összerakni, kb stimmel is, bár én a két Zoltan-t felpasszolnám high tier-be, Slug A-t meg minimum egyel feljebb, mert okosan használva az is *nagyon* durci. -
#117 Nekem kb. 25ora alatt 2x sikerült végigvinnem :D
(mármint 2hajoval), ez a random engem mindig utál :D -
#116 megcsináltam... végigvittem FTL-t... kibaszott DA-SR 12-vel (Stealth B)... a játék legfosabb hajójával... sikerült vele a végére érnem... normalon!
és ezzel megvan minden hajónak legalább egy verziójával normalon végigjátszás, jó párnak kettővel is... és asszem ez így is fog maradni, Rock A-t messze elkerülöm, stealth hajót meg innentől kezdve bottal sem piszkálok meg, ezeknél nagyobb fos a világon nincs. (még Vortex, aka Engi B sem)