Mozgásban a Call of Duty: Black Ops II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát pedig pont a MW 2-3-nak volt a legratyibb sztorija, de ha közérthetõbben akarok fogalmazni csak úgy mondom: populárisabb, könnyen érthetõ, a tipikus összesküvés elmélet-re alapozott ZS kategóriás akciófilm. Adott volt egy fõgonosz, oszt kész.
Ellenben a BO elsõ része alaposan elgondolkoztató volt, meglepõ fordulatokkal, nem azt mondom hogy Istencsászár történet, de az MW 2-3-mat magasan veri.
Így hogy normális írója van a második résznek is, szerintem ebben sem kell majd csalódni...
Ellenben a BO elsõ része alaposan elgondolkoztató volt, meglepõ fordulatokkal, nem azt mondom hogy Istencsászár történet, de az MW 2-3-mat magasan veri.
Így hogy normális írója van a második résznek is, szerintem ebben sem kell majd csalódni...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Nem vagyok oda a FPS játékokért de a Modern Warfare 2-3 nagyon bejött. Tetszett ez a filmes, teátrális megvalósítás. Úgy tûnik a Black Ops II-is ezt fogja követni, de jobban mint az elõzõ rész.
Imádom ezeket a játékokat. Évek óta egy kaptafa, de nekem mégis megunhatatlan ezeknek a scriptelt eventekkel teletûzdelt csõshootereknek a végigjátszása. És itt még a sztori is jónak ígérkezik.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2