Ötvös Tibor

Mozgásban a Call of Duty: Black Ops II

A Medal of Honor: Warfighter után a Call of Duty: Black Ops II is megmutatta ma magát.

Nem okozott túl nagy meglepetést, hogy a közel 8 perces Medal of Honor: Warfighter trailer után a nagy konkurens, a Call of Duty: Black Ops II is megmutatta magát egy rövid jelenet formájában. A lejjebb látható klippben számos játékmeneti elemet láthatunk, melyek között akad, ami most mutatkozik be.


Black Ops 2 by allgamesbeta2

A november 13-án megjelenő rész történetét a Batman: Kezdődik! és A sötét lovag írója, David Goyer készíti és két idősíkban játszódik majd. Az első cselekménye a 80-as évek végén zajlik. Itt a Black Ops 1 hősét, Alex Masont irányíthatjuk ismét. A második pedig 2025, ahol Alex fia, David a főszereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PAtr0n #3
    Hát pedig pont a MW 2-3-nak volt a legratyibb sztorija, de ha közérthetőbben akarok fogalmazni csak úgy mondom: populárisabb, könnyen érthető, a tipikus összesküvés elmélet-re alapozott ZS kategóriás akciófilm. Adott volt egy főgonosz, oszt kész.
    Ellenben a BO első része alaposan elgondolkoztató volt, meglepő fordulatokkal, nem azt mondom hogy Istencsászár történet, de az MW 2-3-mat magasan veri.
    Így hogy normális írója van a második résznek is, szerintem ebben sem kell majd csalódni...
  • Prof William #2
    Nem vagyok oda a FPS játékokért de a Modern Warfare 2-3 nagyon bejött. Tetszett ez a filmes, teátrális megvalósítás. Úgy tűnik a Black Ops II-is ezt fogja követni, de jobban mint az előző rész.
  • Victor1103 #1
    Imádom ezeket a játékokat. Évek óta egy kaptafa, de nekem mégis megunhatatlan ezeknek a scriptelt eventekkel teletűzdelt csőshootereknek a végigjátszása. És itt még a sztori is jónak ígérkezik.