1921
-
Köszönöm szépen -
#108 annyit irtak, hogy 4millional ugy overall az egesz jatekot minden teruleten fejlesztik, illetve irtak ket konkretumot:
- elo hangszerrel fog keszulni a jatek soundtrackje
- a keszitok in-game kommentarokat vesznek fel, tehat a jatek bizonyos reszein ok maguk beszelnek -
#107 A jelek szerint nem.
Összesek kettő volt abszolútértékben nagyobb. Relatív siker, tehát a célhoz képest volt sokkal több, de ez csak azt jelenti, hogy alulárazták vagy szonbok kattantak rá valami "érdekes" dolgora...
Itt? -
#106 Maximum játék kategóriában. -
#105 Lehet, hogy ez minden idők legsikeresebb adakozása az oldalon? -
#104 Nem értem a 4 milliós cuccot.. vagyis a felét, h mit is írnak.. valaki felvilágosítana ? -
Evoluti0N #103 Jah, h be is raktak. :D -
Evoluti0N #102 Akkor már berakhatnának vmit 4 millióra :) -
#101 Már a 3,7-t is átléptük :D
$3,712,034 pontosabban.
4 óra van hátra.. új tippem van.. paypalal 4 millió! -
#100 és átléptük a 70 ezer támogatót, ha jól számolom akkor az 12 szint a dungeonban :)
(az alapján, hogy a kitett képen a 11. szintet ígérik 67.5k-nál) -
3,676,385
Még lehet én is keveset tippeltem a 3,7-el :D -
#98 És lőn, én tévedtem. Örülök, hogy tévedtem. -
#97 $3,590,618 jelenleg Kickstarteren :D -
#96 csak a kickstarteren 3,534,468, és még hátra van 9 óra, plusz a paypal 100-120k körüli összege. kemény :) -
#95 100 ezer*
Elnézést -
#94 Maximum egy óra és megvan a 3,5 millió
Kickstarte $3,392,464
Paypal $100,247 (ez azóta biztos nőtt)
18 óra van még.. 3,6 3,7 a tippem a végére
Nem tudom mire gondolsz..nem fogja a számlálóhoz írni, ha ez lenne a kérdésed.
De a fejlesztők beleszámolják.
Bár édes mindegy :D Mert 18 óra alatt csak simán kickstarteren meglesz a 3,5... 100 dollár lazán összejön. -
#93 Kérdés, hogy engedi a Kickstarter hozzárakni a paypalt...? Van bérmiféle jogi (?) szabályzatuk erre? Vagy végülis egy fejlesztő azt csinál amit akar. Ugye? :) -
#92 Na kevesebb mint 100 ezer dollár kell :)
Kickstarter $3,304,243
Paypal $100,247
25 óra van még hátra.. ez még több is lesz :D -
#91 Kicsit több mint egy nap van hátra a támogatás végéig.. jelenleg 3,272,222
millió dollárnál áll a számláló..ehhez ha hozzárakjuk a paypalt, akkor 3,362,000 dollár van kb most..
durván 140-150 ezer dollár kell még...szerintem már biztos, hogy meglesz a 3,5 millió. -
Wootan #90 Egyrészt adakozás ide vagy oda, ~60.000+ adakozó pénzével nem hiszem, hogy bárki is szórakozna, főleg nem ilyen neves fejlesztők, akik leraktak már 1-2 dolgot az asztalra az elmúlt években.
Másrészt a kickstarter egyik lényege, hogy az adakozók beleszólhatnak a fejlesztésbe (nagyobb összeget adók pl. tárgyakat, hősöket, stb. kreálhatnak a készítők segítségével) + ott a fórum, ahol megy az ötletelés ezerrel. -
torma1 #89 Reméljük is. Jó lesz már végre egy jó RPG. Abból sosem elég. :) :D -
#88 Elsö körben nincs, legalábbis ez volt a válaszuk erre a kérdésre. -
#87 ez nem jó hír :(( annó BG 1-2-t cimborával toltuk multiban és jó móka volt. nincs is tervben náluk ? -
#86 Ez a pontos összeg!
$87,739. 1,813 backers -
#85 Még kb 250000 dollár kell :D Lazán meglesz.. szerintem 3,6 3,7 lesz a vége. -
#84 Van!
Tegnap este írták facebookon 86 ezer dollár volt akkor. -
#83 " Josh Sawyer: Solely single player. " -
#82 srácok részletekbe menően nem ismerek a ficsör listát ezért kérdezem : multiplayer a jelenlegi tervek szerint lesz benne ? -
#81 Ebben az estben viszont tényleg sanszos. Viszont a paypalos adakozásról nem tudom, hogy van -e adat. -
#80 Ugy tudom, hogy nem. -
#79 az nem adódik rögtön hozzá? -
#78 Paypal lehet, hogy nagyot fog dobni rajta. -
#77 3 nap alatt adtak kössze eddig 220k-t. Most kevesebb, mint kettő alatt kellene 300+. Irigylem optimizmusodat. -
#76 Igen, ezért hívják adakozásnak. Egyébként erre kevés az esély. Lehet, hogy ez-az nem valósul meg a költségkeretből és DLC lesz, de a játék 100%, hogy meg fog jelenni. Ennyi pénzből nehéz lenne nem megcsinálni... -
torma1 #75 Ez szép és jó ez a támogatás de mit fogunk belőle látni? Mármint honnan tudja az ember hogy felhasználják a pénzt rá és nem teszik zsebre? Ha nem lesz jó akkor mondják bocsi így sikerült? Vagy hogy van ez? -
#74 A 9. szint is megvan, sőt már a 10.-re gyűlnek a támogatok. :D -
#73 Ne haragudj meg, de múltkor még a 2,8 millióban is kételkedtél...
Szerencsére azóta átlépték a 3 milliós álomhatárt, jelenleg 3,126,111 dollárnál járnak, ehhez csapjuk hozzá még a paypalt amivel kb 3,2 millió az állás.
44 óra van hátra.. azaz kevesebb mint 2 nap..
Mivel az eddig játékoknál amik sokat gyűjtöttek az utolsó napokban, mindig megugrott a támogatás.. én 80% esélyt jósolnák a 3,5 milliónak.
De! Még ha nem is lesz meg... és csak 3,4 millió lesz.. akkor is biztos vagyok benne, hogy a másik nagyváros is már a zsebünkben van :)
-
#72 Király, lesz stronghold... -
Wootan #71 3 millás léc megugorva! + ami még esélyes, hogy összejön a dungeon 9ik szintje.
2.5 nap van még, hátha villantanék még valamit ami odavág, és meglesz a 3.5 misi :D -
#70 Teljesen irreális. Napi 80 ezer dollárnyival lépkedett eddig fel. Most majdnem 150k napi teljesítmény kellene...