1921
1408893095.png
  • Kandurex
    Egyébként ne zárja már ki a jó játék, a jó grafikát,...szerintem igen is fontos a játékélmény szempontjából.
  • NPite
    A katarzis leginkább abból fakad, hogy valaki végre csinál megint izometrikus RPG-t. Ha lesz olyan jó és sok szöveg és banter mint a Baldurs Gate-ben nekem már elég. A grafika nekem csak másodlagos, persze haladni kell a korral
  • jarlaxxe
    Müvészi, jól mondod az benne a nagy szám.
  • wedge31
    Lesz hangulata a játéknak ez már ebböl a rövid kis ízelítőből is látszik.
  • Molnibalage
    Szerintem semmi különleges. A művészeti értékét elismerem, de a Syberia első része részben ehhez hasonló volt és legalább ilyen szép. Talán dinamikus fény és ekkora felbontás nem volt benne. Semmi különleges. Művészi és van funkcionalitása. Ennyi. Nem értem a nagy katarzis sokát.
  • jarlaxxe
    Ez egyszerüen gyönyönyörü.
  • Evoluti0N
    Tetszetős :)
  • tutituti
    Ők direkt kínoznak minket?
  • wedge31
    First Gameplay Footage.

• Although
    Avellone interjú
  • Molnibalage
    A zene 4:42-nél király.

OFF

Meló? Soha annyira nem voltam leterhelve, mint mostanság és mellette még a cég orosz tanfolyamra is járat. A jogsit most akartam elkezdeni, de csúszik...

ON
  • Although
    Mondtad már :) Az nem baj ha van elég munkád most nekem is van :)
  • Although
    *conanba játszunk együtt.
  • Molnibalage
    Nekem inkább idő kellene. Kb. 4 játék vár a sorára...
  • Although
    A lengyel srácnak azonnal fog szólni, tizen valahány a srác és nagyon egyedül érzi magát a generációjába, szólók neki take a glance to this :) Sose lesz egyedül :)
  • Although
    Hihetetlen 5 perc alatt közel ezer fővel nőtt a létszám :D
  • Although
    Csak legyen rá pénzünk!!! :-)
  • Although
    :)
  • Molnibalage
    Annyi RPG jön ki, hogy egyszerűen elborítanak... :)
  • Although
    *a névsor megér egy pillantást :-)
  • Although
    Mindent elmond szinte azonal meg van a pénz rá :) Kicsit meg vagyok lepve. Persze tudom nagy számok nem lesznek, de ezeket a rajongókat senki nem éri utol, alig pár óra és meg van szinte a teljes pénz :)
  • Although
    OFF. Jesszus ezt nem hiszem el :) is milyen video. Azt hiszem a Kickstarter megmenti az életünket :)Meglepi :)
  • wedge31
    Még nincs sajnos semmi érdemleges infó.
    Addig csekkold ezt már az idén kijön.
  • Although
    2014 eleje előttm szerintem, vagy ez év vége előtt nem várok komolyabb infokat, anyagot. De valami jó banner videot be lehetne rakni.jelenleg a bemutató video talán megfelel amíg nem lesz jobb. Ha betehető.
  • Although
    Szerintem a bemutató video jó lenne bannernak vagy nem?
  • Although
    http://eternity.obsidian.net/
  • jarlaxxe
    Nincs még gameplay videó, nincs még cgi trailer nincs egy árva normális kép se még csak concept artok...voltaképp mit akarsz te itt látni?
  • Torzonborz
    milyen videót ?
  • Although
    Project gazda nem tette be a videot!!! És nem nagyon tartja karban az oldalt!!! Szomorú :)
    Ránéztem az új anyagokra a weboldalon, szóval várós!!!
  • Although
    Interjú egy legendával. :)
    interview
  • Molnibalage
    Banner?
  • Although
    Be lehetne tenni a fejlécbe és talán a videot is :)
  • Shiwo
    a játék honlapja már volt linkelve? amennyire így visszaolvastam, nem láttam a kommentek közt...
  • Although
    Kis üzenet a készítőktől :)
    project-eternity
  • Although
    interjú
    egy kis érdekes cikk az egyik Obsidianossal, arról mi vezetett idáig elég rövid de érdekes talán.
  • Molnibalage
    Féloff.
  • wedge31
    Több mint 4 milla, szép eredmény, most már csak ki kell várni, hogy 2014 legyen...
  • Molnibalage
    Mi az, hogy élő hangszerrel fog készülni? Úgy gondolták volna, hogy nem zenekarral veszik fel? Tudtommal pl. a Gothic 3 és az összes PB RPG mind csakis élőzenével készült.
  • Lacee
    3 987 000, majdnem 74 000 támogató. Az utolsó három percben vagy 25 ropival ugrott följebb az összeg, kiváncsi leszek a hivatalos eredményre paypalestől, tokkal-vonóval
  • Lacee
    Na vajon meglesz tisztán a KSről a 4 milla? :) összeadva már 4,1 is... remélem a plusz pénzből több VoiceOver is lesz, az sosem árt ha minél több van (társak, questadók, stb hangjai)