1921
-
#149 Egyébként ne zárja már ki a jó játék, a jó grafikát,...szerintem igen is fontos a játékélmény szempontjából. -
NPite #148 A katarzis leginkább abból fakad, hogy valaki végre csinál megint izometrikus RPG-t. Ha lesz olyan jó és sok szöveg és banter mint a Baldurs Gate-ben nekem már elég. A grafika nekem csak másodlagos, persze haladni kell a korral -
#147 Müvészi, jól mondod az benne a nagy szám. -
#146 Lesz hangulata a játéknak ez már ebböl a rövid kis ízelítőből is látszik. -
#145 Szerintem semmi különleges. A művészeti értékét elismerem, de a Syberia első része részben ehhez hasonló volt és legalább ilyen szép. Talán dinamikus fény és ekkora felbontás nem volt benne. Semmi különleges. Művészi és van funkcionalitása. Ennyi. Nem értem a nagy katarzis sokát. -
#144 Ez egyszerüen gyönyönyörü. -
Evoluti0N #143 Tetszetős :) -
#142 Ők direkt kínoznak minket? -
#141 First Gameplay Footage.
-
Although #140 Avellone interjú -
#139 A zene 4:42-nél király.
OFF
Meló? Soha annyira nem voltam leterhelve, mint mostanság és mellette még a cég orosz tanfolyamra is járat. A jogsit most akartam elkezdeni, de csúszik...
ON -
Although #138 Mondtad már :) Az nem baj ha van elég munkád most nekem is van :) -
Although #137 *conanba játszunk együtt. -
#136 Nekem inkább idő kellene. Kb. 4 játék vár a sorára... -
Although #135 A lengyel srácnak azonnal fog szólni, tizen valahány a srác és nagyon egyedül érzi magát a generációjába, szólók neki take a glance to this :) Sose lesz egyedül :) -
Although #134 Hihetetlen 5 perc alatt közel ezer fővel nőtt a létszám :D -
Although #133 Csak legyen rá pénzünk!!! :-) -
Although #132 :) -
#131 Annyi RPG jön ki, hogy egyszerűen elborítanak... :) -
Although #130 *a névsor megér egy pillantást :-) -
Although #129 Mindent elmond szinte azonal meg van a pénz rá :) Kicsit meg vagyok lepve. Persze tudom nagy számok nem lesznek, de ezeket a rajongókat senki nem éri utol, alig pár óra és meg van szinte a teljes pénz :) -
Although #128 OFF. Jesszus ezt nem hiszem el :) is milyen video. Azt hiszem a Kickstarter megmenti az életünket :)Meglepi :) -
#127 Még nincs sajnos semmi érdemleges infó.
Addig csekkold ezt már az idén kijön. -
Although #126 2014 eleje előttm szerintem, vagy ez év vége előtt nem várok komolyabb infokat, anyagot. De valami jó banner videot be lehetne rakni.jelenleg a bemutató video talán megfelel amíg nem lesz jobb. Ha betehető. -
Although #125 Szerintem a bemutató video jó lenne bannernak vagy nem? -
Although #124 #117
http://eternity.obsidian.net/ -
#123 Nincs még gameplay videó, nincs még cgi trailer nincs egy árva normális kép se még csak concept artok...voltaképp mit akarsz te itt látni? -
#122 milyen videót ? -
Although #121 Project gazda nem tette be a videot!!! És nem nagyon tartja karban az oldalt!!! Szomorú :)
Ránéztem az új anyagokra a weboldalon, szóval várós!!! -
Although #120 Interjú egy legendával. :)
interview -
#119 Banner? -
Although #118 Be lehetne tenni a fejlécbe és talán a videot is :) -
#117 a játék honlapja már volt linkelve? amennyire így visszaolvastam, nem láttam a kommentek közt... -
Although #116 Kis üzenet a készítőktől :)
project-eternity -
Although #115 interjú
egy kis érdekes cikk az egyik Obsidianossal, arról mi vezetett idáig elég rövid de érdekes talán. -
#114 Féloff. -
#113 Több mint 4 milla, szép eredmény, most már csak ki kell várni, hogy 2014 legyen... -
#112 Mi az, hogy élő hangszerrel fog készülni? Úgy gondolták volna, hogy nem zenekarral veszik fel? Tudtommal pl. a Gothic 3 és az összes PB RPG mind csakis élőzenével készült. -
#111 3 987 000, majdnem 74 000 támogató. Az utolsó három percben vagy 25 ropival ugrott följebb az összeg, kiváncsi leszek a hivatalos eredményre paypalestől, tokkal-vonóval -
#110 Na vajon meglesz tisztán a KSről a 4 milla? :) összeadva már 4,1 is... remélem a plusz pénzből több VoiceOver is lesz, az sosem árt ha minél több van (társak, questadók, stb hangjai)