11
-
#11 Talán azért, mert a Firefox OS egy okostelefonokra és táblagépekre fejlesztett OS, ezért desktop OS-eken emulálni kell.
http://en.wikipedia.org/wiki/Firefox_OS
-
hungi #10 Talán azért támogatják, mert félnek az Androiddal kapcsolatos szabadalmi perektől. B tervnek egész jó lehet, bár azért én szeretném látni egy quad core 720p-s kijelzővel szerelt gépen is ;) -
Inquisitor #9 Ja, azért új, mert ez már Firefox OS és nem B2G? :D -
Inquisitor #8 "Megjelent az első olyan videó, amely a Mozilla mobil operációs rendszerét immár mobil eszközön mutatja."
Hát akkor én vagy meghülyültem, vagy idő utazó vagyok, mert már láttam valamikor tavasszal ilyen videót. :D Azon a rendezvényen készült ahol pl. a ZTE mutogatta a Mimosa X (Grand X) telefont ...
Skinelt android? Az android egy butított linux, ez meg egy kevésbé butított linux. Nincs semmi gond, amelyik jobban beválik az marad piacon a másik megy levesbe. vagy az is lehet mindkettő életképes. Viszont gyanúsan sok telefonos cég (is) beállt a támogatók közé. -
MacropusRufus #7 "A szoftver tesztelése július óta zajlik a különböző asztali gépeken, az előzetes Windows, Mac OS és Linux alatt egyaránt elérhető. A tervek szerint az első mobil eszközök a jövő év elején bukkannak majd fel, elsőként Brazíliában."
ha ez egy OS akkor miért is kell nekem egy másik OS ahhoz, hogy ezt teszteljem? :o
-
#6 A mozilla alapítványt (legalábbis maga a Firefox böngésző miatt) a Google elég sok pénzzel támogatja... -
kakamatyi123 #5 Helyette fuggenek a mozillatol:)
Android forkkal is ugyanugy fuggetlenedhetnek a google-tol, szoval ez nem erv... -
Cat #4 Cégeknek, telefonszolgáltatóknak. Minimális erőfeszítéssel függetlenek lehetnek a Googletől, ha akarnak. -
#3 Jé egy skinelt de legalább szaggatós fajta android -
Mr. Perfect #2 Ebbe most mi a jó? Ki a fenének kell még egy ugyanolyan op. rendszer? Ki fogja ezt választani amikor ott az android? Az MS legalább újat alkotott a windows 8-al. Az igazi alternatíva még ha nekem pl. nem is jön be. -
#1 A telefonkönyvében két magyar név is szerepel.