11
  • tommygiant
    Talán azért, mert a Firefox OS egy okostelefonokra és táblagépekre fejlesztett OS, ezért desktop OS-eken emulálni kell.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Firefox_OS
  • hungi
    Talán azért támogatják, mert félnek az Androiddal kapcsolatos szabadalmi perektől. B tervnek egész jó lehet, bár azért én szeretném látni egy quad core 720p-s kijelzővel szerelt gépen is ;)
  • Inquisitor
    Ja, azért új, mert ez már Firefox OS és nem B2G? :D
  • Inquisitor
    "Megjelent az első olyan videó, amely a Mozilla mobil operációs rendszerét immár mobil eszközön mutatja."

Hát akkor én vagy meghülyültem, vagy idő utazó vagyok, mert már láttam valamikor tavasszal ilyen videót. :D Azon a rendezvényen készült ahol pl. a ZTE mutogatta a Mimosa X (Grand X) telefont ...

Skinelt android? Az android egy butított linux, ez meg egy kevésbé butított linux. Nincs semmi gond, amelyik jobban beválik az marad piacon a másik megy levesbe. vagy az is lehet mindkettő életképes. Viszont gyanúsan sok telefonos cég (is) beállt a támogatók közé.
  • MacropusRufus
    "A szoftver tesztelése július óta zajlik a különböző asztali gépeken, az előzetes Windows, Mac OS és Linux alatt egyaránt elérhető. A tervek szerint az első mobil eszközök a jövő év elején bukkannak majd fel, elsőként Brazíliában."

ha ez egy OS akkor miért is kell nekem egy másik OS ahhoz, hogy ezt teszteljem? :o

• Andr0
    A mozilla alapítványt (legalábbis maga a Firefox böngésző miatt) a Google elég sok pénzzel támogatja...
  • kakamatyi123
    Helyette fuggenek a mozillatol:)
    Android forkkal is ugyanugy fuggetlenedhetnek a google-tol, szoval ez nem erv...
  • Cat #4
    Cégeknek, telefonszolgáltatóknak. Minimális erőfeszítéssel függetlenek lehetnek a Googletől, ha akarnak.
  • smv
    Jé egy skinelt de legalább szaggatós fajta android
  • Mr. Perfect
    Ebbe most mi a jó? Ki a fenének kell még egy ugyanolyan op. rendszer? Ki fogja ezt választani amikor ott az android? Az MS legalább újat alkotott a windows 8-al. Az igazi alternatíva még ha nekem pl. nem is jön be.
  • mad mind
    A telefonkönyvében két magyar név is szerepel.