114
Farmville 2
-
ricsa008 #34 nem lehet hogy hülyének nézel? :) végigolvastad az előző kommentet? ott a kulcsszó "friss" MINDEN friss! kivétel talán én az éjszakás műszak után.... -
Ironman2 #33 Chrome pedig magától frissít,meg se kérdezi.Firefox az ami figyelmeztet hogy új frissítés elérhető -
#32 Azért ugye nem gondolod ,hogy a játék a rossz?
Csakmert mindenkinek megy, csak nálad nem.
Nem lehet hogy csillió éves böngészőket futtatsz? -
ricsa008 #31 éh most mégrosszabb lett nem értem friss rendszer friss böngészők (4be is megpróbáltam) egyik sem jó... remélem majd megoldják... -
Ironman2 #30 3 barát is tud segíteni a farmon,csak ugye meg kell várni azt a bizonyos 8 órát két segitség közt -
Ironman2 #29 Próbáld meg törölni a böngésző sütijét,gyorsítótárát.Vagy futtatsd le az ingyenes CCleaner progit,az is megcsinálja. -
ricsa008 #28 ugyot ott megáll mintha a csajnak nem esne le a tantusz hogy megettem szerencsétlen állatot -
ricsa008 #27 épp ezt mondom hogy azzal sem jó... -
#26 Nem egyszerűbb lenne chrome-ot telepíteni? -
ricsa008 #25 sajna nem jó lehet nekem is a rágebbi javát kellene felrakni? -
#24 Chrome -
Ironman2 #23 Chrome-t.Firefoxot ne nagyon használjatok,mert a Simcity social se megy rendesen az új flashpalyerrel.Vissza kellett hozzá rakni az előzőt -
ricsa008 #22 nekem felugrik egy javascript ablak:
Whoops-a-Daisy! We had some problems saving your Farm! Refresh and keep farming!
ti milyen böngészőt használtok? mert a amikor az elején 2x etettem a csirkét nem csinál semmit. -
#21 Amúgy nálam is ez van, küldtem ismerőseimnek inveket, jött róla vmi vissza jelzés h elfogadta, de alul a sorban nincs ott a képük. Lehet bug. -
#20 Felvettelek,de nem tudlak add-olni Fv2-ben. -
#19 Küldtem invet. -
#18 A második kúthoz (14.000 gold) már 4 ember kellett. A harmadik kút 50.000. No az még nekem is sok... szóval egyelőre nem lesz harmadik kutam. :) -
Ironman2 #17 Rájöttek hogy semmire se elég a 30.Gondolom sokan reklamáltak érte -
Ironman2 #16 Na az szuper! Amúgy itt a profilom,aki akar vegyen fel:
https://www.facebook.com/vas.ember.56 -
#15 a 30 vizes limitet ma reggelre megemelték 40-re. :) -
#14 nem tudom kipróbálni, ezt írja:
http://awesomescreenshot.com/05afmq904
:/ -
#13 Ismerősnek(szomszédnak) engem lehet felvenni, napi rendszerességgel felnézek FBre, szóval a napi free giftet biztos elküldöm majd. -
#12 Énis kellemesen csalódtam. -
#11 Nem veszettül rossz.Sőt!
Meglátjuk milyen lesz. -
#10 Javaslom mindenkinek a kút megépítését (2 barát kell hozzá), mert 4 óránként ad 10 vizet. :) -
Ironman2 #9 Tetszik még ez a folyamatos zoomolás is,meg a hangok is jópofák -
Ironman2 #8 Én most level 4-en vagyok.Majd jövő héten több időm lesz nyomni.D -
#7 Ami még nagyon tetszik benne, hogy viszonylag kevés barát kell a játékhoz, hogy lehessen haladni. A cityville-ben 20-30 a minimum. Itt 5-el simán elvan az ember. (legalábbis level 9-en még 3-nál nem kellett több) -
Ironman2 #6 Gondolom majd lesznek eventek. -
#5 Nekem tetszik, hogy (még) igen egyszerű, nincs benne túlbonyolítás, nincs benne millió küldetés ami között elveszik az ember. -
#4 +fav
:)))) -
Ironman2 #3 Nagyon jópofás animációk vannak.Nekem már most jobban bejön mint a Farmerama -
Ironman2 #2 -
Ironman2 #1 Sokan becsmérlik, de talán még többen játszottak már vele - megjelent a Zynga népszerű facebookos játéka, a FarmVille következő verziója. Ez a cég első, teljesen 3 dimenziós környezetben felépített játéka.
A FarmVille 2 jelentős grafikai fejlődést mutat az első, még 2009-ben kiadott játékhoz, valamint az azóta megjelent Zynga-alkalmazásokhoz képest is. A játékelemek több oldalról is megnézhetők, forgatni lehet őket és jobban ki vannak dolgozva. Szintén fejlesztettek a közösségi részen, a FarmVille 2-be még több ilyen elem került. Az új verzióban jóval egyszerűbb a vetés és az aratás is, a sokszor kattintás helyett most már kijelölhetjük az aktuális műveletre váró területet, majd egy kattintással elintézhetjük a feladatot.
A FarmVille első verziójával játszóknak fontos tudnivaló, hogy nem vihetnek át semmit aktuális játékmenetükből az új, második részbe, újra kell kezdeni a farmolós fejlődést.hvg.hu
https://apps.facebook.com/FarmVille2